Jump to content

περιεργη ερωτηση.....

freddaras
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

ρε παιδια μου συμβαινει το εξης περιεργο....

εκανα φορματ το pc μου γιατι ειχα καποιο προβλημα...ολα ωραια και καλα...

πριν 3 μερες ειχα βαλει ενα προγραμματακι(το Add Remove Platinum 2004 με το "κλειδακι" του) και ετρεχε κανονικοτατα...

τωρα μετα το φορματ το προγραμματακι τρεχει κανονικα αλλα δεν μπορω να "τρεξω" το κλειδι του... οτι και αν δοκιμασα τιποτα...(το "κλειδι" ειναι απο εκεινα τα exe προγραμματακια τα οποια σου δινουν την "λυση")...

το ξανακατεβασα και παλι τιποτα...

συμβαινει κατι και δεν το χω παρει χαμπαρι??? :wacko:

Μήπως ειναι συμπιεσμένο και δεν εχεις περασει το προγραμμα π.χ wınrar..

Αν και δεν εχω καταλαβει ακριβως τι ενοεις.. Λεω τωρα.

λοιπον με λιγα λογια δεν μπορω να τρεξω το exe προγραμματακι με το οποιο "εσπασα" το προγραμμα....

το προγραμματακι απλα ανοιγε ενα παραθυρο το οποιο μολις εβαζες το ονομα σου με το οποιο και καλα κανεις register στο προγραμμα που θες να σπασεις μετα σου δινει το πολυποθητο "νουμερο" για να το σπασεις....

τωρα απλα αυτο δεν τρεχει.... δεν ανοιγει καθολου....

το ξανακατεβασα απο το ιντερνετ και παλι τιποτα.... τι να πεις πολλα θα δουν τα ματια μας...

λοιπον με λιγα λογια δεν μπορω να τρεξω το exe προγραμματακι με το οποιο "εσπασα" το προγραμμα....

το προγραμματακι απλα ανοιγε ενα παραθυρο το οποιο μολις εβαζες το ονομα σου με το οποιο και καλα κανεις register στο προγραμμα που θες να σπασεις μετα σου δινει το πολυποθητο "νουμερο" για να το σπασεις....

τωρα απλα αυτο δεν τρεχει.... δεν ανοιγει καθολου....

το ξανακατεβασα απο το ιντερνετ και παλι τιποτα.... τι να πεις πολλα θα δουν τα ματια μας...

Φίλε μου γιατί δεν ξανακατεβάζεις το ''exe'' προγραμματάκι?????

-------------------------------------------------------------------------------------------------

Θεέ μου, κάθε φορά που φτιάχνεις ένα @##@#$@ δώσε και οδηγίες χρήσεως

Φίλε μου γιατί δεν ξανακατεβάζεις το ''exe'' προγραμματάκι?????

αυτο λεω το κατεβασα ξανα και παλι δεν τρεχει....

αυτο λεω το κατεβασα ξανα και παλι δεν τρεχει....

Μπορείς να μου γράψεις αναλυτικά το πρόβλημα και ποιό αρχείο είναι συγκεκριμένα?????

-------------------------------------------------------------------------------------------------

Κάνοντας διπλό κλίκ στο exe δεν βλέπεις να ανοίγει το πρόγραμμα? Άνοίγει και κλείνει το παραθυράκι ίσως?

Δοκίμασε να το ανοίξεις απο start-run-cmd (command prompt).

Μου έχει συμβεί σε πολλά και τα έτρεξα έτσι.

+

(είμαι αγράμματος και υπογράφω με σταυρό)

Αυτά τα "προγραμματάκια" είναι γραμμένα σε c++ ή vb και έρχονται χωρίς τις απαραίτητες βιβλιοθήκες τους (μόνο ένα .exe) . Πιθανότατα πριν το format είχες εγκατεστημένα τα απαραίτητα runtime αρχεία από κάποιο άλλο πρόγραμμα. Γιατί δεν ψάχνεις για άλλο "προγραμματάκι" ?

Αυτά τα "προγραμματάκια" είναι γραμμένα σε c++ ή vb και έρχονται χωρίς τις απαραίτητες βιβλιοθήκες τους (μόνο ένα .exe) . Πιθανότατα πριν το format είχες εγκατεστημένα τα απαραίτητα runtime αρχεία από κάποιο άλλο πρόγραμμα. Γιατί δεν ψάχνεις για άλλο "προγραμματάκι" ?

το θεμα ειναι οτι οσα site και αν δοκιμασα δεινουν ακριβως το ιδιο "σπαστιρι" με αποτελεσμα να μην μπορω να το τρεξω... :mad:

τι να πω ρε παιδια thanks για τις απαντησεις... και το ηθελα το ατιμο το προγραμματακι....

ρε παιδια μια που το φερε η κουβεντα μηπως το χει καποιος αλλος και αν ναι θα μπορουσε να μου στειλει μια "λυση" μεσω pm?? μια και τα "νουμερα" που δινει ειναι απειρα....(μιλαω παντα για το Add Remove Platinum 2004)...

Kane uninstall to programma. Meta pigaine kai svisto kai apo to registry run-regedit-local machine - software & current user - software! Kane restart, epanaegkatestise to programma pou exeis mazi me to serial kai ola tha einai OK. Trust me ;)

Το παιδι δε μπορει να τρεξει το key gen ρε παιδια!!!!!! Αυτο θελει να τρεξει και οχι το προγραμμα που του ζηταει το key για να ενεργοποιηθει!!!! :alien:

Οπως προειπε και ο φυγας φιλος πιο πανω καπου δεν εχεις τα απαραιτητα αρχεια για να το τρεξεις πια!!! Μηπως αλλαξες και windows???Για τρεξ το μια σε compatibility mode να δεις τι θα πει......

:tease:

το θεμα ειναι οτι οσα site και αν δοκιμασα δεινουν ακριβως το ιδιο "σπαστιρι" με αποτελεσμα να μην μπορω να το τρεξω... :mad:

τι να πω ρε παιδια thanks για τις απαντησεις... και το ηθελα το ατιμο το προγραμματακι....

ρε παιδια μια που το φερε η κουβεντα μηπως το χει καποιος αλλος και αν ναι θα μπορουσε να μου στειλει μια "λυση" μεσω pm?? μια και τα "νουμερα" που δινει ειναι απειρα....(μιλαω παντα για το Add Remove Platinum 2004)...

Μήπως δεν κατεβάζεις την κατάλληλη έκδοση???

παιδια thanks για την βοηθεια και για τα site που με προτεινατε.... ;) το προβλημα ομως παραμενει.....

σε ολα τα "site" το "κλειδι" ειναι το ιδιο με αποτελεσμα να μην μπορω να το τρεξω οσο και αν προσπαθησα....

θελει καποιος απο σας να σας το στειλω να το διαπιστωσει και ο ιδιος?(να δει τελος παντων αν τρεχει στο pc του?) το αρχειο ειναι μονο 35kb....

αυριο θα το δοκιμασω σε ενα αλλο pc και αν ειναι θα τραβηξω τα "μαγικα" νουμερα απο κει....

anyway thanks για την βοηθεια....

παιδια thanks για την βοηθεια και για τα site που με προτεινατε.... ;) το προβλημα ομως παραμενει.....

σε ολα τα "site" το "κλειδι" ειναι το ιδιο με αποτελεσμα να μην μπορω να το τρεξω οσο και αν προσπαθησα....

θελει καποιος απο σας να σας το στειλω να το διαπιστωσει και ο ιδιος?(να δει τελος παντων αν τρεχει στο pc του?) το αρχειο ειναι μονο 35kb....

αυριο θα το δοκιμασω σε ενα αλλο pc και αν ειναι θα τραβηξω τα "μαγικα" νουμερα απο κει....

anyway thanks για την βοηθεια....

πήγαινε... start - run - (γράψε) cmd

απο εκεί θα μπείς στο φάκελο που έχεις το exe και θα το τρέξεις. Έτσι θα στο ανοίξει 100%.

Αν έχεις απορίες για τις εντολές που πρέπει να δώσεις... pm me ;)

+

(είμαι αγράμματος και υπογράφω με σταυρό)

πήγαινε... start - run - (γράψε) cmd

απο εκεί θα μπείς στο φάκελο που έχεις το exe και θα το τρέξεις. Έτσι θα στο ανοίξει 100%.

Αν έχεις απορίες για τις εντολές που πρέπει να δώσεις... pm me ;)

φιλε μου σε εστειλα pm αλλα δεν μου απαντησες...

αν μπορεις βοηθα λιγο εδω γιατι "χαθηκα"...

το προγραμματακι παντως παιδια δεν δουλεψε ουτε σε αλλο pc....