ταξιδιωτης22 Δημ. April 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2016 http://plusmobi.net/index.php?route=product/product&product_id=1865 Αλλα ειναι αρκετα τσιμπημενη η τιμη. Αστο,το πρώτο μαγαζί,plusmobi,πέρα του ότι είναι πανάκριβο,πολύ κακοί επαγγελματίες επίσης,ακόμα περιμένω ενημέρωσή για την curved προστασία,έπειτα από 4 τηλεφωνήματά. Μηδέν ανταπόκρισή. Εχω στείλει ήδη τις αρνητικές μου και στο skroutz και στο bestprice και περιμένω έγκρισή. Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bolek76 Δημ. April 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2016 Περασα χθες την ultimate shield full body και ειναι αψογη. Εχει μερικες πολυ μικρες φουσκαλιτσες αλλα οπως διαβασα θα φυγουν μονες τους,δεν ενιωθα καλα να το αφησω χωρις προστασια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. April 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2016 Περασα χθες την ultimate shield full body και ειναι αψογη. Εχει μερικες πολυ μικρες φουσκαλιτσες αλλα οπως διαβασα θα φυγουν μονες τους,δεν ενιωθα καλα να το αφησω χωρις προστασια. καλα έκανες είναι τούμπανο κ έχει πολυ καλη υφή!!! οι φουσκαλες θα φύγουν όλες το πολυ σε 3 μέρες!!! Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
unitrax Δημ. April 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2016 Ήρθε και η FitBag για το S7 Edge. :) http://s22.postimg.org/xsa838yfl/fitbag1.jpg http://s22.postimg.org/gdpzuz1ap/fitbag2.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. April 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2016 Ήρθε και η FitBag για το S7 Edge. :) http://s22.postimg.org/xsa838yfl/fitbag1.jpg http://s22.postimg.org/gdpzuz1ap/fitbag2.jpg φιλε ειναι πολυ ωραία ταιριάζει πολυ κ με το gold χρώμα... εχω κρατήσει το link για να την αγοράσω... απλα θα ηθελα να ρωτήσω αν χωραει το κινητό με μια λεπτή θήκη π.χ nillkin nature η spigen liquid Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kountoura Δημ. April 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2016 Παιδιά ήρθε σήμερα η ultimate shield full body. Έτσι έρχεται μέσα σε ένα φύλλο α4 με της οδηγίες? Περίμενα να είναι μέσα σε ένα κουτί - φάκελο τουλάχιστον. Παράθεση kountouraN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bolek76 Δημ. April 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2016 Παιδιά ήρθε σήμερα η ultimate shield full body. Έτσι έρχεται μέσα σε ένα φύλλο α4 με της οδηγίες? Περίμενα να είναι μέσα σε ένα κουτί - φάκελο τουλάχιστον. Ναι ετσι ερχεται Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rospy7 Δημ. April 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2016 Αστο,το πρώτο μαγαζί,plusmobi,πέρα του ότι είναι πανάκριβο,πολύ κακοί επαγγελματίες επίσης,ακόμα περιμένω ενημέρωσή για την curved προστασία,έπειτα από 4 τηλεφωνήματά. Μηδέν ανταπόκρισή. Εχω στείλει ήδη τις αρνητικές μου και στο skroutz και στο bestprice και περιμένω έγκρισή. Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Καλημερα.Επισης και εγω τους εριξα ενα ακυρο ειχα παραγγειλει την Θήκη SPIGEN SGP Neo Hybrid Crystal για Samsung Galaxy S7 EDGE σε χρυσο με τιμη 44.90ε και με ειχαν σε καθυστερηση 2 εβδομαδες με διαφορες δικαιολογιες.Τελικα την πηρα απο το play247 με 10ευρω ποιο φθηνα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
unitrax Δημ. April 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2016 φιλε ειναι πολυ ωραία ταιριάζει πολυ κ με το gold χρώμα... εχω κρατήσει το link για να την αγοράσω... απλα θα ηθελα να ρωτήσω αν χωραει το κινητό με μια λεπτή θήκη π.χ nillkin nature η spigen liquid Η συσκευή "γυμνή" δεν "κολυμπάει" στη θήκη και είναι σχετικά σφιχτή (όχι τόσο υπερβολικά ας πούμε για να πατιούνται και τα πλαϊνά κουμπιά όπως μου έτυχε με μια άλλη σκληρή δερμάτινη θήκη). Εκτιμώ πως αν αυτό που λες είναι πολύ λεπτό και εφαρμοστό, θα μπορεί να μπει μέσα στο πουγκί χωρίς θέμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. April 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2016 Παιδιά ήρθε σήμερα η ultimate shield full body. Έτσι έρχεται μέσα σε ένα φύλλο α4 με της οδηγίες? Περίμενα να είναι μέσα σε ένα κουτί - φάκελο τουλάχιστον. ναι ετσι έρχεται σιγα τι σε πειραζει το πακέτο ειναι το τελευταίο.... βαλτην κ θα δεις.... ----- προσθήκη μηνύματος 32 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Η συσκευή "γυμνή" δεν "κολυμπάει" στη θήκη και είναι σχετικά σφιχτή (όχι τόσο υπερβολικά ας πούμε για να πατιούνται και τα πλαϊνά κουμπιά όπως μου έτυχε με μια άλλη σκληρή δερμάτινη θήκη). Εκτιμώ πως αν αυτό που λες είναι πολύ λεπτό και εφαρμοστό, θα μπορεί να μπει μέσα στο πουγκί χωρίς θέμα. ευχαριστώ πολύ!!! Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
looneygirl Δημ. April 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2016 Αυτή ειναι καλη σε περίπτωση που πέσει κάτω το τηλέφωνο;; http://www.agorashop.gr/store/spigen-s7-edge-screen-protector.html Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. April 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2016 Παρέλαβα κι εγώ πριν λίγο την spigen liquid crystal.από play247. Πολύ ωραία θήκη. Οχι φυσικά τόσο λεπτή,όμως σε επικείμενη πτώση,φτου,φτου μακριά από μας,φαίνεται σωτήρια. Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. April 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2016 (edited) Αυτή ειναι καλη σε περίπτωση που πέσει κάτω το τηλέφωνο;; http://www.agorashop.gr/store/spigen-s7-edge-screen-protector.html Sent from my iPhone using Tapatalk οχι ειναι ο ελαττωματικος κωδικός.... ο καινούργιος 556FL20264 μονο απο ebay-amazon....αν θες γρήγορη κ καλη επιλογή παρε το συνδιασμο Ultimate shield - maximum protection μαζι με nillkin θηκη απο Αγγλία.... δες τα post μου #504 και #506 Edited April 12, 2016 by scorpio3 Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rospy7 Δημ. April 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2016 (edited) Παρέλαβα κι εγώ πριν λίγο την spigen liquid crystal.από play247. Πολύ ωραία θήκη. Οχι φυσικά τόσο λεπτή,όμως σε επικείμενη πτώση,φτου,φτου μακριά από μας,φαίνεται σωτήρια. Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ναι σημερα την εχει ΑΜΕΣΗ. http://www.play247.gr/index.php?main_page=product_info&products_id=187727 Δεν ειναι πολυ καλη;Εγω την εχω 10 ημερες και δεν την εχω βγαλει καθολου απο πανω. Ειναι σωτηρια μεχρι στιγμης ειχα μια πτωση απο την τσεπη χωρις φυσικα να παθει τιποτα η συσλευη ουτε η θηκη.Επισης τα στεφανια κοστιζουν Ελλαδα 6 ευρω.Εχει το PlusMobi και τα δινει ξεχωριστα. Edited April 12, 2016 by Rospy7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Livas Δημ. April 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2016 Με ηρθανε επιτελους τα screen protection της foneM8 3 ζελατινες εχει μεσα. Κα της ultimate shield full body. Πως της πεναμε αυτές;; κανονικα? η ειναι καμια υγρης τοποθετησης?! Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Samsung Galaxy S8 plus Samsung Galaxy S7 Edge Samsung Galaxy Alpha Samsung TV ue55h6800 Curved Samsung Watch Gear Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. April 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2016 Με ηρθανε επιτελους τα screen protection της foneM8 3 ζελατινες εχει μεσα. Κα της ultimate shield full body. Πως της πεναμε αυτές;; κανονικα? η ειναι καμια υγρης τοποθετησης?! Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk υγρής τοποθέτησης είναι φίλε δες εδω Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Livas Δημ. April 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2016 υγρής τοποθέτησης είναι φίλε δες εδω Ωραιος ευχαριστώ! Ευκολο φαίνεται! Γιατι εχω λίγο κατάρα πανω στο θεμα αυτο ποτε δεν μπορεσα να περάσω σωστα ζελατινα!! Χαχαχα!! Και της FoneM8 το ιδιο ειναι? η απλα την περναμε?! Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Samsung Galaxy S8 plus Samsung Galaxy S7 Edge Samsung Galaxy Alpha Samsung TV ue55h6800 Curved Samsung Watch Gear Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. April 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2016 Ωραιος ευχαριστώ! Ευκολο φαίνεται! Γιατι εχω λίγο κατάρα πανω στο θεμα αυτο ποτε δεν μπορεσα να περάσω σωστα ζελατινα!! Χαχαχα!! Και της FoneM8 το ιδιο ειναι? η απλα την περναμε?! Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk όχι η fone8 είναι dry απλά την περνάς :):) Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. April 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2016 Έχει κανένας την spigen neo hybrid? Aν ναι, η ασύρματη φόρτιση λειτουργεί κανονικά ή έχει πρόβλημα με το πάχος? Επίσης είναι εύκολα να ανεβάσει κάποιες φώτογραφίες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. April 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2016 Έχει κανένας την spigen neo hybrid? Aν ναι, η ασύρματη φόρτιση λειτουργεί κανονικά ή έχει πρόβλημα με το πάχος? Επίσης είναι εύκολα να ανεβάσει κάποιες φώτογραφίες? Παιζει κανονικα, δεν την εχω πλεον όμως για να σου ανεβασω φωτο. Με ολες τις spigen που δοκιμασα, παιζει αψογα η ασυρματη φορτιση... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kobos550 Δημ. April 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2016 Δύο ερωτήσεις. 1) Ανάμεσα στην Spigen Neo Hybrid Crystal και τη Spigen Crystal Shell Clear Crystal ή κάποια τέτοια παρόμοια, ποια προσφέρει την μεγαλύτερη προστασία? 2) Ψάχνω κάτι σε στυλ pouch, αλλά να είναι και μικρό τσαντάκι με φερμουάρ δεν έχω θέμα, το οποίο να χωράει το s7 Edge μαζί με τη θήκη του. Ουσιαστικά το θέλω για να όταν έχω το κινητό μέσα στην τσάντα, μην το πετάω έτσι χύμα μέσα. Για να γίνω πιο κατανοητός στο iphone 5 που έχω, είχα μια θήκη μικρή φωτογραφικής μηχανής και έτσι το έβαζα μέσα. Αλλά δε μπορώ με τίποτα να βρω σε διαστάσεις του edge κάτι παρόμοιο. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. April 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2016 Παιζει κανονικα, δεν την εχω πλεον όμως για να σου ανεβασω φωτο. Με ολες τις spigen που δοκιμασα, παιζει αψογα η ασυρματη φορτιση... Βαγγέλη δίνει πολύ όγκο? Σε χάλασε σε κάτι και την έδωσες? Θέλω μια που να έχει επαρκή προστασία αλλά και να μη χαλάει την εικόνα του κινητού. Εμπιστεύομαι την εμπειρία σου..:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. April 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2016 Βαγγέλη δίνει πολύ όγκο? Σε χάλασε σε κάτι και την έδωσες? Θέλω μια που να έχει επαρκή προστασία αλλά και να μη χαλάει την εικόνα του κινητού. Εμπιστεύομαι την εμπειρία σου..:lol: Είχα 15 θήκες και έδωσα τις 3, προσπάθησα να... Περιορισω την υπερβολή :lol: Στη neo hybrid με χάλασε που το πλάνο πλαστικό bumper πάντα μετά από λίγο διάστημα αποκτά μικρό τζόγο. Καλύτερα, λοιπόν, θήκες που είναι monoblock:lol: Κοίταξε, μετά από πραγματικά πολλές θήκες που δοκιμάζω σε όλες τις συσκευές που περνούν από τα χέρια μου, αυτές που χρησιμοποιώ το 80% του χρόνου είναι θήκες τύπου Armor, με το λεπτότερο δυνατό προφίλ. Δηλαδή, στην προκειμένη, η spigen rugged Armor. Πολύ καλή είναι κι η liquid crystal. Αυτές τις 2 κατέληξα να χρησιμοποιώ μόνο και περιστασιακα την αυθεντική Samsung clear view cover. Όλες τις υπόλοιπες τις έχω παροπλισει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. April 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2016 Είχα 15 θήκες και έδωσα τις 3, προσπάθησα να... Περιορισω την υπερβολή :lol: Στη neo hybrid με χάλασε που το πλάνο πλαστικό bumper πάντα μετά από λίγο διάστημα αποκτά μικρό τζόγο. Καλύτερα, λοιπόν, θήκες που είναι monoblock:lol: Κοίταξε, μετά από πραγματικά πολλές θήκες που δοκιμάζω σε όλες τις συσκευές που περνούν από τα χέρια μου, αυτές που χρησιμοποιώ το 80% του χρόνου είναι θήκες τύπου Armor, με το λεπτότερο δυνατό προφίλ. Δηλαδή, στην προκειμένη, η spigen rugged Armor. Πολύ καλή είναι κι η liquid crystal. Αυτές τις 2 κατέληξα να χρησιμοποιώ μόνο και περιστασιακα την αυθεντική Samsung clear view cover. Όλες τις υπόλοιπες τις έχω παροπλισει... Aπλός και κατανοητός! Στην view cover με χαλάει που δεν μπορείς να χρησιμοποιήσεις το volume για να βγάλεις φωτογραφίες. Νομίζω είναι πιο πρακτικό. Στη οθόνη έχεις βάλει κάτι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. April 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2016 Aπλός και κατανοητός! Στην view cover με χαλάει που δεν μπορείς να χρησιμοποιήσεις το volume για να βγάλεις φωτογραφίες. Νομίζω είναι πιο πρακτικό. Στη οθόνη έχεις βάλει κάτι? Στην οθόνη έχω zagg invisible shield. Δεν υπήρχε περίπτωση να το άφηνα χωρίς, σε όσα κινητά έχω επιλέξει κατά καιρούς να το κάνω (και με gorilla glass 3,4 κλπ), είδα έστω και μια "αραχνοειδη" γρατζουνια, οποτε η απόφαση είναι να μπαίνει πάντα σωστό screen protector η tempered glass. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts