FREAK_OF_NATURE Δημ. March 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2005 pantos kaka ta psemata...to tragoudi eno exei polu oraia mousikh o stixos me xalaei... you are my lover,undercover....to "mystike mou erota" mou 8umizei an oi eyropaioi parasyr8oun apo th mousikh pou einai ontos kseshkotikh kai kollhsei kai to mati tou sto mpouti ths ******zou mia xara 8a ta pame... :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
resurection_boy Δημ. March 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2005 σημερα καναμε παρτυ στην ταξη και καπιοι το ειχανε (καπιες για την ακριβια) οποτε μαλλον εχει βρει εδω και καιρο αρα καπου θα το βρειτε. Εχετε ψαχει στον Kazaa και λοιπα τετια προγραματα; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. March 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2005 ontos kukloforei to tragoudi... gia tous endiaferomenous koitakste sto kanali tou irc me ta mp3 :p :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mario_fit Δημ. March 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2005 Θα συμφωνησω με οσα ειπε η Freak. Ειναι τραγουδι που σε ξεσηκωνει μουσικα και σαν ρυθμος , οι στιχοι χανουν καπου(οπως εχαναν και του Σακη) , αλλα μια ο ρυθμος , μια οι "αερινες" κινησεις της Ελενας και η ομορφια της σε συνδιασμο με την φωνη της , πιστευω πως κατι θα κανει....Εγω παντως ειμαι αισιοδοξος... ;) http://www.imageshack.gr/files/s1c78u27pdrzea87u6p2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplip Δημ. March 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2005 Μα η Ναταλία τους έγραψε τους στίχους, ας χαλαρώσουμε... Δε τους έγραψε ο παραγωγός της Madonna.... ;) :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
resurection_boy Δημ. March 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2005 Στον Kazaa το βρηκα το τραγουδι οποτε και απο εκει μποριτε νατο κατευασετε.Αν και σε λιγο καιρο θα κυκλοφορισει σε CD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billyavl Δημ. March 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2005 Δεν μπορώ να το πιστέψω ! Ακους εκεί, 13 άτομα να πιστεύουν ότι θα πάρουμε 1η θέση ! Εγω λέω στην καλύτερη των περιπτώσεων 4η - 6η θέση... http://img141.imageshack.us/img141/6228/myphonefgjc4.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jane_butterfly Δημ. March 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2005 Δεν μπορώ να το πιστέψω ! Ακους εκεί, 13 άτομα να πιστεύουν ότι θα πάρουμε 1η θέση ! Εγω λέω στην καλύτερη των περιπτώσεων 4η - 6η θέση...πρέπει πάντα να αισιοδοξούμε :D διότι αν δεν το πιστέψουμε εμείς....ποιος θα το πιστέψει? :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
resurection_boy Δημ. March 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2005 πρέπει πάντα να αισιοδοξούμε :D διότι αν δεν το πιστέψουμε εμείς....ποιος θα το πιστέψει? :X Αν δεν το πιστεψουμε εμεις τοτε θα το πιστεψει η ******ζου η Ναταλια ... Ενω αν το πιστεψουμε εμεις τοτε παλι θα το πιστεψουν αυτοι. Σημπερασμα : Λεω οτι βλακια μου κατευει EDIT: Γραφω το ονομα ******zoy και μου βγαζει αστερακια. Τι συμβενει;; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jim87 Δημ. March 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2005 Αν δεν το πιστεψουμε εμεις τοτε θα το πιστεψει η ******ζου η Ναταλια ... Ενω αν το πιστεψουμε εμεις τοτε παλι θα το πιστεψουν αυτοι. Σημπερασμα : Λεω οτι βλακια μου κατευει EDIT: Γραφω το ονομα ******zoy και μου βγαζει αστερακια. Τι συμβενει;; Γιατί το παπά-ρι:X είναι κακιά λέξη :O Φιλικά Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
resurection_boy Δημ. March 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2005 Γιατί το παπά-ρι:X είναι κακιά λέξη :O Δηλαδη πρεπει να το γραφω Π α π α ριζου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prodr Δημ. March 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2005 Ποτε ειναι η ευροβιζον να ξερω να μην εχω φαη? Γιατι δεν στελνουμε την ΕΛ. ΛΟΥΚΑ? Να μας αποκλεισουν για παντα να ησυχασουμε. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
resurection_boy Δημ. March 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2005 Ποτε ειναι η ευροβιζον να ξερω να μην εχω φαη? Γιατι δεν στελνουμε την ΕΛ. ΛΟΥΚΑ? Να μας αποκλεισουν για παντα να ησυχασουμε. Δεν ξερω ποτε ειναι Γιατι το ωριο τον τραγουδιον ειναι 3 λεπτα και αυτι θα αρχσει τους ψαλμους που κρατανε 3 μερες Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALR Δημ. March 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2005 Εγώ πιστεύω ότι είμαστε μέσα στην 5άδα. iPhone XS-Max 256GB | iPhone 7 128GB | Xiaomi Redmi Note 3 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prodr Δημ. March 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2005 αυτι θα αρχσει τους ψαλμους που κρατανε 3 μερες Θα το φχαριστηθουν Λοιπον ψηφοφορια για του χρονου να παη η Λουκα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. March 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2005 Παπαρiζου ρε μούτρα. Μπορεί να πάμε άπατοι, αδιάφορο μου είναι, αλλά προτιμώ να βλέπω αυτή στις τηλεοράσεις και όχι κάποιους σε στυλ Ρακιτζή. :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ryback3 Δημ. March 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2005 :offtopic: Δεν ξερω τι θα βγουμε, αλλα γουσταρω τρελά να βλεπω Αλεξανδρα Πασχαλιδου!:D http://new.koolart.co.uk/catalog/images/1822.jpg http://www.msprotege.com/vbb225/images/smilies/drive.gif My love for you insatiable, not superficial You 'LL never waLk aLone! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SakisPlayer Δημ. March 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2005 Παπαρiζου ρε μούτρα. Μπορεί να πάμε άπατοι, αδιάφορο μου είναι, αλλά προτιμώ να βλέπω αυτή στις τηλεοράσεις και όχι κάποιους σε στυλ Ρακιτζή. :p Θοδωρή εννοείς; :whistle: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
princess Δημ. March 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2005 αειντε στειλαμε περσι το γκομενο να στειλουμε φετος τη γκομενα.... μωρε δεν στελναμε τη σταρ ελλας κι οτι εκανε; http://briefcase.pathfinder.gr/download/princessofthedawn/11956/308444/0/101_0139.jpg Lord, let me be the person my dog thinks I am Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofi-k Δημ. March 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2005 εγω ψηφισα "μου ειναι αδιαφορο" γιατι συνειδητοποίησα(έστω και αργά) οτι η eurovision ειναι για τα μπάζα γενικότερα αφού σαν διαγωνισμός δεν προωθεί το τραγουδι αλλα ...τώρα που το σκέφτομαι, γιατι υπάρχει eurovision anyway;;; [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplip Δημ. March 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2005 Αχ τι καλά. Δε πάνε οι Alcazar τελικα και πάλι για Σουηδία... ουφ...και με είχαν αγχώσει. Πάντως εγω το έχω δηλώσει.Το 12αρι μου ξέρω που θα το δώσω φέτος. Αλήθεια, τα μάθατε ? Στη Λευκορωσία θα δώσουν τραγούδι....ο Τερζής και ο Τιράκης! Οτι θέλουν πολύ ξύλο τους το χει πει κανείς? Ουστ, βρωμόπαιδα...ειπαμε, να αντιδράσατε αλλά αυτό παραπάει! :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jane_butterfly Δημ. March 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2005 Αχ τι καλά. Δε πάνε οι Alcazar τελικα και πάλι για Σουηδία... ουφ...και με είχαν αγχώσει. Πάντως εγω το έχω δηλώσει.Το 12αρι μου ξέρω που θα το δώσω φέτος. Αλήθεια, τα μάθατε ? Στη Λευκορωσία θα δώσουν τραγούδι....ο Τερζής και ο Τιράκης! Οτι θέλουν πολύ ξύλο τους το χει πει κανείς? Ουστ, βρωμόπαιδα...ειπαμε, να αντιδράσατε αλλά αυτό παραπάει! μα καλά η λευκορωσία δεν έχει επιλέξει ήδη τραγούδι? :X :confused: :worry: :blink: :!: πληροφορήθειν ότι θα το παρουσιάσει το δικό τους η μπόκοτα? :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skiabox Δημ. March 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2005 Δειτε και το τραγουδι της Νορβηγιας που εχω postαρει πιο κατω! http://s9.postimg.org/hxs222dsf/ezgif_com_crop.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menelia Δημ. March 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2005 Το άκουσα και αυτό, η Μπόκοτα θα πάει να παρουσιάσει την Eurovision στην Λευκορωσία...όπως πολύ σωστά προανέφερε η jane_butterfly,τι άλλο θα δούμε φέτος; ΕΧΩ ΑΡΧΙΣΕΙ ΤΙΣ ΚΑΚΕΣ ΣΥΝΗΘΕΙΕΣ... ΠΙΝΩ... ...ΚΑΠΝΙΖΩ... ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ... ΕΧΩ ΜΠΛΕΞΕΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salonicafan_TASO Δημ. March 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2005 Μόλις λίγες ημέρες μετά τα γυρίσματα του video clip, στη Θεσσαλονίκη, η Έλενα βρέθηκε το Σάββατο στο Βερολίνο για να παρουσιάσει το "My Number One". ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts