scorpio3 Δημ. April 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2016 Παιδιά σήμερα παρέλαβα την nillkin nature σε διάφανη. Υπέροχη. Σαν να μην έχεις θήκη. Μαζί ήρθαν ακόμα και αυτό το Screen protector http://www.screenknight.com/galaxy-s7-edge-invisible-shield/ Και τα slickwraps σε μαύρο καρμπον. Για το protector θα σας γράψω όταν το περάσω και για τα slickwraps σε κάνα μήνα. Λέω να μην τα βάλω για την ώρα. Μπορείς να βάλεις φώτο να την δούμε? Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. April 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2016 Παιδιά σήμερα παρέλαβα την nillkin nature σε διάφανη. Υπέροχη. Σαν να μην έχεις θήκη. Μαζί ήρθαν ακόμα και αυτό το Screen protector http://www.screenknight.com/galaxy-s7-edge-invisible-shield/ Και τα slickwraps σε μαύρο καρμπον. Για το protector θα σας γράψω όταν το περάσω και για τα slickwraps σε κάνα μήνα. Λέω να μην τα βάλω για την ώρα. πολυ καλη τιμη η προστασια οθονης. αναμενουμε εντυπωσεις Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazman Δημ. April 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2016 Μπορείς να βάλεις φώτο να την δούμε? Και έτσι όπως το βλέπω με το ζόρι φαίνεται θα προσπαθήσω να το βάλω φωτο το βραδάκι....ειναι σχεδόν αόρατη :) Παράθεση Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kountoura Δημ. April 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2016 Μπορείς να βάλεις φώτο να την δούμε? πολυ καλη τιμη η προστασια οθονης. αναμενουμε εντυπωσεις Και έτσι όπως το βλέπω με το ζόρι φαίνεται θα προσπαθήσω να το βάλω φωτο το βραδάκι....ειναι σχεδόν αόρατη :) Με την πρώτη ευκαιρία θα ανεβάσω φωτογραφίες. Για την προστασία οθόνης από αύριο εντυπώσεις δεν την εβαλα ακόμα. Η θήκη πραγματικά είναι αόρατη. :) Παράθεση kountouraN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. April 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2016 Με την πρώτη ευκαιρία θα ανεβάσω φωτογραφίες. Για την προστασία οθόνης από αύριο εντυπώσεις δεν την εβαλα ακόμα. Η θήκη πραγματικά είναι αόρατη. :) η nillkin ειναι οντως κορυφη. εχω κανει κι εγω παραγγελια μεσο ebay. φυσικα σε smoke αποχρωση καθως στο μαυρο,που χα δοκιμασει σιλικονης διαφανη δεν μου αρεσε. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALIEN_3_ Δημ. April 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2016 Παιδια θελω να αγορασω και μια καρτα sd .Λεω να παρω samsung ,είδα μια 128gb pro .Μπερδευτικα ομως εχει πολλες εκδόσεις .evo ,evo+ ,pro,pro+ .Η pro ειναι καλή ; Η να παρω αλλη εκδοση; Παράθεση Θοδωρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aptaliko Δημ. April 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2016 Παιδιά σήμερα παρέλαβα την nillkin nature σε διάφανη. Υπέροχη. Σαν να μην έχεις θήκη... από που την πήρες; Παράθεση Ericsson788, Nokia 3310,7650,3650,N82,N95, Samsung i8910,S2,S3,S4,S6,S7 edge,S8+,S9+,S10+,S20 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kountoura Δημ. April 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2016 από που την πήρες; Από ebay (gep_online) Λιγότερο από 5 € αλλά καθυστερεί αρκετά. Νομίζω 15 μέρες σίγουρα έκανε ίσως και περισσότερο. Παράθεση kountouraN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kountoura Δημ. April 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2016 Μπορείς να βάλεις φώτο να την δούμε? Παιδιά παρακάτω μερικές φωτογραφίες από τις θήκες μου. Spigen liquid crystal, Rugged Armor, και nillkin nature. Όσο για το Screen protector ScreenKnight μάλλον κάτι δεν έκανα σωστά δεν εξηγείται αλλιώς και το πεταξα. Στο βίντεο δείχνει ότι ξεκολλαει μια μεμβράνη και μετά το βρέχει με σαπουνονερο. Εγώ δείτε στην φωτογραφια πόσο δύσκολα το αφαίρεσα. Εννοείται στην edge οθόνη δεν κολλούσε ούτε για πλάκα. Μήπως αυτό που έβγαλα ήταν η κόλλα του και έπρεπε να το βρεξω χωρίς να αφαιρέσω τίποτα? Ρε γ@μοτο δεν μπορώ να βρω άκρη με αυτά τα ρημαδια τα screen protector. Πραγματικά αγανακτησα. Πρώτη είναι η nillkin μετά Rugged Armor και τέλος η liquid crystal. https://www.dropbox.com/sh/ock2cjdps9f536y/AADf-nK4kdroC65REW2O-5Mia?dl=0 Παράθεση kountouraN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. April 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2016 Παιδιά παρακάτω μερικές φωτογραφίες από τις θήκες μου. Spigen liquid crystal, Rugged Armor, και nillkin nature. Όσο για το Screen protector ScreenKnight μάλλον κάτι δεν έκανα σωστά δεν εξηγείται αλλιώς και το πεταξα. Στο βίντεο δείχνει ότι ξεκολλαει μια μεμβράνη και μετά το βρέχει με σαπουνονερο. Εγώ δείτε στην φωτογραφια πόσο δύσκολα το αφαίρεσα. Εννοείται στην edge οθόνη δεν κολλούσε ούτε για πλάκα. Μήπως αυτό που έβγαλα ήταν η κόλλα του και έπρεπε να το βρεξω χωρίς να αφαιρέσω τίποτα? Ρε γ@μοτο δεν μπορώ να βρω άκρη με αυτά τα ρημαδια τα screen protector. Πραγματικά αγανακτησα. Πρώτη είναι η nillkin μετά Rugged Armor και τέλος η liquid crystal. https://www.dropbox.com/sh/ock2cjdps9f536y/AADf-nK4kdroC65REW2O-5Mia?dl=0 Ωραίος!!Εγω που έβαλα liguid case της ultimateshield μου έκατσε μια χαρά αλλά ήθελε κ πιστολάκι...η Nillkin (περιμενω να ερθει)ειναι τούμπανο κ η καλύτερη αγορά για μένα πιστεύω κ σε τιμή...καμιά διαφορά με spigen που την χρυσοπληρώνεις αν κ παλιά ήμουν πολυ φαν Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. April 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2016 Θα πω ότι η nillkin είναι κατά πολύ ανώτερη από την sigen ειδικά στο grip τις έχω δοκιμάσει στο s6 edge Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kountoura Δημ. April 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2016 Ωραίος!!Εγω που έβαλα liguid case της ultimateshield μου έκατσε μια χαρά αλλά ήθελε κ πιστολάκι...η Nillkin (περιμενω να ερθει)ειναι τούμπανο κ η καλύτερη αγορά για μένα πιστεύω κ σε τιμή...καμιά διαφορά με spigen που την χρυσοπληρώνεις αν κ παλιά ήμουν πολυ φαν Η nillkin πραγματικά είναι ένα προϊόν που αν έβλεπες μόνο την τιμή θα έλεγες σιγά την θήκη με 4.8€. Αξίζει πολύ περισσότερο από την τιμή της. Και εγώ είμαι φαν της spigen και μόνο με το curved screen protector μου τα χάλασε τόσα χρόνια. Ρε είναι δυνατόν τόσο χρήμα για screen protector και να μην υπάρχει κάτι σωστό να περαστεί κανονικά χωρίς πιστολακια πατήματα δέκα κιλών και προσοχή με τις θήκες? Αυτό το πράγμα τόσα χρόνια δεν έχει ξαναγίνει. Υπήρχαν προβλήματα με screen protector κάτω των 5€. Τώρα δίνεις 15€ στην 3mk ξεκολλαει. Δίνεις 25€στην spigen δεν κολλάει, δίνεις 5-6 ευρώ στην ScreenKnight (όχι τόσο η αξία αλλά ο χρόνος που περιμενεις) πάει στον κουβά κατευθείαν. Παράθεση kountouraN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. April 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2016 Η nillkin πραγματικά είναι ένα προϊόν που αν έβλεπες μόνο την τιμή θα έλεγες σιγά την θήκη με 4.8€. Αξίζει πολύ περισσότερο από την τιμή της. Και εγώ είμαι φαν της spigen και μόνο με το curved screen protector μου τα χάλασε τόσα χρόνια. Ρε είναι δυνατόν τόσο χρήμα για screen protector και να μην υπάρχει κάτι σωστό να περαστεί κανονικά χωρίς πιστολακια πατήματα δέκα κιλών και προσοχή με τις θήκες? Αυτό το πράγμα τόσα χρόνια δεν έχει ξαναγίνει. Υπήρχαν προβλήματα με screen protector κάτω των 5€. Τώρα δίνεις 15€ στην 3mk ξεκολλαει. Δίνεις 25€στην spigen δεν κολλάει, δίνεις 5-6 ευρώ στην ScreenKnight (όχι τόσο η αξία αλλά ο χρόνος που περιμενεις) πάει στον κουβά κατευθείαν. curved φίλε curved δύσκολο κομμάτι....εδώ η nillkin που είναι κορυφαία στα screen protector και tempered glass δεν ασχολείτε με curved....είναι δύσκολο κομμάτι.....για να δούμε αν τα καταφέρει η zagg στο tempered glass γιατί μετά έχει να κάνει κ με ενα δεύτερο πρόβλημα στην κυρτότητα......την αφή....στην ζελατίνα τα πάει περίφημα αφού για την HD dry γράφονται τα καλύτερα Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. April 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2016 Παιδιά κάτι κάνετε λάθος εγώ στο s6 edge μόλις έβαλα ένα curved protector των 5 ευρώ και μπήκε καταπληκτικά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kountoura Δημ. April 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2016 curved φίλε curved δύσκολο κομμάτι....εδώ η nillkin που είναι κορυφαία στα screen protector και tempered glass δεν ασχολείτε με curved....είναι δύσκολο κομμάτι.....για να δούμε αν τα καταφέρει η zagg στο tempered glass γιατί μετά έχει να κάνει κ με ενα δεύτερο πρόβλημα στην κυρτότητα......την αφή....στην ζελατίνα τα πάει περίφημα αφού για την HD dry γράφονται τα καλύτερα Καλά εγώ για tempered glass το έχω πάρει απόφαση ότι δεν υπάρχει περίπτωση ή ελπίδα να βγει κάτι σωστό. Εδω καλά καλά δεν μπορούν να φτιάξουν μια μεμβράνη χωρίς προβλήματα η δυσκολία στην τοποθέτηση. Η zagg ναι δυνατή φίρμα αλλά στο site της δεν είναι άμεσα διαθέσιμο.. Το HD. Παράθεση kountouraN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aptaliko Δημ. April 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2016 Επειδή τις Nillkin Nature δεν τις έχω δει από κοντά, στο χρυσό edge ταιριάζει καλύτερα η χρυσή ή η διαφανής θήκη; Παράθεση Ericsson788, Nokia 3310,7650,3650,N82,N95, Samsung i8910,S2,S3,S4,S6,S7 edge,S8+,S9+,S10+,S20 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kountoura Δημ. April 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2016 Επειδή τις Nillkin Nature δεν τις έχω δει από κοντά, στο χρυσό edge ταιριάζει καλύτερα η χρυσή ή η διαφανής θήκη; Εγώ σε ότι χρώμα και να το είχα διάφανη θα έπαιρνα. Στο s6 το λευκό είχα διάφανη και μαύρη ημιδιαφανη. Η διάφανη πιστεύω τεριαζει καλύτερα σε όλα τα χρώματα. Βέβαια γούστα είναι αυτά. Παράθεση kountouraN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. April 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2016 Νομίζω και οι δύο αν και επειδή είναι νικελίου και όχι χρυσό το frame θα προτιμούσα την διαφανή.Πάντως επειδή έχω πάρει όλα τα χρώματα σε όλη την περσινή σειρά s6-s6 edge-s6 edge plus-note 5 το λευκό ειδικά με διάφανη θήκη είναι για μένα το πιο όμορφο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kassandros Δημ. April 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2016 Ωραία η διάφανη nillkin, ήταν η αγαπημένη μου θήκη στο note 4 μέχρι που έπεσε με τη μούρη κ έσπασε η οθόνη....χωρίς screen protector η αλήθεια. Αυτή τη φορά για το s7 edge περιμένω την vrs clear Bumper case και ακόμα καλύτερα την uag..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aptaliko Δημ. April 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2016 Από ebay (gep_online) Λιγότερο από 5 € αλλά καθυστερεί αρκετά. Νομίζω 15 μέρες σίγουρα έκανε ίσως και περισσότερο. Προσπάθησα να κάνω την αγορά αλλά μου χτυπάει στο paypal, με ποιο τρόπο το έκανες εσύ; Παράθεση Ericsson788, Nokia 3310,7650,3650,N82,N95, Samsung i8910,S2,S3,S4,S6,S7 edge,S8+,S9+,S10+,S20 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kountoura Δημ. April 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2016 Προσπάθησα να κάνω την αγορά αλλά μου χτυπάει στο paypal, με ποιο τρόπο το έκανες εσύ; Έκανα αγορά με δεύτερο λογαριασμό paypal που τα χρήματα ήταν στο balance. Αν το paypal τραβάει χρήματα από ελληνική κάρτα υπάρχουν προβλήματα. Αν έχεις στο balance κανένα πρόβλημα. Μια άλλη λύση είναι να συνδέσεις κάρτα revolut στο PayPal. Ας το κλείσουμε εδώ όμως μην βγαίνουμε εκτός θέματος. Αν θέλεις κάποια άλλη ενημέρωση η στείλε μου πμ η ρώτησε στο σχετικό θέμα εγώ από εκεί ενημερωθηκα για αγορές με τα cc. Παράθεση kountouraN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kountoura Δημ. April 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2016 (edited) Επιστρέφω βραδατικα να πάρω πίσω ότι έγραψα για το Screen protector ScreenKnight. Λοιπον παιδιά έκανα λαλακια. Έστειλα μήνυμα στον seller, να του πω ότι δεν κόλλησε ΚΑΘΌΛΟΥ στην edge οθόνη και ότι το φιλμ που αφαιρείται πριν το βάλεις στο σαπουνονερο όπως δείχνει το βίντεο σε εμένα δεν βγήκε καθόλου εύκολα (του έδειξα και την φωτογραφία που ανέβασα και εδώ μαζί με τις θήκες μου). Μου λέει ο άνθρωπος ότι στο διάφανο μέρος που φαίνεται στην φωτογραφια υπάρχει και εκεί ένα φιλμ που αφαιρείται πριν το βρεξεις. Απλά αυτό το μέρος το θερμοκολλουμενο που βγήκε κομματάκια είναι προστασία ας το πω. Ψάχνω σκουπίδια το βρίσκω και τι να δω. Είχε δίκιο παιδιά. Παρόλο που τσαλακοθηκε και το πεταξα, το επλενα και το πέρασα. Δεν θυμάμαι πόσες ώρες έλεγαν οι οδηγίες ότι χρειάζεται για να στεγνώσει η κόλλα, εγώ έχει μια ώρα που το πέρασα και η εφαρμογή είναι τέλεια. (θα ανεβάσω φωτογραφίες) πιστεύω όταν κολλήσει πλήρως δεν θα ξεκολλαει με τίποτα. Αυτή την εντύπωση μου δίνει. Παρόλο που προσφερθηκε να μου στείλει άλλο δωρεάν,δεν το είδα δίκαιο γιατί εγώ εφταιγα. Αυτό του έγραψα κιόλας και από βδομάδα θα αγοράσω άλλο ένα. Δίνει την αίσθηση της γομας στην αφή αλλά φαίνεται καλή δουλειά.. Εδω παιδιά η εφαρμογή μετά από λίγο τσαλακομα και πέταμα.. https://www.dropbox.com/sh/6erfwsv75kgrcl8/AACzfKxjzuAn4_f5OJHqrP6va?dl=0 Αυριο στο φως της ημέρας θα βγάλω καλύτερες. Edited April 1, 2016 by kountoura Παράθεση kountouraN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lerios Δημ. April 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2016 Παιδιά παρακάτω μερικές φωτογραφίες από τις θήκες μου. Spigen liquid crystal, Rugged Armor, και nillkin nature. Όσο για το Screen protector ScreenKnight μάλλον κάτι δεν έκανα σωστά δεν εξηγείται αλλιώς και το πεταξα. Στο βίντεο δείχνει ότι ξεκολλαει μια μεμβράνη και μετά το βρέχει με σαπουνονερο. Εγώ δείτε στην φωτογραφια πόσο δύσκολα το αφαίρεσα. Εννοείται στην edge οθόνη δεν κολλούσε ούτε για πλάκα. Μήπως αυτό που έβγαλα ήταν η κόλλα του και έπρεπε να το βρεξω χωρίς να αφαιρέσω τίποτα? Ρε γ@μοτο δεν μπορώ να βρω άκρη με αυτά τα ρημαδια τα screen protector. Πραγματικά αγανακτησα. Πρώτη είναι η nillkin μετά Rugged Armor και τέλος η liquid crystal. https://www.dropbox.com/sh/ock2cjdps9f536y/AADf-nK4kdroC65REW2O-5Mia?dl=0 Καταπληκτική η Nillkin! Την περιμένω και εγώ αυτή τη βδομάδα που μας έρχεται από ebay! Τώρα έχω Ringke Fusion, παρόμοιες είναι απλά η nillkin πιο λεπτή γ αυτό και θα την προτιμήσω δίνει no case look :D Παράθεση Apple iPhone XS Max 256GB Silver Samsung Galaxy Note 10+ 256GB Aura Glow Λευτέρης :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerv_5800 Δημ. April 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2016 Καταπληκτική η Nillkin! Την περιμένω και εγώ αυτή τη βδομάδα που μας έρχεται από ebay! Τώρα έχω Ringke Fusion, παρόμοιες είναι απλά η nillkin πιο λεπτή γ αυτό και θα την προτιμήσω δίνει no case look :D Υπάρχει βρε παιδιά κάτι ανάλογο για το s7 που να αγκαλιάζει όλη την οθόνη η σε tempered glass καλύτερα η έστω σε screen protector?? ;);) Παράθεση Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου... Samsung Galaxy S10+ SM-G975F/DS / Galaxy S9+ ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kountoura Δημ. April 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2016 (edited) Καλημερες. Δίνοντας πάνω από 250€ σε αξεσουάρ για το s7 edge, νομίζω δεν θα ξοδεψω αλλά χρήματα. Και τα δύο αξεσουάρ συνολικής αξίας 10€ (nillkin nature +ScreenKnight)μάλλον θα τα ευχαριστηθω ποιο πολύ από όλα τα άλλα που έχω στην κατοχή μου ή από εκείνα που πέταξα πλέον (3mk παράδειγμα). Το Screen protector ScreenKnight φαίνεται να μην ξεκολλαει με την nillkin nature τουλάχιστον. Εδω μερικές καλύτερες φωτογραφίες να δείτε την εφαρμογή του screen protector με την nillkin. Είναι μου φαίνεται και "αυτοδιορθουμενο" γι αυτό έχει αυτή την υφή. Είναι σαν κάποιο zagg που το περνουσες ψεκαζοντας το. Είχα χρησιμοποιήσει τέτοιο zagg πριν μερικά χρόνια. https://www.dropbox.com/sh/ng2h97py6w2kabv/AABQ_RSWdCg26_oWYzwt72c-a?dl=0 Τόσο αόρατη που είναι η nillkin θα έπρεπε να γράψω κιόλας "βρείτε σε ποιες από τις φωτογραφίες υπάρχει θήκη" :) Edited April 2, 2016 by kountoura Παράθεση kountouraN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts