isos Δημ. March 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2017 Λοιπον το τηλεφωνο το πηρα μεταχειρισμενο το εχω απο τον οκτομβριο η καμερα ειναι πολυ καλη. η μπαταρια με την χρηση που του κανω κραταει δυο μερες. παιγνιδια δεν παιζω.στο antutu μου εβγαλε 84000 περιπου.η οθονη του ειναι πολυ καλη και φωτηνη.gps αριστο σε δευτερολεπτα κλειδωνει.το μονο που μου κανει ειναι οταν εχεις ενεργοποιησει τo gps και μετα το απενεργοποιεις σου δειχνει στην μπαρα οτι ειναι ενεργοποιημενο ενω δεν ειναι.με επανεκινηση ερχετε στα ισια του.αυτα εαν θελει κατι αλλο ρωτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bluenavy Δημ. March 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2017 Λοιπον το τηλεφωνο το πηρα μεταχειρισμενο το εχω απο τον οκτομβριο η καμερα ειναι πολυ καλη. η μπαταρια με την χρηση που του κανω κραταει δυο μερες. παιγνιδια δεν παιζω.στο antutu μου εβγαλε 84000 περιπου.η οθονη του ειναι πολυ καλη και φωτηνη.gps αριστο σε δευτερολεπτα κλειδωνει.το μονο που μου κανει ειναι οταν εχεις ενεργοποιησει τo gps και μετα το απενεργοποιεις σου δειχνει στην μπαρα οτι ειναι ενεργοποιημενο ενω δεν ειναι.με επανεκινηση ερχετε στα ισια του.αυτα εαν θελει κατι αλλο ρωτα Ok. Σ'ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bravo1968 Δημ. March 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2017 Ok. Σ'ευχαριστώ[/QUOT Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Venom1 Δημ. March 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2017 Καλησπερα και καλως σας βρηκα.Νεο μελος στο φορουμ ωστοσο εχω αλλαξει πολλες συσκευες.Πολλες ομως! Εχω μια ερωτηση και θα ηθελα την βοηθεια σας.Εχω το G5 που για καποιο περιεργο λογο εχει βγει αρκετα καλο.Θελω το Zte Axon Elite που το ξαναειχα!Και ρωτω αξιζει να το δωσω για να ξαναπαρω το Zte? Σας ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Venom1 Δημ. March 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2017 Καθε αποψη σας θα ηταν πολυτιμη.Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isos Δημ. March 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2017 Φιλε μου εσυ ξερεις καλυτερα αφου ειχες και τα δυο το lg δεν το ξερω εκτος απο λιγο που το εχω πιασει στα χερια μου σαν νεοτερο μοντελο και ναυρχιδα της lg θα ειναι καλυτερο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niroda Δημ. March 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2017 http://www.gearbest.com/cell-phones/pp_231921.html?wid=4&utm_source=mail_api&utm_medium=mail&utm_campaign=special.0323B&eo=2OyqZIst7BauoXTy&email=b2t8IyN0MWcvR0VObFVBb0JtQzMvdUE3a1ZuTVlKdDArK0liKzJEZHp4T2cvU2VzPXwxMzQxNA== αυτο πως το βλεπετε? για οους το εχουν αποκτησει μεχρι τωρα αξζει σ αυτη την τιμη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Venom1 Δημ. March 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2017 Ευχαριστω για την απαντηση.Τελικα δεν θα προχωρησω. Σε αυτη την τιμη(155Ε)ειναι χαρισμα νομιζω.Παρα πολυ τιμιο για τα λεφτα του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
airstam Δημ. April 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2017 να ρωτησω υπαρχει ελλαδα μαγαζι με θηκη κ προστασια οθονης για το Zte Axon Elite ?ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johndrama Δημ. January 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2018 Ενεργοποιησα το κλειδωμα οθονης με μοτιβο καθως επισης και με δακτυλικο αποτυπωμα.Στη συνεχεια απενεργοποιησα το δακτυλικο και πηγα να απενεργοποιησω και το μοτιβο ωστε να ξεκλειδωνει μονο με ολισθηση αλλα δεν γινεται δεν μου δινει αυτη την επιλογη ξερει κανεις γιατι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts