Jump to content

[S7 Edge] Η εμπειρία σας από τη μπαταρία

geovass
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Λογικό να χάσεις τόσο αφού το always on τρώει 1% την ώρα.

Σκέψου σε 15 ώρες μέσα στη μέρα πόσο χάνεις. Εγώ προσωπικά δεν το χρησιμοποιώ γιατί μου αρέσει να βγάζω 2 μέρες αυτονομία. Επίσης από s6 είναι σχεδόν διπλάσια η αυτονομία..

Α δεν ηξερα οτι τραβαει τοση πολυ ρε συ το display On, με το που διαβαζα το ποστ σου το απενεργοποιησα:lol:

Θα τεσταρω ξανα χωρις αυτο ανοιχτο, για αυτο μου ετρωγε τοσο πολυ μπαταρια μαλλον ενω το κινητο ητανε σε ααδρανεια.

• Απαντήσεις 2,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Α δεν ηξερα οτι τραβαει τοση πολυ ρε συ το display On, με το που διαβαζα το ποστ σου το απενεργοποιησα:lol:

Θα τεσταρω ξανα χωρις αυτο ανοιχτο, για αυτο μου ετρωγε τοσο πολυ μπαταρια μαλλον ενω το κινητο ητανε σε ααδρανεια.

κοιτα, αν σε ευχαριστει να το εχεις ανοιχτο και βγαζεις τη μερα, αστο. Το θεμα ειναι να απολαμβανουμε και 5 πραγματα. Εγω επειδη βγαζω 2 ημερες με κλειστο και επειδη μου αρεσει να εχω αυτονομια και επειδη δεν κοιταζω την ωρα γιατι δουλευω σε υπολογιστη ολη μερα, δεν με απασχολει να το ανοιξω. αντε κανα βραδυ να το βαλω αμα βγω.αλλα οταν κοιμαμαι οχι

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

Επιβεβαιωνω και εγω οτι εχω σχεδόν διπλασια αυτονομία από το σ6.

Εκει ήμουν στις 4 με 4.30 ωρες μαξ και εδω ειμαι 7 ανετα, συνήθως στις 8.

Επιβεβαιωνω και εγω οτι εχω σχεδόν διπλασια αυτονομία από το σ6.

Εκει ήμουν στις 4 με 4.30 ωρες μαξ και εδω ειμαι 7 ανετα, συνήθως στις 8.

Είχα και γω το s6 . Αλλά οι ώρες που λες είτε με το ενα κινητό είτε με το άλλο δεν τις εφτασα-φτανω ποτε με την χρήση μου.

Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Δημήτρης

Είχα και γω το s6 . Αλλά οι ώρες που λες είτε με το ενα κινητό είτε με το άλλο δεν τις εφτασα-φτανω ποτε με την χρήση μου.

καλα ουτε εγω, στα μισα ειμαι αλλα και στα 2. ημουν 1,5 εως 3 ωρες στο s6 edge και 4 εως 6 στο s7 edge με 2 ημερες αυτονομιας. η οθονη απο μονη της δε λεει κατι, προσωπικα μιλαω και 3 ωρες.

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

Χρηση με χρηση διαφέρει, εγω μιλαω για την δική μου χρηση.

Και λεω ότι με την ίδια χρηση που έκανα στο σ6 με 1000 mah παραπάνω εδω εχω δίπλασια αυτονομία.

Αυτο για μένα τα λεει ολα.

Παιδιά επειδη το σκέφτομαι σοβαρά τώρα που έπεσε η τιμή, και παίζει και με δόσεις, επειδη δουλεύω πολύ Facebook, messenger, Viber κτλ, φουλ συγχρονισμοί Google, mail κτλ και με 4g κι με WiFi (30-70% αντίστοιχα) με αυτόματη φωτεινότητα είναι κάποιος που να δουλεύει κάπως αντίστοιχα το κινητό του να μου δώσει μία εικόνα για το πως πάει; Το σκίζω λίγο το κινητό μου και δεν μου βγάζει μία μέρα με καμία Παναγία και επειδή διαβάζω εδώ διαφορά μπαίνω στο πειρασμό. Αλλά άμα είναι να κλείσω συγχρονισμούς, να μην χρησιμοποιώ fb/messenger κτλ και να κάνω downgrade Rom και να ψάχνω για καλές εκδόσεις του Google services για να έχω καλύτερη αυτονομία, δεν ψήνομαι...

Θα παρακαλούσα λοιπόν όποιος έχει παρόμοιο προφίλ χρήσης με αυτό που αναφέρω και δεν κάθεται να το πειράζει συνέχεια (δηλαδή να το χρησιμοποιεί out of the box) να μου πει τις εμπειρίες του, ευχαριστώ.

Live to ride, ride to live

Παιδιά επειδη το σκέφτομαι σοβαρά τώρα που έπεσε η τιμή, και παίζει και με δόσεις, επειδη δουλεύω πολύ Facebook, messenger, Viber κτλ, φουλ συγχρονισμοί Google, mail κτλ και με 4g κι με WiFi (30-70% αντίστοιχα) με αυτόματη φωτεινότητα είναι κάποιος που να δουλεύει κάπως αντίστοιχα το κινητό του να μου δώσει μία

Φίλε μου εγώ το έχω 20 μέρες και περιμένω κι άλλο καλύτερη μπαταρία δεν το αφήνω απτο χέρι μου σπάνια βγάζω 18 ώρες χωρίς να το φορτισω συνήθως είμαι 10-14 και το ξαναβαζω ίσως φταιει κάποια εφαρμογή γενικά απτο κινητό είμαι ξετρελαμενος οθόνη κάμερα ομορφιά αδιάβροχο κτλ ε πιστεύω να στρωσω και την μπαταρία στα μέτρα μου

S10+ <3

Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330

Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+

Παιδιά επειδη το σκέφτομαι σοβαρά τώρα που έπεσε η τιμή, και παίζει και με δόσεις, επειδη δουλεύω πολύ Facebook, messenger, Viber κτλ, φουλ συγχρονισμοί Google, mail κτλ και με 4g κι με WiFi (30-70% αντίστοιχα) με αυτόματη φωτεινότητα είναι κάποιος που να δουλεύει κάπως αντίστοιχα το κινητό του να μου δώσει μία εικόνα για το πως πάει; Το σκίζω λίγο το κινητό μου και δεν μου βγάζει μία μέρα με καμία Παναγία και επειδή διαβάζω εδώ διαφορά μπαίνω στο πειρασμό. Αλλά άμα είναι να κλείσω συγχρονισμούς, να μην χρησιμοποιώ fb/messenger κτλ και να κάνω downgrade Rom και να ψάχνω για καλές εκδόσεις του Google services για να έχω καλύτερη αυτονομία, δεν ψήνομαι...

Θα παρακαλούσα λοιπόν όποιος έχει παρόμοιο προφίλ χρήσης με αυτό που αναφέρω και δεν κάθεται να το πειράζει συνέχεια (δηλαδή να το χρησιμοποιεί out of the box) να μου πει τις εμπειρίες του, ευχαριστώ.

Φίλε μου εγώ κάνω περίπου τέτοια χρήση.δηλαδή τα έχω όλα ανοιχτά και δεν ασχολούμαι με τίποτα. Λιώνω whatsapp και viber και λίγο fb γιατί δεν γράφω πολύ αλλά το ανοίγω συχνά και έχει συνέχεια ενημερώσεις.

Σίγουρα κάνεις παραπάνω αλλά βγάζω 2 μέρες με 40 βαθμούς έξω.. Πιστεύω ότι θα το ευχαριστηθεις. Και είμαι up to date σε όλα..νομίζω ψυχολογικό είναι στους περισσότερους.. Ποια συσκευή έχεις ?

Οι συγχρονισμοί παιδιά και εφαρμογές τύπου Viber, whatsapp δεν πρέπει να σας ανησυχούν στο θέμα κατανάλωσης. Αμελητέα η μπαταρία που ξοδεύουν. Το messenger από την άλλη τραβάει, τραβάει αρκετά.

Στο φίλο πιο πάνω που ρωτάει για μπαταρία, μόνο το mate 8 πιάνει καλύτερους χρόνους στην παρούσα φάση νομίζω. Είναι εύκολα στο top 3 με την καλύτερη αυτονομία. Δούναι και λαβείν στα υπόλοιπα.

me > you

Οι συγχρονισμοί παιδιά και εφαρμογές τύπου Viber, whatsapp δεν πρέπει να σας ανησυχούν στο θέμα κατανάλωσης. Αμελητέα η μπαταρία που ξοδεύουν. Το messenger από την άλλη τραβάει, τραβάει αρκετά.

Στο φίλο πιο πάνω που ρωτάει για μπαταρία, μόνο το mate 8 πιάνει καλύτερους χρόνους στην παρούσα φάση νομίζω. Είναι εύκολα στο top 3 με την καλύτερη αυτονομία. Δούναι και λαβείν στα υπόλοιπα.

Ετσι ακριβώς, έχει όμως και 400 mah παραπάνω το mate 8.

G3 έχω.

Απλά επειδή εγώ λιώνω fb και messenger, είναι εργαλεία επικοινωνίας για δουλειά και για χόμπι (μετά την οθόνη είναι και τα δύο πάντα πρώτα στη κατανάλωση), θα ήθελα να δω με μία (πάντα σχετικά) παρόμοια χρήση σε τι επίπεδα παίζει η αυτονομία.

G3 έχω.

Απλά επειδή εγώ λιώνω fb και messenger, είναι εργαλεία επικοινωνίας για δουλειά και για χόμπι (μετά την οθόνη είναι και τα δύο πάντα πρώτα στη κατανάλωση), θα ήθελα να δω με μία (πάντα σχετικά) παρόμοια χρήση σε τι επίπεδα παίζει η αυτονομία.

Δυσκολα θα είσαι κατω απο 6ωρο όπως το κοβω.

Εμενα δεν με εχει αφήσει ποτε και το λιώνω και εγω πραγματικά παντα σε WiFi.

Παιδιά και εμένα μετά από πλήρη φόρτιση μου βγάζει 21 ώρες υπόλοιπη ώρα.

Έχει πέσει πολύ ο χρόνος που βγάζω με το κινητό. Είμαι σταθερά 2 με 3 ώρες κάτω οθόνη. Με τις ίδιες εφαρμογές που ήμουν παλιά . Έχω βάλει και την apc8 αλλά δεν είδα τελικώς αποτέλεσμα. Άσε που συνέχεια μου αναβαθμιζονται τα services και δεν έχω καταλάβει γιατί.

Μου μπαίνουν και ιδέες ότι μπορεί να τα έπαιξε η μπαταρία μου. Και δεν φόρτιση ποτέ με την γρήγορη φόρτιση

Θοδωρης

Στις 9 ώρες το βράδυ που το άφησα χωρίς always on μόνο με το WiFi είχα -13% τι ξεκιναω να δω τι φταιει?? 29 τις εκατό το σύστημα android ,helppp me

S10+ <3

Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+

Στις 9 ώρες το βράδυ που το άφησα χωρίς always on μόνο με το WiFi είχα -13% τι ξεκιναω να δω τι φταιει?? 29 τις εκατό το σύστημα android ,helppp me

εγω ειμαι 0.5-.0.6 me wifi+4g+gps και συγχρονισμους

και 0.4-0.5 me wifi και τα υπολοιπα κλειστα

και 0.3 με κλειστο wifi και 2g.

10 ωρες => 3% μπαταρια, το ειχα ποσταρει μερικες μερες πριν

[sIGPIC][/sIGPIC]

Έβαλα το always on ψες ετσι απο περιέργεια να δω τι παίζει.

We wifi ανοιχτα κτλπ εχασα 6% σε ενα 8ωρο περίπου.

Απόλυτα φυσιολογικά δηλαδή, τίποτα περισσότερο από αυτό που λεει η Samsung.

Παιδιά και εμένα μετά από πλήρη φόρτιση μου βγάζει 21 ώρες υπόλοιπη ώρα.

Έχει πέσει πολύ ο χρόνος που βγάζω με το κινητό. Είμαι σταθερά 2 με 3 ώρες κάτω οθόνη. Με τις ίδιες εφαρμογές που ήμουν παλιά . Έχω βάλει και την apc8 αλλά δεν είδα τελικώς αποτέλεσμα. Άσε που συνέχεια μου αναβαθμιζονται τα services και δεν έχω καταλάβει γιατί.

Μου μπαίνουν και ιδέες ότι μπορεί να τα έπαιξε η μπαταρία μου. Και δεν φόρτιση ποτέ με την γρήγορη φόρτιση

Η μπαταρία δεν χαλάει τόσο γρήγορα. Μόνο αν ήταν προβληματική από την αρχή. Κάνε ένα στήσιμο από την αρχή και βάλε για αρχή ότι χρησιμοποιείς από εφαρμογές. Εγώ είμαι στην τελευταία έκδοση σε όλα και την ημέρα βγάζω περίπου 5.30 με την δικιά μου χρήση. Το θεωρώ πολύ καλό νούμερο. Από χειμώνα θα ανέβει κι άλλο μιας και δεν θα δουλεύει η οθόνη τέρμα συνέχεια.

Δημήτρης

Ενδεικτικά σήμερα μισά δεδομένα μισά ασύρματα. Τα δεδομένα ήταν ανοιχτά κατόπιν πορείας μου με αυτοκίνητο. Που σημαίνει μια μικρή κατανάλωση. 6ωρο θα φτάσω μέχρι να σβήσει πιστεύω. https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160722/7f31a8f14ed953d849b488af7bdabe18.jpg

Δημήτρης

Ετσι ακριβώς, έχει όμως και 400 mah παραπάνω το mate 8.

Και το Huawei p9 plus καλύτερη αυτονομία εχει με μικρότερη μπαταρία αλλα και με μικροτερη αναλυση οπως το mate 8

Realme X2 pro/Sam Note 9/Mate 20 pro/ Sam s9 plus/Mate 10 pro/Sam s7 edge/ZTE Axon 7/Huawei P9 Plus/Xiaomi Note 3 Pro/Galaxy Note 5/Mate 8/Meizu Pro 5/Nokia 950 XL/Oppo R7 Plus/Meizu MX5/LeTV LE1 X600/Meizu M1 Note/Lenovo K3 Note/Asus ZenFone 2/Jiayu S3 Advanced/Huawei Honor 6 Plus/Huawei P8/Galaxy S6 Edge/Lenovo Vibe Z2 Pro/LG G3/Mate 7/Xperia Z3/Oppo Find 7/Oneplus One/Galaxy Note 3/Galaxy s3/Xperia S

Και το Huawei p9 plus καλύτερη αυτονομία εχει με μικρότερη μπαταρία αλλα και με μικροτερη αναλυση οπως το mate 8

Η μικρότερη ανάλυση δίνει όμως πόντους στην αυτονομία.

εγω ειμαι 0.5-.0.6 me wifi+4g+gps και συγχρονισμους

και 0.4-0.5 me wifi και τα υπολοιπα κλειστα

και 0.3 με κλειστο wifi και 2g.

10 ωρες => 3% μπαταρια, το ειχα ποσταρει μερικες μερες πριν

Μωρέ μπράβο σου σε εμένα έχεις να δώσεις λύση που τρώει στο 8ωρο 13℅ μόνο με wifi

S10+ <3

https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160722/3b7259921aef9b37f6170f17d29ad91d.jpg

https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160722/90da97b946241d8fa6fd236f4c0027ba.jpg

https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160722/4d442bbb0b1990a6c1c093d20b24cfab.jpg

1.5 μέρα μπαταρία με 12-14 ώρες data lte, Bluetooth για μουσική στην προπόνηση κ τα υπόλοιπα λιγότερο ενεργοβόρα που κάνουμε όλοι Tapatalk, Wi-Fi etc.

Επίτηδες δε φόρτισα το βράδυ να δω πόσο θα μου βγάλει την επόμενη μέρα. Κοιμήθηκα με 53% και 6 ώρες και 15 λεπτά μετά είχα χάσει 1% στην αναμονή.

me > you

Μωρέ μπράβο σου σε εμένα έχεις να δώσεις λύση που τρώει στο 8ωρο 13℅ μόνο με wifi

Γύρνα σε Apc8 με 8.7.3.Google play services version.

Επίσης, κλείσε το Google backup. Διάβασε εδώ στο forum τα μηνύματα, λύση θα βρεις. Τέλος δοκίμασε αν θέλεις να κάνεις dissable εφαρμογές, υπάρχει σχετικό θέμα.

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

[sIGPIC][/sIGPIC]

• The title was changed to [S7 Edge] Η εμπειρία σας από τη μπαταρία