Jump to content

Οικιακά DivX-DVD Players

runner
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

paidia kalispera. psaxno gia dvd player alla 8elo na akou perisotero mousiki apo cd. koitao perisotero stis pioneen kai yamaha. gnorizei kapoios na moy pei ti prepei na koitaxo gia kali poiotita ixou. (kato apo 200E).
http://www.myphone.gr/gallery/showphoto.php/photo/15333/cat/500/ppuser/32244

• 1 month later...
Ξέρει κανείς πώς μπορείς να δείς ενα divx με υπότιτλους σε επιτραπέζιο dvd;

Αν το επιτραπεζιο δεν υποστηριζει divx format δεν γινεται.Χρειαζεται μετατροπη σε dvd format .

Αυτο μπορει να γινει με διαφορους τροπους και εξερταται αν οι υποτιτλοι ειναι χωριστοι ή καμμενοι στην ταινια.:D

Φιλικά Γιάννης

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes.

Αν το επιτραπεζιο δεν υποστηριζει divx format δεν γινεται.Χρειαζεται μετατροπη σε dvd format .

Αυτο μπορει να γινει με διαφορους τροπους και εξερταται αν οι υποτιτλοι ειναι χωριστοι ή καμμενοι στην ταινια.:D

ε προφανως για divx επιτραπεζιο εννοει

το πως γινεται και μπαινουν βασικα ουτε εγω το ξερω... γραφεις στο δισκακι και το αρχειο των υποτιτλων?:confused:

:X

γραφεις στο δισκακι και το αρχειο των υποτιτλων?:confused:

Ετσι ακριβως.Ταινια και υποτιτλοι με το ιδιο ονομα αλλα διαφορετικη καταληξη βεβαια.Η ταινια .avi και οι υποτιτλοι .srt

Αλλα πολλα divxplayer εχουν προβλημα να διαβασουν ελληνικους υποτιτλους και θελουν αναβαθμηση στο firmware.

Αν δεν θελουμε κατι τετοιο τους ενσωματωνουμε με διαφορα προγραμματα οπως το avisub κλπ

Φιλικά Γιάννης

ε προφανως για divx επιτραπεζιο εννοει

το πως γινεται και μπαινουν βασικα ουτε εγω το ξερω... γραφεις στο δισκακι και το αρχειο των υποτιτλων?:confused:

Προσωπικά έχω το Samsung HD-860. Γράφω στο DVD το divx/xvid και τον ή τους υπότιτλους που θέλω ανεξαρτήτως ονόματος, όλα σαν data.

Όταν επιλέξω το divx/xvid με ρωτάει αμέσως αν θέλω υπότιτλους και ποιους - αρκεί βέβαια να υπάρχουν στο DVD αλλιώς παίζει κατευθείαν.

Πανεύκολο, είμαι πολύ ευχαριστημένος.

Υποστηρίζει και ελληνικά αλλά τα "έτοιμα" από greektvsubs κλπ. δεν τα διαβάζει συνήθως σωστά, δεν το έχω ψάξει όμως πολύ γιατί συνήθως βάζω αγγλικούς. Επιλογές encoding για τους υπότιτλους δυστυχώς δεν έχω βρει να έχει, μόνο μια για κάθε γλώσσα οπότε ή παίζουν ή δεν παίζουν.

-Candygram.

-Candygram, my foot. You get out of here before I call the police. You're the shark, and you know it.

-Wait. I-I'm only a dolphin, ma'am.

εγω επειδη ηθελα καποιο μικρο πηρα ενα φορητο το οποιο ειναι τελειο !!! κ το εχω μονιμα συνδεδεμενο σαν κανονικο dvd player- divx pio poly paizo vevaia - κ αν θελω το παιρνω κ το παω κ στους φιλους μου κ το συδεοουμε σε projectora. tromero ergaleio !!!!

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/6396my_car.jpg

https://www.facebook.com/JpaulsCarWash?ref=hl

^^Autoglym Detail Center^^

βιολογικοί καθαρισμοί, γυάλισμα-κέρωμα

• 1 month later...

Επειδή δεν πάει άλλο με την μετατροπή DivX σε DVD, θέλω λίγη βοήθεια για αγορά DVD player με DivX

Το φθηνότερο που έχω βρει εδώ που μένω είναι το Philips DVP 3040 και κοστίζει 60€

Το έχει κανείς αυτό? και αν ναι, έχει προβλήματα με τους εξωτερικούς υπότιτλους? Εχετε να μου προτείνεται κάτι άλλο φθηνότερο?

Δεν με ενδιαφέρει να είναι τελευταίο μοντέλο. Απλά να μην έχει πρόβλημα με εξωτερικούς ελληνικούς υπότιτλους

Ευχαριστώ πολύ

Δημήτρης

Παρε το United 7077 απο Praktiker με 35 ευρω.Δεν θελει ουτε αναβαθμιση ουτε τιποτα.

Επισης με τα ιδια λεφτα απο Καρφουρ το Bluesky 865 αλλα οπου βλεπει το γραμμα Π σε υποτιτλο το δειχνει σαν - (παυλα).

Φιλικά Γιάννης

Δυστυχώς εδώ που μένω, δεν έχω πολλές επιλογές όπως πχ το Practiker

Αύριο που θα ανοίξουν τα καταστήματα, θα ψάξω να δω μήπως βρώ το πρώτο που μου είπες σε κάποια τοπική φίρμα

Ευχαριστώ πολύ

Δημήτρης

• 7 months later...

PHILIPS DVD/DivX player USB DVP5160 DivX, USB 1.1

Σκέφτομαι να αγοράσω κάτι τέτοιο. Η τιμή είναι εξαιρετικά χαμηλή και ο στόχος είναι DivX στην LCD (για ποιότητα εικόνας γνωρίζω:lol:) .Πως μπορώ να δω αν υπάρχει συμβατότητα με ελληνικούς υποτίτλους? Αν δεν υπάρχει γνωρίζει κάποιος κάτι προτιμότερο?

• 4 weeks later...

Είχα δημοσιευσει προ πολλου ενα Post με το review μου για το DVD-X5 της Waitec, όπου και ανεφερα οτι εργαζομουν σε ενα custom firmware που προσθετει τη δυνατοτητα αναπαραγωγης ελληνικων υποτιτλων. Εκτοτε φυσικα περασε πολυς καιρος και το Waitec ειναι πια παρελθον αλλα πολλοι χρηστες που ειχαν διαβασει το post επικοινωνησαν ζητωντας μου το firmware. Mην εχοντας χρονο να ασχοληθω δεν απαντησα σε κανεναν και το αρχειο χαθηκε σε καποιο backup... Τελικα καταφερα να το ξαναβρω και γι' αυτο το postαρω εδω...

Υπενθυμηση οτι προκειται για custom firmware και δεν μπορω να εγγυηθω οτι θα δουλεψει σωστα. Ουτε και φερω καμια ευθυνη για τυχον δυσλειτουργειες η βλαβες στο μηχανημα. Το λογισμικο παρεχεται "as is" και το χρησιμοποιει οποιος θελει με δικη του αποκλειστικα ευθυνη.

- Custom & Original Firmware

- Οδηγιες Αναβαθμισης

Σημειωσεις:

Εχω τροποποιησει το background και wallpaper, επειδη δεν εχω πλεον το developement kit που χρησιμοποιησα αλλα ουτε κai το Waitec, δεν μπορω να δω τι ακριβως ειχα βαλει... πιθανον να δειτε καποια προσωπικη φωτογραφια (οπως αυτη στην υπογραφη μου).

Δεν σκοπευω να ασχοληθω με περεταιρω αναπτυξη η βελτιστοποιηση του κωδικα οποτε παρακαλω μην επικοινωνησεται ζητωντας κατι τετοιο.

FNK Creative Workshop

http://fb.com/fnk.creative

• 2 weeks later...
  • 3 months later...

kalispera se ola ta paidia

exw agorasi to schaub lorenz 20398 kai den blepw ellinika.paizei divx kai trabaei tous ipotitlous mesa sto ergo(srt) alla ola kinezika.kai epeidi na matho kinezika den paizei,exete brei kapoio firmware gia auto i tha mpw ston kopo frontistiria na matho kinezika??????

Kαλησπερα παιδια. Εχω μια απορια, αν μπορει καποιος να με βοηθησει. Εχω 1 home cinema το οποιο ομως ειναι παλιο και δεν παιζει divx. θελω να παρω 1 καινουριο dvd player που να παιζει και divx, αλλα θα ηθελα να το συνδεσω με τα ηχεια που ηδη εχω. Γινεται αυτο? Γιατι ειδα οτι μονο τα πακετα home cinema εχουν εξοδους για ηχεια, και οχι τα υπολοιπα. Αν ξερει καποιος να μου πει με σιγουρια να ξερω να μην ψαχνω τουλαχιστον!ευχαριστω

• 2 weeks later...
Nomizo pos prepei na pas sto magazi me ena diskaki kai na ta tsekareis epi topou. Ego pira to 5960 pou elegan oti ipostirizei ellinika. Distihos san srt. arheio to emfanizei akatalavistika. Ta perisotera vevea ta ensomatono me to avisub alla den dulevei panta. Etsi hrisimopio to pocket divX alla anti gia 2-3 lepta pou kanei to allo afto thelei kapou 30 lepta.
Andreas

• 1 year later...
paidia egw exw parei to pioneer dv-575a http://www.pioneer-eur.com/eur/product_detail.jsp?product_id=8533&taxonomy_id=45-64

kai to player einai super.pragmatika universal.paizei otidhpote diskaki,poly anektiko me fthniarika dvd-r kai dvd+r.me to patcharismeno firmware pou vrhka sta forum tou divx.com paizei kai ellhnikous ypoyitlous.afth th stigmh exei gyrw sta 180 euro alla aksizei ka8e draxmh parapanw.

poly kalh eikona kai hxos kai yposthrizei ta protypa gmc,qpel.

epishs thn exw katavrei me ta super audio cd kai ta dvd-audio.

poly kalh agora kai aksiopisth.

file egw molis phra to pioneer dv-120-k kai eida oti de paizei ellhnikous ypotitlous..........kai de mporw na vrw to katallhlo firmware..........mporeis na me boh8hseis?...........pou prepei na psaksw gia to firmware??......

• 1 month later...

παιδια το δικο μου που ειχα παρει μολις τα εφτυσε. ηταν αυτο απο το carefour. εν ετη 2009 λοιπον τι καινουρια επιτραπαιζια divx players με υποστηριξη ελληνικων υποτιτλων υπαρχουν ?

ευχαριστω

παιδια το δικο μου που ειχα παρει μολις τα εφτυσε. ηταν αυτο απο το carefour. εν ετη 2009 λοιπον τι καινουρια επιτραπαιζια divx players με υποστηριξη ελληνικων υποτιτλων υπαρχουν ?

ευχαριστω

Τα πιο πολλα δεν εχουν προβλημα....Για μενα τα LG ειναι και φτηνα και αξιοπιστα !!!

Φιλικά Γιάννης

ναι απλα λεω αν εχουμε κατι στο νου μας. μην το παρω και βαλω κανα divx και βλεπω κινεζικους αντι για ελληνικους υποτιτλους...

ναι απλα λεω αν εχουμε κατι στο νου μας. μην το παρω και βαλω κανα divx και βλεπω κινεζικους αντι για ελληνικους υποτιτλους...

Εδω θα βρεις τα παντα !!!!!

Φιλικά Γιάννης