dBpanos Δημ. February 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2005 Ακουσατε το αλλο? Το τραγουδι του Μπιγαλη εχει κυκλοφορησει σε CD απ τους Big Alice.....και μπορει να ακυρωθει....τσεκαρετε το κι εσεις.....εκανα search στο google...The light in our soul [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sealover Δημ. February 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2005 Περίμενα αρκετά να δω πώς διαμορφώνεται ενα πρώτο κλίμα και τώρα εχω να πω τα εξής... Δάντης:Ποιοι ειναι αυτοι που μιλάνε για καλό τραγουδι του Δαντη οταν το ΡΕΦΡΑΙΝ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΜΜΕΝΟ απο Maggy Reilly "Wait" και το κουπλέ του απο ενα παλιό σκυλάδικο τραγούδι που οι στίχοι του απο οτι θυμάμαι πηγαιναν καπως ετσι:'μη ζητήσεις να ρθεις..να ρθεις να με δεις έφυγα απο το σπίτι και δε θα με βρεις' ....για όσους το θυμούνται θα καταλάβουν αμέσως.... :cool: Και πιο μπάλο λέμε...οπως λέγετε και πιο πάνω ενα ανκάτεμα τουρκοτσιφτετελιού ειναι που ξεχνιέται ανάμεσα στα αλλα.Μην ξεχνάμε οτι ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟ 15 εθνικ θα υπάρχουν και προβλέπεται οτι ακριβώς επειδη δεν θα τα ξεχωρίσει ο κόσμος θα ψηφήσει κάτι πολύ "ΚΑΘΑΡΌ" μουσικα.....μια ηταν η σερταμπ που εκανε την πρωτοτυπία τώρα είναι αργα...αν τουλάχιστο πάμε για πρωτιά!! ;) Ψηφίζω όπως και απο την αρχη είχα πει Κώστα Μπίγαλη και "Τhe light in our soul" γιατι ειναι ενα "ΚΑΘΑΡΟ","ΓΛΥΚΟ",ΡΟΜΑΝΤΙΚΟ" τραγούδι που θα"μιλήσει" στην καρδια των ευρωπαίων που θα ψηφήσει τελικα και θα το ξεχωρίσει απο τα αλλα εθνικοτραγουδα... :) ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stroggoff Δημ. February 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2005 Με λίγα λόγια : Μπίγαλης : Μπορεί κανείς να φωνάξει δυνατά "CELINE DION" ? Κάτι τέτοια καχέκτυπα τιμωρούνται άσχημα στη Eurovision. Σιγανός-Βαλεντίνο : Αυτά με τα οποία γελούσαμε στους Απαράδεκτους, τώρα αποκτούν ρεαλιστική διάσταση. Και τι λέξη πιασάρικη ...ΟΚ . Γελοιότητα στα όρια της. Σουηδός: Αυτό είναι κονσερβα απο περσυ. Για φούντο παει και ίσως κινδυνέψουν μερικές φιλόμουσες ψυχές απο σκορβούτο. Δαντης: Στους τυφλούς ο μονοφθαλμος είναι βασιλιάς. Αυτό με τη λύρα χτυπάει λίγο στο αυτί... Δε βρίσκω κάτι το εξωφρανικά κακό στο τραγούδι, αλλά αυτό δε το κάνει αυτοματα φαβορί για μένα. Αρα απο τα 4 ψηφίζω Δάντη, όχι γιατί μπορει να παει για 1ο, αλλά επειδη τα άλλα πάνε για > 20ου. patch για ελληνικούς υπότιτλους σε: Monkey Island 1 (Special Edition & VGA CD Beta II), Indiana Jones 3 και LOOM, Grim Fandango Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Viper Δημ. February 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2005 Ενταξει φιλε sealover, το καταλαβαμε!! Σ'αρεσει το τραγουδι του Μπιγαλη. Αποψη σου και γουστο σου. Σε αλλους δεν αρεσει ομως. Παντως το περσινο τραγουδι της Κυπρου ηταν καλυτερο, πιστευω, απο του Μπιγαλη. Και γλυκο και ρομαντικο οπως λες. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qwaszx Δημ. February 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2005 Viper σιγουρα όχι πάντως το κλεμμενο του Δαντη ετσι δεν ειναι? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bel Δημ. February 22, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2005 Ακουσατε το αλλο? Το τραγουδι του Μπιγαλη εχει κυκλοφορησει σε CD απ τους Big Alice.....και μπορει να ακυρωθει....τσεκαρετε το κι εσεις.....εκανα search στο google...The light in our soul Μα καλά,τόσο ηλιθιος είναι αυτός ο Μπίγαλης;Πάει να στείλει τραγούδι που έχει κυκλοφορήσει ηδη 1 χρόνο πρίν; Όσοι έχετε real player πατήστε στο παρακάτω λινκ να ακούστε το ίδιο τραγούδι ερμηνευμένο απο άλλη.Νομίζω πρέπει να είναι η κοπέλα που είχε προσπαθήσει να πάει eurovision πριν απο 2 χρόνια με μια μπαλάντα του Μπίγαλη. http://www.musicline.de/player/play_real_ok.php?artist=Big+Alice&title=The+Light+In+Our+Soul&url=http%3A%2F%2Freal1.phononet.de%3A8080%2Framgen%2Fmline%2Fd3%2F120%2F793%2FEOPLRACWGKHOZLPRAGMHWOEXCLP.rm http://img404.imageshack.us/img404/9686/bestiolnv6nd7.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sealover Δημ. February 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2005 Mπα μαλλον ηλίθιος είναι ο αυτος ο Δαντης που ΚΛΕΒΕΙ κομματια απο αλλα τραγούδια για να κάνει δικο του....Μα καλα δεν βρισκεται καποιος απο την ΕΡΤ να το καταγγειλει και να μηδενιστει...Ετσι και το ακούσει η Maggy Reilly θα της φρίξει!!!Τετοια αντιγραφη πια....Ευρωπαίοι θα το ακούσουν και ξερουν...ντροπη! Οσο για τον Κ.Μπιγαλη που καποιοι αποκαλουν ηλίθιο μάλλον ας τους επιστραφει ο χαρακτηρισμος γιατι εαν ειχαν λίγο μυαλό θα εβλεπαν οτι δεν ειναι υπο κυκλοφορία cd και ΔΕΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ αλλα ειναι απλα ενα PROMO!!!WAKE UP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Viper Δημ. February 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2005 Viper σιγουρα όχι πάντως το κλεμμενο του Δαντη ετσι δεν ειναι? Οπως ειπα και σε προηγουμενο post κανενα δεν αξιζει. Απλως για μενα, του Δαντη ειναι ισως μισο κλικ πανω απο τα αλλα. Οσο για το κλεμενο, δες το post του bel και θα καταλαβεις. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. February 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2005 Samples αλλά και τους στίχους απο τα τραγούδια μπορείτε να κατεβάσετε απο τα παρακάτω link :) My number one The light in our soul OK Let’ s get wild bel συγχαρητήρια και μπράβο! Παίρνουμε μια ιδέα από τα παραπάνω λινκ σου. Κι εγώ με τη σειρά μου ψήφισα Δάντη και My Number One. Είναι αρκετά καλό και με ψιλοβελτιώσεις θα γίνει ακόμα καλύτερα. Αν προσθέσουμε και τη σκηνική παρουσία της Έλενας τότε πιστεύω πως θα πάμε καλά. Μακράν το καλύτερο πάντως είναι του Δάντη, όχι απλά ένα κλικ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bel Δημ. February 22, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2005 Mπα μαλλον ηλίθιος είναι ο αυτος ο Δαντης που ΚΛΕΒΕΙ κομματια απο αλλα τραγούδια για να κάνει δικο του....Μα καλα δεν βρισκεται καποιος απο την ΕΡΤ να το καταγγειλει και να μηδενιστει...Ετσι και το ακούσει η Maggy Reilly θα της φρίξει!!!Τετοια αντιγραφη πια....Ευρωπαίοι θα το ακούσουν και ξερουν...ντροπη! Οσο για τον Κ.Μπιγαλη που καποιοι αποκαλουν ηλίθιο μάλλον ας τους επιστραφει ο χαρακτηρισμος γιατι εαν ειχαν λίγο μυαλό θα εβλεπαν οτι δεν ειναι υπο κυκλοφορία cd και ΔΕΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ αλλα ειναι απλα ενα PROMO!!!WAKE UP Φιλε μου εγω δεν έχω καμία προσωπική εμπάθεια με κανέναν συνθέτη η τραγουδιστή όπως και δεν υποστηρίζω με φανατισμό κανέναν. Ας πάει το καλύτερο.Όσο γαι το αν ειναι promo του Μπίγαλη,έχεις δεί πολλά promo να πουλιούνται;http://www.amazon.de/exec/obidos/ASIN/B0002CHKT0/qid%3D1109077964/302-0606557-2205633 Συγγνώμη που σου χαρακτήρισα τον Μπίγαλη ηλίθιο αλλά όπως και να το κάνουμε αυτό που έκανε επιεικώς μόνο έτσι θα μπορούσα να το χαρακτηρίσω. Όσο για το χαρακτηρισμό που μου επιστρέφεις,δεν εχω κανένα πρόβλημα αν έτσι νομίζεις εσυ.Βλέπεις εγω απαντάω με επιχειρήματα και συγκεκριμένα στοιχεία. http://img404.imageshack.us/img404/9686/bestiolnv6nd7.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. February 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2005 τη γνωμη μου για το τραγουδι του δαντη δε θα την πω θα τη πω οταν τελειωσει ο διαγωνισμος,με τετοιο τραγουδι παντως μη περιμενει τιποτα Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jane_butterfly Δημ. February 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2005 ε καλά λέμε το καλύτερο πιο είναι από τα χειρότερα :lol: :D :p και να σχολιάσω ότι και το τραγούδι της Κύπρου δεν "με" άρεσε καθόλου :!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreekCharmed Δημ. February 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2005 Προσωπικά μου άρεσε πάρα πολύ το τραγούδι My Number One και ήτανε το μοναδικό που με έκανε να ανασηκωθώ, να ακούσω καλύτερα και να αρχίσω να κουνάω το πόδι μου ρυθμικά. Αν δεν αρχίσει να κουνιέται το πόδι μου, δεν μου αρέσει ΤΙΠΟΤΑ (ναι δεν πάω καλά το ξέρω). Προτιμώ το συγκεκριμένο και θα το στηρίξω 100% Namaste! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jane_butterfly Δημ. February 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2005 άσχετο...πιστεύω πως οι c real αν πήγαιναν με δικό τους κομμάτι θα πήγαιναν πολύ καλά :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sealover Δημ. February 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2005 Δεν σε χαρακτηρισα ηλίθιο αλλα σου επεστρεψα ενα χαρακτηρισμο που δεν αρμόζει επ'ουδενι λογο στον Κώστα Μπιγαλη και στην ιστορια που εχει στην Ελληνικη ποπ απο το 1984 που ηταν στα charts της Αμερικής με το i miss you μεχρι σημερα... Τη γνώμη μου ξεκινησα να λέω και γω αλλα δεν μπορω να μην απαντησω οταν ακούω να λέγονται τετοια... Αν με 2 και κατι ευρώ που καποιοι για να πολεμήσουν τον Κ.Μπιγαλη νομίζεις οτι πραγματικα πωλειται αγορασε το και αν ποτε το παρεις εγώ θα βγω με πανό να σε υποστηρίξω... Τι εγινε... μηπως το τραγούδι ειναι πολυ καλο και καποιοι eurofun δεν το΄δέχονται και εχουν βαλθει να το συκοφαντησουν...λες να μην το ξερει αυτο ενας τραγουδιστης που εχει γραψει πανω απο 150 τραγούδια; ;) Δεν πειράζει πάντως...διαφημιση γίνεται....πείτε και αλλα...το τραγουδι παντως θελουν δεν θελουν καποιοι γνωστοι αγνωστοι του "fun club" λεμε τώρα της eurovision......θα ακουστει! ;) Aλήθεια γιατι δεν μιλαει κανεις για το οτι του Δάντη ΤΟ ΡΕΦΡΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΜΕΝΟ απο τη Maggie Reilly και το τραγούδι της Wait;;;;;Το οτι αν το ακουσουν αυτο οι Ευρωπαίοι το τι εχει να γίνει σας λέει κατι??????????? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vretman Δημ. February 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2005 Παιδες κι εγω του Δάντη το κομμάτι προτιμω.Και τα υπόλοιπα καλά ειναι αλλά αυτό καλύτερο. Βασικά ο sealover απ'οτι καταλαβα ειναι fan Big Alice...OK δεν εινια κακο αλλα ας το δουμε λίγο πιο απομακρυσμενα... Αν ηταν καθαρά διαγωνισμος τραγουδιου κι εγώ θα ψηφιζα Μπιγαλη.Τώρα όμως πρέπει να δείξουμε κατι διαφορετικό...και αυτό το σκέφτηκε ο Δάντης.Σκέφτηκε τι κομμάτι θα έδειχνε το ελληνικό στοιχείο (κρητική σούστα=δύναμη και ρυθμός) μαζί με ευρωπαικά στοιχεία. (Με τα υπόλοιπα τραγούδια δεν ασχολούμαι καθώς το ΟΚ ήταν σαν ringtone και του Σουηδού με τίποτα για Eurovision...για τη Shakira μια χαρά θα ήταν!) Μην ξεχνάμε ότι η Ευρώπη δεν είναι μόνο Αγγλία και "Βόρειες χώρες"...Πλεον έχουμε να κάνουμε με ανατολικό μπλοκ, με Βουλγαρία, Αλβανία, Λίβανο...!!! Όσο για το αν ειναι κλεμμενο το τραγουδι απλώς δεν νομιζω. Και ένα tip...Δεν λέει να γκρινιάζουμε πριν καν δούμε ποιο ειναι το τελικό κομμάτι... Στο κάτω κάτω το "καλύτερο" θα το διαλέξουμε ΕΜΕΙΣ...δεν υπαρχει λόγος να γκρινιάζουμε. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. February 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2005 Στο κάτω κάτω το "καλύτερο" θα το διαλέξουμε ΕΜΕΙΣ και δεν υπαρχει λόγος να γκρινιάζουμε. Το κοινό συμμετέχει κατά 60% και η επιτροπή κατά 40% στην ψηφοφορία που θα γίνει στις 2 Μαρτίου στην ΕΡΤ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vretman Δημ. February 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2005 Α,ναι και κάτι άλλο...Η Maggie Reilly είναι απο την Κρήτη? Αστείο για να σπάσει ο πάγος :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimis13 Δημ. February 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2005 Καλα δεν μιλαμε για κατι το ιδιαιτερο αν ομως κατι μπορει να τους αρεσει ειναι το Οκ οχι οτι το ιδιο ειναι και ΟΚ σαν τραγουδι. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sealover Δημ. February 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2005 Ελπιζω vretman πραγματικα να ειναι αστειο γιατι να ξερεις οτι η Maggie Reilly ειναι γνωστή σε ολόκληρο τον κόσμο και ξέρεις τι εχει να γίνει ετσι και ακουστει του Δαντη εξω.....ρεζίλι!!!Aς ανεβασει καποιος εδω και το τραγουδι Wait εδω για οσους "δεν νομίζουν"...μια λύρα δεν αλλαζει τη χρωματική των νοτών φιλε vretman....ξερω απο μουσικη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jane_butterfly Δημ. February 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2005 καλά...δεν νομίζω ότι θα γίνουμε και ρεζίλι...εδώ όλα αυτά τα χρόνια στην γιουροβίζιον πάνε "κλεμμένα"τραγούδια από άλλες χώρες και πήγαν πολύ καλά :whistle: σημασία έχει πιο μας αρέσει!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salonicafan_TASO Δημ. February 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2005 egw gelasa otan eipe o souidos: me to tragoudi mou kanw tous anthrwpous na theloun na anevoun sta trapezia na xorepsoun :lol: poly swsta ton eipe i elena: prepei mia mera na pame mazi sta mpouzoukia... :!: pantws to tragoudi pou provlithike apo tous ace of base stin ekpompi, korifeo. tou mpigali den leei gia eurovision, einai festivaliko tragoudi alla an den eisai romantikos, se koimizei thewreite tous eyropeous idietera romantikous? egw pantws oxi. to ok ok einai apo ta tragoudia pou sou kolaei san vdela sto myalo k tin wra pou sou ksefevgei apo ti glwssa to refrain psaxneis toixo na ekdilwseis emprakta tin ypografi tou Viper... stou danti... elpizw i kritiki lyra na akoustei, oxi poly, alla opws tis aksizei... ayto mono :) ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vretman Δημ. February 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2005 Ελπιζω vretman πραγματικα να ειναι αστειο γιατι να ξερεις οτι η Maggie Reilly ειναι γνωστή σε ολόκληρο τον κόσμο και ξέρεις τι εχει να γίνει ετσι και ακουστει του Δαντη εξω.....ρεζίλι!!!Aς ανεβασει καποιος εδω και το τραγουδι Wait εδω για οσους "δεν νομίζουν"...μια λύρα δεν αλλαζει τη χρωματική των νοτών φιλε vretman....ξερω απο μουσικη... Εντάξει δεν είνια και Madonna η Maggie Reilly. Να σου υπενθυμίσω πως δεν έχω κάτι με τον Μπίγαλη...Ακόμα κι αν πάει αυτο, θα το υποστηρίξω. Απλά μην προσπαθείς να "μηδενίσεις" όλα τα άλλα αν σ'αρεσει περισσότερο το συγκεκριμένο.Γούστα είναι, και ο καθένας έχει διαφορετικό... Αυτό και τελειώνω...το ότι ξέρεις μουσική καλύτερα να το χρησιμοποιούσες για τον εαυτό σου και όχι για επιχείρημα σε συζητήσεις.Δηλαδή όποιος δεν ξέρει φούγκα, αρμονία και αντίστιξη δεν μιλάει μαζί σου? Καλύτερα να ηρεμήσεις και να μη φανατίζεσαι έτσι... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bel Δημ. February 22, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2005 Δεν σε χαρακτηρισα ηλίθιο αλλα σου επεστρεψα ενα χαρακτηρισμο που δεν αρμόζει επ'ουδενι λογο στον Κώστα Μπιγαλη και στην ιστορια που εχει στην Ελληνικη ποπ απο το 1984 που ηταν στα charts της Αμερικής με το i miss you μεχρι σημερα... Τη γνώμη μου ξεκινησα να λέω και γω αλλα δεν μπορω να μην απαντησω οταν ακούω να λέγονται τετοια... Αν με 2 και κατι ευρώ που καποιοι για να πολεμήσουν τον Κ.Μπιγαλη νομίζεις οτι πραγματικα πωλειται αγορασε το και αν ποτε το παρεις εγώ θα βγω με πανό να σε υποστηρίξω... Τι εγινε... μηπως το τραγούδι ειναι πολυ καλο και καποιοι eurofun δεν το΄δέχονται και εχουν βαλθει να το συκοφαντησουν...λες να μην το ξερει αυτο ενας τραγουδιστης που εχει γραψει πανω απο 150 τραγούδια; ;) Δεν πειράζει πάντως...διαφημιση γίνεται....πείτε και αλλα...το τραγουδι παντως θελουν δεν θελουν καποιοι γνωστοι αγνωστοι του "fun club" λεμε τώρα της eurovision......θα ακουστει! ;) Aλήθεια γιατι δεν μιλαει κανεις για το οτι του Δάντη ΤΟ ΡΕΦΡΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΜΕΝΟ απο τη Maggie Reilly και το τραγούδι της Wait;;;;;Το οτι αν το ακουσουν αυτο οι Ευρωπαίοι το τι εχει να γίνει σας λέει κατι???????????Δεν εχω καμία διάθεση να συκοφαντίσω τον Μπίγαλη,ούτε ανήκω σε γνωστά η άγνωστα fun club που επιθυμούν την δυσφήμισή του.Απλά κατακρίνω την επιλογή του να στείλει ενα τραγούδι που έχει κυκλοφορήσει έστω και σαν promo εδω και ενα περίπου χρόνο.Δεν γνώριζε οτι κάτι τέτοιο απαγορεύεται απο τους κανονισμούς της eurovision? Kαι αν θέλεις και την γνώμη μου,πιστεύω οτι το συγκεκριμένο τραγούδι είναι καλύτερο απο αυτό του Δάντη και προσωπικά αυτό θα ψήφιζα να πάει. Οσο για το τραγούδι του Δάντη που λες οτι το ρεφρέν είναι κλεμμένο απο το Wait της Maggie Reilly,οσο κι αν προσπάθησα δεν μπόρεσα να βρω ομοιότητα ανάμεσα στα δυο ρεφρέν. Υπάρχει και στο παρακάτω λινκ μήπως το ακούσει και κανένα άλλο παιδί να μας πεί τη γνώμη του. http://delit.net/music/prelisten/0/147723.m3u EDIT Μπορείτε να το κατεβάσετε και ολόκληρο απο το παρακάτω. http://www.myanywhere.com/1/1/a?a=dF&p=rl1ApzERZsOWOAApQZOAAIOQdQX Κατά τα άλλα πολύ ωραίο τραγουδάκι. :) http://img404.imageshack.us/img404/9686/bestiolnv6nd7.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest valeria Δημ. February 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2005 Υπάρχει και στο παρακάτω λινκ μήπως το ακούσει και κανένα άλλο παιδί να μας πεί τη γνώμη του. http://delit.net/music/prelisten/0/147723.m3uBel για τσέκαρε το Link γιατί εμένα δεν μου δουλεύει... :( Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts