minovg Δημ. May 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2005 Απο την άλλη είναι και ενα μήνυμα που έχει συγκεκριμένο αποδέκτη μέσα σε αυτό το topic,ο οποίος όταν έσταζε τη χολή του δεν κράταγε και μια πισινή. ;) Έλα ρε bel μη γίνεσαι τόσο κακός με το παιδί. :O Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salonicafan_TASO Δημ. May 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2005 Απο την άλλη είναι και ενα μήνυμα που έχει συγκεκριμένο αποδέκτη μέσα σε αυτό το topic,ο οποίος όταν έσταζε τη χολή του δεν κράταγε και μια πισινή. ;) eeetsi etsi :D k xairome pou mesa stous 51 psifous gia tin prwtia stin psifoforia einai k o dikos mou apo tis prwtes meres giati k to ithela k to pisteva :D kamia kali foto apo to diagonismo xwris gramata vreite vre paidia ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bel Δημ. May 22, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2005 Έλα ρε bel μη γίνεσαι τόσο κακός με το παιδί. :O Και αυτό ήταν ενα μικρό δείγμα. ;) Υπάρχει ηδη έτοιμο απο χθές ενα post εξαιρετικά αφιερωμένο θα έλεγα.Αλλά δεν θα ήθελα να το δημοσιεύσω, τουλάχιστον αυτή τη στιγμή για να μην κατηγορηθώ οτι ρίχνω λάδι στη φωτιά. :rolleyes: http://img404.imageshack.us/img404/9686/bestiolnv6nd7.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bel Δημ. May 22, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2005 eeetsi etsi :D k xairome pou mesa stous 51 psifous gia tin prwtia stin psifoforia einai k o dikos mou apo tis prwtes meres giati k to ithela k to pisteva :D kamia kali foto apo to diagonismo xwris gramata vreite vre paidia :) Για δες αυτή. ;)Εμένα μου άρεσε αρκετά μπορώ να πω. http://img404.imageshack.us/img404/9686/bestiolnv6nd7.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Βασίλης Δημ. May 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2005 Θέλω να απολαμβάνω το Ελενάκι σε 1280x768 χωρίς διαφημίσεις τύπου Getty images...μπορώ; :w00t: :stupid: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jane_butterfly Δημ. May 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2005 έχω την εντύπωση ότι το κομμάτι μου - "με" αρέσει πιο πολύ από ότι πριν :w00t: και ότι θέλω να το ακούω πιο συχνά :w00t: λέτε να είμαι σοβαρά? :D :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bel Δημ. May 22, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2005 έχω την εντύπωση ότι το κομμάτι μου - "με" αρέσει πιο πολύ από ότι πριν :w00t: και ότι θέλω να το ακούω πιο συχνά :w00t: λέτε να είμαι σοβαρά? :D :p Πρέπει να το κοιτάξεις αυτό οσο είναι νωρίς ακόμα. :p Προφανώς είσαι στα πρώτα στάδια εθισμού.Το επόμενο είναι να δίνεις οσο οσο για ενα μπλουζάκι με το ''Go Helena,Go Greece!'' :lol: http://img404.imageshack.us/img404/9686/bestiolnv6nd7.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eNeRGy Δημ. May 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2005 Οσο για τα οικονομικα οφελη της Παπα-ριζου......ακουσα οτι μεχρι στιγμης(προ διαγωνισμου)ειχαν πουληθει 40000 cd. Αν υποθεσουμε οτι ενα cd κοστιζει περιπου 18 ευρω, μενει να μαθουμε το ποσοστο που της αναλογει για να ξερουμε τι κερδισε μεχρι τωρα. sinithos ta pososta apo ta CD ta epofelite i etairia pou kanei to production me ton sintheti/stixourgo... giati o kalitexnis exei ta apoklistika kerdi apo ta "kentra" kai tis emfaniseis xoris na dinei pososta stin etairia... kapos etsi ginontai oi simfonies stin ellada... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreekCharmed Δημ. May 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2005 Παιδιά η ΝΕΤ μήπως θα προβάλει τον διαγωνισμό σε επανάληψη μέσα στην εβδομάδα? Πρώτη φορά στα χρονικά για μένα που δεν έγραψα τον διαγωνισμό στο βιντεο...και βγήκαμε πρώτοι? Λέτε να είμαι γκαντέμω? Namaste! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aimilios Δημ. May 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2005 Παιδιά η ΝΕΤ μήπως θα προβάλει τον διαγωνισμό σε επανάληψη μέσα στην εβδομάδα? Πρώτη φορά στα χρονικά για μένα που δεν έγραψα τον διαγωνισμό στο βιντεο...και βγήκαμε πρώτοι? Λέτε να είμαι γκαντέμω?Μην το γράψεις, μπορεί να βγούμε 2οι! :lol: :p Όσο για επανάληψη, αν μείνουμε στη μια καλά θα είμαατε... :D Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS) Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920) ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelopas Δημ. May 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2005 Μετά την Εθνική Ποδοσφαίρου που κατέκτησε το Ευρωπαϊκό, η κυρία Παπαρίζου κέρδισε τον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision. Άλλη μία αφορμή για να ξεχυθεί το έθνος στους δρόμους, αλαλάζοντας με τη γαλανόλευκη στο χέρι. Τι σχέση έχει τώρα το αυτό του τσολιά με τον Μπασινά και την Παπαρίζου είναι ένα θέμα που χρήζει κοινωνιολογικής (αν όχι ψυχιατρικής) έρευνας... Αντί να καταναλώνουμε όλη μας την ενεργητικότητα στα μικρά και ανούσια, ας μαζέψουμε όσο μυαλό μας έχει απομείνει και ας στρωθούμε στη δουλειά. Ας προσπαθήσουμε στην οικονομία. Να κάνουμε σταυροφορία για την ανάπτυξη. Αν ξοδεύαμε σ’ έναν ανώτερο σκοπό την ίδια ενεργητικότητα που δαπανήσαμε για το πανηγύρι της Eurovision, θα αφήναμε στο τέλος και κάτι στα παιδιά μας. Μία παρακαταθήκη για το μέλλον. Τώρα τι αφήσαμε; Το cd της κυρίας Παπαρίζου; Θα φθαρεί στο πέρασμα του χρόνου. Σε λίγο καιρό θα το έχουμε βαρεθεί κι αυτό. Κι ίσως τότε γίνει εθνικός σκοπός και σημάνει νέα εθνική κινητοποίηση για να κερδίσουμε, αυτή τη φορά, τα καλλιστεία... Δεν βρίσκουμε αφορμή σε οτιδήποτε για να γκρινιάξουμε. Δεν είναι ο σκοπός μας να χαλάσουμε το ”πανηγυρικό” κλίμα των ημερών. Πιστεύουμε όμως ότι κάποια στιγμή θα πρέπει να βάλουμε τους σωστούς στόχους. Η οικονομική ανάπτυξη, οι επενδύσεις, η παιδεία, η υγεία, το περιβάλλον. Ας καθίσουμε μία φορά σ’ ένα τραπέζι και ας αποφασίσουμε μία κοινή εθνική πολιτική για όλα τα μεγάλα θέματα που μας απασχολούν. Μία πολιτική που θα τηρηθεί απ’ όλες τις κυβερνήσεις που πρόκειται να εκλεγούν στα επόμενα χρόνια. Κοροϊδεύουμε τους Γιαπωνέζους, επειδή δουλεύουν νύκτα και μέρα. Κοροϊδεύουμε, γενικώς, όλους όσοι δεν ασπάζονται τον δικό μας ”ανέμελο” τρόπο ζωής. Οι άλλοι είναι οι ηλίθιοι και εμείς οι... έξυπνοι. Τόσο έξυπνοι που αφού σπαταλήσαμε ”ανέμελα” τους κοινοτικούς πόρους, τώρα καλούμαστε να επιστρέψουμε μερικές εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ στα ταμεία της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Είναι ανάγκη να ξυπνήσουμε. Να αφήσουμε στην άκρη τα ψέματα και να στρωθούμε στη δουλειά. Ας γίνουμε ”χειρότεροι” από τους Ασιάτες. Δεν θα μας βλάψει. Ίσως και να είναι η μόνη μας λύση... Τις ημέρες αυτές τα παιδιά μας δίνουν εξετάσεις. Τα περισσότερα από τα βλαστάρια μας βγαίνουν από τα σχολεία μας αμόρφωτα και οι εξετάσεις δεν είναι παρά ένα κακόγουστο αστείο σε μία αληθινή τραγωδία. Έχετε δει τι συμβαίνει, αντίστοιχα τέτοιες μέρες, στη Νότια Κορέα; Τα παιδιά μαζεύονται σε κοινόχρηστους χώρους και διαδηλώνουν με κάθε τρόπο την πίστη τους στην επιτυχία. Εκείνα τα παιδιά έχουν πιθανότητες να κυβερνήσουν αύριο τον κόσμο. Τα δικά μας παιδιά όχι. Οι εξελίξεις μας αδικούν. Δεν είμαστε άχρηστοι, ανόητοι είμαστε. Έχουμε ενεργητικότητα, έχουμε πάθος, έχουμε θέληση για κάτι καλύτερο. Ας μην σπαταλιόμαστε, όμως, στα μικρά και ανούσια. Καλό ήταν το πρωτάθλημα ποδοσφαίρου. Καλή ήταν και η Eurovision. Αυτά, όμως δεν πρόκειται να μας δώσουν να φάμε... Θανάσης Μαυρίδης Mutilator :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimis13 Δημ. May 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2005 Μετά την Εθνική Ποδοσφαίρου που κατέκτησε το Ευρωπαϊκό, η κυρία Παπαρίζου κέρδισε τον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision. Άλλη μία αφορμή για να ξεχυθεί το έθνος στους δρόμους, αλαλάζοντας με τη γαλανόλευκη στο χέρι. Σωστα οσα ειπες αλλα μεταξυ των 2 γεγονοτων δεν τιθεται θεμα συγκρισης σαφεστατα το euro εχει μεγαλτερη αξια. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplip Δημ. May 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2005 egw pantws thn pikra thn efaga. Toso xronia perimenw na kerdisoume ,kai FETOS pou egine kai ayto eimai mesa. Kai oi %$#@%$#@% oi keleystes mas ediw3an stis 12.30 kai akougame ta panhgyria apo apenanti kai emeis eimaste kleismenoi sto 8alamo. Aman pia... Tespa... Peri diagwnismou pali , exw na pw tae3hs. Stous tyflous vasilevei o monof8almos. Kerdisame oxi giati eimastan oi kalyteroi , apla giati eimastan pio anektoi sa paketo. KAi giati fetos ola synwmotousan yper mas. KAname kai emeis (epitelous) ayto pou kanoune oi voreies xwres edw kai xronia : PShfisthkame meta3y mas. KAi kala kaname... Einai kairos ta valkania na kanoun oti kanoun kai ta alla kartel meta3y tous. Gia ayto kerdisame. Oute giati entypwsiasame tous pantes (e3allou de mas pshfisan oloi) oute gia kapoio allo logo... Etyxe apla na einai ola yper mas. Geia sas twra. :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trapped Δημ. May 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2005 mplip^ όχιιιι μη φέυγεις. ελπίζω το γράμμα μου να σε βρίσκει σωό και χωρίς γδαρσίματα. Κανα δυό μαχαιρίες είναι ΟΚ. Θα σου'βαζα και χρήματα, αλλά έχω κλείσει ήδη το φάκελο. Τα λεμε. :cry: :w00t: :!: It's what you do to me.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teokeh Δημ. May 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2005 Καμια σχεση με KISS. Πιστεψε με. Σου μιλαει ενας που πραγματικα γνωριζει πολλα για τους KISS και στην Ελλαδα ειναι απο τα 2-3 ατομα που ξερουν πολα για αυτους. Σε ενα ατομο που δεν εχει ασχολιθει μπορει να φενονται σαν απομιμησει τους αλλα δεν ειναι. Μονο η μουσικη τους μιαζει λιγο αλλα δεν ειναι και απομιμισει. Ειναι απλα κατι μεταξει glam rock (που οι KISS υγκαταλεγονται εκει αλλα ΔΕΝ ειναι το μονο συγροτιμα) και Metal με επιροες classik rock. Αν σε μπερδεψα μην ανοισηχις, δεν εισαι ο μονος.Και εγω οσπου να καταφερω να βγαλω το συμπερασμα μπερδευτικα πολυ και ακουσα πολλες φορες το τραγουδι. Απο εμφανισει σιγουρα δεν εχουν καμια σχεση με τους KISS καθος ντιθακαν τελιως διαφορετικα. Το μονο που δεν μπορεσα να διακρινω με αυτην την καμπανα που φορουσε ο τραγουδιστης ητανε αν φορουσε το ιδιο στυλ παπουτσιων (πραγμα πολυ πιθανο καθος δεν περπατουσε και πολυ και καθος φενοτανε καπος πιο ψηλος) Το να ειναι KISS Fan ειναι πολυ ππιθανο, αλλα μονο με τα βυχια δεν μπορουμε να κρινουμε. Κατα τα αλλα δεν υπαρχει τπτ. Δεν ειμαι εναντιων τους, ισα ισα, μου αρεσαν, απλα διεφκρινιζο οτι δεν ειναι αντιγραφη των KISS.Κατα καιρους υπιρξανε καλυτερες αντιγραφες απο αυτην. Ρε παιδιά μην μπερδεύεστε και μην συγχέεται πράγματα και καταστάσεις. Υπάρχει ένα κακό στην ελλάδα στο θέμα του ροκ. Δεν υπάρχει ροκ παιδεία. Όταν λε ροκ και hard rock δυστηχώς σε τούτη την χώρα όλοι εννοούν 2-3 συγκροτήματα και δυστηχώς τα λεγόμενά αποδείχθηκαν και με την ατυχέστατη δήλωση του Χρήστου Δάντη " είναι ένα τετριμμένο κομμάτι, κάτι μεταξύ Saxon, Def Leppard και Bon Jovi"!!!!!!!!! Ότι νάναι είπε το παληκάρι. Κάτι μεταξύ καθαρού Heavy Metal, NWBHM και Hard Rock........ε βάλε και λίγο δημοτικά ρε Χρηστάκη να είμαστε 100% μέσα :p Οι Wig Wam παίζουν καθαρό ΣΚΑΝΔΙΝΑΒΙΚΟ ΡΟΚ σε στυλ ALIEN, TREAT, DALTON, BAD HABIT, DA VINVI, SHA BOOM, DREAM POLICE, EVENRUDE,RETURN και πολλών άλλων συγκροτημάτων που φυσικά στην ελλάδα ελάχιστοι γνωρίζουμε. Το στυλάκι τους είναι καθαρό GLAM δεκαετίας 70-80 και αν θέλατε να τους χαρακτηρίσετε κάπως τότε μπορείς να πείς ότι θυμίζουν T-REX και όχι KISS. Και σίγουρα δεν είναι άλλη μία απομίμηση των KISS μιά που οι τύποι ασχολούνται πολλά χρόνια με την μουσική στην Νορβηγία (κάτι που φάνηκε απο την ηλικία τους) και προέρχονται όλοι απο μεγάλα συγκροτήματα στον χώρο τους.Δεν είναι τυχαίοι, το αντίθετο μάλιστα. Δεν είναι σωστό να τους βαφτίζουμε όλους απομιμήσεις. Παρεπιπτόντως ήταν και κομματάρα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pro Δημ. May 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2005 Ρε παιδιά μην μπερδεύεστε και μην συγχέεται πράγματα και καταστάσεις. Υπάρχει ένα κακό στην ελλάδα στο θέμα του ροκ. Δεν υπάρχει ροκ παιδεία. Όταν λε ροκ και hard rock δυστηχώς σε τούτη την χώρα όλοι εννοούν 2-3 συγκροτήματα και δυστηχώς τα λεγόμενά αποδείχθηκαν και με την ατυχέστατη δήλωση του Χρήστου Δάντη " είναι ένα τετριμμένο κομμάτι, κάτι μεταξύ Saxon, Def Leppard και Bon Jovi"!!!!!!!!! Ότι νάναι είπε το παληκάρι. Κάτι μεταξύ καθαρού Heavy Metal, NWBHM και Hard Rock........ε βάλε και λίγο δημοτικά ρε Χρηστάκη να είμαστε 100% μέσα :p Οι Wig Wam παίζουν καθαρό ΣΚΑΝΔΙΝΑΒΙΚΟ ΡΟΚ σε στυλ ALIEN, TREAT, DALTON, BAD HABIT, DA VINVI, SHA BOOM, DREAM POLICE, EVENRUDE,RETURN και πολλών άλλων συγκροτημάτων που φυσικά στην ελλάδα ελάχιστοι γνωρίζουμε. Το στυλάκι τους είναι καθαρό GLAM δεκαετίας 70-80 και αν θέλατε να τους χαρακτηρίσετε κάπως τότε μπορείς να πείς ότι θυμίζουν T-REX και όχι KISS. Και σίγουρα δεν είναι άλλη μία απομίμηση των KISS μιά που οι τύποι ασχολούνται πολλά χρόνια με την μουσική στην Νορβηγία (κάτι που φάνηκε απο την ηλικία τους) και προέρχονται όλοι απο μεγάλα συγκροτήματα στον χώρο τους.Δεν είναι τυχαίοι, το αντίθετο μάλιστα. Δεν είναι σωστό να τους βαφτίζουμε όλους απομιμήσεις. Παρεπιπτόντως ήταν και κομματάρα. Ισως στην ελλαδα να υπαρχει προβλημα ροκ παιδειας, παντως σιγουρα το ροκ εχει χασει πολυ απο τη δυναμη του σπαζοντας τις δυναμεις του σε glam, scandinavian, NWBHM, ASAP kai FTD. Oι κατηγοριοποιησεις αυτες κατα τη γνωμη μου ειναι απλα αστειες, και εχουν προκυψει μονο απο τις εταιρειες που καθε φορα που εχουν ενα καινουριο πουλεν, και θελοντας να πουν οτι το νεο συγκροτημα ειναι κατι 'νεο', βγαζουν και ενα καινουριο παρακλαδι της ροκ. Ενταξει, καποιοι βασικοι διαχωρισμοι υπαρχουν, απο καποιο σημειο και μετα ομως κατανταει κουραστικο και γραφικο. Κατα τα αλλα, ο Δαντης εχει και μουσικη παιδεια, και ροκ παιδεια. Ισως να μην του φαινεται μ'αυτα που γραφει, αλλα εχει και παιδια να θρεψει ο ανθρωπος. :p Για τους Νορβηγους, τι να πω.... Απλα φαιδροι. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreekCharmed Δημ. May 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2005 Λυσσάξατε με τις Eurovisionφιλολογίες σας.....μια εκδήλωση είναι, δεν είναι και απονομή Νόμπελ Ειρήνης. Απλά υπάρχουν μερικά άτομα που γουστάρουν τον διαγωνισμό και είναι fan, είναι κακό? Και αν γνωρίζετε πότε θα προβληθεί η επανάληψη θα σας ευχαριστούσα πολύ αν ενημερώνατε τον κόσμο Η Ελληνική νίκη στο Yahoo Namaste! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teokeh Δημ. May 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2005 Ισως στην ελλαδα να υπαρχει προβλημα ροκ παιδειας, παντως σιγουρα το ροκ εχει χασει πολυ απο τη δυναμη του σπαζοντας τις δυναμεις του σε glam, scandinavian, NWBHM, ASAP kai FTD. Oι κατηγοριοποιησεις αυτες κατα τη γνωμη μου ειναι απλα αστειες, και εχουν προκυψει μονο απο τις εταιρειες που καθε φορα που εχουν ενα καινουριο πουλεν, και θελοντας να πουν οτι το νεο συγκροτημα ειναι κατι 'νεο', βγαζουν και ενα καινουριο παρακλαδι της ροκ. Ενταξει, καποιοι βασικοι διαχωρισμοι υπαρχουν, απο καποιο σημειο και μετα ομως κατανταει κουραστικο και γραφικο. Κατα τα αλλα, ο Δαντης εχει και μουσικη παιδεια, και ροκ παιδεια. Ισως να μην του φαινεται μ'αυτα που γραφει, αλλα εχει και παιδια να θρεψει ο ανθρωπος. :p Για τους Νορβηγους, τι να πω.... Απλα φαιδροι. Φίθλε μου το GLAM, αν έχεις επαφή με το θέμα, έχει τις ρίζες του πίσω στα 70's, για ποιό νέο κίνημα μιλάμε και δεν καταλαβαίνω? Για την στρατηγική της βιομηχανίας δεν νομίζω πως πέφτεις πολύ έξω, μόνο που αυτά γίνονται συνήθως στις ποπ κατηγορίες που αλλάζουν και σχεδόν κάθε χρόνο. Στο ροκ δεν θυμάμε να έχει γίνει κάποια αλλαγή τα τελευταία χρόνια. Την άποψή σου για τους Νορβηγούς την εξέφρασες, για το κομμάτι τι έχεις να πεις??? Κλασσικός έλληνας....."πως σου φάνηκε το κομμάτι???"....."καλά ρε τι εμφάνιση είναι αυτή???" :D :D πλάκα έχετε. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pro Δημ. May 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2005 Φίθλε μου το GLAM, αν έχεις επαφή με το θέμα, έχει τις ρίζες του πίσω στα 70's, για ποιό νέο κίνημα μιλάμε και δεν καταλαβαίνω? Για την στρατηγική της βιομηχανίας δεν νομίζω πως πέφτεις πολύ έξω, μόνο που αυτά γίνονται συνήθως στις ποπ κατηγορίες που αλλάζουν και σχεδόν κάθε χρόνο. Στο ροκ δεν θυμάμε να έχει γίνει κάποια αλλαγή τα τελευταία χρόνια. Την άποψή σου για τους Νορβηγούς την εξέφρασες, για το κομμάτι τι έχεις να πεις??? Κλασσικός έλληνας....."πως σου φάνηκε το κομμάτι???"....."καλά ρε τι εμφάνιση είναι αυτή???" :D :D πλάκα έχετε. Ο κατακερματισμος της ροκ ειναι πολυ παλια ιστορια, και ποτε δεν ειπα οτι ειναι νεο φαινομενο. Η γνωμη μου αφορουσε ΚΥΡΙΩΣ το τραγουδι. Αλλα εσυ, σαν κλασσικος ... νορβηγος ( ; ) , βγαζεις ευκολα συμπερασματα. Οντως πλακα εχουμε :w00t: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris79 Δημ. May 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2005 Κλασσικός έλληνας....."πως σου φάνηκε το κομμάτι???"....."καλά ρε τι εμφάνιση είναι αυτή???" Ακριβως ετσι οπως τα λες ειναι... ;) το τραγουδι της Νορβηγιας ηταν κομματαρα & μαλλον αξιζε την πρωτια,αλλα βλεπεις,ουτε κωλο κουνησαν,ουτε βυζι εδειξαν,ηταν γενικως "αντιεμπορικοι"...ενω η δικια μας,τα διεθετε ολα...φωναρα(?) & ....-αρα :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Crazygirl_ Δημ. May 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2005 Αν και καθυστερημενα ας πανηγυρισω!!!ΤΟ ΠΗΡΑΜΕΕΕΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!! GO HELENA GO GREECE!!!ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ! YOU ARE MY NUMBER ONEE!!!!!!!!!!!Αχ τι ωραια!!Ωρα για σχολια-παρατηρησεις!! 1)Η φετινη μας συμμετοχη ειχε ολα οσα χρειαζονταν για εναν τετοιο διαγωνισμο! α.Τελειο τραγουδι που συνδιαζε ποπ και ''τρεντυ'' με στοιχεια της ελληνικης παραδοσης! β.Φωνη..η Ελενα φοβερη! :yahoo: γ.Εμφανιση και σκηνικη παρουσια!Το φορεμα ηταν εκπληκτικο,μου αρεσε πολυ που δε φορουσε κανενα κοσμημα(αλλωστε το φορεμα ειχε διαμαντια πανω!),το μακιγιαζ σουπερ που εδενε τελεια με το σοκολατι χρωμα του σωματος (solarium ή make up??!)..Πανω στη σκηνη ηταν μια θεα,αν και θα προτιμουσα να γελουσε λιγακι πιο πολυ! :p δ.Χορογραφια!Ο Φωκας εβαλε το στιγμα του!Αληθεια πως γινεται να υπαρχει ατομο που να μην του αρεσε η χορογραφια?? ε.(και κυριοτερο) ΣΩΣΤΗ ΠΡΟΩΘΗΣΗ!Ας μην ξεχναμε οτι ξεπατωθηκε η κοπελα για δυο μηνες!Ολη την Ευρωπη γυρισε!Της αξιζουν πραγματικα συγχαρητηρια.ΚΑι εκτος αυτου,ειναι και πολυ συμπαθητικη,χαμηλων τονων..μπραβο μπραβο!! :D 2)Οσο για τις αλλες χωρες,τη δευτερη θεση επρεπε να παρει η Ελβετια!Πολυ δυνατο τραγουδι και οι κοπελιες ειχαν ωραια σκηνικη παρουσια. :up: 3)Το τραγουδι της Μαλτας ηταν πραγματι ιδιο με το Cause I m your lady της Celine Dion!!!Ενταξει καλη φωνη αλλα λιγη σκηνικη παρουσια επιβαλλεται!! 4)Η Ρουμανια ΧΑΛΙΑ!!!Το τραγουδι πολυ κιτς και η τραγουδιστρια αθλια ντυμενη! 5)Η Νορβηγια Ααααααααααααα ΑΙΣΧΟΣΣΣΣΣ!!! Οι βλαχοι της ροκ ηταν αυτοι!!Ειδικα ο τραβεστο-τραγουδιστης! :rocket: 6)Η μπαλαντα του Ισραηλ ηταν 100 φορες καλυτερη απο εκεινη της Μαλτας! 7)Ο Κωσταντινος αξιζε σιγουρα μια θεση στη δεκαδα,αλλα τον χαλασε στανταρντ η παρουσια της Ελινας Κωσταντοπουλου! (γινομαι πολυ κακια??) :devil: 8)Ας γινω περισσοτερο!!!Η Ρουσλανα σαν γκαγκα οπως παντα!! :stupid: 9)Για τους παρατηρητικους!!!Τι εκανε η κυρια Γερμανου οταν μας εδωσε 12αρι η ''αγαπημενη''μας Αγγλια?????Ελπιζω να μην το χασατε!!! Οσοι το εχετε σε βιντεο,αξιζει πραγματικα να το δειτε!!! ΑΥΤΑ !!!!!! Αντε και του χρονου στην Αθηνα!!!! :w00t: Και για να μην ξεχνιομαστε YOU ARE THE ONEeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :p :cool: http://img439.imageshack.us/img439/2936/pao0zb.png EΛΛΑΣ-ΕΥΡΩΠΗ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
runner Δημ. May 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2005 Από τα απίστευτα!Αυτά ήθελα να γράψω στο προηγούμενο Post μου και με βρίσκεις απόλυτα σύμφωνο _Crazygirl_!Με γλύτωσες από τον κόπο! Τώρα για αυτό που άκουσα περί κομματάρας της Νορβηγίας.........ε όχι και έτσι!Μην τρελαθούμε τελείως!Όσο και να αρέσει σε κάποιον αυτό το στυλ μουσικής ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ δεν μπορεί να βγει και να πει αυτό το πράγμα!Για την σκηνική τους παρουσία και την όλη τους παρουσία και πριν και μετά τον διαγωνισμό......μαύρα χάλια σε όλο το μεγαλείο! Άσκηση & Τρόπος Ζωής Όσα θέλετε να μάθετε για την άσκηση...! http://askisitroposzwis.blogspot.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. May 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2005 Στην μουσική δεν μπορούμε να έχουμε τα ίδια γούστα! Της Νορβηγίας το τραγούδι μου άρεσε ΠΟΛΥ! Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Crazygirl_ Δημ. May 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2005 Αχ ΘΕΕ μου το εζησα και αυτο!!Μολις ειδαν τα καημενα τα ματακια μου στην τιβι,τη Νανσυ απο το φειμ στορυ να τραγουδαει το number one ..με ενα στυλ τοοοοοοοοσο βλαχικο και κατι αγγλικα τοοοοοοοοσο αθλια που θα πηδηξω απο το μπαλκονι!! ΜΕ ΧΑΝΕΤΕ!!!!!!:D http://img439.imageshack.us/img439/2936/pao0zb.png EΛΛΑΣ-ΕΥΡΩΠΗ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mario_fit Δημ. May 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2005 Πες βρε συ "Τρελοκοριτσο" τι εκανε τι εκανε η Γερμανου, μολις μας εδωσε το 12αρι η Αγγλια! :shifty: :alien: Δεν ειδα τιποτα εδω που ειμαι, και δεν ξερω... :( :p http://www.imageshack.gr/files/s1c78u27pdrzea87u6p2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts