dragarys Δημ. April 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2016 Παιδιά τι λέτε για την samsung καρτα μνημης??? http://www.e-shop.gr/samsung-mb-mp32da-eu-32gb-evo-micro-sdhc-class-10-with-adapter-p-PER.576916 ----- προσθήκη μηνύματος 45 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Αξίζει για 12.5 εουρος?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zbutlr Δημ. April 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2016 Δεν είναι top κάρτα ούτε σε ταχύτητα ούτε σε χωρητικότητα. Παρόλα αυτά πολύ καλή τιμή για αυτά που προσφέρει.. Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TAZ_DEV Δημ. April 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2016 Ξέρει κανείς τι διαφορές στο παχος και την αισθηση εχει η liquid crystal απο την nilkin nature? Παράθεση HTC Diamond --> NOKIA N97 mini --> SAMSUNG Galaxy W --> HTC One S --> LG G2 --> SAMSUNG Galaxy A5 --> Galaxy A7 --> Note 4 --> Lg g4 --> SAMSUNG Galaxy S7 Edge --> LG G6--> OnePlus 5T --> Huawei P20 pro --> Note 9 --> Huawei P30 pro --> Note 10+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xetasa Δημ. April 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2016 H liquid crystal δίνει πιο πολύ όγκο στο κινητό και σίγουρα το προστατεύει περισσότερο. H nillkin είναι σαν να μην φοράς θήκη και έχει πολύ καλό grip. Σε πτώση όμως δεν ξέρω...ευτυχώς δεν έχω μάθει ακόμα... Παράθεση πριν:nokia n82+5800+x6+n8 SlimModed by Lagoskon+lumia 800+920+820+830+925+1020+930, huawei p8 lite+p9 lite+mate 10 pro, iphone 5c+5+5s+6, Xiaomi Redmi note 2+ redmi 3s gold+ redmi note 3 pro+Redmi Note 4+Redmi Note 5+Mi A1+Mi8 6/64+Mi9 6/128+Poco F3, samsung galaxy s3+s3 mini+s4+s6+s7+s7 edge+s8 plus+s9plus+s10 plus 8/128+note 9+Note 10 plus+s20 fe 5G+s21fe+s21ultra+s21plus+s22 plus+s23ultra τώρα: s23 plus 8/512 & s21 fe 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. April 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2016 τουμπανο φενεται!! Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chico71 Δημ. April 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2016 Τελικα αξιζει η αγορα τησ led samsung για το edge σε οτι αφορα την καθημερινη χρηση τησ η οχι γιατι το σκεφτομε σοβαρα για αγορα τησ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kountoura Δημ. April 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2016 Ξέρει κανείς τι διαφορές στο παχος και την αισθηση εχει η liquid crystal απο την nilkin nature? τουμπανο φενεται!! Τις έχω και τις δύο, όπως σου είπε και ο φίλος ποιο πάνω, η liquid crystal προσθέτει περισσότερο όγκο στην συσκευή και λογικό να προστατεύει περισσότερο από την nillkin nature. Στο κράτημα και οι δύο είναι εξίσου καλές. Να και το review. Σε άσπρο τηλέφωνο είναι πραγματικά αόρατη. Στο μαύρο χρώμα που έχω το εγώ φαίνεται λίγο περισσότερο ότι φοράει θήκη. Και στις δύο περιπτώσεις μιλάω για την transparent θήκη. Να η Δευτέρα ήρθε όπου να ναι θα παραλαβεις.. Παράθεση kountouraN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. April 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2016 η nillkin το εχουμε ξαναπει οτι ειναι κορυφαια. στο διαφανο ομως κιτρινιζει σχετικα ευκολα,χωρις φυσικα να επανερχεται,με σαπουναδες και τριψιμο.τα κατα της διαφανης θηκης. Ωστοσο στο μαυρο η διαφανη,κανει καραμπαμ,η καλυτερη λυση ειναι η smoke απο την ιδια εταιρεια. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cadfael Δημ. April 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2016 Τελικα αξιζει η αγορα τησ led samsung για το edge σε οτι αφορα την καθημερινη χρηση τησ η οχι γιατι το σκεφτομε σοβαρα για αγορα τησ. Αν δεν σε ενοχλεί στην καθημερινή χρήση το άνοιγε κλείσε του μπροστινού καλύμματος είναι πιστεύω πολλή καλή επιλογή. Sent from my SM-G935F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leonid111 Δημ. April 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2016 Αν δεν σε ενοχλεί στην καθημερινή χρήση το άνοιγε κλείσε του μπροστινού καλύμματος είναι πιστεύω πολλή καλή επιλογή. Sent from my SM-G935F using Tapatalk Έτσι. Εμένα δεν με ενοχλεί καθόλου, το αντίθετο και με έχει βολέψει αφάνταστα. Επίσης τη θεωρώ όπως ειπώθηκε και παραπάνω << Μουράτη >> και έχει premium αίσθηση. Το αρνητικό της, ακριβή..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dragarys Δημ. April 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2016 Προσωπικά σε όλα τα τηλέφωνα που είχα παρόλο που ειχα πάρει δεκαδες άλλες λόγω ψώρας πάντα τις flip wallet τις original φορούσα και κατι άλλο οι original μπορει να ειναι λιγο ακριβες αλλα με το περασμα του χρονου να ξερετε δν χαλανε δν ξεφτιζουν όπως οι χιλιαδες ΟΕΜ που υπαρχουν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Torres10 Δημ. April 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2016 (edited) clear cover ή nillkin nature? Edited April 11, 2016 by Torres10 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. April 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2016 clear view ή nillkin nature? Διαφορετικού τύπου θήκες που μόνο εσύ μπορείς να αποφασίσεις ποια σε βολεύει και ποια Όχι. Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Torres10 Δημ. April 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2016 Διαφορετικού τύπου θήκες που μόνο εσύ μπορείς να αποφασίσεις ποια σε βολεύει και ποια Όχι. clear cover εννοούσα :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazman Δημ. April 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2016 Σήμερα ήρθε και η nillkin nature smoke .φοβερή πολύ ωραία αίσθηση σαν να μην φοράς τίποτα. Σαν προστασία εννοείτε ότι δεν είναι σαν την spigen liquid crystal που έχω αλλά από ομορφιά είναι όλα τα λεφτά Παράθεση Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xroikon_46 Δημ. April 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2016 Την sbs την φέρνει το public, όχι το πλαίσιο. Την πήρα κι εγώ για το s7 και είναι πάρα πολύ καλή. http://www.public.gr/product/aksesoyar/kiniton/thikes/thiki-samsung-galaxy-s7-sbs-aero-extraslim-cover-diafanes/prod7971715pp/ Tώρα μπορώ να περιμένω με ηρεμία να μου έρθουν της spigen. Nillkin nature, που είναι σχεδόν ίδια με την sbs, θα πάρω σε κανά 6μηνο που θα έχει κιτρινίσει η sbs:) Γνωρίζεις αν αυτή η θήκη στην πλάτη του κινητού κάνει νερά? επίσης είναι πολύ λεπτή ? Παράθεση HTC Diamond, HTC M4, HTC M7,LG G2, LG G3, LG G4, Sam S6, Sam S7, Sam S8, Sam S8+, Sam S9, Sam S9+, Sam Note 9, Sam S10 plus, Sam Note 10, Sam Note 10 plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. April 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2016 (edited) Γνωρίζεις αν αυτή η θήκη στην πλάτη του κινητού κάνει νερά? επίσης είναι πολύ λεπτή ? αυτη η θήκη είναι παίρνεις ενα 10ευρω κ το πετας στα σκουπίδια ετσι απλά... ναι κανει νερα φίλε μου κ εμενα μου την έστειλαν παραμορφωμενη.... το public αρνήθηκε να μου την αλλάξει στέλνοντας αλλη καινούργια αφου τους ειχα στείλει κ φωτο.... περιμεναν πρωτα να τους την στειλω εγω απο νησί στο κατάστημα της Πάτρας (να εμενα χωρις θήκη) κ μετα αν κ οταν ηταν διαθεσιμη θα μου ξαναστελναν άλλη.... ρεζίλι των σκυλιων!!! δεν ξαναπαιρνω τίποτα απο αυτούς!!! Χίλιες φορές παραγγειλε την nillkin απο ebay. uk κ θα σου έρθει το πολυ σε 8 μέρες Edited April 11, 2016 by scorpio3 Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. April 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2016 (edited) παιδες επειδη μαλλον παω για edge τι να προτιμησω κατα την γνωμη σας tempered glass η απλη ζελατινα;βασικα με ενδιαφερει ποια θα κατσει καλυτερα πανω στην οθονη λογω της ιδιαιτεροτητας της;ευχαριστω....και αν εχετε υπ οψιν καποια καλη σε ποιοτητα,ευχαριστω....συγνωμη για το ποστ...ειδα λιγο πισω καποιες που προτεινουν Edited April 11, 2016 by lagoudakis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. April 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2016 Για προστασία οθόνης καταλήγω στη spigen curved crystal. Στην Ελλάδα υπάρχει πουθενά? Γιατί από το shop της spigen τα μεταφορικά τσιμπάνε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kiouspas Δημ. April 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2016 Μήπως έχει δοκιμάσει κανείς αυτά τα skin της dbrand είναι καλα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rospy7 Δημ. April 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2016 (edited) παιδες επειδη μαλλον παω για edge τι να προτιμησω κατα την γνωμη σας tempered glass η απλη ζελατινα;βασικα με ενδιαφερει ποια θα κατσει καλυτερα πανω στην οθονη λογω της ιδιαιτεροτητας της;ευχαριστω....και αν εχετε υπ οψιν καποια καλη σε ποιοτητα,ευχαριστω....συγνωμη για το ποστ...ειδα λιγο πισω καποιες που προτεινουν http://plusmobi.net/index.php?route=product/product&product_id=1865 Αλλα ειναι αρκετα τσιμπημενη η τιμη. Edited April 11, 2016 by Rospy7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. April 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2016 http://plusmobi.net/index.php?route=product/product&product_id=1865 Αλλα ειναι αρκετα τσιμπημενη η τιμη. Όντως είναι πολλά. Aν είναι και άλλοι από Θεσσαλονίκη, μήπως κάνουμε ομαδική αγορά από το store της spigen? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kountoura Δημ. April 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2016 http://plusmobi.net/index.php?route=product/product&product_id=1865 Αλλα ειναι αρκετα τσιμπημενη η τιμη. Υπάρχει και εδώ παιδιά δέκα ευρώ κάτω αλλά να θυμίσω ότι στην Ελλάδα υπάρχει ο πρώτος κωδικός. http://www.e-experts.gr/spigen-galaxy-s7-edge-screen-protector-curved-556fl20028-p-6279.html Παράθεση kountouraN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ReaperX Δημ. April 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2016 Σήμερα ήρθε και η nillkin nature smoke .φοβερή πολύ ωραία αίσθηση σαν να μην φοράς τίποτα. Σαν προστασία εννοείτε ότι δεν είναι σαν την spigen liquid crystal που έχω αλλά από ομορφιά είναι όλα τα λεφτά Μεγειά!!Βάλε καμιά φωτο να δούμε πώς είναι και η smoked... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazman Δημ. April 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2016 Για προστασία οθόνης καταλήγω στη spigen curved crystal. Στην Ελλάδα υπάρχει πουθενά? Γιατί από το shop της spigen τα μεταφορικά τσιμπάνε. εγω με μεταφορικα την πηρα 20 και κατι απο shop spigen .δεν νομιζω οτι θα την βρεις πιο φτηνα απο ελλαδα.ασε που θα εισαι σιγουρος οτι θα ειναι το καλο μοντελο αν παρεις κατευθειαν απο spigen. Μεγειά!!Βάλε καμιά φωτο να δούμε πώς είναι και η smoked... ευχαριστω:)θα ανεβάσω φωτο μερα γιατι τωρα ειναι σαν να μην φοραει τιποτα :) Παράθεση Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts