Jump to content

[S7 series] Αξεσουάρ (Θήκες, USB OTG, PowerBank κτλ)

geovass
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδια εχω paintbull αξιζει να βαλω και αλλη προστασια τζαμακι ας πουμε;? Με θηκη διαφανη σιλικονης το εχω. 15 ευρω που μου ειπαν πολλα δεν ειναι για τζαμακι ;?

Φιλε μου παντως εγω την επαθσ με τη γρατσουνια και δεν με καλυψε η paintbull. Καραγκιοζηδες τελειως. Καλο θα ηταν να βαλεις εστω μια μεβρανη μη βρεθεις προ εκπληξεως

Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Απαντήσεις 5,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Κλινω προς την Ultimate shield.

Την δοκιμασε καποιος? Ξεκολλαει με θήκη?

Εχει καλή τιμή και δωρεάν μεταφορικά.

Τη δοκίμασε κάνεις;;;

Ναι, αρκετοί. Είναι άψογη.

Ξεκολλάει με θήκη;;;

Ναι ξεκολλάει με αρκετές θήκες.

send from my Samsung s7 edge

Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's...

Follow me on XDA

Εγώ πάλι Νικόλα είμαι πολύ ευχαριστημένος από την spigen.

Ο πρώτος λόγος είναι ότι δεν ξεκκολαει με τίποτα.

Ο δεύτερος τα χρώματα οθόνης

Και ο τρίτος η υφή.

Ναι έχει αυτό το κακό με τις γρατζουνιες-αραχνιες, οι οποίες γίνονται με το τίποτα ,

Αλλά φαίνονται μόνο κάτω από καλό φωτισμό.

Έχω φορεμενη την πρώτη, δεν την έχω αλλάξει ακόμα τόσο καιρό και ας έχω άλλες 3 καβατζα.

Θα την αλλάξω μόλις έρθει η BodyGuardz και αν δεν μου αρέσει τότε θα μπει η δεύτερη spigen.

οχι για μενα ειναι απαράδεκτη φιλε ολο γρατζουνιες για πλάκα.... μολις πάρω υγρης πέταμα στα σκουπιδια κ ποτέ αγορά ξανά...

Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

IPhone 15 Pro 

Τη δοκίμασε κάνεις;;;

Ναι, αρκετοί. Είναι άψογη.

Ξεκολλάει με θήκη;;;

Ναι ξεκολλάει με αρκετές θήκες.

Πφφφφ Μπλεξίμο παλι.

Αυτο οτι δεν μπορουν να βγαλουν προστασιες της προκοπης για τετοιες συσκευες πραγματικα με ξεπερνα..

Πηγα σε καταστημα κινητης.. μου ειπαν καλυτερα μα βαλω μεμβρανη αλλο παιδι σημερα για ναμη ξεκολλησει.. με 10 ευρω προσφορα.. αλλα μου λεει περιμενε να ερθει ο ταδε.. περιμενα ενα 20λεπτο δεν γυρισε τους ευχαριστησα και εφυγα..

S10+ <3

Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330

Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+

Πφφφφ Μπλεξίμο παλι.

Ξεκκολαει με Rugged Armor spigen και με liquid crystal spigen.

Δοκιμασμένο από εμένα με αυτές τις θήκες.

Αν βάλουμε τα συν πλιν η ζυγαριά με τα συν γέρνει προς spigen screen protector curved.

Θα σας γράψω και για την BodyGuardz όταν παραλάβω.

kountouraN

Αν βάλουμε τα συν πλιν η ζυγαριά με τα συν γέρνει προς spigen screen protector curved.

Να σε καλα φιλε παλι καλα που δεν παραγγειλα.

Θα περιμένω να μας πεις για την νεα αλλιώς την spigen θα παρω.

ναι κ ανα 5 μερες θα παραγγελνω spigen για να μην βλέπω αυτην την αηδία με τις γρατζουνιες....

IPhone 15 Pro 

ναι κ ανα 5 μερες θα παραγγελνω spigen για να μην βλέπω αυτην την αηδία με τις γρατζουνιες....

επιδη εγω δεν ηθελα να ειναι το κινητο σκετο εντελως στην οθονη ειχα μια Universal καπου μες το σπιτι που την ειχα παρει 3Ε για 7αρι tablet! ε την εκοψα και την εβαλα! φυσικα δεξια - αριστερα ειναι εντελως στον αερα, αλλα αυτο που μου κανει εντυπωση οτι δεν εχει υτε μια γρατζουνια πανω! 3Ε παιδια! στο κεντρο δεν εχει κανει καμια φουσκαλα ουτε εχει ξεκολησει!

αυτα..μεχρι να βγει κατι της προκοπης.. (δεν εχω 20ευρα να πεταω για δοκιμες)..

[sIGPIC][/sIGPIC]

και εγω θα ηθελα να μαθω τι διαφορα εχουν και αν καλυπτουν ολοκληρη την οθονη μιλαμε για το s7 οχι το edge

Ευχαριστω. Λεω και εγω έπεσε τοσο πολυ η τιμη του

Καλησπερα.Εγω πηρα απο τα πρωτα κομματια ασυρματου φορτιστη με βαση που κυκλοφορησαν στην ελληνικη αγορα και αυτο το fast charge ειναι απλα για τα ματια του κοσμου.Απο 5% ως 100% θελει γυρω στις 4 ωρες.:mad:

Καλησπερα.Εγω πηρα απο τα πρωτα κομματια ασυρματου φορτιστη με βαση που κυκλοφορησαν στην ελληνικη αγορα και αυτο το fast charge ειναι απλα για τα ματια του κοσμου.Απο 5% ως 100% θελει γυρω στις 4 ωρες.:mad:

Τον γνησιο ειχες παρει;

Αν ναι δυο μπορει να συμβαίνουν.

1. Δεν εχεις ενεργοποιησει την επιλογη απο το μενου της γρηγορης ασυρματης φόρτισης

2.Η το ποιο κλασικο την εχω πατήσει και εγω .Το καλώδιο τροφοδοσίας είτε στο σταντ ειτε στον φορτιστή δεν εχει κουμπωσει καλά.

Θοδωρης

Τον γνησιο ειχες παρει;

Αν ναι δυο μπορει να συμβαίνουν.

1. Δεν εχεις ενεργοποιησει την επιλογη απο το μενου της γρηγορης ασυρματης φόρτισης

2.Η το ποιο κλασικο την εχω πατήσει και εγω .Το καλώδιο τροφοδοσίας είτε στο σταντ ειτε στον φορτιστή δεν εχει κουμπωσει καλά.

Δηλαδη σε ποση ωρα γινετε η ασυρματη ταχεια φορτιση, για να παρω μια ιδεα να ξερω?

Σου ειπα οτι πηρα απο τα πρωτα κομματια οταν ηρθαν στην Ελληνικη αγορα.Τιποτα απο αυτα τα 2 που αναφερεις.Επισης η επιλογη της γρηγορης φορτισης ενεργοποιειται αυτοματα μολις βαλεις για πρωτη φορα το s7/s7 edge σου στην αρυρματη φορτιση.Εχω αλλαξει ειδη την συσκευη μου απο χρυσο χρωμα σε ασημι και στις 2 συσκευες τον ιδιο χρονο κανει.Ειναι ο ασυρματος ποιο αργος και απο τον θανατο απλα.Ψαξε στο google η στο youtube και θα δεις οτι εχω δικιο.

Edited by Rospy7

Σου ειπα οτι πηρα απο τα πρωτα κομματια οταν ηρθαν στην Ελληνικη αγορα.Τιποτα απο αυτα τα 2 που αναφερεις.Επισης η επιλογη της γρηγορης φορτισης ενεργοποιειται αυτοματα μολις βαλεις για πρωτη φορα το s7/s7 edge σου στην αρυρματη φορτιση.Εχω αλλαξει ειδη την συσκευη μου απο χρυσο χρωμα σε ασημι και στις 2 συσκευες τον ιδιο χρονο κανει.Ειναι ο ασυρματος ποιο αργος και απο τον θανατο απλα.Ψαξε στο google η στο youtube και θα δεις οτι εχω δικιο.

Έχω τον αυθεντικό ασύρματο για το S7 σε καμία περίπτωση δεν κάνει 4 ώρες. Από περιέργεια το έβαλα τώρα στο 50% και θέλει 1 ώρα και 17 λεπτά μέχρι το 100% Σε 6 λεπτά είχε ανέβει από το 50% στο 55%.

Εμενα κανει γυρω στο 4ωρο παιδια..

Και με εναν Nillkin που εχω και με ενα samsung.

Το βαζω ολο το βραδυ βεβαια και δεν με απασχολει.

Έχω τον αυθεντικό ασύρματο για το S7 σε καμία περίπτωση δεν κάνει 4 ώρες. Από περιέργεια το έβαλα τώρα στο 50% και θέλει 1 ώρα και 17 λεπτά μέχρι το 100% Σε 6 λεπτά είχε ανέβει από το 50% στο 55%.

Μην περνεις και ορκο.Πρωτον αν εχεις το s7 εχεις 3000mah αντιθετα με τα 3600mah του s7 edge ειναι μια διαφορα και λογικο να ανεβει ο χρονος και δευτερον απο 5 εως 50% οντος κανει οσο γραφει η συσκευη δηλαδη περιπου 1 μιση ωρα απο εκει και πανω απο 50 εως 100% σου βγαζει το πλανταμι-πιστη δηλαδη μπορει να κανει απο 2 εως 2 μιση ωρες επιπλεον συνολο γυρω στις 3μιση με 4 ωρες.

Έχω Samsung wireless fast charging φορτιστή.

Με την επιλογή fast charge στη συσκευή ενεργοποιημένη γύρω στις 2+ ώρες πλήρη φόρτιση.

Με απλή φόρτιση γύρω στις 4 ώρες.

Edited by elthis

Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's...

Follow me on XDA

παιδια αυτα λενε τιποτα η ξεκολανε?

δυστυχως, επεσε.. και εσπασε.. κοντα στο σημειο του back κουμπιου.. σκεφτηκα να το καλυψω προσωρινα μεχρι να δω τι θα κανω..

[sIGPIC][/sIGPIC]

Μην περνεις και ορκο.Πρωτον αν εχεις το s7 εχεις 3000mah αντιθετα με τα 3600mah του s7 edge ειναι μια διαφορα και λογικο να ανεβει ο χρονος και δευτερον απο 5 εως 50% οντος κανει οσο γραφει η συσκευη δηλαδη περιπου 1 μιση ωρα απο εκει και πανω απο 50 εως 100% σου βγαζει το πλανταμι-πιστη δηλαδη μπορει να κανει απο 2 εως 2 μιση ωρες επιπλεον συνολο γυρω στις 3μιση με 4 ωρες.

Το edge έχω και όχι δεν ισχύει αυτό. Όσο λέει κάνει πάνω κάτω.

παιδια αυτα λενε τιποτα η ξεκολανε?

δυστυχως, επεσε.. και εσπασε.. κοντα στο σημειο του back κουμπιου.. σκεφτηκα να το καλυψω προσωρινα μεχρι να δω τι θα κανω..

Κριμα ρε παλικαρε πως τα καταφερες; :-( ηταν απο μεγαλο υψος; απο οτι λενε τα παιδια πολυ συντομα ξεκολλανε τα τζαμακια

S10+ <3

Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+

Κριμα ρε παλικαρε πως τα καταφερες; :-( ηταν απο μεγαλο υψος; απο οτι λενε τα παιδια πολυ συντομα ξεκολλανε τα τζαμακια

τι να πω ρε συ εχω ξενερωσει τη ζωη μου πραγματικα.. πηρε τηλ καποιος και ηθελε την κοπελα μου, οπως της το εδωσα δεν το επιασε καλα και επεσε.. ουτε 1 μετρο περιπου απ τη μεση μεση μου.. το τραγικο ειναι οτι εχω μια ζελατινα μπροστα, και μονο σε εκεινο το σημειο ειναι ακαλυπτο.. ε εκει χτυπησε..

ασε σου λεω ευχομαι να μην τυχει σε κανενα

[sIGPIC][/sIGPIC]

τι να πω ρε συ εχω ξενερωσει τη ζωη μου πραγματικα.. πηρε τηλ καποιος και ηθελε την κοπελα μου, οπως της το εδωσα δεν το επιασε καλα και επεσε.. ουτε 1 μετρο περιπου απ τη μεση μεση μου.. το τραγικο ειναι οτι εχω μια ζελατινα μπροστα, και μονο σε εκεινο το σημειο ειναι ακαλυπτο.. ε εκει χτυπησε..

ασε σου λεω ευχομαι να μην τυχει σε κανενα

Ασε σε νιωθω ειναι σαν να το επαθα εγω και ας μη σε ξερω. Ηταν η κακια στιγμη.. λογικα και ζελατινα να ειχες ισως παλι να γινονταν :-( εγω της δικιας μου και σε οποιον το δινω τους λεω κρατηστε το γιατι θα σας σπασω το κεφαλι η θα σας παρω τα λεφτα μεχρι να ξεχρεωσετε ευρω ευρω. Μη τρελαινεσαι. Κοσμος πεθαινει καθε μερα. Εγω ετσι σκεφτηκα οταν επεσε παλια συρταρι πανω στο καινουργιο μου lg kc910 το εριξε καταλαθος ενα απτα αδερφια μου και το προσεχα σαν τα ματια μ. Αν δουλευει κομπλε βαλε οπως ειπες κατι. Δεν ξερω αν αξιζει αλλαγη οθονης 300 ευρω και αν θα ισχυει η αδιαβροχοποιηση :(

S10+ <3

• The title was changed to [S7 series] Αξεσουάρ (Θήκες, USB OTG, PowerBank κτλ)