trela7 Δημ. August 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2011 φυσικα να το πεις γιαυτο ειναι το θεμα αυτο :):) ναι σωστα! λεγεται chocolat! το προτεινω ανεπιφυλακτα, εμενα προσωπικα τουλαχιστον μου αρεσει και το προτιμω ιδιαιτερα! γουστα ειναι αυτα βεβαια, ξαναλεω, αλλα θυμαμαι πολλες βραδιες να εχω φυγει σκασμενη κι ευχαριστημενη με αυτα που εφαγα! και το μαγαζι του θησειου εχει απιστευτη θεα στην ακροπολη! :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] http://freespiritnowtobe.blogspot.com/ Ανήκω σε μένα και στα όνειρα μου! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. August 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2011 ναι σωστα! λεγεται chocolat! Αυτό είναι ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trela7 Δημ. August 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2011 Αυτό είναι ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ. αυτό το είχα αναφέρει κι εγώ πριν, είπα οτι ειναι τσιμπημενες οι τιμες, θυμήσου οτι τα μαγαζια που εχει ειναι στην γλυφαδα, στο θησειο και στο μαρουσι, περιοχες που το σηκωνουν... ομως σε συγκριση με τα γλυκα που τρως σε καφετεριες ειναι κλασεις ανωτερο, η εξυπηρετηση ειναι αψογη, το περιβαλλον πολυ αξιοπρεπες, και τα φαγητο οπως και τα γλυκα εξαιρετικα, κατα τη γνωμη μου!!! :rolleyes: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] http://freespiritnowtobe.blogspot.com/ Ανήκω σε μένα και στα όνειρα μου! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexel Δημ. August 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2011 Φαρμακείο ή όχι... η ποιότητα μετράει (καλά και η ποσότητα)! Λέω να επισκεφτώ αυτό στο Θησείο, πρέπει να έχει και καλή θέα :wink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trela7 Δημ. August 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2011 Φαρμακείο ή όχι... η ποιότητα μετράει (καλά και η ποσότητα)! Λέω να επισκεφτώ αυτό στο Θησείο, πρέπει να έχει και καλή θέα :wink: ναι, να το επισκεφτεις Alexel! Προτείνω να παμε μαζί, να σε ξεναγήσω εγώ στο χώρο του Θησείου, με θέα την ακρόπολη να δοκιμάσεις μερικά απίστευτα φαγητά και γλυκά συντροφιά μου! Επίσης να πω οτι το μονο που με δυσαρεστει στο σοκολα ειναι ότι αφαιρεσε, λογω ανακατανομης του καταλογου, το αγαπημενο μου γλυκό, μιλφειγ με κρεμα πορτοκάλι και παγωτο σοκολάτας!!! κρίμα... γιατί;;;;;;;;;;;;;;;;;;; :cry::cry::cry::cry::cry: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] http://freespiritnowtobe.blogspot.com/ Ανήκω σε μένα και στα όνειρα μου! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexel Δημ. August 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2011 (edited) ναι, να το επισκεφτεις Alexel! Προτείνω να παμε μαζί, να σε ξεναγήσω εγώ στο χώρο του Θησείου, με θέα την ακρόπολη να δοκιμάσεις μερικά απίστευτα φαγητά και γλυκά συντροφιά μου! Επίσης να πω οτι το μονο που με δυσαρεστει στο σοκολα ειναι ότι αφαιρεσε, λογω ανακατανομης του καταλογου, το αγαπημενο μου γλυκό, μιλφειγ με κρεμα πορτοκάλι και παγωτο σοκολάτας!!! κρίμα... γιατί;;;;;;;;;;;;;;;;;;; Οκ μέσα! Θα κατέβω τον Οκτώβριο μόνο και μόνο γι' αυτό! Και για άλλους λόγους :cool: Τόλμησαν να αφαιρέσουν το αγαπημένο σου γλυκό; :ninja: Όταν πάμε θα τους αναγκάσουμε να το επαναφέρουν :angry::kill::shoot: Ξέρει κανείς αν υπάρχει Chocolat στην Θεσσαλονίκη; Edited August 16, 2011 by Alexel Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trela7 Δημ. August 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2011 Οκ μέσα! Θα κατέβω τον Οκτώβριο μόνο και μόνο γι' αυτό! Και για άλλους λόγους :cool: Τόλμησαν να αφαιρέσουν το αγαπημένο σου γλυκό; :ninja: Όταν πάμε θα τους αναγκάσουμε να το επαναφέρουν :angry::kill::shoot: σου ευχαριστω, αγαπημενε τζουντ, για την υποστηριξη! στειλε πμ να κανονισουμε! κατι μου λεει οτι εχουμε πολλα να πούμε οι δυο μας!:rolleyes: μερικες φορες και τα μαγαζια "φαρμακεια" ειναι καλυτερα απο κατι άλλα που μας πουλάνε φούμαρα για μεταξωτές κορδέλες! βέβαια η αληθεια ειναι οτι εδω στην αθηνα πασχουμε απο μαγαζια που να εχουν βασικα γλυκα, να ειναι δηλαδη σαν τα παλια ζαχαροπλαστεια! γι αυτο αγαπω τη θεσσαλονικη, γιατι εχει πολλα τετοια και μπορεις να καθησεις, θεωρω αδιανοητο ας πουμε, στην αθηνα να μην μπορεις να καθησεις σε "Δεσποινα" να φας μιλφειγ, σε "Ανδριά" να φας προφιτερολ κτλ.. ελπιζω να αλλαξει αυτο συντομα!!! :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] http://freespiritnowtobe.blogspot.com/ Ανήκω σε μένα και στα όνειρα μου! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. August 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2011 Οκ μέσα! Θα κατέβω τον Οκτώβριο μόνο και μόνο γι' αυτό! Και για άλλους λόγους :cool: Τόλμησαν να αφαιρέσουν το αγαπημένο σου γλυκό; :ninja: Όταν πάμε θα τους αναγκάσουμε να το επαναφέρουν :angry::kill::shoot: Ξέρει κανείς αν υπάρχει Chocolat στην Θεσσαλονίκη;σοκολά έχει στην ικτινου αλλα δεν εχει γλυκα... συνονυμια θα ειναι... Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. October 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2012 Σουβλάκι χειροποιητο στον Ευοσμο, στο κέντρο του Ευόσμου λιγο πιο πάνω απο το devido. Σουβλάκι όπως πρέπει να είναι. Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DemetreKre Δημ. October 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2012 Γαρίδα - μπαρμουνάκι - σαλάτα Μαργαρώ στο Πειραιά (έξω από τη ναυτική βάση δοκίμων) Παράθεση Αγγελία: [ Πώληση ] Wind F2G <<Ειδικής Προσφοράς>> Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. October 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2012 το καλυτερο σουβλακι στην αθηνα ειναι στο μοναστηρακι ο θανασης πιστευω... (να σβηστει το μυνημα αν δεν πρεπει να βαζω ονοματα) Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. October 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2012 το καλυτερο σουβλακι στην αθηνα ειναι στο μοναστηρακι ο θανασης πιστευω... (να σβηστει το μυνημα αν δεν πρεπει να βαζω ονοματα) τι εννοεις με το σουβλακι? ο θανασης ξερω οτι εχει μονο κεμπαπ... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adi32 Δημ. October 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2012 To καλυτερο σουβλακι στην Αθηνα το εχω φαει στον Καραμπαμπα Μεγαλες μεριδες καθαρου κρεατος χωρις ιχνος λιπους και ιδιαιτερες πιτες Εχει να προτεινει καποιος αλλο μαγαζι παρομοιο (χωρις καθολου ξιγκια)? Παράθεση Κουβεντούλα για τα πάντα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
margaritagr Δημ. October 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2012 Εμενα μ αρεσει το σουβλακι του κανδαυλου, στο γκαζι, παρα πολυ Παράθεση :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelios85 Δημ. October 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2012 τι εννοεις με το σουβλακι? ο θανασης ξερω οτι εχει μονο κεμπαπ... ναι αυτο εννοουμε...Σουβλακι κεμπαπ :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vampyre Δημ. October 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2012 Πολύ καλό και ποιοτικό φαγητό, στο Χολαργό Μεσογείων και Φανερωμένης είναι το "Θάμα". Γκουρμέ κουζίνα με παραδοσιακές Ελληνικές συνταγές και τιμαί λογικαί. Πολύ φιλική χαμογελαστή εξυπηρέτηση από τη Μαρία και να δοκιμάσετε το σπιτικό μιλφέιγ στο τέλος. Πήγα μία φορά και έχω γίνει τακτικός πελάτης. Ανοικτό και τα μεσημέρια και ιδανικό για να πάτε για βραδυνό το "αίσθημα" ή το έτερον ήμισυ. ;) Παράθεση Has anyone really been far even as decided to use even go want to do look more like? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. November 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2012 λοιπον μαγκες ειμαι αθηνα (νεα ιωνια) και θελω να παραγγειλω κανενα καλο πιτογυρο...επειδη ειμαι απο σαλονικα και δεν εχω ιδεα τι παιζει εδω κατω εχετε να προτεινετε τιποτα αξιολογο? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NetSurfer_g7 Δημ. November 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2012 λοιπον μαγκες ειμαι αθηνα (νεα ιωνια) και θελω να παραγγειλω κανενα καλο πιτογυρο...επειδη ειμαι απο σαλονικα και δεν εχω ιδεα τι παιζει εδω κατω εχετε να προτεινετε τιποτα αξιολογο? Το Πολυγευστο στο Ν.Ηρακλειο κανει πολυ καλα σουβλακοειδη.Επισεις απο Ν.Ιωνια "Ευριπιδης","Δραμινος" και "το Χανι" στον Περισσο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. November 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2012 τσίχλες stimorol παίζει να υπάρχουν κάπου στην Ελλάδα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexasso Δημ. November 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2012 μας τρελανες τωρα :w00t::w00t: που τις θυμήθηκες αυτες ?? Επειδη και εμενα μου αρεσαν και παλαιοτερα τις εψαχνα και εγω με το ντουφεκι ρωτώντας εμαθα οτι τις εχουν σταματησει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
darredevvil Δημ. November 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2012 όποιος είναι πειραιά να δοκιμάσει το antico(ιταλική κουζίνα) στη δραπετσώνα αλλά και το "πες το κ έγινε "σε χαιδάρι (ταβερνούλαι. πολύ φθηνά, καταπληκτικά φαγητά σε ποικιλία κ γεύση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taketrance Δημ. November 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2012 αυτα τα max perry ειναι οντως τοσο σουπερ οσο μου λενε ολοι ? Δεν εχω δοκιμασει ποτε , αλλα σημερα και μονο απεξω που περασα εσπασε η μυτη μου... Απο τιμες τι παιζει ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
darredevvil Δημ. November 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2012 αυτα τα max perry ειναι οντως τοσο σουπερ οσο μου λενε ολοι ? Δεν εχω δοκιμασει ποτε , αλλα σημερα και μονο απεξω που περασα εσπασε η μυτη μου... Απο τιμες τι παιζει ? προσωπικά δε μ αρέσουν ...από τιμές φαρμάκι..:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NetSurfer_g7 Δημ. November 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2012 αυτα τα max perry ειναι οντως τοσο σουπερ οσο μου λενε ολοι ? Δεν εχω δοκιμασει ποτε , αλλα σημερα και μονο απεξω που περασα εσπασε η μυτη μου... Απο τιμες τι παιζει ? Τα σοκολατακια τους γ.....ανε και δερνουν αλλα οι τιμες τους τσουζουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexasso Δημ. November 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2012 προσωπικά δε μ αρέσουν ...από τιμές φαρμάκι..:p Θα συμφωνήσω και εγω , υπερτιμημένα κιολας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts