Nikos_Mpl Δημ. May 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2017 Αύριο θα είμαι Θεσσαλονίκη και κανόνισα επίσκεψη Microtech για αλλαγή μπαταρίας. Η κοπέλα στο τηλέφωνο μου είπε να κάνουμε ένα check πρώτα και μετά βλέπουμε αν όντως χρειαστεί αλλαγή προχωράμε. Με λίγο ψάξιμο Xda πολλοί ανέφεραν το ίδιο ότι δηλαδή μετά τον 1 χρόνο χρήσης η απόδοση της μπαταρίας μειώθηκε δραματικά. Ένας μάλιστα είχε Screenshot με το Accubatterry με το οποίο στην παλιά μπαταρία του έβγαζε χωρητικότητα ~2600 και με την νέα κανονικά στα 3600. Δεν την πολυπιστεύω βέβαια την εφαρμογή αλλα από περιέργεια και μόνο σε μένα λέει 2338mah!! Αύριο με την καινούρια θα ξανά μετρήσω και θα δούμε αν δουλεύει ή όχι. Θες να μας πεις λίγο τι χρήση έκανες στην μπαταρία ? Γρήγορη/αργή φόρτιση, άστατη όπως τύχει και για λίγη ώρα/σταθερή σε χαμηλά ποσοστά έως 100% κτλ ?? Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. May 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2017 Αυτή η εφαρμογή και σε μενα έλεγε κατι χαζα όταν τσεκαρα μια φορά, στην πραγματικότητα όμως δεν εχω δει καμία διαφορά στην μπαταρία. Ενα χρόνο περίπου το δουλευω ο μέσος όρος sot που έχω είτε με ΜΜ είτε με Nougat είναι ο ίδιος με ελαχιστες αποκλισεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
firekostas Δημ. May 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2017 Θες να μας πεις λίγο τι χρήση έκανες στην μπαταρία ? Γρήγορη/αργή φόρτιση, άστατη όπως τύχει και για λίγη ώρα/σταθερή σε χαμηλά ποσοστά έως 100% κτλ ?? Έχω γράψει αρκετές φορές άλλα πάμε άλλη μία. Το πρώτο εξάμηνο που το είχα το πρόσεχα και συνήθως το άφηνα overnight σε powerbank όπου αφού έπιανε 100% σταματούσε την φόρτιση ή στον ασύρματο αργό φορτιστή. Από κει και έπειτα κυρίως λόγω δουλειάς όπου και το δούλευα κυρίως 4G φόρτιζα με γρήγορη φόρτιση ίσως και 2 φορές τη μέρα Όχι σε σταθερά ποσοστά. Εντάξει κυρίως εγώ ευθύνομαι για το χαλί της και το έχω πει και άλλες φορές. Αύριο μετά την Microtech τα υπόλοιπα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. May 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2017 Έχω γράψει αρκετές φορές άλλα πάμε άλλη μία. Το πρώτο εξάμηνο που το είχα το πρόσεχα και συνήθως το άφηνα overnight σε powerbank όπου αφού έπιανε 100% σταματούσε την φόρτιση ή στον ασύρματο αργό φορτιστή. Από κει και έπειτα κυρίως λόγω δουλειάς όπου και το δούλευα κυρίως 4G φόρτιζα με γρήγορη φόρτιση ίσως και 2 φορές τη μέρα Όχι σε σταθερά ποσοστά. Εντάξει κυρίως εγώ ευθύνομαι για το χαλί της και το έχω πει και άλλες φορές. Αύριο μετά την Microtech τα υπόλοιπα. οκ φιλε μου. Απλα ρωταω για στατιστικους λογους επειδη κατα καιρους σε συζητησεις, οπου λεω οτι οσο λιθιου και ναναι μια μπαταρια, αν την φορτιζεις αστατα (βαλε-βγαλε δηλαδη στο ρευμα) και αν την βαζεις σε γρηγορη φορτιση, φθειρεται πολυ νωρις και μου την πεφτουν οτι δεν χαλανε και οτι ισα ισα τους κανεις και καλο να την βαζεις και βγαζεις στη φορτιση, μαζευω εμπειριες ωστε να δουμε ποτε μια μπαταρια τα εχει φτυσει και ποτε οχι. Στατιστικα παντα το βλεπω και δε σημαινει τιποτα, αλλα αν διαπιστωνω οτι οσοι κανουν παρομοια χρηση εχουν και παρομοια αποτελεσματα, για μενα σημαινει κατι και θα κρατησω το αποτελεσμα για τον εαυτο μου τουλαχιστον. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
firekostas Δημ. May 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2017 οκ φιλε μου. Απλα ρωταω για στατιστικους λογους επειδη κατα καιρους σε συζητησεις, οπου λεω οτι οσο λιθιου και ναναι μια μπαταρια, αν την φορτιζεις αστατα (βαλε-βγαλε δηλαδη στο ρευμα) και αν την βαζεις σε γρηγορη φορτιση, φθειρεται πολυ νωρις και μου την πεφτουν οτι δεν χαλανε και οτι ισα ισα τους κανεις και καλο να την βαζεις και βγαζεις στη φορτιση, μαζευω εμπειριες ωστε να δουμε ποτε μια μπαταρια τα εχει φτυσει και ποτε οχι. Στατιστικα παντα το βλεπω και δε σημαινει τιποτα, αλλα αν διαπιστωνω οτι οσοι κανουν παρομοια χρηση εχουν και παρομοια αποτελεσματα, για μενα σημαινει κατι και θα κρατησω το αποτελεσμα για τον εαυτο μου τουλαχιστον. Και πολύ καλά κάνεις. Εγώ για να σου πω και την δική μου εμπειρία σε Note 4 και S7 Edge όπου χρησιμοποιούσα κατά κόρον γρήγορη φόρτιση οι μπαταρίες τους έπεσαν πάρα πολύ στον χρόνο πάνω. Κολλητός μου που φορτίζει πάντα overnight με φορτιστή 1000mah και ζήτημα να έκανε 10 γρήγορες φορτίσεις μου λέει ότι η μπαταρία του είναι όπως όταν το πήρε. Μάλιστα με το Accubatterry του βγάζει 3500...Οπως και να έχει θα επανέλθω με το θέμα αφού μόλις βάλω την καινούρια θα το τεστάρω μια βδομάδα να στρώσει πρώτα και μετά βλέπουμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. May 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2017 Αύριο θα είμαι Θεσσαλονίκη και κανόνισα επίσκεψη Microtech για αλλαγή μπαταρίας. Η κοπέλα στο τηλέφωνο μου είπε να κάνουμε ένα check πρώτα και μετά βλέπουμε αν όντως χρειαστεί αλλαγή προχωράμε. Με λίγο ψάξιμο Xda πολλοί ανέφεραν το ίδιο ότι δηλαδή μετά τον 1 χρόνο χρήσης η απόδοση της μπαταρίας μειώθηκε δραματικά. Ένας μάλιστα είχε Screenshot με το Accubatterry με το οποίο στην παλιά μπαταρία του έβγαζε χωρητικότητα ~2600 και με την νέα κανονικά στα 3600. Δεν την πολυπιστεύω βέβαια την εφαρμογή αλλα από περιέργεια και μόνο σε μένα λέει 2338mah!! Αύριο με την καινούρια θα ξανά μετρήσω και θα δούμε αν δουλεύει ή όχι. Μήπως του έδειξε πόσο mah πήρε στην τελευταία φόρτιση?? Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
firekostas Δημ. May 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2017 Μόλις βγήκα από Microtech. Στα Test που έκανε ο τεχνικός μου είπε ότι η μπαταρία είναι στο 83% της αρχικής της απόδοσης άρα στα 3000 mah. Για 14 μηνών συσκευή είναι μια χαρά μου είπε δεν αξίζει να δώσω 58 ευρώ για αλλαγή. Του ανέφερα και κάποια random reboots που είχα τα οποία και επιβεβαίωσε μέσω log άλλα μου είπε ότι το διαγνωστικό βγάζει ότι προέρχονται από εφαρμογή. Και για την πτώση της αυτονομίας αυτό μου είπε να κοιτάξω τυχόν drain από εφαρμογή. Anyways ένα τελευταίο flash με Odin θα το κάνω και υπομονή βάζοντας μια μια τις εφαρμογές μου για να δω τι θα γίνει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arxontas2323 Δημ. May 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2017 Μόλις βγήκα από Microtech. Στα Test που έκανε ο τεχνικός μου είπε ότι η μπαταρία είναι στο 83% της αρχικής της απόδοσης άρα στα 3000 mah. Για 14 μηνών συσκευή είναι μια χαρά μου είπε δεν αξίζει να δώσω 58 ευρώ για αλλαγή. Του ανέφερα και κάποια random reboots που είχα τα οποία και επιβεβαίωσε μέσω log άλλα μου είπε ότι το διαγνωστικό βγάζει ότι προέρχονται από εφαρμογή. Και για την πτώση της αυτονομίας αυτό μου είπε να κοιτάξω τυχόν drain από εφαρμογή. Anyways ένα τελευταίο flash με Odin θα το κάνω και υπομονή βάζοντας μια μια τις εφαρμογές μου για να δω τι θα γίνει. Αυτο το οτι φταιει κάποια εφαρμογή τι εχουν κανει πιπιλα ατην microtech...και εμενα τα ίδια μου ελεγαν και τελικα μου αλλαξαν πλακετα... Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση iPhone 15 Pro Max + Samsung S23 Ultra iPad Pro M4 Garmin Fenix 7X Sapphire Solar Apple Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
firekostas Δημ. May 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2017 Αυτο το οτι φταιει κάποια εφαρμογή τι εχουν κανει πιπιλα ατην microtech...και εμενα τα ίδια μου ελεγαν και τελικα μου αλλαξαν πλακετα... Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Κοίτα εμένα μου είπε ο τεχνικός ότι από το τελευταίο hard reset που έκανα μέχρι τώρα το log έχει γράψει κάποια random reboots λόγω εφαρμογής. Για να πιαστεί μου λεει εγγύηση θα πρέπει να το κάνω ξανά hard reset και μετά να το δουλέψω με τις εφαρμογές που έχει η συσκευή και αν ξανακάνει reboots να αλλάξουν πλακέτα. Καλά δεν ασχολούμαι τώρα με αυτό ολόκληρη διαδικασία είναι και δεν μπορώ να δουλεύω την συσκευή χωρίς κάποιες δικές μου βασικές εφαρμογές. Αν συνεχίσει ετσι πάντως θα τους πιέσω παραπάνω εννοείται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. May 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2017 Μόλις βγήκα από Microtech. Στα Test που έκανε ο τεχνικός μου είπε ότι η μπαταρία είναι στο 83% της αρχικής της απόδοσης άρα στα 3000 mah. Για 14 μηνών συσκευή είναι μια χαρά μου είπε δεν αξίζει να δώσω 58 ευρώ για αλλαγή. Του ανέφερα και κάποια random reboots που είχα τα οποία και επιβεβαίωσε μέσω log άλλα μου είπε ότι το διαγνωστικό βγάζει ότι προέρχονται από εφαρμογή. Και για την πτώση της αυτονομίας αυτό μου είπε να κοιτάξω τυχόν drain από εφαρμογή. Anyways ένα τελευταίο flash με Odin θα το κάνω και υπομονή βάζοντας μια μια τις εφαρμογές μου για να δω τι θα γίνει. Θα ειχε ενδιαφέρον να μας πεις τι αποτέλεσμα βγάζουν αυτες οι εφαρμογές που μετράνε ποσο καλα ειναι η μπαταρία σου, να το συγκρινουμε με το σέρβις για να δούμε ποσο κοντά είναι στην πραγματικότητα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. May 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2017 (edited) Μόλις βγήκα από Microtech. Στα Test που έκανε ο τεχνικός μου είπε ότι η μπαταρία είναι στο 83% της αρχικής της απόδοσης άρα στα 3000 mah. Για 14 μηνών συσκευή είναι μια χαρά μου είπε δεν αξίζει να δώσω 58 ευρώ για αλλαγή. Του ανέφερα και κάποια random reboots που είχα τα οποία και επιβεβαίωσε μέσω log άλλα μου είπε ότι το διαγνωστικό βγάζει ότι προέρχονται από εφαρμογή. Και για την πτώση της αυτονομίας αυτό μου είπε να κοιτάξω τυχόν drain από εφαρμογή. Anyways ένα τελευταίο flash με Odin θα το κάνω και υπομονή βάζοντας μια μια τις εφαρμογές μου για να δω τι θα γίνει. Προσωπικά θα άλλαζα μπαταρία. Από 3600 σε 3000 είναι σεβαστή απώλεια στην ουσία θα είναι σαν απόδοση μεταξύ s6 Edge- s6 Edge +. Εφόσον το κρατήσεις ένα τετράμηνο παραπάνω τη συσκευή κατά το Σεπτέμβριο στάνταρ αλλαγή θα χρειαστείς. Sent from my iPad using Tapatalk Edited May 5, 2017 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paraskevas013 Δημ. May 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2017 Μόλις βγήκα από Microtech. Στα Test που έκανε ο τεχνικός μου είπε ότι η μπαταρία είναι στο 83% της αρχικής της απόδοσης άρα στα 3000 mah. Για 14 μηνών συσκευή είναι μια χαρά μου είπε δεν αξίζει να δώσω 58 ευρώ για αλλαγή. Του ανέφερα και κάποια random reboots που είχα τα οποία και επιβεβαίωσε μέσω log άλλα μου είπε ότι το διαγνωστικό βγάζει ότι προέρχονται από εφαρμογή. Και για την πτώση της αυτονομίας αυτό μου είπε να κοιτάξω τυχόν drain από εφαρμογή. Anyways ένα τελευταίο flash με Odin θα το κάνω και υπομονή βάζοντας μια μια τις εφαρμογές μου για να δω τι θα γίνει. Αυτό ειναι πολυ καλο το οτι μπορεις να πας και να εξετάσουν με εναν έλεγχο την λειτουργία της συσκευής καθως και την μπαταρία! Εγω προσωπικά την εχω την συσκευή στον 3ο μηνα και με τρωει να παω για ελεγχο! Το κόστος για ενα τσεκ απ ποσο ειναι?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
firekostas Δημ. May 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2017 Θα ειχε ενδιαφέρον να μας πεις τι αποτέλεσμα βγάζουν αυτες οι εφαρμογές που μετράνε ποσο καλα ειναι η μπαταρία σου, να το συγκρινουμε με το σέρβις για να δούμε ποσο κοντά είναι στην πραγματικότητα. Αυτή τη στιγμή το Accubatterry μου βγάζει 2558mah ανέβηκε δλδ από προχθές που ήταν η πρώτη μέτρηση. Προσωπικά θα άλλαζα μπαταρία. Από 3600 σε 3000 είναι σεβαστή απώλεια στην ουσία θα είναι σαν απόδοση μεταξύ s6 Edge- s6 Edge +. Εφόσον το κρατήσεις ένα τετράμηνο παραπάνω τη συσκευή κατά το Σεπτέμβριο στάνταρ αλλαγή θα χρειαστείς. Sent from my iPad using Tapatalk Απλά δεν είχαν μπαταρία εκείνη την στιγμή και μου είπαν από βδομάδα. Το σκέφτομαι να σου πω ακόμα και για ψυχολογικούς λόγους. Ένα χρόνο ακόμα θα το κρατήσω σίγουρα αφού και άλλο να πάρω θα πάει στην γυναίκα μου οπότε κάποια στιγμή θα την αλλάξω σίγουρα. Αυτό ειναι πολυ καλο το οτι μπορεις να πας και να εξετάσουν με εναν έλεγχο την λειτουργία της συσκευής καθως και την μπαταρία! Εγω προσωπικά την εχω την συσκευή στον 3ο μηνα και με τρωει να παω για ελεγχο! Το κόστος για ενα τσεκ απ ποσο ειναι?? Εάν είσαι εντός εγγύησης δεν χρεώνουν κάτι. Στο χαρτί που μου έδωσαν γράφουν στους όρους χρήσης ότι εάν είσαι εκτός εγγύησης ή το πας για εργασία εκτός εγγύησης π.χ. σπάσιμο ή κάτι άλλο χρεώνουν 8.5 ευρώ + ΦΠΑ για τον έλεγχο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonos Δημ. May 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2017 Αυτός ο φορτιστής από παλιό s4 κάνει στο δικό μας ή θα δημιουργήσει πρόβλημα; Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση iPhone 16 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grigoris_a Δημ. May 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2017 Αυτός ο φορτιστής από παλιό s4 κάνει στο δικό μας ή θα δημιουργήσει πρόβλημα; Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Μια χαρά κάνει From Παράθεση Η σιωπή είναι χρυσός :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
silent_scream Δημ. May 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2017 (edited) εχω το κινητο μια εβδομαδα... εχω απογοητευτει απο την μπαταρια παααρα πολύ.. δεν μου βγαζει ουτε 3 ωρες οθονη με τη φωτεινοτητα στο αυτοματο. με μετρια χρηση κυριως wifi. εχω στεναχωρηθει και δεν ξέρω τι να κανω. προερχομαι απο z3 compact το οποιο ακομα και τωρα 2 χρονια μετα την αγορα του, μου βγαζει 5 με 6 ωρες οθονη. http://image.prntscr.com/image/a3e2f444f6e44a6cabe1e1d713feabe8.png Edited May 6, 2017 by silent_scream Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
therion1985 Δημ. May 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2017 εχω το κινητο μια εβδομαδα... εχω απογοητευτει απο την μπαταρια παααρα πολύ.. δεν μου βγαζει ουτε 3 ωρες οθονη με τη φωτεινοτητα στο αυτοματο. με μετρια χρηση κυριως wifi. εχω στεναχωρηθει και δεν ξέρω τι να κανω. προερχομαι απο z3 compact το οποιο ακομα και τωρα 2 χρονια μετα την αγορα του, μου βγαζει 5 με 6 ωρες οθονη. http://image.prntscr.com/image/a3e2f444f6e44a6cabe1e1d713feabe8.pngο το σημα στο σπιτι σου ειναι αυτο που βλέπω?Με το ζορι μια παυλα?Αν δεν εχεις σημα η κεραια δουλευει στο φουλ Παράθεση Aντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paraskevas013 Δημ. May 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2017 εχω το κινητο μια εβδομαδα... εχω απογοητευτει απο την μπαταρια παααρα πολύ.. δεν μου βγαζει ουτε 3 ωρες οθονη με τη φωτεινοτητα στο αυτοματο. με μετρια χρηση κυριως wifi. εχω στεναχωρηθει και δεν ξέρω τι να κανω. προερχομαι απο z3 compact το οποιο ακομα και τωρα 2 χρονια μετα την αγορα του, μου βγαζει 5 με 6 ωρες οθονη. http://image.prntscr.com/image/a3e2f444f6e44a6cabe1e1d713feabe8.png φιλε μου κατι δεν κανεις καλα,αν η συσκευη απο το εργοστασιο που εχει βγει δεν εχει καποιο θεμα,δεν πιανεις τετοια νουμερα!με χρηση προς βαρια με τα σοσιαλ,,και 1μισι ωρα κλησεις με γουφι το περισσοτερο και ελαχιστα ντατα μονο οταν βγαινω εξω συνηθως πιανω 6 ωρες! αν εχεις προγραμματα σαπια που μπορει να τα ειχες σε αλλες συσκευες,αφαιρεσετα και ξαναστηστο!μην ξεχνας πως θελει και καποιες φορτισεις ωστε να πιασεις τα κανονικα νουμερα!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. May 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2017 εχω το κινητο μια εβδομαδα... εχω απογοητευτει απο την μπαταρια παααρα πολύ.. δεν μου βγαζει ουτε 3 ωρες οθονη με τη φωτεινοτητα στο αυτοματο. με μετρια χρηση κυριως wifi. εχω στεναχωρηθει και δεν ξέρω τι να κανω. προερχομαι απο z3 compact το οποιο ακομα και τωρα 2 χρονια μετα την αγορα του, μου βγαζει 5 με 6 ωρες οθονη. http://image.prntscr.com/image/a3e2f444f6e44a6cabe1e1d713feabe8.png Εγώ βλέπω πρόβλημα με το σήμα. Γύρισε το σε 3g. Στάλθηκε από το HUAWEI NXT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paraskevas013 Δημ. May 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2017 Εγώ βλέπω πρόβλημα με το σήμα. Γύρισε το σε 3g. Στάλθηκε από το HUAWEI NXT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk απο το σηματακι των δεδομενων φαινεται οτι ειναι 3g,μαλλον να δοκιμασει 2g! πολυ πιθανον να ειναι και το σκρινσοτ εκεινη την στιγμη με αυτο το σημα!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
therion1985 Δημ. May 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2017 το σημα ειναι τεραστια υποθεση για την μπαταρια.Eγω σε xiaomi ειχα 2 σιμ.μια wind μια vodafone.Η vodafone δεν ειχε ποτέ σημα ,και η wind καμπανα.Moy εβγαζε 3 ,5 ωρες οθονη την στιγμη που άλλοι βγάζαν 6-7.Eβλεπα στα στατιστικα μπαταρίας ενα android kernel,θε θυμαμαι πως το εγραφε ακριβως.Γουγλαρα και ηταν το σήμα.Ετσι την πεταξα την σιμ της vodafone και το κινητο εβγαζε 6-7 ωρες.Το ιδιο λοιπον και στο edge μου.τερμα σημα πάντα και δεν πεφτει η μπαταρία. Παράθεση Aντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. May 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2017 απο το σηματακι των δεδομενων φαινεται οτι ειναι 3g,μαλλον να δοκιμασει 2g! πολυ πιθανον να ειναι και το σκρινσοτ εκεινη την στιγμη με αυτο το σημα!! Αν το έχει 4g auto, δεν αποκλείεται να έχει αυτό το σήμα. Θα μας διαφωτίσει ο κάτοχος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nfeel Δημ. May 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2017 Έγραψα στο θέμα του s8, ότι σε άμεση σύγκριση με το s7 edge που έχω κ εγώ κάνα 12μηνο, παρατήρησα περίπου ένα 15% αυξημένη διάρκεια υπέρ του s8+. To post του φίλου Κώστα επιβεβαιώνει τους ισχυρισμούς μουβγια τη μπαταρία. Επίσης πρώτη φορά παρατηρώ τόσο γρήγορη πτώση της μπαταρίας σε συσκευή. Το Note 2, note 4 και note 5 που είχα πιο πριν δε θυμάμαι τόσο γρήγορη πτώση. S6 δεν είχα για να συγκρίνω και s5, s4 τα άλλαξα γρήγορα για να θυμάμαι. Την πτώση την παρατήρησα αρκετά νωρίς, αλλά δεν είχα σημείο αναφοράς οι ενδείξεις. Του έχω κάνει κ εγώ αρκετές γρήγορες φορτίσεις, όχι 2 τη μέρα σίγουρα αλλά αρκετές.. Παράθεση me > you Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ThanosR92 Δημ. May 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2017 (edited) Λαθος! Συγγνωμη Edited May 7, 2017 by ThanosDurex Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lippi Δημ. May 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2017 Εγώ ένα χρόνο μετά δεν εχω παρατηρήσει πτώση της μπαταρίας. Είμαι με 17% και SOT 5:10 με την ίδια χρήση που κάνω από την 1η μέρα. Φορτίζω με τον φορτιστή του (Όχι σε fast όμως) φωτεινότητα πάντα στο auto και τουλάχιστον στο 40%, μαμά theme, και 50-50 Wi-Fi -4G. Δεν παίζω παιχνίδια, μιλάω καμία ώρα τη μέρα (max), αρκετό browsing με τον samsung browser, και καμία ώρα YouTube, λίγο viber, αρκετό bbm. Παράθεση Will go to heaven for the climate, to hell for the company... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts