Jump to content

[S7 series] Αξεσουάρ (Θήκες, USB OTG, PowerBank κτλ)

geovass
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καμία απλή μεμβράνη που να καλύπτει την οθόνη στην Αθήνα θα βρω μέχρι να έρθει απ έξω κάποια καλύτερη;

Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's...

Follow me on XDA

• Απαντήσεις 5,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Επειδή έχουν γραφτεί πολλά ποιο θεωρείτε αξιόλογο tempered glass για το edge ?

Και από που μπορούμε να το πάρουμε ?

Παιδιά καρτες sd από που πήρατε ;

Ψάχνω παντού να πάρω μια 128 samsung pro ,αλλά είναι αρκετά ακριβές .Δεν θέλω να δώσω πάνω απο 50 για κάρτα. Με βλέπω να καταλήγω με την 64 pro που την βρίσκω στα 37.

Η καλύτερη τιμή για αξιόπιστη και original κάρτα είναι αυτή https://www.gamescom.gr/accessories/pc/samsung-microsdxc-128gb-class-10-uhs-i-evo-class-10-with-adapter-mb-mp128daeu.html

Καλημέρα

στο eshop ο ασύρματος φορτιστής στα 45 ευρω.

http://www.e-shop.gr/samsung-wireless-charging-pad-ng930bb-for-galaxy-s7-g930-black-p-TEL.027009

Καλημέρα

στο eshop ο ασύρματος φορτιστής στα 45 ευρω.

http://www.e-shop.gr/samsung-wireless-charging-pad-ng930bb-for-galaxy-s7-g930-black-p-TEL.027009

το θεμα ειναι να εχει φορτιστή αλλιώς άχρηστο.... αναγκαζεσαι να παίρνεις δεύτερο

IPhone 15 Pro 

το θεμα ειναι να εχει φορτιστή αλλιώς άχρηστο.... αναγκαζεσαι να παίρνεις δεύτερο

Αχρηστο δεν το λες εκτος αν το τηλεφωνο σου το πηρες χωρις φορτιστη...

Στην Ευρωπη δυστυχως ο φορτιστης παει ξεχωριστα ενω απ οσο γνωριζω στην Αμερικη παει πακετο...

Παρεπιπτωντως το eshop εχει το γρηγορο φορτιστη (χωρις ομως καλωδιο) με 8,90 ευρω.

Παντως η τιμη του καινουριου ασυρματου ειναι καλη.

Edited by PETROSLEON

Αχρηστο δεν το λες εκτος αν το τηλεφωνο σου το πηρες χωρις φορτιστη...

Στην Ευρωπη δυστυχως ο φορτιστης παει ξεχωριστα ενω απ οσο γνωριζω στην Αμερικη παει πακετο...

Παρεπιπτωντως το eshop εχει το γρηγορο φορτιστη (χωρις ομως καλωδιο) με 8,90 ευρω.

Παντως η τιμη του φορτιστη ειναι καλη.

ναι αλλά γίνεται άχρηστο από τι στιγμη που ειναι σταντ για γραφείο.... καθε φορά θα παίρνεις το φορτιστή με το καλώδιο κ θα τον κανεις βόλτες γιατι σίγουρα θα χρειαστεις τον φορτιστή σκετο να φορτισεις κάπου αλλού !! χίλιες φορές απο ebay να ερθει το πακέτο σωστά

IPhone 15 Pro 

Ο ασύρματος φορτιστής δουλεύει με usb υπολογιστή;

Το MacBook βγάζει 2 A αν θυμάμαι καλά αφού φορτίζει τάχιστα μέχρι και iPad.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

ναι αλλά γίνεται άχρηστο από τι στιγμη που ειναι σταντ για γραφείο.... καθε φορά θα παίρνεις το φορτιστή με το καλώδιο κ θα τον κανεις βόλτες γιατι σίγουρα θα χρειαστεις τον φορτιστή σκετο να φορτισεις κάπου αλλού !! χίλιες φορές απο ebay να ερθει το πακέτο σωστά

Δεν καταλαβαινω το σκεπτικο σου φιλε μου.. Παιρνεις τον ασυρματο φορτιστη, συνδεεις το φορτιστη που ηρθε με το τηλεφωνο, το τοποθετεις εκει που σε βολευει και φορτιζεις το τηλεφωνο σου χωρις καθε φορα να μπαινο-βγαζεις το micro usb.. Αυτη ειναι και η χρηση του ασυρματου φορτιστη. Τωρα αν εσυ θες να φορτιζεις καθε φορα και σε αλλη μπριζα το τηλεφωνο σου ή 1ον παιρνεις και αλλο φορτιστη που τον κανεις "βολτες" οπως λες και 2ον πολυ απλα δεν κανει για σενα ο ασυρματος φορτιστης.

Εγω που το τηλεφωνο το φορτιζω το βραδυ διπλα στο κρεβατι μου μια χαρα με εξυπηρετει..

Τελος μια και οπως λες οτι συμφερει απο ebay για στειλε μου ενα link με το πακετο να συμπεριελαμβανει και το φορτιστη (και λογικα αμερικανικο βυσμα..) να δουμε διαφορα τιμης..

Edited by PETROSLEON

Δεν καταλαβαινω το σκεπτικο σου φιλε μου.. Παιρνεις τον ασυρματο φορτιστη, συνδεεις το φορτιστη που ηρθε με το τηλεφωνο, το τοποθετεις εκει που σε βολευει και φορτιζεις το τηλεφωνο σου χωρις καθε φορα να μπαινο-βγαζεις το micro usb.. Αυτη ειναι και η χρηση του ασυρματου φορτιστη. Τωρα αν εσυ θες να φορτιζεις καθε φορα και σε αλλη μπριζα το τηλεφωνο σου ή 1ον παιρνεις και αλλο φορτιστη που τον κανεις "βολτες" οπως λες ή δεν κανει για σενα ο ασυρματος φορτιστης.

Εγω που το τηλεφωνο το φορτιζω το βραδυ διπλα στο κρεβατι μου μια χαρα με εξυπηρετει..

Τελος μια και οπως λες οτι συμφερει απο ebay για στειλε μου ενα link με το πακετο να συμπεριελαμβανει και το φορτιστη (και λογικα αμερικανικο βυσμα..) να δουμε διαφορα τιμης..

Η φιλοσοφία του φίλου αλλά και η δική μου είναι να φορτίζουμε στο γραφείο οπου βρισκομαστε 8 ώρες την μέρα και μπορούμε ευκολα να το αφηνουμε στον φορτιστη και να το παίρνουμε οταν το χρειαζόμαστε χωρίς καλώδια. Στο σπίτι το βράδυ το βάζω και στην usb αφου δεν το χρησιμοποιώ όταν κοιμάμαι.:)

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Η φιλοσοφία του φίλου αλλά και η δική μου είναι να φορτίζουμε στο γραφείο οπου βρισκομαστε 8 ώρες την μέρα και μπορούμε ευκολα να το αφηνουμε στον φορτιστη και να το παίρνουμε οταν το χρειαζόμαστε χωρίς καλώδια. Στο σπίτι το βράδυ το βάζω και στην usb αφου δεν το χρησιμοποιώ όταν κοιμάμαι.:)

Εσενα και πιθανον πολλους ακομα.

Για να μην μακρηγορουμε λοιπον ο καθενας αγοραζει αυτο που τον εξυπηρετει. Χωρις ομως να "Απαξιωνουμε" με χαρακτηρισμους οπως "αχρηστο" για κατι που καποιον αλλο βολευει μια χαρα.

Σήμερα παρέλαβα την Nilkin nature tpu . H θήκη έχει τέλεια εφαρμογή ,πολύ λεπτή ,δεν δίνει καθόλου όγκο στο κινητό και βελτιώνει το grip σε σχέση με γυμνό. Ωστόσο δεν παρέχει καθόλου προστασία στην οθόνη ,και πιστεύω ελάχιστη στην πλάτη (για σπάσιμο) .

Η προστασία που παρέχει είναι για την πλάτη και την κάμερα για να το ακουμπάμε κάπου και να μην κάνουμε σημαδάκια .

Να πω ότι την πήρα σε brown χρώμα και το κινητό μου είναι το μαύρο και μου άρεσε πολύ ο συνδυασμός.

Θα ξαναβάλω προς το παρόν την spigen Liquid Crystal η οποία δίνει ελάχιστα παραπάνω όγκο αλλά έχει καλύτερη προστασία και καλύτερο grip .

Τουλάχιστον μέχρι να βρούμε κάνα καλό tempered glass. Δεν ξέρω ,εκεί που δεν ήθελα καθόλου τις θήκες και τις προστασίες ,τώρα με αυτό με έπιασαν φοβίες ..... Είναι και μόλις η δεύτερη μέρα βέβαια.... :p

Θοδωρης

Καλησπέρα σε όλους

Νέος κάτοχος του μικρού s7 με πολύ θετικές εντυπώσεις. Έχω αυτή τη θήκη http://www.247home.gr/%CE%B7%CE%BB%CE%B5%CE%BA%CF%84%CF%81%CE%B9%CE%BA%CE%AC/%CF%84%CE%B7%CE%BB%CE%B5%CF%86%CF%89%CE%BD%CE%AF%CE%B1-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-gps/%CE%B1%CE%BE%CE%B5%CF%83%CE%BF%CF%85%CE%AC%CF%81-%CE%BA%CE%B9%CE%BD%CE%B7%CF%84%CE%AE%CF%82/%CE%B8%CE%AE%CE%BA%CE%B5%CF%82/thiki-faceplate-nillkin-gia-samsung-sm-g930f-galaxy-s7-mayri-me-screen-protector-detail και περιμένω ένα καλό tempered glass.αν έχετε καμία ιδέα θα ήταν καλό:)

Σήμερα παρέλαβα την Nilkin nature tpu . H θήκη έχει τέλεια εφαρμογή ,πολύ λεπτή ,δεν δίνει καθόλου όγκο στο κινητό και βελτιώνει το grip σε σχέση με γυμνό. Ωστόσο δεν παρέχει καθόλου προστασία στην οθόνη ,και πιστεύω ελάχιστη στην πλάτη (για σπάσιμο) .

Η προστασία που παρέχει είναι για την πλάτη και την κάμερα για να το ακουμπάμε κάπου και να μην κάνουμε σημαδάκια .

Να πω ότι την πήρα σε brown χρώμα και το κινητό μου είναι το μαύρο και μου άρεσε πολύ ο συνδυασμός.

Θα ξαναβάλω προς το παρόν την spigen Liquid Crystal η οποία δίνει ελάχιστα παραπάνω όγκο αλλά έχει καλύτερη προστασία και καλύτερο grip .

Τουλάχιστον μέχρι να βρούμε κάνα καλό tempered glass. Δεν ξέρω ,εκεί που δεν ήθελα καθόλου τις θήκες και τις προστασίες ,τώρα με αυτό με έπιασαν φοβίες ..... Είναι και μόλις η δεύτερη μέρα βέβαια.... :p

Η nillkin nature είναι για προστασία αυτού του βαθμού που περιγράφεις.

Αλλά ακόμα και σε δουλειές βρωμικες και επικίνδυνες αν προσέχεις λίγο δεν έχει πρόβλημα.

Μιλάω όμως για την s6 περίοδο που υπήρχε και ένα καλό tempered.

Αλλά από μικρό γρατζουνιες προστατεύει και ένα απλό screen protector.

Προσωπικά έχοντας nillkin liquid crystal + Rugged Armor προτιμώ την nillkin.

kountouraN

Σήμερα παρέλαβα τη δερματινη θήκη της Samsung από Κορέα. Καλή η Nillkin Nature, αλλά ένα τέτοιο κινητό θέλει αντίστοιχης ποιότητας θήκη. Κανένα πλαστικό δε θα δώσει ποτέ την αίσθηση πολυτέλειας του δέρματος! :D
[sIGPIC][/sIGPIC]My "baby"!

Εσενα και πιθανον πολλους ακομα.

Για να μην μακρηγορουμε λοιπον ο καθενας αγοραζει αυτο που τον εξυπηρετει. Χωρις ομως να "Απαξιωνουμε" με χαρακτηρισμους οπως "αχρηστο" για κατι που καποιον αλλο βολευει μια χαρα.

Δεν απαξίωσα τίποτα petrosleon ούτε πετάχτηκα να σου την πω ούτε να σου πω μην το παίρνεις...συζήτηση κάνουμε εδώ μέσα μην πιανόμαστε με κάθε τι...κ εμένα με ενδιαφέρει ο ασύρματος φορτιστής που είχα σε άλλα κινητά αλλά με το πλήρη πακέτο όπως εδώ που είναι κ το σωστό γιατί απλά πολλοί χρειάζονται κ να το φορτίζουν εκτός του ασύρματου

IPhone 15 Pro 

Σήμερα παρέλαβα τη δερματινη θήκη της Samsung από Κορέα. Καλή η Nillkin Nature, αλλά ένα τέτοιο κινητό θέλει αντίστοιχης ποιότητας θήκη. Κανένα πλαστικό δε θα δώσει ποτέ την αίσθηση πολυτέλειας του δέρματος! :D

Θα έχω σύντομα την δερμάτινη της Samsung σε συνδυασμό μαύρο τηλέφωνο με καφέ θήκη.

Sent from my iPhone using Tapatalk

μπορείς να δώσεις link φίλε μου?

IPhone 15 Pro 

την Puro 0.3 mm την εχει δοκιμασει κανεις?

HTC Diamond --> NOKIA N97 mini --> SAMSUNG Galaxy W --> HTC One S --> LG G2 --> SAMSUNG Galaxy A5 --> Galaxy A7 --> Note 4 --> Lg g4 --> SAMSUNG Galaxy S7 Edge --> LG G6--> OnePlus 5T --> Huawei P20 pro --> Note 9 --> Huawei P30 pro --> Note 10+

Κι ερωτώ τους γνωστές.είναι γνήσια?

Επίσης ο ασύρματος της samsung πού είναι όρθιος,γίνεται κι επίπεδος?

https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160420/0a34e44bdcbfec11d9149cc98d243a27.jpg

Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Επειδή έχουν γραφτεί πολλά ποιο θεωρείτε αξιόλογο tempered glass για το edge ?

Και από που μπορούμε να το πάρουμε ?

Καμμία βοήθεια οι νεότεροι :)

Δεν απαξίωσα τίποτα petrosleon ούτε πετάχτηκα να σου την πω ούτε να σου πω μην το παίρνεις...συζήτηση κάνουμε εδώ μέσα μην πιανόμαστε με κάθε τι...κ εμένα με ενδιαφέρει ο ασύρματος φορτιστής που είχα σε άλλα κινητά αλλά με το πλήρη πακέτο όπως εδώ που είναι κ το σωστό γιατί απλά πολλοί χρειάζονται κ να το φορτίζουν εκτός του ασύρματου

Φιλε μου το λινκ που εστειλες βγαινει 68 ευρω (με αμερικανικο βυσμα) και χωρις να συνυπολογισουμε την πιθανοτητα τελωνειου..

Αρα τα 45 ευρω + 9 ευρω= 54 ευρω κοστιζει το αντιστοιχο πακετο απο το eshop μαλλον ειναι πολυ καλυτερη προσφορα.

Επειδη προσωπικα το εψαχνα απο την πρωτη στιγμη θεωρησα οτι ειναι καλη περιπτωση γι αυτο και το ποσταρα να ενημερωσω και τους υπολοιπους που ενδεχομενως ενδιαφερονται.

Τωρα εσυ οπως λες "χίλιες φορές απο ebay να ερθει το πακέτο σωστά" το αγοραζεις απο Αμερικη με 14 ευρω παραπανω περιμενεις κανενα 20ημερο στην καλυτερη περιπτωση (αν δεν πληρωσεις τελωνειο). ..

Φιλικα παντα! ;)

----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Επίσης ο ασύρματος της samsung πού είναι όρθιος,γίνεται κι επίπεδος?

Αν και δεν τον εχω παραλαβει ακομα νομιζω πως οχι.. Επειδη εχω ηδη τον επιπεδο ειναι πολυ καλος με μονη εξερεση οτι αν δεν "κεντραρεις" καλα το τηλεφωνο δεν φορτιζει.. Φυσικα αυτο δεν ειναι θεμα αφου μολις το τηλ τοποθετηθει σωστα αναβει ο μπλε φωτισμος μεχρι να ολοκληρωθει η φορτιση οπου και γινεται πρασινος!

Μπορείς να ρίξεις 1-2-3-4 φώτο να δούμε λίγο τι λέει?

Ευχαριστώ.

Γιωργος και.....

[sIGPIC][/sIGPIC]

φυσικα....

Τιμή? Περιμένουμε και φωτογραφίες με την 1η ευκαιρία.

• The title was changed to [S7 series] Αξεσουάρ (Θήκες, USB OTG, PowerBank κτλ)