zerv_5800 Δημοσιεύτηκε March 19, 2016 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε March 19, 2016 Καλή σε όλους παιδια. Σκέφτομαι αυτες τις συσκευές για επόμενη αγορά. Πουλησα το g2 μου και κατι αλλα εκανα οικονομια εχω παραγγειλει για ενα ενδιαμεσο για λιγο ενα bluboo xfire 2 διαθετο 400 τωρα και μεχρι το καλοκαιρι 500 + και θελω να καταληξω στην επομενη μου συσκευη γιατι μου την εχει δωσει !!! ;);) Το επομενω μου κινητο για να σας βοηθησω θελω να ειναι μικρο σε διαστασεις 5" - 5.2'' max να ειναι premium και να εχει finger print touch id !!! Αρχικα ειδα το νεο xiaomi mi5 και μου αρεσει παρα πολυ αλλα δεν ειναι ετοιμοπαραδωτο και ποιος ξερει ποτε συν οτι η τιμη τους ειναι στον θεο και πιστευω για να πεσει θα πρεπει να περασει ο καιρος αλλιως απο 390 που ξεκιναει μεχρι στα 500+ ευρω που εχει το pro αντε γεια.. Αν το εδιναν τιμες κινας οπως ειχαν πει στην αρχη τοτε ναι αλλα τωρα οχι ..!!! ;);) Μετα ειδα τα samsung galaxy που μου αρεσουν παρα πολυ και μαλιστα βρηκα και ενα μεταχειρο s6 64gb black ελληνικο με 330 ευρω!! Αλλα και το s7 που το ειδα παο κοντα ειναι ερωτας συν οτι ειναι βελτιπμενω εστω και λιγο σε ολους τους τομεις ειδικα στην μπαταρια !! Οποτε τι κανω ??? 1)Κραταω το bluboo για 4-5 μηνες μαξ και μετα παω στο s7 στα 500-550 ευρω καινουργιο που ειναι τουμπανο με εγγυηση κλπ. 2)Παιρνω τωρα το s6 64 gb στα 330 εχει και ελληνικη εγγυηση 1.5 χρονο + αλλα το φοβαμαι ειδικα στην μπαταρια.. (ερχομαι απο lg g2) και αν δεν μου αρεσει στην τελικη το πουλαω μετα σε κανα μηνα 280-300 ευρω... 3.η περιμενω να πεσει η τιμη του mi5 γιατι ειναι ενα πολυ καλο συνολο και για τα λεφτα του θα αξιζει ?? ;) ;) Παράθεση Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου... Samsung Galaxy S21 Ultra / Galaxy Watch Ultra ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adversus Δημ. March 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2016 Για μένα περίμενε να πέσει το s7, στο S6 κατ'εμε δεν αξίζει να πας όσο καλό κι αν είναι εκτός κι αν κάνεις μικρή χρήση. Όσο για το mi5 τα χω πει στο θέμα του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sdaoulas Δημ. March 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2016 Μην κοιτατε πιο ειναι καλυτερο πιο δυνατο. Προφανως το s7 ειναι. Αλλα αξιζει πραγματικα η διαφορα χρηματων. Δλδ τα 250 ευρω διαφορα του s6 με το s7 αξιζουν. Το s7 ειναι τοσο καλυτερο για 250 ευρω; Παράθεση TCe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerv_5800 Δημ. March 19, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2016 Μην κοιτατε πιο ειναι καλυτερο πιο δυνατο. Προφανως το s7 ειναι. Αλλα αξιζει πραγματικα η διαφορα χρηματων. Δλδ τα 250 ευρω διαφορα του s6 με το s7 αξιζουν. Το s7 ειναι τοσο καλυτερο για 250 ευρω; Ελα ντε αυτηη ειναι η ουσια εκτος το απλα να λεει καποιος οτι εχει και καλα το τελευταιο μοντελο αξιζει ?? Θα μπορουσε να πει καποιος οτι ο εχθρος του καλου ειναι το καλυτερο...!!! Αλλα οπως λες και εσυ αξιζει ?? :wacko: Παράθεση Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου... Samsung Galaxy S21 Ultra / Galaxy Watch Ultra ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos_rc Δημ. March 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2016 Μην κοιτατε πιο ειναι καλυτερο πιο δυνατο. Προφανως το s7 ειναι. Αλλα αξιζει πραγματικα η διαφορα χρηματων. Δλδ τα 250 ευρω διαφορα του s6 με το s7 αξιζουν. Το s7 ειναι τοσο καλυτερο για 250 ευρω; Καλη ερωτηση... το S7 λοιπον εχει ως updated δυνατα σημεια την επαναφορα sd card, αδιαβροχοποιηση και ΜΠΑΤΑΡΙΑ... τον επεξεργαστη και το 1 gb RAM ας μη τα βαλουμε στην εξισωση ως δεδομενες βελτιωσεις που θα εχει ουτως ή αλλως ως νεοτερο μοντελο. Να βαλουμε και την καμερα? Αν και το S6 ειναι παρα πολυ καλο και στη καμερα. Οποτε...ποσο κοστολογουμε ως "χρηματικη διαφορα" αυτες τις αλλαγες? ιδανικα σκεπτομενος την τσεπη μου (μας) θα ηταν ωραια στα 100 ευρω :lol:.. αντικειμενικα ομως...? Το Ζ5 το βαζουμε στην εξισωση σαν εναλλακτικη προταση? Παράθεση Nexus S --> S4 mini --> S4 Black Edition --> Frost white Note 4 --> Black Onyx S7 --> Mate 10 Pro Grey --> Blue Coral S9+ --> S10 Black --> iPhone 11 Space Grey --> S20+ Cosmic Gray --> S20 FE 5G --> iPhone 13 Product Red --> Galaxy S21 Plus --> iPhone 14 Pro Max Silver (απεταξάμην το ios) --> Galaxy A54 Graphite --> Pixel 9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerv_5800 Δημ. March 19, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2016 Καλη ερωτηση... το S7 λοιπον εχει ως updated δυνατα σημεια την επαναφορα sd card, αδιαβροχοποιηση και ΜΠΑΤΑΡΙΑ... τον επεξεργαστη και το 1 gb RAM ας μη τα βαλουμε στην εξισωση ως δεδομενες βελτιωσεις που θα εχει ουτως ή αλλως ως νεοτερο μοντελο. Να βαλουμε και την καμερα? Αν και το S6 ειναι παρα πολυ καλο και στη καμερα. Οποτε...ποσο κοστολογουμε ως "χρηματικη διαφορα" αυτες τις αλλαγες? ιδανικα σκεπτομενος την τσεπη μου (μας) θα ηταν ωραια στα 100 ευρω :lol:.. αντικειμενικα ομως...? Το Ζ5 το βαζουμε στην εξισωση σαν εναλλακτικη προταση? Φιλε μανο ετσι ειναι 100 ευρω ναι τοσο θα επρεπε αλλα και οι πατεντες και η τεχνολογια για να γινουν ολα αυτα τα 3-4 που ειπες δεν ειναι και λιγο πραγμα αλλα και το ποσο αξιζουν ειναι ενα θεμα... Οσο για το Ζ5 δεν ειναι εναλλακτικη προταση το ειδα αλλα δεν μου αρεσει...!!! ;) ;) Παράθεση Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου... Samsung Galaxy S21 Ultra / Galaxy Watch Ultra ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis71 Δημ. March 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2016 Φίλε αφού προέρχεσαι από το G2 φαντάζομαι δεν σε ενδιαφέρει ιδιαίτερα η sd card που έχει επιπλέον το s7 σε σχέση με το s6 . Ίσως σε ενδιαφέρει περισσότερο το ότι είναι αδιάβροχο και σίγουρα σε ενδιαφέρει η καλύτερη μπαταρία του. Επιπλέον έχει σίγουρα και πιο εξελιγμένο hardware αλλά νομίζω πρακτικά δεν θα δεις τρελή διαφορά και σε καμιά περίπτωση δεν αξίζουν όλα αυτά τα επιπλέον χρήματα που απαιτούνται. Ακόμη και αν η αυτονομία του δεν σε ικανοποιεί με λίγα χρήματα πάρε ένα powerbank (που θα σου μείνει και στο μέλλον) όσο ταλαιπωρία μπορεί να είναι αυτό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PorscheKostas Δημ. March 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2016 Ποιό s6 και s7 κλάσεις ανώτερο είναι το Μi5 pro και με την καλύτερη ρομ miui7. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BACK12345 Δημ. March 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2016 Για μενα βγαλε τα σαμσουνγκ απο την εξισωση Το ς7 γιατι πιστευω οτι εχει εξευτελιστικη τιμη και δεν λεει και το ς6 γιατι ειναι μτχ, που προσωπικα δεν θα το προτιμουσα Οποτε θα πηγαινα στο mi5, ισως ομως περιμενα λιγους μηνες να πεσει η τιμη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enigma84 Δημ. March 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2016 Για μενα βγαλε τα σαμσουνγκ απο την εξισωση Το ς7 γιατι πιστευω οτι εχει εξευτελιστικη τιμη και δεν λεει και το ς6 γιατι ειναι μτχ, που προσωπικα δεν θα το προτιμουσα Οποτε θα πηγαινα στο mi5, ισως ομως περιμενα λιγους μηνες να πεσει η τιμη Η τιμή πέφτει και στα s6/s7 παράλληλα όμως..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerv_5800 Δημ. March 19, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2016 Η τιμή πέφτει και στα s6/s7 παράλληλα όμως..... Ε ναι ετσι ειναι αν σκεφτεις οτι τωρα τα s6 εχουν στα 300+ ευρω τα καλα με αποδειξη μεταζειρο βεβαια και τα s7 ειναι ειδη στα 650 οποτε σε 3-4 μηνες θα εχει 500+ πιστευω και θα ειναι εξισου καλη περιπτωση αλλα το θεμα ειναι για καποιον που δεν εχει τι κανει... ;) Παράθεση Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου... Samsung Galaxy S21 Ultra / Galaxy Watch Ultra ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adversus Δημ. March 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2016 Για μενα βγαλε τα σαμσουνγκ απο την εξισωση Το ς7 γιατι πιστευω οτι εχει εξευτελιστικη τιμη και δεν λεει και το ς6 γιατι ειναι μτχ, που προσωπικα δεν θα το προτιμουσα Οποτε θα πηγαινα στο mi5, ισως ομως περιμενα λιγους μηνες να πεσει η τιμη Εννοείς, όταν με το καλό γίνει διαθέσιμη η έκδοση pro του mi5 που είναι η μόνη που ψιλο κοντράρει το s7, όταν με το καλό πέσει λίγο η τιμή του και όταν το παραλάβει αυτός που το πάρει.. Άρα καλό φθινόπωρο περίπου, που η τιμή του s7 θα είναι σε πολύ καλά επίπεδα για τέτοια ναυαρχίδα. Μας τα σκάτωσαν οι κινέζοι και όπως και να το δεις εαν δεν πέσει το πολύ σε έναν μήνα η τιμή του κοντά στην τιμή που το έβγαλε η εταιρεία, η αγορά του mi5 pro δεν συμφέρει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BACK12345 Δημ. March 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2016 Και γιατι να μην παρει το μι5 το κανονικο; ειναι χειροτερο απο το σ7 αλλα πολυ φθηνοτερο το σ7 συνεχως πεφτει αλλα το ιδιο κανουν και ολα τα τηλεφωνα της αγορας ή να το θεσω αλλιως, μεχρι να πεσει η τιμη του, ολο αυτο θα το χρεωθεις σε αναμονη, οποτε νομιζω πως δεν κερδιζεις και τιποτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adversus Δημ. March 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2016 Και γιατι να μην παρει το μι5 το κανονικο; ειναι χειροτερο απο το σ7 αλλα πολυ φθηνοτερο το σ7 συνεχως πεφτει αλλα το ιδιο κανουν και ολα τα τηλεφωνα της αγορας ή να το θεσω αλλιως, μεχρι να πεσει η τιμη του, ολο αυτο θα το χρεωθεις σε αναμονη, οποτε νομιζω πως δεν κερδιζεις και τιποτα Γιατί τότε δεν είναι συγκρίσιμα, 3/32 ή 3/64 χωρίς επέκταση το ένα και το άλλο 4/32 με επέκταση, αδιαβροχο, με πολύ καλύτερη κάμερα και εγγύηση. ( μπαταρία θα δείξει αλλά εως τώρα το s7 πάει πολύ καλά) Εαν πάρει το απλό με την λογική σου γιατί να μην πάρει ένα πολύ φθηνότερο σιγά το πράγμα, ε; Επίσης όσο για την αναμονή που λες, το ίδιο ισχύει και για το pro που δεν είναι καν διαθέσιμο ή έστω και για τα απλά μιας και είναι πανάκριβα επίσης σε σχέση με την τιμή της xiaomi. ( ενημερωτικά το xiaomi note pro 5-6 μήνες μετά την κυκλοφορία του στα κινεζομάγαζα είχε σχετικά την ίδια τιμή( και ήταν υψηλή) ενώ αντίθετα το s6/edge έπεσε αρκετά απ'το πρώτο δίμηνο ) Τέλος πάντων επειδή το πήγαμε πολύ εκτός θέματος, ας αποφασίσει ότι θέλει ο φίλος. Κι εγώ περίμενα το mi5 και θα το χω σε λίγες ημέρες, αλλά δυστυχώς η αγορά του από τα κινεζομάγαζα με τις μ@λ@κίες που κάνουν με την τιμή του, δεν αξίζει καθόλου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enigma84 Δημ. March 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2016 Και γιατι να μην παρει το μι5 το κανονικο; ειναι χειροτερο απο το σ7 αλλα πολυ φθηνοτερο το σ7 συνεχως πεφτει αλλα το ιδιο κανουν και ολα τα τηλεφωνα της αγορας ή να το θεσω αλλιως, μεχρι να πεσει η τιμη του, ολο αυτο θα το χρεωθεις σε αναμονη, οποτε νομιζω πως δεν κερδιζεις και τιποτα Την αναμονή μέχρι να παραλάβει δεν την μετράμε; Πόσες μέρες θέλει περίπου; 30; Μεχρι τότε πόσο θα έχει πάει η τιμή εδώ; Τεσπα για μένα αν έχεις τα λεφτά πας και παίρνεις το s7. Θεωρώ ότι η διαφορά αυτή την φορά δικαιολογείται περισσότερα σε σχέση με τον προκάτοχο. Ιδανικά κοιτάς αν κάποιο πουλάει μεταχειρισμένο κούτας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geopip Δημ. March 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2016 Εγώ θα εμένα μερικούς μήνες ακόμη με τη μπακατέλα μέχρι να πέσει η τιμή του S7 στα μέτρα μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. March 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2016 στο s6 το μειονεκτημα για μενα ειναι ενα,η μπαταρια,.με την 6αρα παει βουτηρο,αλλα με την μπαταρια καμια βελτιωση. γνωμη μου?περιμενε λιγο,η τιμη στα s7 πεφτει σχετικα γρηγορα. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerv_5800 Δημ. March 20, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2016 Παιδια σας ευχαριστω ολους για την βοηθεια σας εχω βγαλει τα συμπερασματα μου... Θα περιμενω για λιγο καιρο συν πλην το πασχα να δω ποσο παει η τιμη του galaxy s7 και αναλογα την στιγμη θα το τσιμπησω..!! Πιστευω ειναι το ποιο καλο κινητο απο τα 3. Αν τωρα μεχρι τοτε υπαρχει διαθεσιμο που δεν το νομιζω σε μια πολυ καλη τιμη το xiaomi το βλεπουμε αν και νομιζω δεν αξιζει τοσα λεφτα για ενα κινητο χωρις εγγυηση ... Οσο για το s6 δεν το θελω !!! S7 Λοιπον..!!! :p :rolleyes: Παράθεση Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου... Samsung Galaxy S21 Ultra / Galaxy Watch Ultra ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts