marios_ch Δημ. November 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2016 Κρίμα φιλε, πάντως αν πηρες απο αμαζον με λίγο σπρωξιμο θα σου στείλουν αλλη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kountoura Δημ. November 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2016 Και ξαφνικα στα καλα καθουμενα μου εμεινε στο χερι μετα απο 3 βδομαδες η spigen neo hybrid ...χωρις καμια πτωση ή πιεση ...πιανω το κινητο στο χέρι και ακουω ενα "τικ" και βλεπω το σπασιμο... Επικοινώνησα με το μαγαζι που την αγορασα και μου ειπε οτι η spigen δεν καλυπτει σπασιματα... στο site της αναφερει.... ..... installation failures, normal wear and tear, etc. caused by the owner are not covered under this warranty. Και τι καλυπτει η εγγυηση ειναι η απορια μου?? O υπευθυνος στο μαγαζι μου ειπε οτι ψωνιζει απευθειας απο την spigen Αγγλιας και οτι θα στειλει mail να τους εξηγησει το θεμα ...οπως και εκανε τελικα αφου μου το κοινοποιησε και σε εμενα... Εγω εστειλα αντιστοιχα μνμ στην spigen στην Αμερικη και περιμενω απαντηση... Εχει κανεις αντιστοιχη εμπειρια???? http://i1382.photobucket.com/albums/ah274/tbairaktaris/public/20161107_095351_zpsnrbjai10.jpg Στάλθηκε από το SM-T810 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Φίλε μου μήπως έχεις κάποιο skin στο κινητό? Εγώ είχα ντυμένη την πλάτη και περιμετρικά στο s6 skin slickwraps και μου έσπασε κάπως έτσι η neo hybrid metal. Έμπαινε πάρα πολύ δύσκολα μέσα στην θήκη αφού πήρε μερικά χιλιοστά με τα αυτοκόλλητα. Δεν το έψαξα βέβαια παραπάνω γιατί εγώ εφταιγα. Παράθεση kountouraN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anergos13 Δημ. November 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2016 (edited) Εχω την ultimate shield full protection σε ολο το κινητο...η οποια ζελατινα ειναι γενικα λεπτη ....και το περιμετρικο στεφανι κουμπωσε με σχετικη ευκολια....ειναι περασμενη εδω και 10 μερες.... Και στο παρελθον με την συγκεκριμενης λογικης θηκη εχουν αναφερθει σπασιματα του λεπτου στεφανιου με αλλα κινητα....στο xda.. Ειχα μια verus στο s6 edge + με την ιδια λογικη και την οποια πολλες φορες την εβαζα και την εβγαζα για να καθαρισω το κινητο και δεν εκανε ...κιχ... Στάλθηκε από το SM-T810 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited November 7, 2016 by anergos13 Παράθεση 🔷 Samsung S22 Ultra & Samsung tab 7🔷 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ernesto1983 Δημ. November 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2016 Καλο ειναι να το βγαλεις μην στο γρατζουνισει..εγω εβαλα αυτην την μεμβρανη! https://www.cellphones.gr/memvrani-prostasias-samsung-galaxy-s7-edge-sm-g935-anti-scratch-x-one-ultra-crystal-clear-5h Τελευταια ευκαιρια..αν ξεκολλησει θα το αφησω χυμα! Παράθεση I Want To Believe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jim1912 Δημ. November 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2016 Εχω την ultimate shield full protection σε ολο το κινητο...η οποια ζελατινα ειναι γενικα λεπτη ....και το περιμετρικο στεφανι κουμπωσε με σχετικη ευκολια....ειναι περασμενη εδω και 10 μερες.... Και στο παρελθον με την συγκεκριμενης λογικης θηκη εχουν αναφερθει σπασιματα του λεπτου στεφανιου με αλλα κινητα....στο xda.. Ειχα μια verus στο s6 edge + με την ιδια λογικη και την οποια πολλες φορες την εβαζα και την εβγαζα για να καθαρισω το κινητο και δεν εκανε ...κιχ... Στάλθηκε από το SM-T810 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Η ultimate shield full protection που εχεις μπαινει ευκολα?Επισης ξεκολλαει?Ποσο καιρο την εχεις?Την βρηκα 9 ευρω απεξω και λεω να την αγορασω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anergos13 Δημ. November 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2016 δεν ξεκολλαει εχει πολυ καλη εφαρμογη και αισθηση στο touch..οπως επισης και τα περιφερειακα αυτοκολλητα ...την εχω περασμενη 10 μερες περιπου Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση 🔷 Samsung S22 Ultra & Samsung tab 7🔷 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jim1912 Δημ. November 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2016 δεν ξεκολλαει εχει πολυ καλη εφαρμογη και αισθηση στο touch..οπως επισης και τα περιφερειακα αυτοκολλητα ...την εχω περασμενη 10 μερες περιπου Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Την εβαλες κανοντας χρηση με πιστολακι για να κολλησει καλυτερα η μπηκε οπως μπαινει μια ζελατινα απλη?Επισης σπυ εκανε φουσκαλες?Ευχαριστω για τις απαντησεις! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anergos13 Δημ. November 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2016 τις γωνιες εβαλα με πιστολακι φιλε μου,φουσκαλες μου εκανε μερικες οπως ολες οι ζελατινες υγρης τοποθετησης οι οποιες ομως σε μια δυο μερες εφυγαν .... Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση 🔷 Samsung S22 Ultra & Samsung tab 7🔷 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thp87 Δημ. November 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2016 Εχει κανεις αυτη την θηκη; ή εστω αν γνωριζει κατι. Εχω σκοπο να την παραγγειλω. Tην βρηκα κοντα στα 15 ευρώ απο amazon. http://www.i-carer.com/s7/Vintage-Back-Cover-Seriesea2909efc9a437a923cb0093.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jim1912 Δημ. November 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2016 τις γωνιες εβαλα με πιστολακι φιλε μου,φουσκαλες μου εκανε μερικες οπως ολες οι ζελατινες υγρης τοποθετησης οι οποιες ομως σε μια δυο μερες εφυγαν .... Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ευχαριστω πολυ για τις πληροφοριες φιλε!Μαλλον θα την παραγγειλω αφου καθεται καλα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dchris79 Δημ. November 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2016 Παιδιά η ultimate shield είναι υγρης τοποθέτησης? Έχουμε κανένα link ώστε να βγαίνει σε καλή τιμή?Με rugged armor και liquid crystal τη δοκίμασε κάποιος αν ξεκολαει στις γωνίες? Παράθεση s7 edge 935F LG Gpad V500 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anergos13 Δημ. November 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2016 μπες στο site..κανε εγγραφη...βαλε στο καλαθι την ζελατινα...και ασε την...μην κανεις checkout....θα σου στειλουν mail με 20% εκπτωση... Ετσι πηρα την full protection 10€... Ναι ειναι υγρης τοποθετησης... Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση 🔷 Samsung S22 Ultra & Samsung tab 7🔷 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
feidias13 Δημ. November 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2016 Και ξαφνικα στα καλα καθουμενα μου εμεινε στο χερι μετα απο 3 βδομαδες η spigen neo hybrid ...χωρις καμια πτωση ή πιεση ...πιανω το κινητο στο χέρι και ακουω ενα "τικ" και βλεπω το σπασιμο... Επικοινώνησα με το μαγαζι που την αγορασα και μου ειπε οτι η spigen δεν καλυπτει σπασιματα... στο site της αναφερει.... ..... installation failures, normal wear and tear, etc. caused by the owner are not covered under this warranty. Και τι καλυπτει η εγγυηση ειναι η απορια μου?? O υπευθυνος στο μαγαζι μου ειπε οτι ψωνιζει απευθειας απο την spigen Αγγλιας και οτι θα στειλει mail να τους εξηγησει το θεμα ...οπως και εκανε τελικα αφου μου το κοινοποιησε και σε εμενα... Εγω εστειλα αντιστοιχα μνμ στην spigen στην Αμερικη και περιμενω απαντηση... Εχει κανεις αντιστοιχη εμπειρια???? http://i1382.photobucket.com/albums/ah274/tbairaktaris/public/20161107_095351_zpsnrbjai10.jpg Στάλθηκε από το SM-T810 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Εχω και εγω την εν λογω θηκη στο κινητο μου και πιστεψε με τα εχει φαει τα τουμπιδια της και μαλιστα σε καθετη πτωση και με την καθε γωνια απο τα 2 μετρα...Δεν μασαει απο οτι εχω καταλαβει η συγκεκριμενη θηκη και δεν μου επαθε και το κινητο τπτ. Την ειχες μαζι με τις ζελατινες (μπρος και πισω) περασμενη στο κινητο???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dchris79 Δημ. November 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2016 μπες στο site..κανε εγγραφη...βαλε στο καλαθι την ζελατινα...και ασε την...μην κανεις checkout....θα σου στειλουν mail με 20% εκπτωση... Ετσι πηρα την full protection 10€... Ναι ειναι υγρης τοποθετησης... Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Από το site θα επιλεξω το screen protector ή το maximum protector? Ποιες οι διαφορές τους? Παράθεση s7 edge 935F LG Gpad V500 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anergos13 Δημ. November 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2016 Εχω και εγω την εν λογω θηκη στο κινητο μου και πιστεψε με τα εχει φαει τα τουμπιδια της και μαλιστα σε καθετη πτωση και με την καθε γωνια απο τα 2 μετρα...Δεν μασαει απο οτι εχω καταλαβει η συγκεκριμενη θηκη και δεν μου επαθε και το κινητο τπτ. Την ειχες μαζι με τις ζελατινες (μπρος και πισω) περασμενη στο κινητο???? Την εχω περασμενη μπρος πισω την ζελατινα εεε και τι με αυτο? Αυτο δεν ασκει καμια πιεση στο πλαισιο... και φυσικα εννοειται οτι δεν εχει φαει καμια τουμπα το κινητο... Οπως μπορεις να δεις και εδω Spigen Neo Hybrid Broken... Poor Customer Service | MacRumors Forums http://forums.macrumors.com/threads/spigen-neo-hybrid-broken-poor-customer-service.1887174/ στην ιδια θήκη με αλλο κινητο (iphone 6) η spigen εκανε αντικατασταση αρκετες φορες... Το λάθος μου ήταν που δεν ψωνισα απο το amazon...το προβλημα θα ειχε λυθει... Παντως αν δεν δωσει λυση ουτε το μαγαζι (mythiki.gr) ουτε η spigen... απο μενα η Spigen θα φαει Μαυρο... και η συμπεριφορα τους θα ειναι.... ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ Μιλαμε για ΑθΙΚΤΗ θηκη των 25ευρω απο επωνυμο κατασκευαστη/μαγαζι ...οχι κινεζικη απο το ebay.... στην τελικη μπορουν να μου αντικαταστησουν μονο το πλαισιο και οχι ολοκληρη την θηκη.... Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Από το site θα επιλεξω το screen protector ή το maximum protector? Ποιες οι διαφορές τους? η maximum ειναι στην ουσια ζελατινες που καλυπτουν μπρος πισω το κινητο... Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση 🔷 Samsung S22 Ultra & Samsung tab 7🔷 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
justapstar7 Δημ. November 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2016 Και ενώ όπως είπα είμαι σε αναμονή παραλαβής του S7 EDGE G935FD (dual sim), προχώρησα ήδη σε αγορά των εξής αξεσουάρ τα οποία επίσης περιμένω: Μεμβράνη - Ultimate Shield Maximum Protection 11.64€ Θήκη - Caseology® [Wavelength Series] 12.5€ Ασύρματος φορτιστής - PULESEN® Qi Wireless Charger . 13€ Για να δούμε τι θα δούμε με τις επιλογές μου. Παράθεση Treat me like i treat you.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
merkon Δημ. November 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2016 Σε γνωστη αλυσιδα καταστηματων που ρωτησα μου ειπαν πως η οθονη δεν γρατζουνιεται με κλειδια κλπ αφου εχει gorilla glass, αλλα το επικινδυνο ειναι η σκονη στις τσεπες που μαζευεται και γδερνει την οθονη. Σας ακουγεται φυσιολογικο; Παντως μετα απο αυτο φοβαμαι να το βαλω στην τσεπη και ψαχνω για ζελατινα! Εχει κανεις κατι για αμεση αγορα απο Αθηνα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. November 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2016 Σε γνωστη αλυσιδα καταστηματων που ρωτησα μου ειπαν πως η οθονη δεν γρατζουνιεται με κλειδια κλπ αφου εχει gorilla glass, αλλα το επικινδυνο ειναι η σκονη στις τσεπες που μαζευεται και γδερνει την οθονη. Σας ακουγεται φυσιολογικο; Παντως μετα απο αυτο φοβαμαι να το βαλω στην τσεπη και ψαχνω για ζελατινα! Εχει κανεις κατι για αμεση αγορα απο Αθηνα; Καθολου φυσιολογικο δεν ακουγεται.Μου θυμιζει το αν σε δαγκωσει αρκουδα,δεν θα πονεσεις,αλλα αν σε τσιμπησει βελονα θα πονεσεις!:lol:Μαλλον ασχετος θα ηταν αυτος που σε ενημερωσε ... Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
merkon Δημ. November 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2016 Καθολου φυσιολογικο δεν ακουγεται.Μου θυμιζει το αν σε δαγκωσει αρκουδα,δεν θα πονεσεις,αλλα αν σε τσιμπησει βελονα θα πονεσεις!:lol:Μαλλον ασχετος θα ηταν αυτος που σε ενημερωσε ... Ηταν ο υπαλληλος απεσταλμενος απο την Samsung για το περιπτερο του S7 και S7 edge :lol::p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
joanjapan Δημ. November 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2016 σε όσους αρέσει το απολυτό μαύρο στην θήκη προτείνω άνετα αυτή https://www.kaizerstore.gr/roar-colorful-case-gia-galaxy-s7-black?search=galaxy%20s7 μαύρη ματ ωραία υφή και δεν πετάει και την σπιγκεν ζελατίνα :D δεν είναι βέβαια rugged armor στο θέμα προστασίας αλλά δεν δίνει και τόσο όγκο Παράθεση Practice what you preach Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thp87 Δημ. November 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2016 σε όσους αρέσει το απολυτό μαύρο στην θήκη προτείνω άνετα αυτή https://www.kaizerstore.gr/roar-colorful-case-gia-galaxy-s7-black?search=galaxy%20s7 μαύρη ματ ωραία υφή και δεν πετάει και την σπιγκεν ζελατίνα :D δεν είναι βέβαια rugged armor στο θέμα προστασίας αλλά δεν δίνει και τόσο όγκο Μπορείς να ανεβάσεις καμιά φωτογραφία; Με ενδιαφέρει μια λεπτή θήκη σαν αυτή. Στο κράτημα πως είναι; Αγκαλιάζει καλά το κινητό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
joanjapan Δημ. November 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2016 (edited) Μπορείς να ανεβάσεις καμιά φωτογραφία; Με ενδιαφέρει μια λεπτή θήκη σαν αυτή. Στο κράτημα πως είναι; Αγκαλιάζει καλά το κινητό; αγκαλιάζει καλά το κράτημα καλό οχι τέλειο γλιστρά λίγο νομίζω άλλα όχι ενοχλητικά η επικίνδυνα. από φωτο δεν εχω ανεβάσει ξανά αλλά στο σαιτ καλά φαίνεται http://www.aliexpress.com/item/ROAR-KOREA-for-Galaxy-S-7-TPU-Bag-Cover-All-Day-Colorful-Jelly-Case-TPU-Cover/32694591052.html Edited November 8, 2016 by joanjapan Παράθεση Practice what you preach Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. November 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2016 Εγω πηρα μια τετοια http://www.ebay.com/itm/371581743205?_trksid=p2060353.m2749.l2649&var=640598382291&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT για τις ωρες που ειμαι στην δουλεια. Δεν γλυστραει οσο η Spigen rugged armor που ειχα πριν καμια βδομαδα.Με την οθονη προς τα κατω η Spigen νομιζω ειχε περισσοτερη γομα ομως. Οσες θηκες εχω βαλει παντως,το κρατημα που εχει η Nillkin Nature στο χερι μου δεν το ειχε καμια...Με κανει να νιωθω οτι αποκλειεται να φυγει απο τα χερια μου,ουτε καταλαθος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
corolla001975 Δημ. November 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2016 Εγω πηρα μια τετοια http://www.ebay.com/itm/371581743205?_trksid=p2060353.m2749.l2649&var=640598382291&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT για τις ωρες που ειμαι στην δουλεια. Δεν γλυστραει οσο η Spigen rugged armor που ειχα πριν καμια βδομαδα.Με την οθονη προς τα κατω η Spigen νομιζω ειχε περισσοτερη γομα ομως. Οσες θηκες εχω βαλει παντως,το κρατημα που εχει η Nillkin Nature στο χερι μου δεν το ειχε καμια...Με κανει να νιωθω οτι αποκλειεται να φυγει απο τα χερια μου,ουτε καταλαθος. εαν μπορεις να βγαλεις και καμια φωτο να δουμε φιλε μου ψυνομαι να την παρω και θελω να δω λιγο πως καθεται στο κινητο. ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. November 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2016 εαν μπορεις να βγαλεις και καμια φωτο να δουμε φιλε μου ψυνομαι να την παρω και θελω να δω λιγο πως καθεται στο κινητο. ευχαριστω https://uploads.tapatalk-cdn.com/20161108/7129f3650669b0c638f1213d067620da.jpg https://uploads.tapatalk-cdn.com/20161108/71f6ce0f64353433bd83a51c26915d34.jpg https://uploads.tapatalk-cdn.com/20161108/50ee1efce2ba8dc910022d5625bfa0b0.jpg https://uploads.tapatalk-cdn.com/20161108/7c5879cc070c23d91b95c630dfb97645.jpg https://uploads.tapatalk-cdn.com/20161108/215331c0ce2848aa8694d43341772179.jpg https://uploads.tapatalk-cdn.com/20161108/ecb0a75da5e879aaec9a091c6495c5d1.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts