Jump to content

[S7 series] Αξεσουάρ (Θήκες, USB OTG, PowerBank κτλ)

geovass
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αν εχετε θηκες spigen μην παρετε ζελατινα της Samsung. Βασικα θα την πεταξουν οι περισσοτερες θηκες.Πεταξα ενα 20ρικο με τις Samsung.

Εχω θηκη της samsung λες να την πεταξει την ζελατινα ??

λογικα θα πρεπει να συνεργαζονται..

• Απαντήσεις 5,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ποια θηκη samsung ?

Η Led view που εχω εγω δεν θα πεταξει ουτε τζαμακι ουτε ζελατινα.Αλλα δεν με βολευουν οι θηκες με καπακι οποτε ειναι συρταρι.

Ποια θηκη samsung ?

Η Led view που εχω εγω δεν θα πεταξει ουτε τζαμακι ουτε ζελατινα.Αλλα δεν με βολευουν οι θηκες με καπακι οποτε ειναι συρταρι.

Την θηκη clear cover λεω!

Να πω την αλήθεια μου δεν την έχω βάλει ακόμα την ζελατίνα της Samsung και προς το παρόν το έχω με μια flip cover της Sbs που είχε στα Public. Η συγκεκριμένη εν τω μεταξύ πιάνει πολύ πιο λίγο στις γωνίες σε σχέση με ότι άλλο είχα και ελπίζω να κάτσει με την ζελατίνα.

Κάτι άλλο. Θέλω μια πολύ ενισχυμένη θήκη για την δουλειά ( πυροσβέστης είμαι) και είδα την Otterbox Defender που κλείνει και από μπροστά αλλά βγαίνει ακριβή από Amazon. Υπάρχει κάτι σε πιο φτηνό αλλά να κλείνει και από μπροστά σαν την Otterbox?

Έχετε να μου προτείνεται ενα καλό και αξιόπιστο τζαμακι προστασίας

Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ποιο wireless φορτιστή αξίζει να αγοράσω; Δε με νοιάζει αν είναι και εξωτερικό

Σημερα παρελαβα αυτο http://www.skroutz.gr/s/7468219/Samsung-Wireless-Charging-Pad-Qi-Λευκό-PN920BW-Retail.html

Φορτιζει το edge με fast charge απο 0 σε 100% σε 2:30 ώρες. Έχει ανεμιστηρακι που ακούγεται ελάχιστα

Να πω την αλήθεια μου δεν την έχω βάλει ακόμα την ζελατίνα της Samsung και προς το παρόν το έχω με μια flip cover της Sbs που είχε στα Public. Η συγκεκριμένη εν τω μεταξύ πιάνει πολύ πιο λίγο στις γωνίες σε σχέση με ότι άλλο είχα και ελπίζω να κάτσει με την ζελατίνα.

Κάτι άλλο. Θέλω μια πολύ ενισχυμένη θήκη για την δουλειά ( πυροσβέστης είμαι) και είδα την Otterbox Defender που κλείνει και από μπροστά αλλά βγαίνει ακριβή από Amazon. Υπάρχει κάτι σε πιο φτηνό αλλά να κλείνει και από μπροστά σαν την Otterbox?

Εγώ έχω βάλει αυτή από το περασμένο Μάιο

https://www.amazon.co.uk/gp/aw/d/B01BLDWSOA/ref=mp_s_a_1_1?ie=UTF8&qid=1486061376&sr=8-1&pi=SL75&keywords=Galaxy+S7+Case%2C+%5BArmorbox%5D+i-Blason

Προστατεύει τα πάντα, δεν έχει πάθει τίποτα παρόλο που μου έχει πέσει 2-3 φορές, νιώθω ασφάλεια στο κράτημα. Πραγματικά πάλι την ίδια θα έπαιρνα ίσως σε άλλο χρώμα.

Εγώ έχω βάλει αυτή από το περασμένο Μάιο

https://www.amazon.co.uk/gp/aw/d/B01BLDWSOA/ref=mp_s_a_1_1?ie=UTF8&qid=1486061376&sr=8-1&pi=SL75&keywords=Galaxy+S7+Case%2C+%5BArmorbox%5D+i-Blason

Προστατεύει τα πάντα, δεν έχει πάθει τίποτα παρόλο που μου έχει πέσει 2-3 φορές, νιώθω ασφάλεια στο κράτημα. Πραγματικά πάλι την ίδια θα έπαιρνα ίσως σε άλλο χρώμα.

Ναι φίλε μου την έχω δει την συγκεκριμένη αλλά δεν βγαίνει για το Edge δυστυχώς. Βρήκα κάποιες απομιμήσεις της Otterbox στο eBay με 10 ευρώ αλλά φαίνονται πολύ μούφα και έχουν και κακές κριτικές οπότε με βλέπω να καταλήγω σε αυτήν και χαλάλι το 50ευρω.

Καλησπερα στην παρεα, μεγαλο ζορι η θηκη και η προστασια οθονης τελικα :D για το edge , εχω μια απορια ,

εχω θηκη περιπου σαν αυτην εδω http://www.ebay.com/itm/Flip-Card-Wallet-Leather-Case-Cover-For-Samsung-Galaxy-S7-S7-Plus-S7-Edge-/371811246465?var=&hash=item5691ad6181:m:msV3P4xn_Odq7iKvu37UqNQ , πως γινετε να βλεπω αν εχω αναπαντητη η μηνυματα χωρις να την ανοιγω; καποιο κολπο; επισης υπαρχει περιπτωση να μας γρατσουνισει την οθονη; εχετε να προτεινετε καποια αλλη σε αυτο το στυλ;

Αν εχετε βαλει καποιος screen protector και δεν τον εχει ξεκολλησει και εφαρμοζει σωστα ,ας ανεβασει ενα link να παρω και εγω το ιδιο :)

Edited by dimtz

Παιδια απ'οτι φαινεται μεχρι στιγμης σε μενα τουλαχιστον μονο η ζελατινη της Screen Knight υγρης τοποθετησης εχει αποδειχθει πραγματικο γαϊδουρι δεν καταλαβαινει τιποτα με διαφορες θηκες μου ηρθε σε 5 εργασιμες απ το official site τους με κοστος γυρο στα 7€ μαζι με μεταφορικα!

Το αναφερω γιατι και γω οπως και οι περισσοτεροι εδω ξοδεψαμε τσαμπα χρηματα σε ζελατινες και τζαμακια ενω αυτη φαινεται τιμια! :)

Παιδια απ'οτι φαινεται μεχρι στιγμης σε μενα τουλαχιστον μονο η ζελατινη της Screen Knight υγρης τοποθετησης εχει αποδειχθει πραγματικο γαϊδουρι δεν καταλαβαινει τιποτα με διαφορες θηκες μου ηρθε σε 5 εργασιμες απ το official site τους με κοστος γυρο στα 7€ μαζι με μεταφορικα!

Το αναφερω γιατι και γω οπως και οι περισσοτεροι εδω ξοδεψαμε τσαμπα χρηματα σε ζελατινες και τζαμακια ενω αυτη φαινεται τιμια! :)

δωσε ενα link φιλε

Επιβεβαιώνω είναι πολύ φτηνή και πολύ καλή και τελειώνετε με θέμα προστασίας από γρατζουνιές.

Αλειωνεται καθόλου η εμπειρία της οθόνης με την screen knight? Εγώ έχω την ultimate shield η οποία είναι επίσης πολύ καλή και ανθεκτική αλλά μου αλειωνει αρκετά την εμπειρία θέασης....

Αλειωνεται καθόλου η εμπειρία της οθόνης με την screen knight? Εγώ έχω την ultimate shield η οποία είναι επίσης πολύ καλή και ανθεκτική αλλά μου αλειωνει αρκετά την εμπειρία θέασης....

Φιλε Γιωργο την ποιοτητα ενος πολυ καλου temperred glass δεν προκειται να την βρεις σε καμια ζελατινη πιστευω αλλα για τη συγκεκριμενη της Screen Knight μπορω να πω με τα δικα μου γουστα κ θελω οτι ειναι πολυ παραπανω απ τα ορια απλα μιας ικανοποιητικης ζελατινης!

Δεν ξερω αν εχεις εμπειρια παλιοτερα με ζελατινη υγρης τοποθετησης αλλα μη σε αγχωνει καθολου, εγω δεν ειχα ενα βιντεο τους στο youtube ειδα και τελος εκατσε κουτι πανω στη κινηταρα μας!!! Ισα ισα μπορω να πω οτι συγχωρει τυχον λαθος τοποθετηση αφου μπορεις να την "κεντραρεις" ακριβως εκει που θες μεχρι να απομακρυνεις το νερο με την καρτα και το πανακι που περιεχει η συσκευασια!!

Ελπιζω να βοηθησα, καλημερα! :)

Μου ηρθε η Spigen Crystal Clear. Ποιοτικη σιλικονη αλλα δεν αξιζει τα 20 που εδωσα... Στα 10 ευρω θα ηταν super.

Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

μπορείς να βάλεις καμια φώτο να δούμε φίλε?? μου φενεται περίεργο να μην ανασηκωνεται με καμοα θήκη αφου δεν ειναι case friendly

IPhone 15 Pro 

Φιλε Γιωργο την ποιοτητα ενος πολυ καλου temperred glass δεν προκειται να την βρεις σε καμια ζελατινη πιστευω αλλα για τη συγκεκριμενη της Screen Knight μπορω να πω με τα δικα μου γουστα κ θελω οτι ειναι πολυ παραπανω απ τα ορια απλα μιας ικανοποιητικης ζελατινης!

Δεν ξερω αν εχεις εμπειρια παλιοτερα με ζελατινη υγρης τοποθετησης αλλα μη σε αγχωνει καθολου, εγω δεν ειχα ενα βιντεο τους στο youtube ειδα και τελος εκατσε κουτι πανω στη κινηταρα μας!!! Ισα ισα μπορω να πω οτι συγχωρει τυχον λαθος τοποθετηση αφου μπορεις να την "κεντραρεις" ακριβως εκει που θες μεχρι να απομακρυνεις το νερο με την καρτα και το πανακι που περιεχει η συσκευασια!!

Καλημέρα και σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου! Ναι βολεύει πολύ η υγρής τοποθέτησης είναι αλήθεια, απλώς μου φαίνεται ότι η ultimate shield κόβει πολύ. Γι αυτό θέλω να δω αν μπορώ να βρω κάτι καλύτερο έστω και σε ζελατίνα. Μάλλον θα δοκιμάσω την screen knight τώρα στα κοντά.

Την φορας με καποια συγκεκριμενη θηκη;

καλησπερα στην παρεα...αγορασε η μανα μου το s7 κι επειδη ειναι λιγο "ατσαλοκαρφο" ειπα να της αγορασω ενα temperred glass και να κουμπωσω απο πισω μια θηκη.

επειδη ειναι πολλες οι σελιδες για να τις διαβασω εχετε να μου προτεινετε κατι για για τα 2?δε θελω θηκη βιβλιου...

η orzly,ultimate shield,nillkin ειναι καλες?

ευχαριστω προκαταβολικα για την απαντηση

Υ.γ οι τιμες μεσω μεταξυ ιντερνετ και public πχ διαφερουν πολυ?

σκεφτομαι να αγορασω για θηκη την Spigen Rugged Armor και για temperred glass την Ultimate Shield. Ξερει κανεις αν ειναι συμβατα αυτα τα 2?

Edited by pitall

Την παράγγειλα και εγώ για να δούμε σε ευχαριστώ..δυο ερωτήσεις μόνο αν σου είναι ευκολο

Καλύπτει όλη την οθόνη? Στο site γράφει ότι είναι και για μπροστά και για πίσω από μια ζελατίνα ισχύει?? Πώς φαίνεται πίσω??

• The title was changed to [S7 series] Αξεσουάρ (Θήκες, USB OTG, PowerBank κτλ)