Jump to content

[S7 series] Αξεσουάρ (Θήκες, USB OTG, PowerBank κτλ)

geovass
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 5,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Για Tempered glass της προκοπής τι προτείνετε; εννοείται θα το έχω χωρίς θήκη
Whitestone Dome glass, το έχω από αρχές Αυγούστου και είναι άψογο.

Δεν "κάθεται" όμως, σε συνδυασμό με θήκες full body τύπου Spiger slim armor που είχα αρχικά.

Χρησιμοποιώ μια γνήσια clear view με την όποια όμως συνδυάζεται άψογα.

"Ταν ή επί τας"

Για Tempered glass της προκοπής τι προτείνετε; εννοείται θα το έχω χωρίς θήκη

Αν δεν σου κανει κοπο εξηγησε γιατι *εννοειται οτι θα το εχεις χωρις θηκη* προσπαθω να το καταλαβω και δεν το καταλαβαινω οταν εχοντας κι'εγω το s7 G930f γλυστραει πανευκολα αφηνει δακτυλιες κι'απ' οτι λενε οι χρηστες εδω στο φορουμ ευκολα γεμιζει και αραχνιες, κατι σαν γρατζουνιες που μοιαζουν με ψιλες τριχουλες.οσο για tempered glass προσπαθησα να βρω το whitestone dome, αλλα δεν τα καταφερα ευρισκα μονο για S8 και ετσι φορεσα ενα powertech αγορασμενο απο την ελληνικη αγορα και μαλιστα παμφθηνο σε σχεση με τα spiegen, whitedome κλπ .

Edited by deltaplus

Λογικά εννοεί ότι θέλει να απολαμβάνει την συσκευή δίχως θήκη για να μην στερείται της premium αίσθηση που αφήνει στο χέρι και στην όψη φυσικά. Κι εγώ το έχω με γνήσια Samsung S-view cover κι άλλη μία wallet για χρήση από φθινόπωρο και μετά εννοείται χωρίς γυαλί ενώ το καλοκαιράκι με μια ultra slim baseus με όλο το Ρίσκο φυσικά... καλοκαίρι και "πορτοφόλι" θήκη δεν είναι για τα γούστα μου. Έχω πάρει και το kit με θήκη πλάτης Samsung με τους δύο φακούς wide angle & zoom για τις φωτογραφικές μου "ανησυχίες " . Γενικά το 7edge το χρησιμοποιώ ως 2η συσκευή μιας και το s8 είναι πολύ πιο compact σε καθημερινή χρήση.
Konakis.

Αν δεν σου κανει κοπο εξηγησε γιατι *εννοειται οτι θα το εχεις χωρις θηκη* προσπαθω να το καταλαβω και δεν το καταλαβαινω οταν εχοντας κι'εγω το s7 G930f γλυστραει πανευκολα αφηνει δακτυλιες κι'απ' οτι λενε οι χρηστες εδω στο φορουμ ευκολα γεμιζει και αραχνιες, κατι σαν γρατζουνιες που μοιαζουν με ψιλες τριχουλες.οσο για tempered glass προσπαθησα να βρω το whitestone dome, αλλα δεν τα καταφερα ευρισκα μονο για S8 και ετσι φορεσα ενα powertech αγορασμενο απο την ελληνικη αγορα και μαλιστα παμφθηνο σε σχεση με τα spiegen, whitedome κλπ .
Ένας λόγος είναι ότι δεν εφαρμόζει σωστά tempered με θήκη, δεν το δοκίμασα απλά λέω με όσα διάβασα εδώ μέσα μέχρι τώρα

Ένας άλλος λόγος είναι αυτό που λέει ο φίλος από κάτω, αραχνιες δεν θα γεμίσει μιας που έχω στην πλάτη του κινητού ζελατίνα

Λογικά εννοεί ότι θέλει να απολαμβάνει την συσκευή δίχως θήκη για να μην στερείται της premium αίσθηση που αφήνει στο χέρι και στην όψη φυσικά. Κι εγώ το έχω με γνήσια Samsung S-view cover κι άλλη μία wallet για χρήση από φθινόπωρο και μετά εννοείται χωρίς γυαλί ενώ το καλοκαιράκι με μια ultra slim baseus με όλο το Ρίσκο φυσικά... καλοκαίρι και "πορτοφόλι" θήκη δεν είναι για τα γούστα μου. Έχω πάρει και το kit με θήκη πλάτης Samsung με τους δύο φακούς wide angle & zoom για τις φωτογραφικές μου "ανησυχίες " . Γενικά το 7edge το χρησιμοποιώ ως 2η συσκευή μιας και το s8 είναι πολύ πιο compact σε καθημερινή χρήση.

Εγω φοραω στο g930f τζαμακι που πιανει απ'ακρη σ'ακρη, και με θηκη πισω την ανοικτη της samsung που ειναι πλαστικο διαφανες και δεν το πεταει, αλλα μετα απο αρκετες ημερες αρχιζει και δειχνει σαν να κανει νερα μεσα και εμφανιζει αποχρωσεις ουρανιου τοξου κατι σαν να κολλαει το τζαμι με την οθονη, ακριβως στο κεντρο και χανει την ομορφια του.φυσικα φαινεται οταν ειναι σβηστο το κινητο.δοκιμασα σχεδον ολες τις μαρκες που εχουν τζαμακια που κολλανε γυρω γυρω αλλα ολα τα ιδια κανουν, ετσι η αποψη μου ειναι οτι πρεπει να βρεθει τζαμακι που να κολλαει σε ολη την επιφανεια της οθονης. με τις ζελατινες παλι ακρη δεν βρισκω διοτι αυτοι που τις πουλανε δεν αναλαμβανουν την τοποθετηση τους διοτι φοβουνται τις φυσαλιδες και τις στραβοτοποθετησεις.οποτε εαν βρουμε το whitestone dome για το s7 τοτε πιστευω οτι θα λυθουν αυτα τα προβληματα, αλλα μεχρι τοτε μονοδρομος το σπρευ της νανοτεχνολογιας....απο την γνωστη αλυσιδα..

Νανοτεχνολογια σε ποια καταστήματα γίνεται; αξίζει; κόστος; αραχνιες αφήνει από την χρήση μετά από καιρό;

Νανοτεχνολογια σε ποια καταστήματα γίνεται; αξίζει; κόστος; αραχνιες αφήνει από την χρήση μετά από καιρό;

Παιδιά έχει αναφερθεί πολλές φορές για την αναξιόπιστη νανοτεχνολογια που κυκλοφορεί. Μπορείτε να ψάξετε και να βρείτε πολλές αναφορές στο νήμα (και όχι μόνο).

Σκεφτείτε ότι αν ήταν τόσο καλή όσο υποστηρίζει θα είχαμε λύσει το πρόβλημα της προστασίας οθόνης μια και καλή σε όλες τις συσκευές.

Έχω αναφέρει στο παρελθόν και προσωπική εμπειρία αλλά και πελατών που ερχόντουσαν στο κατάστημα κινητής που δούλευα.

Η προσωπική μου γνώμη είναι μακρυά. Απο εκεί και πέρα ο καθένας κάνει ότι νομίζει καλύτερο.

Edited by elthis

Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's...

Follow me on XDA

Καλησπέρα. Έχω μερικές ερωτήσεις...

Έχω φάει τον κόσμο να βρω full tempered glass για το απλό S7 οχι το edge αλλά όλα είναι τύπου 3D που δεν βεντουζάρουν. Έχουν κόλλα περιμετρικά με αποτέλεσμα να μην πατιέται σε διάφορα μέρη καλά η οθόνη. Μάλιστα με κοροίδεψαν από σκρουτζομάγαζο στο οποίο τους είπα ότι έχω πάρει 4-5 τζαμάκια και σε όλα είχα το ίδιο πρόβλημα και αν έχουν να μου προτείνουν κάποιο, και αυτό που μου πρότειναν ήταν πάλι έτσι... Έχει βρει κάποιος κανένα βεντουζαριστό ή πρέπει αναγκαστικά να πάω σε όχι full cover;

Επίσης το edge μου το κλαίω εδώ και μερικές βδομάδες που μου έπεσε και ράγισε το digitizer, αλλά απ' ότι είδα πάει αναγκαστικά και η οθόνη με το digitizer και βγαίνει στο 300ευρω. Πόσο μπορώ να το πουλήσω; Είναι πλήρως λειτουργικό, το χρησιμοποιώ κανονικά.

Ευχαριστώ.

Edited by Crypton-R-

Πλήκτρα: Nokia 3310 > 3510i > 7250i > 7610 > Sony Ericsson W580 > W595

Πλήκτρα / Αφή: HTC Touch Diamond > Sony Ericsson Xperia mini pro

Πλήκτρα: Nokia 113 > Samsung C3530 > E1182 > Nokia 114

Αφή: LG G2 > Samsung Galaxy S7 Edge > S8+ > Huawei Mate 20 Pro > Samsung Galaxy S21 Ultra > S23 Ultra

Smart Watch: Samsung Gear S2 Classic > S3 Classic > Samsung Galaxy Watch4 Classic

Παιδιά έχει αναφερθεί πολλές φορές για την αναξιόπιστη νανοτεχνολογια που κυκλοφορεί. Μπορείτε να ψάξετε και να βρείτε πολλές αναφορές στο νήμα (και όχι μόνο).

Σκεφτείτε ότι αν ήταν τόσο καλή όσο υποστηρίζει θα είχαμε λύσει το πρόβλημα της προστασίας οθόνης μια και καλή σε όλες τις συσκευές.

Έχω αναφέρει στο παρελθόν και προσωπική εμπειρία αλλά και πελατών που ερχόντουσαν στο κατάστημα κινητής που δούλευα.

Η προσωπική μου γνώμη είναι μακρυά. Απο εκεί και πέρα ο καθένας κάνει ότι νομίζει καλύτερο.

Συμφωνώ θέλει προσοχή όντως.

τι πρεπει να προσεξουμε; γινετε καπου ζημια; ευχαριστω για τις πληροφοριες

Από που έκανες την αγορά φίλε; σαν να είναι λίγο τσιμπημένη η τιμή, ευχαριστώ
Mobile fun Αγγλίας. 45 περίπου ευρώ τελική τιμή, που όμως τα αξίζει με το παραπάνω.

Το θέμα είναι, η οπτική γωνία που ο κάθε ένας από εμάς βλέπει τα πράγματα.

Η δική μου οπτική, είναι πως προορίζεται για συσκευή που αγόρασα 390 ευρώ, ενώ η αντικατάσταση της οθόνης κομπλέ, κοστίζει 300 ευρώ.

Μειώνω τις πιθανότητες να μου συμβεί το τελευταίο και γλυτώνω 255 ευρώ, ή τουλάχιστον έτσι θέλω να πιστεύω...

"Ταν ή επί τας"

τι πρεπει να προσεξουμε; γινετε καπου ζημια; ευχαριστω για τις πληροφοριες

Από προσωπική εμπειρία έκανε εύκολη "χαρακιά" μετά αλλά ήταν σε δεύτερη συσκευή που είχα (ήθελαν να μου κάνουν επίδειξη το προϊόν να το βάλουμε στο κατάστημα) και δεν ασχολήθηκα μετά.

Από άλλες εμπειρίες, όταν έκανε χαρακιές, τους έβγαζαν τη πίστη ή δε κάλυπταν την αντικατασταση οθόνης όπως υπόσχονται.

Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's...

Follow me on XDA

Mobile fun Αγγλίας. 45 περίπου ευρώ τελική τιμή, που όμως τα αξίζει με το παραπάνω.

Το θέμα είναι, η οπτική γωνία που ο κάθε ένας από εμάς βλέπει τα πράγματα.

Η δική μου οπτική, είναι πως προορίζεται για συσκευή που αγόρασα 390 ευρώ, ενώ η αντικατάσταση της οθόνης κομπλέ, κοστίζει 300 ευρώ.

Μειώνω τις πιθανότητες να μου συμβεί το τελευταίο και γλυτώνω 255 ευρώ, ή τουλάχιστον έτσι θέλω να πιστεύω...

Σωστή η άποψή σου φίλε αλλά 50 ευρώ εγώ δεν τα δίνω για τον λόγο ότι δεν είσαι πάλι 100% σίγουρος, έως τώρα δεν μου έσπασε κάποια οθόνη, ελπίζω να μην γίνει τώρα
Από προσωπική εμπειρία έκανε εύκολη "χαρακιά" μετά αλλά ήταν σε δεύτερη συσκευή που είχα (ήθελαν να μου κάνουν επίδειξη το προϊόν να το βάλουμε στο κατάστημα) και δεν ασχολήθηκα μετά.

Από άλλες εμπειρίες, όταν έκανε χαρακιές, τους έβγαζαν τη πίστη ή δε κάλυπταν την αντικατασταση οθόνης όπως υπόσχονται.

Αν είναι έτσι δεν θα ασχοληθώ καθόλου, ευχαριστώ

Πρόσφατα πήρα την θήκη ringke onyx σε μπλε σκούρο. Πολύ καλές εντυπώσεις, μοιάζει με την spigen rugged armor και με μικρό χείλος περιμετρικά του πλαισίου.

20171031_122528.jpg

20171031_122720.jpg

Είπα να πάρω και εγώ καμία θηκούλα καινούρια μετά την αλλαγή της μπαταρίας και αφού η Nillkin nature και η Spigen slim armor τα έπαιξαν. Πήρα λοιπόν την Ringke Fusion σε smoke black αυτή τη φορά και έχω ευχάριστα νέα για όλους μας μάλλον. Όταν είχα πάρει το κινητό τον Μάρτιο του 16 είχα πάρει την ίδια σε διαφανή και την είχα αρκετό καιρό και αδυνατούσε να συνεργαστεί με ζελατίνες ή tempered glass αφού τα πετούσε όλα γιατί στα πλαϊνά "έμπαινε" αρκετά μέσα. Ε σε αυτήν που πήρα τώρα η οποία μάλλον είναι νέα έκδοση δεν μπαίνει καθόλου! Δείτε και στις φωτό το κενό που έχει! Είμαι σίγουρος ότι δεν θα πετάει ζελατίνα ή tempered glass! Θα παραγγείλω ένα Spigen tempered αφού είχε καλή εφαρμογή απλά το πετούσαν όλες οι θήκες να τεστάρω και ενημερώνω! Δείτε και πείτε μου και εσείς!3945615687942fcc67150f69364e6f79.jpg6287186ca3b9dca4443944e838c95f16.jpg62eb6514e8edb44e1b522ff0f3748610.jpg

Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Πολύ καλή εφαρμογή, από που την πήρες φίλε;

Από το Mythiki φίλε μου. Δεν άξιζε από Amazon 2 3 ευρώ διαφορά είχαν.

καλησπερα, μια ερωτηση! επειδη η πλευρα του sim tray μου εχει σπασει, θελω να παρω κανα 2 να εχω και ενα καβαντζα!

η ερωτηση λοιπον ειναι εξης: επειση εγω εχω το 935f 1 SIM και εχω βρει αυτο, ταιριαζει? τα ιδια δεν ειναι? η πρεπει να βρω 1 sim?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Από το Mythiki φίλε μου. Δεν άξιζε από Amazon 2 3 ευρώ διαφορά είχαν.

Σωστός, σ ευχαριστώ φίλε

καλησπερα, μια ερωτηση! επειδη η πλευρα του sim tray μου εχει σπασει, θελω να παρω κανα 2 να εχω και ενα καβαντζα!

η ερωτηση λοιπον ειναι εξης: επειση εγω εχω το 935f 1 SIM και εχω βρει αυτο, ταιριαζει? τα ιδια δεν ειναι? η πρεπει να βρω 1 sim?

Βγάλε το δικό σου και κοίτα αν είναι ίδιο της φώτο, διαφορετικά ψάξε να βρεις κάποιο που να το τονίζει ότι είναι για μια κάρτα

Καλησπερα,προκειται να χτυπησω ενα edge και θελω συμβουλες για παραγγελια σωστης θηκης,να εφαρμοζει καλα και αν πρεπει να βαλω και τι tempered Glass να βαλω.Ευχαριστωωω. Απο Ελλαδα θελω.

Αυτο; https://spaceboy.io/store/spigen-neo-hybrid-crystal-556cs20047-samsung-galaxy-s7-edge-case-gunmetal/

Με αυτο το glass:https://spaceboy.io/store/spigen-x2-pack-curved-crystal-556fl20257-samsung-galaxy-s7-edge-premium-screen-protector/

Edited by Spirosrom

Την led view cover case την αναγνωρίζει μόνο του το τηλέφωνο η θέλει ενεργοποίηση από το μενού?

Είμαι με android 7.0 και δεν βρίσκω κάτι στο μενού… Ούτε τα accessories που είχε πριν την 7.0

Την led view cover case την αναγνωρίζει μόνο του το τηλέφωνο η θέλει ενεργοποίηση από το μενού?

Είμαι με android 7.0 και δεν βρίσκω κάτι στο μενού… Ούτε τα accessories που είχε πριν την 7.0

Την αναγνωρίζει μόνο του. Αν την έβαλες και δεν τη << βλέπει >>, κάνε μια επανεκκίνηση της συσκευής.

παιδια καλησπερα, θελω μια μικρη βοηθεια, θελω να παρω ασυρματο φορτιστη για το S7 , εχω μια θηκη spigen , πειτε μου ποιο αυθεντικο φορτιστη της samsung να παρω για να μπορω να το φορτισω με τη θηκη το κινητο!

Ευχαριστω

All it takes is a swipe...

• The title was changed to [S7 series] Αξεσουάρ (Θήκες, USB OTG, PowerBank κτλ)