sakis88888 Δημ. September 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2016 Με την τελευταία ελληνική eur. Νομίζω πολύ καλά είναι image upload no registration Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. September 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2016 Καλησπέρα, προερχόμενος από g4 ομολογώ πώς δεν περίμενα να έχει τόσο καλή μπαταρία το κινητό...άφωνος κι εγώ δεύτερη μέρα με μια μόνο φόρτιση χτες είμαι τώρα στο 50 τοις εκατό με 5 ώρες οθόνη ακριβώς. Όλη μέρα το σκαλιζω και χτες βράδυ αρκετά την κάμερα....ούτε το g2 δεν ήταν τόσο καλό....απίστευτη διαχείριση....μπράβο στη Sammy ...το πρώτο μου κινητό ναυαρχίδα Samsung ...και εκπληρωνει με το παραπάνω τον όρο ναυαρχίδα... Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. September 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2016 Καλησπέρα, προερχόμενος από g4 ομολογώ πώς δεν περίμενα να έχει τόσο καλή μπαταρία το κινητό...άφωνος κι εγώ δεύτερη μέρα με μια μόνο φόρτιση χτες είμαι τώρα στο 50 τοις εκατό με 5 ώρες οθόνη ακριβώς. Όλη μέρα το σκαλιζω και χτες βράδυ αρκετά την κάμερα....ούτε το g2 δεν ήταν τόσο καλό....απίστευτη διαχείριση....μπράβο στη Sammy ...το πρώτο μου κινητό ναυαρχίδα Samsung ...και εκπληρωνει με το παραπάνω τον όρο ναυαρχίδα... Ετσι ακριβώς φιλε, αν δεν το δουλέψεις δεν πειθεσαι εύκολα. Υποδειγματικη μπαταρία μακάρι να συνεχίσει έτσι η εταιρεία και στις επόμενες ναυαρχίδες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bas13 Δημ. September 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2016 Καλησπέρα, προερχόμενος από g4 ομολογώ πώς δεν περίμενα να έχει τόσο καλή μπαταρία το κινητό...άφωνος κι εγώ δεύτερη μέρα με μια μόνο φόρτιση χτες είμαι τώρα στο 50 τοις εκατό με 5 ώρες οθόνη ακριβώς. Όλη μέρα το σκαλιζω και χτες βράδυ αρκετά την κάμερα....ούτε το g2 δεν ήταν τόσο καλό....απίστευτη διαχείριση....μπράβο στη Sammy ...το πρώτο μου κινητό ναυαρχίδα Samsung ...και εκπληρωνει με το παραπάνω τον όρο ναυαρχίδα... Από g4 είσαι στο διπλάσιο, μέρα με τη νύχτα δηλαδή. (όπως και το v10 που είχα εγώ) & από g2 είναι ανώτερο. Δεν θυμάμαι δαιφορές, γιατί το χα πριν 2χρόνια, αλλά είναι εμφανώς ανώτερο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. September 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2016 Πραγματικά τρομερή!! Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. September 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2016 Από g4 είσαι στο διπλάσιο, μέρα με τη νύχτα δηλαδή. (όπως και το v10 που είχα εγώ) & από g2 είναι ανώτερο. Δεν θυμάμαι δαιφορές, γιατί το χα πριν 2χρόνια, αλλά είναι εμφανώς ανώτερο. Το v10 έκανε λίγο καλύτερη διαχείριση από το g4 αλλά και πάλι η διαφορά τώρα με το s7 edge θα σου φαίνεται χαοτικη,είναι το ποιο ολοκληρωμένο Android smartphone αυτή τη στιγμή Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rebel1 Δημ. September 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2016 Έκανα την υπέρβαση και άφησα την APC 8, πλέον με την νέα BTU... 3η φόρτιση, χωρίς hard reset https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160908/bb1b15050dead4bfe5384189e1f4c9ee.jpg https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160908/c8de67cd3f9fecc84a20bfc02a88c3f2.jpg Ομιλία χρησιμοποιώ, voip, Viber, whatsapp... ;) SM-G935F Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. September 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2016 Τι λες τώρα... Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bas13 Δημ. September 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2016 Το v10 έκανε λίγο καλύτερη διαχείριση από το g4 αλλά και πάλι η διαφορά τώρα με το s7 edge θα σου φαίνεται χαοτικη,είναι το ποιο ολοκληρωμένο Android smartphone αυτή τη στιγμή Διπλάσια αυτονομία έχει το s7 edge. Tωρα αν δεν είναι 100% πάνω & είναι 95%, Οκ μικρή διαφορά. Θα συμφωνήσω, αν και πάντα το καλό έχει περιθώρια να γίνει καλύτερο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stalone Δημ. September 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2016 Καλησπερα εχω και εγω αυτο το τερας τεχνολογιας προερχομενος απο Νοτε 4 Ν910φ καλο αλλα λιγο μπροστα σε αυτο τον γιγαντα μπαταριας π μ βγαζει μεχρι τα 10% 7:40 ωρες on screen και με δυο μιση μερες αφορτιστο με εξοικονομηση παντα μιλαμε!!!!Η ερωτηση π θελω να κανω ειναι υπαρχει αυτη η ρυθμιση οπως στο ΝΟΤΕ 7 που βαζεις εξοικονομηση και σ αλλαζει και την αναλυση οθονης σε HD η FΗD h WQHD ????ΓΝωριζει κανεις αν θα βγει τπτ στο μελλον???Ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos_dinamik Δημ. September 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2016 50% WiFi 50% 4g με φωτεινότητα στην μεσή και έχω 4:10 sot με 17ωρες εκτός μπριζας στο 47% μπαταρία . Το s6 edge plus με την ίδια χρήση στο 15% που πάντα τα φορτιζω τα κινητά ζήτημα να είχε 3:45 sot. Τέτοια αυτονομία δεν την περίμενα. Θυμήθηκα εποχή Ζ2 .τρομερή δουλειά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bas13 Δημ. September 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2016 50% WiFi 50% 4g με φωτεινότητα στην μεσή και έχω 4:10 sot με 17ωρες εκτός μπριζας στο 47% μπαταρία . Το s6 edge plus με την ίδια χρήση στο 15% που πάντα τα φορτιζω τα κινητά ζήτημα να είχε 3:45 sot. Τέτοια αυτονομία δεν την περίμενα. Θυμήθηκα εποχή Ζ2 .τρομερή δουλειά Αυτή είναι η απάντηση σε όσους έκαναν γαργάρα τις περσινές εκπτώσεις της samsung. Ομοίως και για το note 7, που πάλι κράτησε πράγματα :down: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. September 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2016 Απόλαυση λέμε χαίρεσαι να το χειρίζεσαι δίχως εκπτώσεις δισταγμους και περιορισμούς. Και πάλι μπράβο τους μακάρι να συνεχίσουν έτσι. Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mkbhd Δημ. September 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2016 φορτιζει και γρηγορα! εγω βγαζω 5 ωρες αλλα ολα ανοιχτα χωρις συμβιβασμους..... και χρηση περισσοτερο mobile data Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. September 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2016 Είμαι με τελευταία Σεπτεμβρίου έκδοση σε XEF. Συνεχίζω κι έχω το πρόβλημα με το Android System που πάντα έχει ίδιο ποσοστό με την οθόνη είναι κλικ παραπάνω. Τι κάνουμε; https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160909/23147018d1138324f666a7829bb03702.jpg Ουσιαστικά και με τις προηγούμενες εκδόσεις και με τη τωρινή είναι πολύ ψηλά η χρήση cpu. https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160909/21ee8506763f0fff3f7f092a79d0a0ab.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scream Δημ. September 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2016 https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160909/c95a1bc97c36e8718240d9f07defbbe6.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rtifosi Δημ. September 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2016 Είμαι με τελευταία Σεπτεμβρίου έκδοση σε XEF. Συνεχίζω κι έχω το πρόβλημα με το Android System που πάντα έχει ίδιο ποσοστό με την οθόνη είναι κλικ παραπάνω. Τι κάνουμε; https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160909/23147018d1138324f666a7829bb03702.jpg Ουσιαστικά και με τις προηγούμενες εκδόσεις και με τη τωρινή είναι πολύ ψηλά η χρήση cpu. https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160909/21ee8506763f0fff3f7f092a79d0a0ab.jpg Πόσο sot είχες σε εκείνο το σημείο; Γιατί αν μιλάμε για 1.5 ώρα, ναι δεν συμβαδίζει με αυτά που ξέρουμε και διαβάζουμε. Αν είναι 3 ώρες στο 47% με 12 ώρες από τη φόρτιση μην ασχολείσαι με το ποσοστό του android system... Live to ride, ride to live Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nfeel Δημ. September 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2016 Τα έβαλα κ στο θέμα του note γιατί υπήρξε μια "πρόκληση ",τα βάζω κ εδώ. Η χρήση είναι μόνο Wi-Fi (σκοπίμως), 40% φωτεινότητα indoors, 80-85% outdoors, Instagram, fb, twitter, συγχρονισμοί όλοι ανοιχτοί κ άμεσοι, μισή ώρα ομιλία και απενεργοποιημένο το always on που δεν το βρίσκω χρήσιμο και μου αποσπά την προσοχή όταν αφήνω το τηλ στο γραφείο. https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160910/1e333bbbb948898331138f9e37cf508f.jpg https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160910/94bcacb6d9343cc8479430926ca74757.jpg https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160910/906992257a40ced299c2f377d8c98ad2.jpg Δεν είναι ενδεικτική η χρήση αφού δούλεψα Wi-Fi μόνο. Με μεικτή χρήση data κ Wi-Fi μέσο όρο 6.5 ώρες sot. Σίγουρα όμως πάνω από 5. Παράθεση me > you Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis88888 Δημ. September 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2016 Και εγώ το έχω δουλέψει με WiFi μόνο σκοπιμως αλλά τέτοια αποτέλεσμα δεν είχα :) Ποιά ρομ έχεις? Επίσης η αναμονή και αδράνεια είναι πολύ χαμηλά, άρα ασχολήθηκες με το κινητό αλλά με προβληματιζει που σε εμένα μετά τη βραδινή αδράνεια της συσκευής ανεβαίνουν ενώ εσένα όχι Μπράβο πάντως :!: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vadergr Δημ. September 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2016 Καλημέρα. Ηθελα να σας ρωτησω αν τα όμορφα σκορ που ανεβαζετε ειναι με google now ανοιχτο, bt,gps και φυσικα εξοικονομηση ενέργειας (την απλη) ανοιχτή. Θεωρω δεδομενο οτι ειναι κατα κυριο λογο με μαλλον συνεχη χρηση wifi αντι για 4g. Εγω με τα παραπανω ανοιχτα και με χρηση κυριως 4g δεν το βγαζω το 4ωρο στις 18 ωρες λειτουργιας (βραδυ πριν πέσω για ύπνο).Τις ειδοποιησεις στην κλειστη οθονη τις εχω απενεργοποιημένες. Δεν δείχνει να εχει πολυ διαφορετικη αυτονομια απο το Nexus 6p. Δεν με ενδιαφέρει το benchmarking, απλά να εχω μια σωστη εικόνα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. September 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2016 Εγώ παίδες οι ώρες οθόνης που παίρνω είναι απο 3 έως 5. Όμως είναι μια χαρά γιατί με το Ζ3 τα ίδια έβλεπα και με άλλα κινητά πολύ λιγότερο. Είναι ο τρόπος που χρησιμοποιεί καθένας το κινητό και αλλάζει τα αποτελέσματα. Εγώ τα έχω όλα τέντα αλλά μιλάω πολύ. Επίσης μου βγάζει αρκετές φορές 2 μέρες χρήσης με 3 ώρες ομιλία και αυτό είναι σημαντικό. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gataros Δημ. September 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2016 Με κυριολεκτικά τα πάντα ανοικτά εκτός Bluetooth, συνέχεια 4g και όχι WiFi, με κλήσεις μέσω WhatsApp κλπ, η οθόνη γράφει 4 ώρες. Εξαιρετικά αν σκεφτεί κανείς το σκισιμο που το κάνω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. September 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2016 (edited) Καλημέρα. Ηθελα να σας ρωτησω αν τα όμορφα σκορ που ανεβαζετε ειναι με google now ανοιχτο, bt,gps και φυσικα εξοικονομηση ενέργειας (την απλη) ανοιχτή. Θεωρω δεδομενο οτι ειναι κατα κυριο λογο με μαλλον συνεχη χρηση wifi αντι για 4g. Εγω με τα παραπανω ανοιχτα και με χρηση κυριως 4g δεν το βγαζω το 4ωρο στις 18 ωρες λειτουργιας (βραδυ πριν πέσω για ύπνο).Τις ειδοποιησεις στην κλειστη οθονη τις εχω απενεργοποιημένες. Δεν δείχνει να εχει πολυ διαφορετικη αυτονομια απο το Nexus 6p. Δεν με ενδιαφέρει το benchmarking, απλά να εχω μια σωστη εικόνα. Αν είσαι με υψηλή φωτεινότητα οθόνης πχ 70-80% συνεχόμενα μια χαρά τα νούμερα σου. Επίσης οταν λες gps τι εννοείς;; Εννοείς πολλές ώρες πλοήγηση η κατι αλλο. Αν το πρώτο νορμαλ είσαι μιας και ο συνδυασμός gps πλοήγηση και 4g ξεσκίζει την μπαταρία,αν οτιδήποτε αλλο τότε πρέπει να το ψάξεις.. Δώσε ανακλητική περιγραφή τι εφαρμογες χρησιμοποίησες το 18ωρο εξίσου και ανέβασε κανα screenshot. Edited September 11, 2016 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. September 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2016 Καλημέρα. Ηθελα να σας ρωτησω αν τα όμορφα σκορ που ανεβαζετε ειναι με google now ανοιχτο, bt,gps και φυσικα εξοικονομηση ενέργειας (την απλη) ανοιχτή. Θεωρω δεδομενο οτι ειναι κατα κυριο λογο με μαλλον συνεχη χρηση wifi αντι για 4g. Εγω με τα παραπανω ανοιχτα και με χρηση κυριως 4g δεν το βγαζω το 4ωρο στις 18 ωρες λειτουργιας (βραδυ πριν πέσω για ύπνο).Τις ειδοποιησεις στην κλειστη οθονη τις εχω απενεργοποιημένες. Δεν δείχνει να εχει πολυ διαφορετικη αυτονομια απο το Nexus 6p. Δεν με ενδιαφέρει το benchmarking, απλά να εχω μια σωστη εικόνα. Εγώ παίδες οι ώρες οθόνης που παίρνω είναι απο 3 έως 5. Όμως είναι μια χαρά γιατί με το Ζ3 τα ίδια έβλεπα και με άλλα κινητά πολύ λιγότερο. Είναι ο τρόπος που χρησιμοποιεί καθένας το κινητό και αλλάζει τα αποτελέσματα. Εγώ τα έχω όλα τέντα αλλά μιλάω πολύ. Επίσης μου βγάζει αρκετές φορές 2 μέρες χρήσης με 3 ώρες ομιλία και αυτό είναι σημαντικό. Με κυριολεκτικά τα πάντα ανοικτά εκτός Bluetooth, συνέχεια 4g και όχι WiFi, με κλήσεις μέσω WhatsApp κλπ, η οθόνη γράφει 4 ώρες. Εξαιρετικά αν σκεφτεί κανείς το σκισιμο που το κάνω. Μια χαρά είστε - είμαστε παίδες. Με παρόμοια χρήση τόσο βγάζω κι εγώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
firekostas Δημ. September 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2016 Καλημέρα. Ηθελα να σας ρωτησω αν τα όμορφα σκορ που ανεβαζετε ειναι με google now ανοιχτο, bt,gps και φυσικα εξοικονομηση ενέργειας (την απλη) ανοιχτή. Θεωρω δεδομενο οτι ειναι κατα κυριο λογο με μαλλον συνεχη χρηση wifi αντι για 4g. Εγω με τα παραπανω ανοιχτα και με χρηση κυριως 4g δεν το βγαζω το 4ωρο στις 18 ωρες λειτουργιας (βραδυ πριν πέσω για ύπνο).Τις ειδοποιησεις στην κλειστη οθονη τις εχω απενεργοποιημένες. Δεν δείχνει να εχει πολυ διαφορετικη αυτονομια απο το Nexus 6p. Δεν με ενδιαφέρει το benchmarking, απλά να εχω μια σωστη εικόνα. Να σου πω εγώ που κάνω παρόμοια χρήση. Είμαι με την τελευταία ελληνική που έχει το "θέμα" με το Android System να βρίσκεται αρκετά ψηλά. Όχι ότι επηρεάζει αλλά εμένα δε μου κάθεται καλά. Η συσκευή πλέον δουλεύει με τα πάντα ανοιχτά συνέχεια. Gps στο high accuracy , Bluetooth on και συνδεδεμένο σε ακουστικό και Moto 360 συνέχεια. Google now προφανώς ανοιχτό λόγω Wear αλλά και location reporting on καθώς και ιστορικό στο Google maps στο on. Κοινώς όλα τα ενεργοβόρα συνέχεια ανοιχτά. Μισή και παραπάνω μέρα είμαι με 4g και από τις 6 και μετά με WiFi στο σπίτι. Φωτεινότητα πάντα στο auto αλλά επειδή είμαι έξω συνήθως παίζει ψηλά στα 80 90%. Κλήσεις κανένα μισάωρο και όλα τα Social εννοείται Fb Twitter instagram tapatalk viber messenger κλπ. Με αυτά από τις 7 το πρωί μέχρι τις 10 το βράδυ έχω περίπου 3.5 με 4 ώρες SOT. Άμα δεν έχω το 360 πάει κάνα μισάωρο παραπάνω. Άμα κλείσω gps και γυρίσω σε 3g επίσης κανένα μισάωρο πάνω. Σε δοκιμή μόνο σε WiFi με χαμηλή φωτεινότητα και γυρισμένο σε 2g χωρίς gps βγάζω και 8ωρα SOT. Κοινώς η μπαταρία του δεν παίζεται. Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts