Jump to content

[S7 series] Αξεσουάρ (Θήκες, USB OTG, PowerBank κτλ)

geovass
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

εχω διαβασει ολο το θεμα και ακρη δεν εχω βγαλει οπως και πολλοι αλλοι φανταζομαι.μπορει καποιος να πει αν υπαρχει tempered glass για το απλο s7 που να καλυπτει την οθονη του κινητου?δεν μιλαω για αυτα που αφηνουν μισο ποντο απο καθε πλευρα.αν υπαρχει κατι ας ενημερωσει ο κατοχος απο που το πηρε.αν υπαρχει και φοτο με τοποθετημενο το τζαμι ακομα καλυτερα

• Απαντήσεις 5,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Παιδιά Έχω μπερδευτεί...

Γυάλινο κάλυμμα της προκοπής που να κάθεται σωστά,υπάρχει και αν Ναι ποιό;

Στάλθηκε απο το Samsung galaxy s7 edge μου

Λοιπόν παιδιά για να μην μπερδευομαστε.

Για το EDGE, δεν υπάρχει κανένα tempered glass της προκοπής.

Λέγοντας τις προκοπής εννοώ να είναι όλο διάφανο,

Να κολλάει σε ολόκληρη την οθόνη και όχι μόνο περιμετρικά, και να μην σηκώνεται με το 99% από τις θήκες πλάτης που κυκλοφορούν.

Τα κακά νέα είναι ότι δεν υπάρχει ούτε απλό screen protector μεμβράνη της προκοπής.

Κάποια ξεκολλανε με τις θήκες, κάποια δεν καλύπτουν ολόκληρη την οθόνη, κάποια κάνουν σημαδακια με τον αέρα, κάποια κολλάνε τα δάχτυλα πάνω κάποια αλλοίωνουν τα χρώματα.

Μετά από πολλές δοκιμές και πολλά έξοδα έχω καταλήξει στο spigen curved.

Δεν με καλύπτει.

Είναι αυτό που κάνει γρατζουνιες με τον αέρα. Από το πουθενά δηλαδή.

Αλλά για μένα είναι το μόνο ελάττωμα που με πειράζει λιγότερο από τα άλλα.

Πχ προτιμώ γρατζουνιες παρα να ξεκκολαει με τις θήκες.

Και αφού μεγάλα ονόματα ούτε καν ασχολούνται με tempered καταλαβαίνετε ότι δεν υπάρχει ελπίδα.

Πρέπει να συμβιβαστουμε.

Θέλω κάποτε να δοκιμάσω και το Screen protector iq shield αλλά δεν μπορώ να ψωνησω από το αμαζον και τα μεταφορικά από το επίσημο site τους είναι περισσότερα από την αξία προϊόντος.

kountouraN

Λοιπόν παιδιά για να μην μπερδευομαστε.

Για το EDGE, δεν υπάρχει κανένα tempered glass της προκοπής.

Λέγοντας τις προκοπής εννοώ να είναι όλο διάφανο,

Να κολλάει σε ολόκληρη την οθόνη και όχι μόνο περιμετρικά, και να μην σηκώνεται με το 99% από τις θήκες πλάτης που κυκλοφορούν.

Τα κακά νέα είναι ότι δεν υπάρχει ούτε απλό screen protector μεμβράνη της προκοπής.

Κάποια ξεκολλανε με τις θήκες, κάποια δεν καλύπτουν ολόκληρη την οθόνη, κάποια κάνουν σημαδακια με τον αέρα, κάποια κολλάνε τα δάχτυλα πάνω κάποια αλλοίωνουν τα χρώματα.

Μετά από πολλές δοκιμές και πολλά έξοδα έχω καταλήξει στο spigen curved.

Δεν με καλύπτει.

Είναι αυτό που κάνει γρατζουνιες με τον αέρα. Από το πουθενά δηλαδή.

Αλλά για μένα είναι το μόνο ελάττωμα που με πειράζει λιγότερο από τα άλλα.

Πχ προτιμώ γρατζουνιες παρα να ξεκκολαει με τις θήκες.

Και αφού μεγάλα ονόματα ούτε καν ασχολούνται με tempered καταλαβαίνετε ότι δεν υπάρχει ελπίδα.

Πρέπει να συμβιβαστουμε.

Θέλω κάποτε να δοκιμάσω και το Screen protector iq shield αλλά δεν μπορώ να ψωνησω από το αμαζον και τα μεταφορικά από το επίσημο site τους είναι περισσότερα από την αξία προϊόντος.

τι παίζει με iq shield?? η bodyguardz άκυρη δεν κόλλησε καλά σαν την ultimashield??

Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

IPhone 15 Pro 

φιλαράκι αν ψάχνεις κάρτα

http://www.ebay.co.uk/itm/331651939770?_trksid=p2055119.m1438.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT

64γιγα και πολύ γρήγορη. ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΤΙΜΗ. εγω την είχα παρει στο 20αρικο. τώρα έχει γύρω στα 15!!!!!!

εχω πάρει 2 τετοιες.

το μόνο αρνητικό ειναι ότι θέλει 1μήνα για να ερθει

Αν την βιάζεσαι την έχει και το e-shop σε newsletter που μου έστειλε στα 21,90.

πριν:nokia n82+5800+x6+n8 SlimModed by Lagoskon+lumia 800+920+820+830+925+1020+930, huawei p8 lite+p9 lite+mate 10 pro, iphone 5c+5+5s+6, Xiaomi Redmi note 2+ redmi 3s gold+ redmi note 3 pro+Redmi Note 4+Redmi Note 5+Mi A1+Mi8 6/64+Mi9 6/128+Poco F3, samsung galaxy s3+s3 mini+s4+s6+s7+s7 edge+s8 plus+s9plus+s10 plus 8/128+note 9+Note 10 plus+s20 fe 5G+s21fe+s21ultra+s21plus+s22 plus+s23plus

τώρα: s23 ultra 8/256 & s21 fe

Τέλος και με την μεμβράνη της Samsung μετά από 3 εβδομάδες. Σηκώθηκε στις άκρες και πήρε άμμο από κάτω οπότε και η αφαίρεσή της πραγματοποιήθηκε χωρίς δεύτερη σκέψη. Στα θετικά ότι απαλάχθηκα από το halo effect που δέσποζε υπό τις περισσότερες γωνίες θέασης και στα αρνητικά φυσικά μερικά ευρώ down the drain.

Rip μαζί με την "κάνω γρατζουνιές με το αέρα" γνωστότερη στο ευρύ κοινό ως spigen clear HD με διάφορους κωδικούς.

Τελικά πάνω από 3 εβδομάδες δεν βλέπω να μένει μεμβράνη και απομένει μία υγρής τοποθέτησης που έχω εδώ και καιρό και δεν έχω βάλει ακόμα και αν ισχύουν αυτά που διαβάζω μάλλον θα κρατήσει παραπάνω.

Αν δεν πετύχει και αυτή να μείνει για κάποιο σοβαρό διάστημα τότε η οθόνη θα μείνει χωρίς προστασία και εγώ με το εγκεφαλικό να πλησιάζει κάθε φορά που πιάνει το τηλέφωνο η μικρή μου κόρη για να βγάλει φωτό ("αααααα παραλίγο να μου πέσει" ).

Will go to heaven for the climate, to hell for the company...

Τέλος και με την μεμβράνη της Samsung μετά από 3 εβδομάδες. Σηκώθηκε στις άκρες και πήρε άμμο από κάτω οπότε και η αφαίρεσή της πραγματοποιήθηκε χωρίς δεύτερη σκέψη. Στα θετικά ότι απαλάχθηκα από το halo effect που δέσποζε υπό τις περισσότερες γωνίες θέασης και στα αρνητικά φυσικά μερικά ευρώ down the drain.

Rip μαζί με την "κάνω γρατζουνιές με το αέρα" γνωστότερη στο ευρύ κοινό ως spigen clear HD με διάφορους κωδικούς.

Τελικά πάνω από 3 εβδομάδες δεν βλέπω να μένει μεμβράνη και απομένει μία υγρής τοποθέτησης που έχω εδώ και καιρό και δεν έχω βάλει ακόμα και αν ισχύουν αυτά που διαβάζω μάλλον θα κρατήσει παραπάνω.

Αν δεν πετύχει και αυτή να μείνει για κάποιο σοβαρό διάστημα τότε η οθόνη θα μείνει χωρίς προστασία και εγώ με το εγκεφαλικό να πλησιάζει κάθε φορά που πιάνει το τηλέφωνο η μικρή μου κόρη για να βγάλει φωτό ("αααααα παραλίγο να μου πέσει" ).

μόνη λύση φίλε η υγρης τοποθέτησης....

IPhone 15 Pro 

υγρής τοποθέτησης φίλε,

λένε για

ultimate shield και IQshield.

εγώ είχα δοκιμάσει την Screenknight, μακριά. Εφάρμοζε τέλεια μαζί και με θήκη, ή υφή της ήταν ψιλοχάλια, αλλά τρογότανε, αυτό που δεν παλευότανε ήταν στα χρώματα. ειδικά το ασπρο στην οθόνη αν το εβλεπες με προσοχή φαινόντουσαν τα χρώματα της υριδας μέσα. απαραδεκτη. εννοείται σε 3 μέρες την εβγαλα. αν ήταν να χάνω τόσο πολύ σε οθόνη καθόμουν και με το lg g4 που είχα πριν με γ@μώ τα tempered glass.

ελπίζω στην ultimate shield να είναι 100% πεντακάθαρη στα χρώματα όπως λένε όλοι. μέσα στις επόμενες μέρες θα την παραλάβω και θα ενημερώσω.

αλλιώς θα μείνει χωρίς προστασία οθόνης. Α σιχτίρι πια

Edited by socratis_g

http://www.public.gr/product/aksesoyar/kiniton/thikes/thiki-and-membrani-samsung-galaxy-s7-edge-sbs-aero-cover-diafanes/prod8000033pp/

Τελικά πήρα την παραπάνω θήκη. Δεν βρήκα κάποια flip οικονομική και ταυτόχρονα να μου αρέσει.

Ελπίζω να βγει καλή. Γενικά τα προσέχω πολύ τα κινητά μου :)

Μόλις έδωσα μια ευκαιρία στην iq shield.

Ένα κανονικό και ένα matt screen protector.

33€ με τα μεταφορικά από το επίσημο site.

kountouraN

Μακάρι να σου βγούνε τέλεια αλλά με τόσα που έχω διαβάσει εδώ μέσα κράτα μικρό καλάθι :-(

S10+ <3

Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330

Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+

Μακάρι να σου βγούνε τέλεια αλλά με τόσα που έχω διαβάσει εδώ μέσα κράτα μικρό καλάθι :-(

Σίγουρα κρατάω μικρό καλάθι.

Ξέρω καλά το θέμα προσωπικά εδώ και αρκετούς μήνες τώρα.

Τελευταία ότι και αν δοκιμάσω γυρνάω ξανά σε αυτή που κάνει γρατζουνιες με τον αέρα.

Έχω μια μικρή ελπίδα μόνο ότι ίσως αυτή η iq δεν με κάνει να γυρίσω πάλι πίσω.

kountouraN

http://www.public.gr/product/aksesoyar/kiniton/thikes/thiki-and-membrani-samsung-galaxy-s7-edge-sbs-aero-cover-diafanes/prod8000033pp/

Τελικά πήρα την παραπάνω θήκη. Δεν βρήκα κάποια flip οικονομική και ταυτόχρονα να μου αρέσει.

Ελπίζω να βγει καλή. Γενικά τα προσέχω πολύ τα κινητά μου :)

πες εντυπώσεις όταν τη βάλεις.

----- προσθήκη μηνύματος 72 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

ultimate shield είχες δοκιμάσει? γιατί βγαίνει πιο φθηνά απο το μαγαζί τους στο uk

----- προσθήκη μηνύματος 72 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

ultimate shield είχες δοκιμάσει? γιατί βγαίνει πιο φθηνά απο το μαγαζί τους στο uk

Ναι έχω δοκιμάσει ultimate shield.

Καλή, καλύτερη από ScreenKnight.

Αλλά ξεκκολαει με τις περισσότερες θήκες.

kountouraN

Μια χαρα ειναι για τα λεφτα της, την εχω και εγω! καλο grip και ποιοτικη χωρις ξεχειλωματα :)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Μια χαρα ειναι για τα λεφτα της, την εχω και εγω! καλο grip και ποιοτικη χωρις ξεχειλωματα :)

Θα καταφέρω εύκολα να περάσω το μπροστινό μέρος? Χάνει σε απόδοση η οθόνη?

Πρώτη φορά θα έχω τέτοιο κινητό (edge) και αγχωνομαι :)

Τελικα μετα απο πολλες δοκιμες και γυρω στα 140 ευρω σε θηκες, τζαμια, κτλ κατεληξα σε ισιο τζαμακι των 5,50 ευρω απο το eshop και θηκη spigen crystal Η οθονη δεν ειναι 100 % προστατευμενη, ειναι περιπου στο 90-95 αλλα εχει πολυ καλη αισθηση. Αυτο μεχρι να βγει κατι αξιοπιστο συνολικα.

Τελικα μετα απο πολλες δοκιμες και γυρω στα 140 ευρω σε θηκες, τζαμια, κτλ κατεληξα σε ισιο τζαμακι των 5,50 ευρω απο το eshop και θηκη spigen crystal Η οθονη δεν ειναι 100 % προστατευμενη, ειναι περιπου στο 90-95 αλλα εχει πολυ καλη αισθηση. Αυτο μεχρι να βγει κατι αξιοπιστο συνολικα.

Δώσε λινκ φίλε

Φιλε manosf , στο πλαϊ, αν χρειαστει να πατησεις τις edge οθονες (κανα γραμμα στο πληκτρολογιο πχ) ακουει η οθονη, η ειναι στο κενο? Αν μπορεις να βαλεις καμια φωτο του κινητου με το τζαμι πανω να το δουμε. Ευχαριστώ!!

Κάπως έτσι ειναι?

http://i.ebayimg.com/images/g/0fYAAOSweWVXdmfc/s-l500.jpg

Είναι πολύ άσχημο σαν robocop γίνεται η συσκευή

Και εγώ ότι το ασχημαινει βλέπω και δεν ξέρω αν θα το άντεχα με. .

Έχει και άλλα γυαλακια στο eshop φθηνά δεν ξέρω αν θα έκαναν δουλειά χωρίς ξεκολλημα

S10+ <3

Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330

Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+

• The title was changed to [S7 series] Αξεσουάρ (Θήκες, USB OTG, PowerBank κτλ)