Jump to content

[S7 series] Αξεσουάρ (Θήκες, USB OTG, PowerBank κτλ)

geovass
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δίκιο έχεις Βαγγέλη, όμως μετά από τα λεγόμενα στο επίσημο service ότι θα πρέπει να αποφύγουμε οτιδήποτε υγρό στην οθόνη αλλά και λόγω του καλοκαιριού, της θάλασσας, της άμμου κτλ, προτιμώ να μείνω με την ultimate shield που έχει καθίσει αψογα (όπως αντίστοιχα και η zagg και η knight) και από Σεπτέμβριο βλέπουμε.

Αν δεν έχει κάνει μέχρι τότε εκδορές σε εσάς, μπορεί και να το δοκιμάσω :p

send from my Samsung s7 edge

Αν μεινει μεχρι το Σεπτεμβρη θα είναι μεγαλη επιτυχια Ηλια :lol:

Για την ωρα θα το χαρω naked (όπως είναι πλεον), επαθα πλακα παλι που το εχω γυμνο ποσο ανωτερη είναι η οθονη χωρις να παρεμβαλλονται ολες οι σκουπιδοζελατινες... Για να δουμε...

• Απαντήσεις 5,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Πάντως βλέπω ότι με την νέα επίσημη θήκη clear cover πλέον αγκαλιάζει και την κυρτη οθόνη αφήνοντας μόνο τα κουμπιά έξω. Ενώ η περσινή τα άφηνε ακαλυπτα. Μόνο αυτή θα αφήσω. Απλά πανέμορφο το κινητό

Sent from S7 edge

Δημήτρης

και μετα εχουμε φαγωθει για screen protector, δεν μασαει τιποτααααα
«Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ»

Αν μεινει μεχρι το Σεπτεμβρη θα είναι μεγαλη επιτυχια Ηλια :lol:

Για την ωρα θα το χαρω naked (όπως είναι πλεον), επαθα πλακα παλι που το εχω γυμνο ποσο ανωτερη είναι η οθονη χωρις να παρεμβαλλονται ολες οι σκουπιδοζελατινες... Για να δουμε...

Δηλαδή είναι σαν να μην φοράει τίποτα η οθόνη, γιατί δεν αντέχω σε καμία συσκευή μου να αλλοιωθεί τόσο η οπτική αίσθηση όσο και η αφή; Αναρωτιέμαι εάν υπάρχει περίπτωση για κάποιο λογο να χρειαστεί να αφαιρέσεις το υλικό και εάν είναι εφικτό.

Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

----- προσθήκη μηνύματος 45 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Δεν άντεξα να το δω μέχρι τέλους!!!! :eek:

Δηλαδή είναι σαν να μην φοράει τίποτα η οθόνη, γιατί δεν αντέχω σε καμία συσκευή μου να αλλοιωθεί τόσο η οπτική αίσθηση όσο και η αφή; Αναρωτιέμαι εάν υπάρχει περίπτωση για κάποιο λογο να χρειαστεί να αφαιρέσεις το υλικό και εάν είναι εφικτό.

----- προσθήκη μηνύματος 45 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Δεν άντεξα να το δω μέχρι τέλους!!!! :eek:

Ναι έχουν μηχάνημα που αφαιρείται, αλλά δεν υπάρχει περίπτωση να θελήσεις ποτέ να το αφαιρέσεις γιατί δεν φαίνεται τίποτα απολύτως στην οθόνη. Και στο service να το πας δηλαδή, δεν προκειται να το αντιληφθουν. Σήμερα ήμουν με φίλο που ξέχασε το s7 edge του (με paintbull εδώ και δέκα μέρες) σε τσέπη με κερματα και κλειδιά και η οθόνη δεν κατάλαβε τίποτα...

Συγγνώμη φίλε δεν κατάφερα να το δω μέχρι το τέλος. Πήγα να βάλω τα κλάμματα...

Sent from my SM-T705 using Tapatalk

Ωπ, τώρα είδα και τον ομοιοπαθή φίλο...

Μου δίνει την εντύπωση ότι είναι κάτι σαν αυτό που πέταξα.

Δεν δείχνει να ΚΟΛΛΑΕΙ.

Δείχνει να βεντουζαρει απλά.

Τα τις προκοπής tempered, όπως στα φλατ τηλέφωνα,

Όταν τα ακουμπας στην οθόνη, και πατάς στην μέση,

γίνεται μία φούσκα που εξαπλώνεται και βγαίνει ο αέρας.

Δεν ξέρω πως αλλιώς να το εξηγήσω.

Αυτό που είχα πάρει όπως το ακουμπησα έτσι έμεινε.

Και αυτό δεν είναι καλό.

Σαν να "κολλάει" μόνο γύρω γύρω και στην μέση στο μεγαλύτερο μέρος της οθόνης όχι.

Άσε που δεν ήταν γυαλί ήταν πλαστικό.

Και λόγο του ότι δεν κολλάει καλά όταν πατάς το home button που είναι λίγο βυθησμενο τριζει.

Και αυτό στο βίντεο έτσι μου φαίνεται ότι θα είναι.

Βέβαια δεν ξέρω αγγλικά και δεν μπορώ να καταλάβω τι λέει.

kountouraN

Μου δίνει την εντύπωση ότι είναι κάτι σαν αυτό που πέταξα.

Δεν δείχνει να ΚΟΛΛΑΕΙ.

Δείχνει να βεντουζαρει απλά.

Τα τις προκοπής tempered, όπως στα φλατ τηλέφωνα,

Όταν τα ακουμπας στην οθόνη, και πατάς στην μέση,

γίνεται μία φούσκα που εξαπλώνεται και βγαίνει ο αέρας.

Δεν ξέρω πως αλλιώς να το εξηγήσω.

Αυτό που είχα πάρει όπως το ακουμπησα έτσι έμεινε.

Και αυτό δεν είναι καλό.

Σαν να "κολλάει" μόνο γύρω γύρω και στην μέση στο μεγαλύτερο μέρος της οθόνης όχι.

Άσε που δεν ήταν γυαλί ήταν πλαστικό.

Και λόγο του ότι δεν κολλάει καλά όταν πατάς το home button που είναι λίγο βυθησμενο τριζει.

Και αυτό στο βίντεο έτσι μου φαίνεται ότι θα είναι.

Βέβαια δεν ξέρω αγγλικά και δεν μπορώ να καταλάβω τι λέει.

το κακό είναι πως κανένα tempered glass δεν θα μπορέσει να κάτσει καλά λόγω της καμπυλότητας φαίνεται σαν ξεχωριστό σώμα...

IPhone 15 Pro 

Οποτε, στο δια ταυτα: Paintbull στο mediamarkt, αψογη εφαρμογή, από ότι φαινεται είναι νεα συνθεση υλικου εδώ και ένα χρονο περιπου, 2 χρονια εγγυηση από media (μεγαλο μαγαζι δηλαδη, που δε μπορει να ..."σφυριξει αδιαφορα" αν απαιτηθεί και αν κατσει στραβη αντικατασταση οθονης at minimum...

Τωρα θα συνεχισω να ασχολούμαι μονο με τις θηκες :lol:

Η εγγυηση παρεχεται απο την paintbull Ελλας και σε καμμια περιπτωση απο το mediamarkt

Επισης κατα περιεργο τροπο μονο η paintbull δινει 2 χρονια εγγυηση (και ειναι η μονη που θελει "ζεσταμα" για να κατσει), ενω ολες οι αλλες ανταγωνιστικες παρομοιες προτασεις ( π.χ. dynaflo liquid armor) δινουν 6 μηνες

πριν συνεχισουμε να πω οτι μπηκε ηδη στο τηλεφωνο προστασια αντιστοιχης εταιριας και η αισθηση ειναι οντως απο αλλο πλανητη αλλα για προστασια ειναι ακομα νωρις για να εχω γνωμη...

Η εγγυηση παρεχεται απο την paintbull Ελλας και σε καμμια περιπτωση απο το mediamarkt

Επισης κατα περιεργο τροπο μονο η paintbull δινει 2 χρονια εγγυηση (και ειναι η μονη που θελει "ζεσταμα" για να κατσει), ενω ολες οι αλλες ανταγωνιστικες παρομοιες προτασεις ( π.χ. dynaflo liquid armor) δινουν 6 μηνες

πριν συνεχισουμε να πω οτι μπηκε ηδη στο τηλεφωνο προστασια αντιστοιχης εταιριας και η αισθηση ειναι οντως απο αλλο πλανητη αλλα για προστασια ειναι ακομα νωρις για να εχω γνωμη...

Η αίσθηση είναι απο άλλο πλανήτη γιατί στην ουσία είναι γυμνή οθόνη...:)

Παιδιά μέχρι να ξεκαθαρίσουμε ποιος δίνει εγγύηση, τί καλύπτει, πως το καλύπτει κτλ δε το κουνάω για κανένα λόγο απο τη ζελατίνα.

Και αν όντως η paintbull hellas καλύπτει την εγγύηση είναι σίγουρο ότι θα μείνει μακυά απο τη δική μου συσκευή.

Πάντως ένας αχταρμάς επικρατεί με αυτό το θέμα και το κάθε κατάστημα media markt λέει τα δικά του όπως φαίνεται. Κάτι που δεν αρμόζει στο μέγεθος της.

Edited by elthis

Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's...

Follow me on XDA

Την υπηρεσια την πουλαει η mediamarkt, εγω δεν υποχρεούμαι (και δε με νοιαζει) με ποιον συνεργάζονται για να παρεχουν την εγγυηση.

Κατά συνεπεια, αν κατι δεν παει καλα η συσκευή παει πισω στη μιντια και αυτοι θα κανουν ο,τι ενεργεια απαιτείται.

Επιπρόσθετα, αν η υπηρεσια ειχε μεγαλο "failure rate" , η μιντια (που την παρεχει περιπου ένα χρονο) θα ειχε σταματησει να την πουλα μεσω του δικτυου της, ενώ τελικα η paintbull θα καλουνταν να αποζημιωσει ένα μεγαλο ποσοστο κατοχων με αντικατασταση οθονης ή / και συσκευης (στο νημα γειτονικου φορουμ αναφερθηκαν και τέτοιες περιπτώσεις), πραγμα ασυμφορο...

Εν κατακλείδι, οποιαδήποτε προστασια σε αυτή τη συσκευή είναι ημιμετρο, μειωνει δεδομενα την εμπειρια χρησης (τραγικες ζελατίνες και γυαλια από ολες τις εταιριες) και ακομα και paintbull να μην εβαζα θα τη χρησιμοποιουσα χωρις τιποτα πανω γιατι το θεμα με την προσταστια οθονης κατηντησε τραγελαφικο. Όχι να πεταμε 100+ ευρω για ζελατίνες και να εχουμε το νου μας πως θα βαλουμε - βγαλουμε τη θηκη κάθε φορα... Εγω αλλαζω θηκες 2 φορες τη μερα,επρεπε να κανω κουμαντα κάθε εβδομαδα για screen protector (ηδη 2 "ξηλωθηκαν" στην προσπαθεια να τοποθετηθεί νεα θηκη)...

Edited by v@gelis

δεν διαφωνω με οσα λες απλα να ξερεις οτι η εγγυηση ειναι απο την paintbull και οχι απο την mediamarkt

Ας είναι από όπου θέλει. Αν η μιντια κάνει πατατα, αυτή θα τα ακούσει, αυτή μου πουλάει την υπηρεσία.

Επίσης, επειδή το έχω σκαλισει λίγο το θέμα, η paintbull εννοείται πως στέλνει τις συσκευές σε εξουσιοδοτημενα service, αν αυτό απαιτηθει, οποτε αξία έχει το γεγονός ότι υπάρχει αυτή η εγγύηση για το απευκταιο σενάριο...

Ο χρόνος θα δείξει πάντως, σημασια έχει να απολαύσουμε τη συσκευη μας :happy:

Παρήγγειλα εναν αντάπτορα για να συνδέσω το τηλέφωνο με τα κιάλια για φωτογραφία Σελήνης κ.λ.π. Για να δούμε :rolleyes:

http://www.banggood.com/Universal-Telescope-Camera-Lens-Holder-Connecting-0-6-Inch-Phone-And-22-48mm-Eyepiece-p-1044766.html

Edited by aptaliko
Ericsson788, Nokia 3310,7650,3650,N82,N95, Samsung i8910,S2,S3,S4,S6,S7 edge,S8+,S9+,S10+,S20 Ultra

Μάριε δεν έχω αγοράσει ποτέ από αμαζον και δεν ξέρω πως ακριβώς λειτουργεί. Δεν το έχω και πολύ με τα αγγλικά και δε βγάζω άκρη εύκολα.

Τώρα αν δεν είναι κόπος να μου στείλει κάποιος η εσύ λινκ για το curved screen protector spigen και για την nillkin nature. Θα μου ήταν εύκολο έτσι μόνο να πληρώσω χωρίς να ψάχνω.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Την θήκη την εχει στο extreme-mobile. Το protector το εχει στο play247.

----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Παιδια για την προστασία paintbull 9h το βαζουν και σε κατάστημα paintbull? Η μονο στοmediamark? Ωραια η spigen που εχω βαλει αλλα χανει σε χρώμα και με σκληρή θηκη λιγακι πεταει το protector..

«Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ»

Παιδια για την προστασία paintbull 9h το βαζουν και σε κατάστημα paintbull? Η μονο στοmediamark? Ωραια η spigen που εχω βαλει αλλα χανει σε χρώμα και με σκληρή θηκη λιγακι πεταει το protector..

Μπορείς να μας δώσεις link φίλε για τα δύο αυτά αξεσουάρ, γιατί έχει πολλά σε αυτά τα site και δεν γνωρίζουμε ποιο είναι. Ευχαριστω!

Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή.

α βρηκα και κατι ενδιαφερων..

http://paintbullprotec.gr/oroi-eggueses-paintbull.html

----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Μπορείς να μας δώσεις link φίλε για τα δύο αυτά αξεσουάρ, γιατί έχει πολλά σε αυτά τα site και δεν γνωρίζουμε ποιο είναι. Ευχαριστω!

http://www.extreme-mobile.gr/p.Samsung-Galaxy-S7-Edge-G935-Nillkin-Nature-THiki-TPU-Ultra-Thin-Transparent.1340252.html

http://www.cellphones.gr/p/7520/

http://www.play247.gr/index.php?referrer=true&main_page=product_info&products_id=188739

«Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ»

κ με τον νέο κωδικό στην πετάει???Με ποια θήκη??

IPhone 15 Pro 

κ με τον νέο κωδικό στην πετάει???Με ποια θήκη??

Ελαφρώς μερικές φορες.πάντως εχει κατσει τελεια.αλλα μερικές φορές θελει ενα πέρασμα με το δάχτυλο για να ξανα κατσει.κυρίως στης γωνιες.http://www.spigen.com/collections/galaxy-s7-edge/products/galaxy-s7-edge-case-crystal-shell

Edited by nikosz75013
«Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ»

Έχει κανείς να μας πει εντυπώσεις από θήκη battery pack;

Εγώ ακολούθησα την πεπατημένη...Ότι θήκη είχα στο s6, πήρα και στο s7 edge . Ringke από τον ιταλό από το eBay. Σε 4 μέρες ήρθε. ;)

SM-G935F

Εχετε να προτεινετε καποια καλη θηκη σιλικονης slim 0.3mm για το τηλεφωνακι??
Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή.

Εχετε να προτεινετε καποια καλη θηκη σιλικονης slim 0.3mm για το τηλεφωνακι??

τόσο λεπτή δύσκολα.....

http://www.nillkin.com/english/proshow.asp?mid=2&sid=0&tid=0&cid=1&scid=&id=5901&page=1 0.6 mm

http://www.ringke.com/site/item.php?id=20&item=161 0.8 mm

http://www.spigen.com/collections/galaxy-s7-edge/products/galaxy-s7-edge-case-liquid-crystal 1.0 mm

IPhone 15 Pro 

• The title was changed to [S7 series] Αξεσουάρ (Θήκες, USB OTG, PowerBank κτλ)