mplip Δημ. February 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2005 Δε πειράζει Κώστα. Του χρόνου πάλι θα σε περιμένουμε.... Κάτσε απο τώρα και γράψε, μόνο προσεξε...Μην το κυκλοφορήσεις κατα λάθος Σε αγαπάμε και θα σε θυμόμαστε με στοργή και αγάπη... Το Myphone.... :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bel Δημ. February 22, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2005 Ένα έχω να σας πω... Συγχαρητήρια που καταφέραμε να θάψουμε ένα τραγούδι (Light in our soul) που βγαίνει πρώτο στην Ευρώπη... ( ΕΠΙΣΗΜΟ SITE E.B.U.) Μετά απορούμε που δεν βγαίνουμε πρώτοι... ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!! Επειδη δεν θελω να συζητώ με ασχετους που θαβουν τον ελληνα Μπιγαλη οταν οι ξενοι τον εξυψώνουν πανε και Δ Ε Σ !!!!!!!! http://www.oikotimes.com/site/index.php?id=723 Συγγνώμη,είναι το http://www.oikotimes.com το επίσημο site της EBU? :confused: :confused: Δηλαδή εμείς φταίμε που ο Μπίγαλης έκανε τη βλακεία και έστειλε ενα τραγούδι που το είχε βγάλει σε cd ενα χρόνο πρίν; Ελπίζω τουλάχιστον όταν έδωσε στη ΕΡΤ το demo να μην είχε και τα covers μαζί. :lol: http://img404.imageshack.us/img404/9686/bestiolnv6nd7.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tinkerbell Δημ. February 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2005 μπορεί να μην έχω καμία σχέση με αυτή τη μουσική αλλά μπορώ να πω ότι όλα τα τραγούδια είναι αίσχος!! ούτε ένα πιασάρικο δεν έφτιαξαν! http://tinypic.com/m7e35j.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. February 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2005 Συγγνώμη,είναι το http://www.oikotimes.com το επίσημο site της EBU? :confused: :confused: Δηλαδή εμείς φταίμε που ο Μπίγαλης έκανε τη βλακεία και έστειλε ενα τραγούδι που το είχε βγάλει σε cd ενα χρόνο πρίν; Ελπίζω τουλάχιστον όταν έδωσε στη ΕΡΤ το demo να μην είχε και τα covers μαζί. :lol: xaxaxaxa :lol: :D Mpigalhs :down: :mad: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. February 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2005 Πληροφοριακά τα τραγούδια κυκλοφορούν ήδη στο DC++, αλλά ειναί ελάχιστοι αυτοί που έχουν ελεύθερα slots. Αυτή τη στιγμή κατεβάζω του Δάντη, με την εκπληκτική ταχύτητα των 2kb/s :p [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yandr Δημ. February 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2005 Άπατη θα πάει η ελληνική συμμετοχή. Απαράδεκτα τα τραγούδια http://skopia.digitalrice.com/ads/myphone-skopia.jpg Ελληνικός στρατός και στρατιωτική θητεία - http://www.ellinikos-stratos.com/ Collecting coins - http://www.fleur-de-coin.com/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gka Δημ. February 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2005 Η σειρά προτίμησής μου: 1) Δαντης (με διαφορά) 2) ΟΚ ΟΚ (μου ακούγεται πολύ γνώριμο) 3) Lets get wild Καλή μας επιτυχία :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreekCharmed Δημ. February 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2005 Όποιος/οποια έχει τα τραγουδάκαι (και κατά προτίμηση το My number One) για download σε καλή ποιότητα πλιζ :) Namaste! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. February 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2005 Άπατη θα πάει η ελληνική συμμετοχή. Απαράδεκτα τα τραγούδια Επειδή το υποστηρίζει αρκετή μερίδα ατόμων αυτό, θα ήθελα να πω το εξής. Το πεντάγραμμο έχει κυριολεκτικά εξαντληθεί. Με το να βγαίνουν εκατοντάδες τραγούδια το χρόνο, επήλθε αναγκαστικά ο κορεσμός στο πεντάγραμμο, μας τέλειωσε βρε αδερφέ, πώς να το κάνουμε. Ό,τι τραγούδι και να βγαίνει πλέον προσομοιάζει με κάποιο ήδη υπάρχον. Όποια νέα μελωδία και αν βγαίνει ή δεν θα μας κάνει το τσακ ή θα μας θυμίζει κάτι. Οπότε μην περιμένουμε και πολλά, μην έχουμε πολλές απαιτήσεις αναμένοντας την σούπερ μελωδία. Και γενικά ισχύει αυτό, όχι μόνο στην Ελλάδα. Το μόνο που μπορεί να αλλάξει είναι ο στίχος. Εκεί ναι, ο λόγος δεν κορέννυται ποτέ. Αλλά λίγοι είναι αυτοί που ακούνε τον στίχο και ειδικά σε Γιουροβίζιον. Δεν χρειάζονται λόγια στυλ "παιδιά του Πλάτωνα και του Αριστοτέλη" και "ένα αστέρι είχα και μου το γκρεμίσανε" εννοώντας τότε για την Μακεδονία. Όλοι μαζί λοιπόν να στηρίξουμε το ελληνικό τραγούδι, όποιο και να είναι αυτό. Και πιστεύω πως θα πάμε καλύτερα, ιδιαίτερα στον τομέα της προώθησης στο εξωτερικό αφού είμαστε πλέον έμπειροι σε αυτό. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. February 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2005 Όποιος/οποια έχει τα τραγουδάκαι (και κατά προτίμηση το My number One) για download σε καλή ποιότητα πλιζ :) Που να τα βρεις σε καλή ποιότητα; Ακόμα δεν παρουσιάστηκαν καλά-καλά... TV-Rip στα 128kbps μια χαρά είναι προς το παρών. Υπάρχουν όλα στο DC++ [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. February 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2005 σιγουρα ξεχασμενος απο τον θεο δεν ειναι ο μπιγαλης οταν αυτος εφτιαχνε τραγουδια ο δαντης επαιζε με πλαστικες κιθαρες το θεμα του ηλιθιου διαξιφισμου μπιγαλη-δαντη καλυτερα να τελειωσει εδω ετσι κι αλλιως δε βγαινει και πουθενα οποτε ας επικεντρωθουμε στους <<καλλιτεχνες>> που εμειναν. Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. February 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2005 Ναι, όταν ο Δάντης έλεγε το "Πάει καιρός", ο Μπίγαλης τραγουδούσε για τρεχαντήρια και μελισσούλες... :lol: [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sealover Δημ. February 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2005 Oταν ο Κωστας Μπίγαλης ηταν πρώτος στα charts της Αμερικής με το "Ι miss you" δεν ειχατε γενηθεί οι περισσοτεροι.........................!!!Πρωτα να μαθενετε και μετά να μιλάτε!!Ο δαντης οταν δεν τον ήξερε ουτε η μανα του ετρεχε και εδινε συγχαρητήρια στον Κώστα Μπιγαλη για το δίσκο του "Του Αιγαίου τα μπλούζ" Αλλα μου φαινονται πως ολοι αυτοι που ξαφνικα αρχιζουν να υποστηρίζουν το Δαντη ξαφνικα καποιοα αλλα κινητρα εχουν....ee??l Και θα παρακαλέσω λιγο σεβασμο για εναν ανθρωπο,περα απο καλλιτεχνη,που ακομα και η κ.Στεφανίδου ηταν συγκινημένη διαβαζοντας την επιστολη που εγραψε για οσους είδαν...ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ Το θεμα ειναι απλο,καποιοι του την εστησαν, και θα ήθελα καποιον να με βοηθησει με γνωσεις στην κατασκευη ιστοσελίδων...ΠΑΡΑΚΑΛΩ να επικοινωνησει μαζι οσο πιο γρηγορα μπορει! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest valeria Δημ. February 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2005 Καλά,ας μην γίνει όμως το θέμα Δάντης vs Μπίγαλης :wacko: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. February 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2005 Oταν ο Κωστας Μπίγαλης ηταν πρώτος στα charts της Αμερικής με το "Ι miss you" δεν ειχατε γενηθεί οι περισσοτεροι.........................!!!Πρωτα να μαθενετε και μετά να μιλάτε!!Ο δαντης οταν δεν τον ήξερε ουτε η μανα του ετρεχε και εδινε συγχαρητήρια στον Κώστα Μπιγαλη για το δίσκο του "Του Αιγαίου τα μπλούζ" Αλλα μου φαινονται πως ολοι αυτοι που ξαφνικα αρχιζουν να υποστηρίζουν το Δαντη ξαφνικα καποιοα αλλα κινητρα εχουν....ee??l Και θα παρακαλέσω λιγο σεβασμο για εναν ανθρωπο,περα απο καλλιτεχνη,που ακομα και η κ.Στεφανίδου ηταν συγκινημένη διαβαζοντας την επιστολη που εγραψε για οσους είδαν...ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ Το θεμα ειναι απλο,καποιοι του την εστησαν, και θα ήθελα καποιον να με βοηθησει με γνωσεις στην κατασκευη ιστοσελίδων...ΠΑΡΑΚΑΛΩ να επικοινωνησει μαζι οσο πιο γρηγορα μπορει! Ναι, και μετά ήρθαν οι (μικρές) μέλισσες... :alien: Έβγαλε 4-5 καλά κομμάτια κι ο Μπίγαλης και κάτι έγινε. Anyway, Eurovision πάλι από τον καναπέ Κωστάκη :lol: Τελικά θα μας πεις τι έγινε το ήδη κυκλοφορημένο CD; Σαμποτάζ του Δάντη ήταν κι αυτό; :rolleyes: (EDIT: Τώρα είδα οτι έκανες edit όσο πόσταρα) [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. February 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2005 αν ημουν mod θα το ειχα κλειδωσει ωσπου να μπουν τα μυαλα στη θεση τους και να πεσουν τα πνευματα γιατι εχει ξεφυγει τελειως το θεμα,ενταξει ο μπιγαλης σταθηκε ατυχος ισως και να του την φερανε βγηκε εξω τωρα τι αλλο ψαχνουμε για τον ανθρωπο,δε μπορουμε να συνεχισουμε ησυχα τη συζητηση μας για τους υπολοιπουν που μεινανε και να αφησουμε ειρωνεις και διαξιφισμους στην ακρη? Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sealover Δημ. February 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2005 Εγω θα επαναλάβω την ερώτηση μου:Αν γνωρίζει καποιος για θεματα γυρω απο την κατασκευη ιστοσελίδων....δεν ειναι οff topic.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billyavl Δημ. February 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2005 Εγω θα επαναλάβω την ερώτηση μου:Αν γνωρίζει καποιος για θεματα γυρω απο την κατασκευη ιστοσελίδων....δεν ειναι οff topic.. Και καλά αυτο τι σχέση έχει με τη Eurovision τώρα ? και προτεινω να αλλάξεις την υπογραφή σου γιατι ο Μπίγαλης ειναι πλέον παρελθόν... Στο θέμα τώρα... Εγω τα τραγούδια δεν τα έχω ακούσει να πω την αλήθεια αλλα πιστευω οτι δεν θα πάμε και πολύ καλά γιατι απ'όσο ξέρω δεν έχουμε αρχίσει να κάνουμε promotion στα τραγούδια... αλήθεια πότε ειναι ο τελικός ? http://img141.imageshack.us/img141/6228/myphonefgjc4.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplip Δημ. February 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2005 Oταν ο Κωστας Μπίγαλης ηταν πρώτος στα charts της Αμερικής με το "Ι miss you" δεν ειχατε γενηθεί οι περισσοτεροι.........................!!!Πρωτα να μαθενετε και μετά να μιλάτε!!Ο δαντης οταν δεν τον ήξερε ουτε η μανα του ετρεχε και εδινε συγχαρητήρια στον Κώστα Μπιγαλη για το δίσκο του "Του Αιγαίου τα μπλούζ" Αλλα μου φαινονται πως ολοι αυτοι που ξαφνικα αρχιζουν να υποστηρίζουν το Δαντη ξαφνικα καποιοα αλλα κινητρα εχουν....ee??l Και θα παρακαλέσω λιγο σεβασμο για εναν ανθρωπο,περα απο καλλιτεχνη,που ακομα και η κ.Στεφανίδου ηταν συγκινημένη διαβαζοντας την επιστολη που εγραψε για οσους είδαν...ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ Το θεμα ειναι απλο,καποιοι του την εστησαν, και θα ήθελα καποιον να με βοηθησει με γνωσεις στην κατασκευη ιστοσελίδων...ΠΑΡΑΚΑΛΩ να επικοινωνησει μαζι οσο πιο γρηγορα μπορει! Α ρε Κώστα...Δεν αναγνωρίζουμε το ταλέντο σου.... Ισως σε άλλα φόρουμ (ξέρεις εσύ τι εννοώ μιας και έχεις εθεαθή.... ;) ) να είναι καλύτερα... Πάντως θα σε παρακαλέσω να σταματησεις εδώ αυτή την ιστορία με το Μπίγαλη. Και άλλοι έχουν θαυμασμό σε καλλιτέχνες αλλά είπαμε... Και για να μην τρελλαινόμαστε, ο Δάντης θα πάει όπως δείχνουν τα πράγματα, βγούμε δε βγούμε πρώτοι, βγούμε δε βγούμε τελευταίοι. Οκ? Μην αναγκαστούν οι moderators να έρθουν απο τα μέρη μας και μας χαλάσουν ένα ΤΟΣΟ προσφιλές και αγαπημένο μας θέμα.... :X :rolleyes: :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aimilios Δημ. February 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2005 Τελικά από ότι φαίνεται ο Μπίγαλης χρησιμοποίησε (γιατί αποκλείεται να μην ήξερε ότι το τραγούδι του είχε κυκλοφορήσει πρίν την 01/10/04) την Eurovision για να βγεί από την αφάνεια που ήταν τόσο καιρό. Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS) Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920) ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sealover Δημ. February 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2005 Kαλα πλακωσε το γνωστο lobby παλι...τοσο πολυ ενοχλει τελικα αυτος ο καλλιτεχνης...απο την αφανεια που εισαι εσυ τουλαχιστο μην μιλας για αλλους που δεν ξερεις την ιστορια τους.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dBpanos Δημ. February 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2005 κανενας δεν αμφισβητησε τον Μπιγαλη....Ομως καλως η κακως απο τον καιρο με το τραγουδι του το "Του Αιγαιου τα μπλουζ" εχει να ακουστει... [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. February 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2005 κανενας δεν αμφισβητησε τον Μπιγαλη....Ομως καλως η κακως απο τον καιρο με το τραγουδι του το "Του Αιγαιου τα μπλουζ" εχει να ακουστει... Λάθος. Το τελευταίο του hit ήταν "Της κορμάρας σου ο μύθος" :whistle: [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dBpanos Δημ. February 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2005 Sorry gkr41!!!!!!! Μετανοω!!!!! :rolleyes: [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tinkerbell Δημ. February 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2005 Επειδή το υποστηρίζει αρκετή μερίδα ατόμων αυτό, θα ήθελα να πω το εξής. Το πεντάγραμμο έχει κυριολεκτικά εξαντληθεί. Με το να βγαίνουν εκατοντάδες τραγούδια το χρόνο, επήλθε αναγκαστικά ο κορεσμός στο πεντάγραμμο, μας τέλειωσε βρε αδερφέ, πώς να το κάνουμε. Ό,τι τραγούδι και να βγαίνει πλέον προσομοιάζει με κάποιο ήδη υπάρχον. Όποια νέα μελωδία και αν βγαίνει ή δεν θα μας κάνει το τσακ ή θα μας θυμίζει κάτι. Οπότε μην περιμένουμε και πολλά, μην έχουμε πολλές απαιτήσεις αναμένοντας την σούπερ μελωδία. Και γενικά ισχύει αυτό, όχι μόνο στην Ελλάδα. εγώ δε πιστεύω ότι έχει εξαντληθεί το πεντάγραμμο.συνέχεια βγαίνουν κομμάτια που γίνονται επιτυχίες(βλέπε φοίβος)που μπορεί να μοιάζουν μεταξύ τους αλλά στο εξωτερικό δε παίζουν τέτοια.νομίζω πως αν πηγαίναμε με ενα ψιλοrnb θα πηγαίναμε καλά.δλδ τα κομμάτια αυτά με έκαναν να νομίζω πως είμαι πάλι στο 1995...είναι απαίσια. http://tinypic.com/m7e35j.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts