scorpio3 Δημ. April 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2016 Φιλε μου το λινκ που εστειλες βγαινει 68 ευρω (με αμερικανικο βυσμα) και χωρις να συνυπολογισουμε την πιθανοτητα τελωνειου.. Αρα τα 45 ευρω + 9 ευρω= 54 ευρω κοστιζει το αντιστοιχο πακετο απο το eshop μαλλον ειναι πολυ καλυτερη προσφορα. Επειδη προσωπικα το εψαχνα απο την πρωτη στιγμη θεωρησα οτι ειναι καλη περιπτωση γι αυτο και το ποσταρα να ενημερωσω και τους υπολοιπους που ενδεχομενως ενδιαφερονται. Τωρα εσυ οπως λες "χίλιες φορές απο ebay να ερθει το πακέτο σωστά" το αγοραζεις απο Αμερικη με 14 ευρω παραπανω περιμενεις κανενα 20ημερο στην καλυτερη περιπτωση (αν δεν πληρωσεις τελωνειο). .. Φιλικα παντα! ;) Λογικά το στέλνουν σαν δωρο αλλιώς θα έγραφε για τελωνείο..πολύ καλά έκανες κ το ποσταρες είναι καλή ευκαιρία άλλα χρειάζεται κ ο δεύτερος φορτιστής......εισαι σίγουρος οτι ειναι αυτος ο φορτιστης??Στην τελική μπορεί να γινει κ αγορά μόνο του φορτιστή απο ebay Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. April 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2016 Θα έχω σύντομα την δερμάτινη της Samsung σε συνδυασμό μαύρο τηλέφωνο με καφέ θήκη. Sent from my iPhone using Tapatalk Κορυφαίος συνδυασμός. Σκέφτομαι κι εγώ τον ίδιο τις τελευταίες μέρες. Μάλλον θα τη δοκιμάσω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TAZ_DEV Δημ. April 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2016 Παιδια η προσφορα με τα αξεσουαρ 3 σε 1 απο την vodafone τα εχει βρει κανεις σε αποθεμα ?? ;) ;) Τι προσφορά είναι αυτή? μπορείς να δώσεις κάποιο λινκ? Παράθεση HTC Diamond --> NOKIA N97 mini --> SAMSUNG Galaxy W --> HTC One S --> LG G2 --> SAMSUNG Galaxy A5 --> Galaxy A7 --> Note 4 --> Lg g4 --> SAMSUNG Galaxy S7 Edge --> LG G6--> OnePlus 5T --> Huawei P20 pro --> Note 9 --> Huawei P30 pro --> Note 10+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pharmex Δημ. April 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2016 Τιμή? Περιμένουμε και φωτογραφίες με την 1η ευκαιρία. http://www.ebay.com/itm/222070851206?_trksid=p2057872.m2749.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT Μετά λύπης μου παρατήρησα ότι εγώ την πλήρωσα 21€ παραπάνω! :mad: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]My "baby"! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zbutlr Δημ. April 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2016 Λυπάμαι που το λέω αλλά μου φαίνεται πολύ άσχημη θήκη. Εύχομαι οι περισσότεροι να μη συμφωνούν μαζί μου.. Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. April 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2016 Ποια, η δερμάτινη; εγώ θα έλεγα ότι ειναι πανέμορφη... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mkbhd Δημ. April 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2016 Έβαλα την ultimate shield full body αλλά έχει μερικές σκονιτσες....φαίνεται σε λευκό φόντο.... Θα έχω πρόβλημα με γρατσουνιτσες μετά από καιρό? Είναι αδύνατον να μην έχει καθόλου σκόνη.... Ποτέ δεν κατάφερα τόσο τέλεια εφαρμογή... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazman Δημ. April 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2016 ηρθε το wireless fast charger που ειχα παραγγείλει τις samsung .πως το κανουμε να φορτίζει γρήγορα .γιατι το βαζω πανω και κανει αργή φορτισει. Παράθεση Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. April 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2016 ηρθε το wireless fast charger που ειχα παραγγείλει τις samsung .πως το κανουμε να φορτίζει γρήγορα .γιατι το βαζω πανω και κανει αργή φορτισει. Ρυθμισεις - μπαταρια - και χαμηλα στο μενου επιλεγεις τη "Γρηγορη Ασυρματη Φορτιση", που εχει σαν επιλογη... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hlias77 Δημ. April 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2016 ηρθε το wireless fast charger που ειχα παραγγείλει τις samsung .πως το κανουμε να φορτίζει γρήγορα .γιατι το βαζω πανω και κανει αργή φορτισει. Ρυθμίσεις-μπαταρια- κάτω κάτω γρήγορη ενσύρματη φόρτιση. Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση http://www.honda-redliners.gr/forum.php http://www.honda-tech.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazman Δημ. April 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2016 Ρυθμισεις - μπαταρια - και χαμηλα στο μενου επιλεγεις τη "Γρηγορη Ασυρματη Φορτιση", που εχει σαν επιλογη... Ρυθμίσεις-μπαταρια- κάτω κάτω γρήγορη ενσύρματη φόρτιση. Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk την ενσυρματη μονο μου βγαζει σαν επιλογη οχι την ασυρματη. Παράθεση Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hlias77 Δημ. April 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2016 Έχεις δίκιο.μηπως όμως αν το έχεις ενεργο από εκεί κάνει και την ασύρματη φόρτιση γρήγορη; Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση http://www.honda-redliners.gr/forum.php http://www.honda-tech.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazman Δημ. April 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2016 Έχεις δίκιο.μηπως όμως αν το έχεις ενεργο από εκεί κάνει και την ασύρματη φόρτιση γρήγορη; Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk εκείνο το εχω ενεργό αλλα δεν κανει γρήγορη φόρτιση . Παράθεση Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xroikon_46 Δημ. April 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2016 Ποιά είναι η γνώμη σας για την παραμκάτω θήκη? Γνωρίζετε αν κάνει νερά στην πλάτη του κινητού? http://www.e-experts.gr/spigen-samsung-galaxy-s7-case-liquid-crystal-555cs20006-p-6323.html είμαι ένα βήμα πριν την αγοράσω σήμερα Παράθεση HTC Diamond, HTC M4, HTC M7,LG G2, LG G3, LG G4, Sam S6, Sam S7, Sam S8, Sam S8+, Sam S9, Sam S9+, Sam Note 9, Sam S10 plus, Sam Note 10, Sam Note 10 plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pankar0 Δημ. April 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2016 Καλησπέρα κι από εμένα, σήμερα παρέλαβα τη Spigen curved crystal HD πρώτη προσπάθεια για τοποθέτηση βάσει του βίντεο στο YouTube αλλά δυστυχώς από τη μια μεριά δεν λέει να κολλήσει κ την έχω κεντραρει τέλεια θα έλεγα (δεν ξέρω ίσως να μην έχω και την εμπειρία καθώς είναι η πρώτη μου φορά που περνάω μεμβράνη ). Στο κουτί εχει αλλη μια, μήπως κάποιος απο Αθήνα έχει εμπειρία να με βοηθήσει για να μην καταστρέψω κ τη δεύτερη ...????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazman Δημ. April 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2016 Ποιά είναι η γνώμη σας για την παραμκάτω θήκη? Γνωρίζετε αν κάνει νερά στην πλάτη του κινητού? http://www.e-experts.gr/spigen-samsung-galaxy-s7-case-liquid-crystal-555cs20006-p-6323.html είμαι ένα βήμα πριν την αγοράσω σήμερα ειναι παρα πολυ καλη .αν εννοείς νερα το κώλυμα που κανουν μερικες με το γυαλί πισω ,οχι δεν κανει αυτη τετοια γιατι εχει ενα texture απο μεσα γιαυτον τον λογο. ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Καλησπέρα κι από εμένα, σήμερα παρέλαβα τη Spigen curved crystal HD πρώτη προσπάθεια για τοποθέτηση βάσει του βίντεο στο YouTube αλλά δυστυχώς από τη μια μεριά δεν λέει να κολλήσει κ την έχω κεντραρει τέλεια θα έλεγα (δεν ξέρω ίσως να μην έχω και την εμπειρία καθώς είναι η πρώτη μου φορά που περνάω μεμβράνη ). Στο κουτί εχει αλλη μια, μήπως κάποιος απο Αθήνα έχει εμπειρία να με βοηθήσει για να μην καταστρέψω κ τη δεύτερη ...????? τη κωδικο γραφει πανω στο κουτι?εαν γραφει αυτον 556FL20028 ειναι προβληματικη παρτίδα. Παράθεση Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pankar0 Δημ. April 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2016 556FL20264 νομίζω ότι είναι η νέα παρτίδα γιατί όταν την έκανα παραγγελία απο τη Spigen μου είπαν ότι είναι η καινούργια. . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PETROSLEON Δημ. April 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2016 εκείνο το εχω ενεργό αλλα δεν κανει γρήγορη φόρτιση . Μηπως δεν εχεις βαλει το δικο του (adaptive fast charger) φορτιστη? Το καινουριο ορθιο ασυρματο φορτιστη εχεις παρει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazman Δημ. April 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2016 Μηπως δεν εχεις βαλει το δικο του (adaptive fast charger) φορτιστη? Το καινουριο ορθιο ασυρματο φορτιστη εχεις παρει? Τον δικο του εχω που ειχε μεσα το κουτι και κανει fast με καλώδιο. Δεν εχω το τελευταίο που ειναι σαν σταντ .τον προηγούμενο που ειναι ξαπλοτος και γραφει πσνω fast Παράθεση Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bikiapo Δημ. April 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2016 Παιδιά έχει και επιλογή για γρήγορη ασύρματη φόρτιση https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160421/a52270c0b0d66c77621c121f35d0a5ad.jpg Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazman Δημ. April 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2016 Ναι εμενα δεν μου την εμφανιζει .γιατι αραγε εχω την τελευταία γερμανικη αναβάθμιση. Παράθεση Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leonid111 Δημ. April 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2016 Ναι εμενα δεν μου την εμφανιζει .γιατι αραγε εχω την τελευταία γερμανικη αναβάθμιση. Ούτε εμένα το εμφανίζει και είμαι με Ελληνικό unbranded και σήμερα πήρα τη τελευταία αναβάθμιση. Ούτε όμως και με τη προηγούμενη εμφάνιζε τη επιλογή γρήγορης ασύρματης φόρτισης, μόνο για την ενσύρματη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. April 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2016 (edited) Παιδιά έχει και επιλογή για γρήγορη ασύρματη φόρτιση https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160421/a52270c0b0d66c77621c121f35d0a5ad.jpg Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk κ εμένα δεν το έχει αυτό...έχω ελληνική τελευταία APD1 Edited April 21, 2016 by scorpio3 Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aetos2000s Δημ. April 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2016 για τέλεια εφαρμογή πολλοί προτείνουν αυτό το γυαλί για το s7 edge https://www.amazon.co.uk/FLIPACASE%C2%AE-Coverage-Authentic-Tempered-Protector/dp/B01DWIKRJ0/ref=lp_5395599031_1_1?srs=5395599031&ie=UTF8&qid=1461153041&sr=8-1&tag=xdadevelopers-21 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. April 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2016 την ενσυρματη μονο μου βγαζει σαν επιλογη οχι την ασυρματη. Άλλο πάλι και τούτο. Πραγματικά, δεν ξέρω γιατί δεν έχεις τη σχετική επιλογή στο μενού... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts