Jump to content

[S7 series] Αξεσουάρ (Θήκες, USB OTG, PowerBank κτλ)

geovass
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εγώ αγόρασα παιδιά από ebay αυτό εδώ πέρα σε Full Body Back & Display το HD Clarity!!

http://www.ebay.com/itm/111920300053?_trksid=p2060353.m2749.l2649&var=410874192141&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT

Άντε να δούμε! Θα το έχω μέχρι να βγάλει το Glass της η Zagg το οποίο θα είναι και το κορυφαίο αλλά με τσουχτερή τιμή περί τα 40 δολλάρια...

Apple iPhone XS Max 256GB Silver

Samsung Galaxy Note 10+ 256GB Aura Glow

Λευτέρης :)

• Απαντήσεις 5,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

μα γιατι δε λετε ρε παιδια, ψεκαζετε πιο πριν απεσταγμενο νερο για να βαλετε τη μεμβρανη ή το τζαμι;

Antonis_studio@hotmail.com σίγουρα για την μεμβράνη θέλει υγρό ιδίως αν έρχεται μαζί με αυτήν. Για το τζάμι δεν ξέρω να σου πω.

Βασικά το υγρό το χρησιμοποιείς για να μην κολλήσει αμέσως στο κινητό οπότε να προλάβεις να το ευθυγραμμισης.

Αν έχει αγοράσει κάνεις την hybrid crystal σε Gunmetal για μαύρο edge μπορεί να σηκώσει φωτογραφιες;

;Ευχαριστώ

~~~ Νίκος

Εγώ αγόρασα παιδιά από ebay αυτό εδώ πέρα σε Full Body Back & Display το HD Clarity!!

http://www.ebay.com/itm/111920300053?_trksid=p2060353.m2749.l2649&var=410874192141&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT

Άντε να δούμε! Θα το έχω μέχρι να βγάλει το Glass της η Zagg το οποίο θα είναι και το κορυφαίο αλλά με τσουχτερή τιμή περί τα 40 δολλάρια...

Εγώ μόλις έρθει mail ειδοποίηση για το glass της zagg το παραγγελνω αμέσως.

Το θέμα είναι πότε περίπου θα είναι διαθέσιμο?

kountouraN

το λογικο το ιδιο υγρο ειναι και στο tempered glass για να προλαβεις να ευθυγραμίσεις! ¨ομως ειναι απεσταγμενο νερο;

Εγώ μόλις έρθει mail ειδοποίηση για το glass της zagg το παραγγελνω αμέσως.

Το θέμα είναι πότε περίπου θα είναι διαθέσιμο?

παραγγελνεις απο την εταιρεία κατευθείαν??

IPhone 15 Pro 

παραγγελνεις απο την εταιρεία κατευθείαν??

Ναι νομίζω μπορείς να παραγγείλεις κατευθείαν από την ίδια την εταιρεία.

Έχω γράψει το mail μου για να ενημερωθω για την διαθεσιμότητα.

Νομίζω θα είναι το μοναδικό tempered glass χωρίς χρώμα πάνω κάτω και με την σφραγίδα της zagg δεν με πειράζει να δώσω 40€.

kountouraN

Ναι νομίζω μπορείς να παραγγείλεις κατευθείαν από την ίδια την εταιρεία.

Έχω γράψει το mail μου για να ενημερωθω για την διαθεσιμότητα.

Νομίζω θα είναι το μοναδικό tempered glass χωρίς χρώμα πάνω κάτω και με την σφραγίδα της zagg δεν με πειράζει να δώσω 40€.

μακάρι να βγει γρήγορα!!!εβαλα κ εγω email

IPhone 15 Pro 

μακάρι να βγει γρήγορα!!!εβαλα κ εγω email

Ναι αφού η spigen τα παράτησε και πέρσι και φέτος με τα galaxy, η zagg είναι μονόδρομος.

Έχω παραγγείλει από spigen to curved της αλλά σαν το glass δεν είναι τίποτα.

kountouraN

antonis_studio@hotmail.com δεν νομίζω. Στα αυτοκόλλητα χρησιμοποιούν νερό με σαπούνι για να γλυστράει φαντάζομαι το ίδιο και στις μεμβράνες -κρύσταλλα με ίσως διαφορετικές ποσότητες η κάποιο άλλο παρόμοιο στοιχείο.

Περισσότερα ίσως στο Google

~~~ Νίκος

Ναι αφού η spigen τα παράτησε και πέρσι και φέτος με τα galaxy, η zagg είναι μονόδρομος.

Έχω παραγγείλει από spigen to curved της αλλά σαν το glass δεν είναι τίποτα.

αλλη φάση το tempered εχω χρονια να βαλω ζελατινα κ θα με ζορισει... υπομονη να βγει το τζαμι.......τα tempered τυπου μασκα δεν μαρεσουν παντως ασε που λενε οτι δεν ανταποκρινεται κ η οθονη καλά στα πλαγια

IPhone 15 Pro 

αλλη φάση το tempered εχω χρονια να βαλω ζελατινα κ θα με ζορισει... υπομονη να βγει το τζαμι.......τα tempered τυπου μασκα δεν μαρεσουν παντως ασε που λενε οτι δεν ανταποκρινεται κ η οθονη καλά στα πλαγια

Ακριβώς το ίδιο και εγώ. Στο s2 είχα ζελατινα τελευταία αν θυμάμαι καλά.

Ε μέχρι να βγει το τζάμι όμως κρίμα να είναι εκτεθημενο.

Είδη φοράω μια της 3mk περιμένω της spigen και με το καλό όταν βγει το τζάμι της zagg.

Πρώτη φορά σε edge και νομίζω αυτή η οθόνη χρειάζεται περισσότερο προσοχή από την φλατ.

kountouraN

Ακριβώς το ίδιο και εγώ. Στο s2 είχα ζελατινα τελευταία αν θυμάμαι καλά.

Ε μέχρι να βγει το τζάμι όμως κρίμα να είναι εκτεθημενο.

Είδη φοράω μια της 3mk περιμένω της spigen και με το καλό όταν βγει το τζάμι της zagg.

Πρώτη φορά σε edge και νομίζω αυτή η οθόνη χρειάζεται περισσότερο προσοχή από την φλατ.

ναι ναι εννοείται αν πέσει κατω τελείωσε θελει οπωσδήποτε προστασία η edge!!!

IPhone 15 Pro 

Καλησπερα,

Ναι κανει, αν και προοριζεται για παλαιοτερα κινητα (note 4 νομιζω) και απλα δεν φορτιζει τοσο γρηγορα. Εμενα προσωπικα δεν μ ενοχλει μια και το βαζω το βραδυ. Imitation απο ebay βρισκεις με κατω απο 10 ευρω αλλα προσωπικα δεν το ρισκαρα μια και το εχω διπλα στο κεφαλι μου.

Υπαρχει και αυτος , ειναι ο ιδιος αλλα οπως γραφει και πανω υποστηριζει γρηγορη φορτιση. Αρκει να ειναι γνησιος γιατι και παλι βρισκεις απομιμηση στο ebay πολυ φτηνοτερο.

Ενδεικτικοι χρονοι φορτισης με τον απλο (οχι τον fast):

π.χ. με μπαταρια στο 72% με το δικο του ενσυρματο φορτιστη 43 λεπτα ενω με το wirless pad 1 ωρα και 1 λεπτο.

Ελπιζω να σε καλυψα.. ;)

Σε ευχαριστω για την απαντηση σου με καλυψες απολυτα, και μαλλον θα καταληξω σε αυτον που μου πρωτεινες γιατι με ενδιαφερει η πιο

γρηγορη φορτιση..

Εγώ από θήκες προσανατολίζομαι προς τις διάφανες με πλαίσιο ενίσχυσης, π.χ. spigen neo hybrid crystal, verus crystal bumper....

Με την προστασία της οθόνης όμως δεν έχω καταλήξει....αν και φοβάμαι να την αφήσω ακάλυπτη, μια φορά αρκεί για να συμβεί το μοιραίο!

Παιδιά σήμερα παρέλαβα την micro sd 200 gb SanDisk.

Την έβαλα σε ένα ανταπτορακι usb που έχω και παίρνει 4 είδη καρτών.

Έκανα αντιγραφή επικόλληση τις φωτογραφίες και τα βίντεο μου και λίγα pdf αρχεία συνολικής μνήμης κάπου στα 60gb.

Βλέπω ότι αντιγράφει με 2.5mb ταχύτητα και θα χρειαστεί 6 ώρες.

Έχω usb 2.0 στον υπολογιστή και Windows 10 αν παίζει ρόλο.

Η ταχύτητα είναι τόσο αργή επειδή είναι άπειρα τα αρχεία?

Επειδή έβαλα το ανταπτορακι?

Επειδή έχω usb 2?

Η ότι η κάρτα δεν είναι γνήσια που ούτε να το σκέφτομαι δεν θέλω..?

kountouraN

Παιδιά σήμερα παρέλαβα την micro sd 200 gb SanDisk.

Την έβαλα σε ένα ανταπτορακι usb που έχω και παίρνει 4 είδη καρτών.

Έκανα αντιγραφή επικόλληση τις φωτογραφίες και τα βίντεο μου και λίγα pdf αρχεία συνολικής μνήμης κάπου στα 60gb.

Βλέπω ότι αντιγράφει με 2.5mb ταχύτητα και θα χρειαστεί 6 ώρες.

Έχω usb 2.0 στον υπολογιστή και Windows 10 αν παίζει ρόλο.

Η ταχύτητα είναι τόσο αργή επειδή είναι άπειρα τα αρχεία?

Επειδή έβαλα το ανταπτορακι?

Επειδή έχω usb 2?

Η ότι η κάρτα δεν είναι γνήσια που ούτε να το σκέφτομαι δεν θέλω..?

Το πλήθος (όχι μόνο το μέγεθος ) των αρχείων + usb 2 , αυτά φταίνε.

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350

... Η ότι η κάρτα δεν είναι γνήσια που ούτε να το σκέφτομαι δεν θέλω..?

Κάνε και ένα έλεγχο με τη σχετική εφαρμογή.

Ericsson788, Nokia 3310,7650,3650,N82,N95, Samsung i8910,S2,S3,S4,S6,S7 edge,S8+,S9+,S10+,S20 Ultra

Κάνε και ένα έλεγχο με τη σχετική εφαρμογή.

Με ποια εφαρμογή? Από το playstore?

Το βράδυ που θα ξανά πάω σπίτι και θα έχουν φορτωθεί όλα τα αρχεία μου θα κατεβάσω την εφαρμογή που θα μου πεις και θα το ελέγξω.

kountouraN

antonis_studio@hotmail.com δεν νομίζω. Στα αυτοκόλλητα χρησιμοποιούν νερό με σαπούνι για να γλυστράει φαντάζομαι το ίδιο και στις μεμβράνες -κρύσταλλα με ίσως διαφορετικές ποσότητες η κάποιο άλλο παρόμοιο στοιχείο.

Περισσότερα ίσως στο Google

ευχαριστω παρα πολυ! Λύθηκε επιτελους το μυστηριο του ψεκασμου!!!!

Καλησπερα παιδια μπορει καποιος που εχει παρει αυτη τη θηκη http://www.public.gr/product/aksesoyar/kiniton/thikes/thiki-samsung-galaxy-s7-sbs-aero-extraslim-cover-diafanes/prod7971715pp/ να μου πει εαν στο πισω μερος της εχει σηκωμα στην καμερα για να μην βρισκει? Απο την φωτογραφια φαινεται να εχει αλλα για να το σιγουρεψω!

Android is simple, it just takes a genius to understand its simplicity.

Samsung Galaxy S4 die hard !!

Samsung Galaxy S7

http://www.ultimateshield.co.uk/samsung-galaxy-s7-edge-screen-protector/ μόλις παράγγειλα κ εγώ το συγκεκριμένο screen protector αν κ θα με δυσκολέψει λίγο μετά από χρόνια σε tempered.....με έπεισαν στο xda γράφουν ότι αυτό κ το zagg hd είναι από τα καλύτερα.Επέλεξα maximum protection τελική τιμή €12.01 EUR δωρεάν μεταφορικά απο Αγγλία!!!Τελεία προστασία όσο περιμένουμε κάτι σε tempered

IPhone 15 Pro 

Παιδιά καλημέρα. Μου ήρθε χθες μια Spigen Thin Fit - Gunmetal για το Edge. Επειδή δεν τη χρειάζομαι, όποιος ενδιαφέρεται ας μου πει.

Καλησπερα παιδια μπορει καποιος που εχει παρει αυτη τη θηκη http://www.public.gr/product/aksesoyar/kiniton/thikes/thiki-samsung-galaxy-s7-sbs-aero-extraslim-cover-diafanes/prod7971715pp/ να μου πει εαν στο πισω μερος της εχει σηκωμα στην καμερα για να μην βρισκει? Απο την φωτογραφια φαινεται να εχει αλλα για να το σιγουρεψω!

Ναι έχει σήκωμα και δε βρίσκει η κάμερα. Την έχω κανά 10ημερο και είναι πολύ τίμια για τα λεφτά της.

129026.png?1640591734

Ναι έχει σήκωμα και δε βρίσκει η κάμερα. Την έχω κανά 10ημερο και είναι πολύ τίμια για τα λεφτά της.

οκ σε ευχαριστω θα την επιλεξω και εγω τοτε!

Android is simple, it just takes a genius to understand its simplicity.

Samsung Galaxy S4 die hard !!

Samsung Galaxy S7

• The title was changed to [S7 series] Αξεσουάρ (Θήκες, USB OTG, PowerBank κτλ)