dbal Δημ. June 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2018 Να υποθεσω security update ε? Το ελπιζω γιατι η αληθεια ειναι οτι με την φασαρια της αναβαθμισης σε 8, η Samsung μας εχει αφησει για πρωτη φορα με patch του Απριλίου.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filipsyros Δημ. June 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2018 Παιδια καλησπερα εχω romania προελευσης και δεν μου εχει ερθει.τι γινεται?ποτε θα ερθει? Φίλε μου κι εγώ με romania ακόμη τίποτα. Υπομονή θα μας έρθει κάποια στιγμή ;) Εγώ μπαίνω εδώ και βλέπω τις εξελίξεις των ενημερώσεων, τις έχει ανα χώρα Παράθεση iPhone 3G ➡ 5S ➡ 6S ➡ 7 Plus ➡ XR ➡ 11 ➡ 12 ➡ 14 Pro Samsung Galaxy A5, S7, S8, S22 Ultra Other phones: LG Optimus L9, Motorola Moto X. Xiaomi Mi 8 Lite, Honor Play, Xiaomi Mi A1, Huawei P20, Google Pixel 6a Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpoukou22 Δημ. June 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2018 Καλησπέρα στην παρέα. Έχω ενα προβληματακι με το s7 μου. Μετά από ενάμισι χρόνο δυστυχώς άρχισε να μου ανεβάζει θερμοκρασία. Είναι εδώ και περίπου μια βδομάδα που το καταλάβαινα στο χέρι ότι ζεστενεται ενώ πριν όχι. Η θερμοκρασία ανεβαίνει τόσο αν είμαι στην συλλογή με τις φωτογραφίες είτε σερφάρω στο ίντερνετ και φτάνει και κάνω από 40 βαθμούς με σερφαρισμα. Όταν παίζω ένα παιχνίδι πχ το csr 2 μετά από 1 ώρα έχει φτάσει 43 βαθμούς. Πάω για αλλαγή μπαταρίας η μπορώ να κάνω κατι άλλο; Δεν έχω αποθηκεύσει κάποιο καινούριο παιχνίδι η εφαρμογή και το Oreo το έβαλα χθές Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Valodtkas Δημ. June 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2018 Καλησπέρα στην παρέα. Έχω ενα προβληματακι με το s7 μου. Μετά από ενάμισι χρόνο δυστυχώς άρχισε να μου ανεβάζει θερμοκρασία. Είναι εδώ και περίπου μια βδομάδα που το καταλάβαινα στο χέρι ότι ζεστενεται ενώ πριν όχι. Η θερμοκρασία ανεβαίνει τόσο αν είμαι στην συλλογή με τις φωτογραφίες είτε σερφάρω στο ίντερνετ και φτάνει και κάνω από 40 βαθμούς με σερφαρισμα. Όταν παίζω ένα παιχνίδι πχ το csr 2 μετά από 1 ώρα έχει φτάσει 43 βαθμούς. Πάω για αλλαγή μπαταρίας η μπορώ να κάνω κατι άλλο; Δεν έχω αποθηκεύσει κάποιο καινούριο παιχνίδι η εφαρμογή και το Oreo το έβαλα χθές Η Oreo φταίει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpoukou22 Δημ. June 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2018 Η Oreo φταίει! Την Oreo τελικά την έβαλα στις 13/6 και όχι χθές και στην πραγματικότητα από τότε έχω το μεγαλύτερο πρόβλημα με την θερμοκρασία. Μπορώ να κανω κάτι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bromonano2 Δημ. June 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2018 Εφόσον είσαι έτοιμος να το πας στο service, αξίζει να κάνεις ένα hard reset πρώτα, αφού ούτως ή άλλως θα στο κάνουν εκεί. Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Strofigkas Δημ. June 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2018 Να υποθεσω security update ε? Το ελπιζω γιατι η αληθεια ειναι οτι με την φασαρια της αναβαθμισης σε 8, η Samsung μας εχει αφησει για πρωτη φορα με patch του Απριλίου....Όχι ακόμα στου Απριλίου ειναι Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Galaxy Z fold 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dbal Δημ. June 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2018 Ενδιαφερον...αρα ακομα σιδερωνει bugs η samsung που δεν το λες βεβαια κακο! Αλλα με ενοχλει που μειναμε πισω στα security updates ενω το κινητο ειναι ακομα στον μηνιαιο κύκλο αναβαθμισεων - υπομονη λοιπον Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pakakos Δημ. June 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2018 Παιδες από το τότε που πέρασα την oreo έχω θεματάκι με τη μπαταρία. Έκανα επαναφορά/ενημερωση/ επαναφορά και στη διαχείριση μου πετάει πρώτη την αναμονή. Χθες ξαναεκανα επαναφορά Κ πάλι το ίδιο. Τι μπορεί να φταιει Δυστυχώς αντιμετωπίζω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα. Μόνο που η αναλογία σε εμένα είναι χειρότερη. Η αναμονή μου τρώει πάνω από 1.000 mAh κάθε φορά, με αποτέλεσμα η διάρκεια της μπαταρίας να έχει μειωθεί δραματικά. Του έχω κάνει 2 φορές hard reset, τίποτα. Αυτή τη στιγμή που γράφω η αναμονή είναι στο 31% και η οθόνη στο 11%. Μιλάμε για αναλογία κατανάλωσης 3 προς 1 σχεδόν. Επόμενο βήμα είναι να την αφήσω να αδειάσει τελείως η μπαταρία και να τη φορτίσω για 5-6 ώρες. Αν στρώσει έτσι θα ενημερώσω, διαφορετικά το πάω Smartec μιας και κλείνω σε 20 μέρες χρόνο από την αγορά του κινητού. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpoukou22 Δημ. June 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2018 Συνεχίζοντας την εμπειρία μου με το Oreo είδα σήμερα ότι μου έτρωγε την μπαταρία χωρίς λόγο. Τελικά μπήκα στην χρήση μπαταρίας και μου έβγαζε ότι το 20% έχει καταναλωθεί από το touchpall. Το έσβησα έκανα και μια επανεκκίνηση και νομίζω έφτιαξε. Το θέμα με την υπερθέρμανση δεν λύθηκε, έλεγα μήπως ήταν αυτό, αλλά είναι λίγο καλύτερα νομίζω δεν ανεβαίνει πάνω από 40 βαθμούς. Οταν θα έχω χρόνο θα κάνω και ένα reset και θα ενημερώσω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. June 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2018 Κι εμένα αυτή τη στιγμή είναι πρώτη η αναμονή, αλλά νομίζω πως είναι φυσιολογικό. Πιστεύω πως έτσι γίνεται όταν έχει σύνδεση με mobile data περισσότερο από WiFi. Αλλά δεν νομίζω ότι είναι bug. Ίσως να είναι πεσμένη η μπαταρία σε κάποια συσκευή που δείχνει να μην κρατάει. Πχ στη δικιά μου συσκευή, παρά του ότι είναι πρώτη η αναμονή, έχει πάει στο 47% από 91% που το είχα φορτίσει μέσα σε 15 ώρες, και έχω 2,5 ώρες ανοιχτή οθόνη. Δηλαδή φυσιολογική κατανάλωση. Sent from my SM-G930F Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thabull Δημ. June 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2018 Καλημέρα σε όλους επειδή η ερώτησή μου χάθηκε ανάμεσα στα ποστς και ακόμη είμαι σε αναμονή αν μπορεί κάποιος να με βοηθήσει Επειδή έχω την αίσθηση ότι η oreo δεν "εκατσε" καλά (π.χ. ψιλοθεματάκι με γραμματοσειρές και εφαρμογή για αυτές, ο GoLauncher έχει θέμα με τα widgets) θέλω να κάνε reset (και μετά επαναφορά από backup που έχω ήδη πάρει) Κάνω την "επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων" που μου δίνει σαν δυνατότητα το τηλέφωνο ή το hard reset (με τα τρια κουμπιά)? Παράθεση ThaBull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nfot Δημ. June 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2018 ... Κάνω την "επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων" που μου δίνει σαν δυνατότητα το τηλέφωνο ή το hard reset (με τα τρια κουμπιά)? Το ιδιο ειναι νομιζω. Αν διορθωθει το θεμα με τα widget στον GoL γραψτο σε παρακαλω, γτ με ενοχλει κι εμενα :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickkanellakis Δημ. June 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2018 Πως θα ενεργοποιησω σε cosmote το κλησεις wi fi Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. June 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2018 Στείλε WIFICALL στο 1333. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickkanellakis Δημ. June 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2018 Φιλε μου το εστειλα και μου ειπε οτι ενεργοποιηθηκε.αλλα δεν μου το ενεργοποιει καθολου ----- προσθήκη μηνύματος 101 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ειμαι με καρτα δεν εχω συνδεση.μηπως παιζει ρολο αυτο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. June 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2018 Δεν έχει πρόβλημα λόγω καρτοκινητού. Πιθανώς να μην φοράει "συμβατό" λογισμικό. Αν το έχεις αγοράσει από Σκρουτζομάγαζο και είναι παραεισαγωγή από άλλη χώρα, ενδέχεται να χρειάζεται να φλασάρεις λογισμικό από cosmote. Sent from my SM-G930F Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickkanellakis Δημ. June 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2018 Ευχαριστω φιλε μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris6694 Δημ. June 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2018 Κι εμένα αυτή τη στιγμή είναι πρώτη η αναμονή, αλλά νομίζω πως είναι φυσιολογικό. Πιστεύω πως έτσι γίνεται όταν έχει σύνδεση με mobile data περισσότερο από WiFi. Αλλά δεν νομίζω ότι είναι bug. Ίσως να είναι πεσμένη η μπαταρία σε κάποια συσκευή που δείχνει να μην κρατάει. Πχ στη δικιά μου συσκευή, παρά του ότι είναι πρώτη η αναμονή, έχει πάει στο 47% από 91% που το είχα φορτίσει μέσα σε 15 ώρες, και έχω 2,5 ώρες ανοιχτή οθόνη. Δηλαδή φυσιολογική κατανάλωση. Sent from my SM-G930F Εγω βγαζω 3 με 3μιση ωρες συνολο, χειροτερα απο τις σχεδον 4 που εβγαζα πριν. Αλλα με nougat ποτε δεν ειχα τετοιο θεμα. Σημερα ειδα κ το αλλο κουλο. Η αναμονη πρωτη, το βαιμπερ δευτερο κ η οθονη τριτη. Δε νομιζω οτι θα πρεπε να χει τετοια καταναλωση. Παντως απ οτι βλεπω το εχουν πολλοι το θεμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. June 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2018 Τι να σου πω. Η μπαταρία πόσο παλιά είναι; Η δικιά μου είναι περίπου 8 μηνών και δεν έχει θέματα. Όσο για το άλλο που έλεγα, μάλλον επιβεβαιώνεται. Δηλαδή εχθές όλη μέρα η συσκευή ήταν στο σπίτι με WiFi. Η αναμονή πολύ χαμηλά στη λίστα. Sent from my SM-G930F Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xaroumpas Δημ. June 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2018 (edited) 4 ώρες sot μόνο με YouTube μπορώ να φτάσω και η μπαταρία ειναι σχετικά καινούργια (3 μηνες πριν την άλλαξα)..είναι εύκολο να μου πείτε κάποιο tip για ρυθμίσεις που θα βοηθήσει στην καλύτερη αυτονομία; Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited June 18, 2018 by xaroumpas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris6694 Δημ. June 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2018 4 ώρες sot μόνο με YouTube μπορώ να φτάσω και η μπαταρία ειναι σχετικά καινούργια (3 μηνες πριν την άλλαξα)..είναι εύκολο να μου πείτε κάποιο tip για ρυθμίσεις που θα βοηθήσει στην καλύτερη αυτονομία; Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Εγω φαντασου το δουλευω στο 2k την οθονη με μιση φωτεινοτητα περιπου. Κατι αλλο ιδιαιτερο δεν κανω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. June 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2018 (edited) Θα σας πω πως εχω 7 ωρες Sot με το S8 που εχει την ιδια μπαταρια: Always on: off Αναλυση: Full HD+ Μαυρο θεμα και μαυρα wallpapers (οχι καταμαυρα αλλα με μεγαλο ποσοστο μαυρου) Συγχρονισμοι στο χειροκινητο Απενεργοποιηση με BK Disabler εφαρμογων και διαδικασιων που δεν χρησιμοποιω. Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited June 18, 2018 by GMF80 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xaroumpas Δημ. June 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2018 Θα σας πω πως εχω 7 ωρες Sot με το S8 που εχει την ιδια μπαταρια: Always on: off Αναλυση: Full HD+ Μαυρο θεμα και μαυρα wallpapers (οχι καταμαυρα αλλα με μεγαλο ποσοστο μαυρου) Συγχρονισμοι στο χειροκινητο Απενεργοποιηση με BK Disabler εφαρμογων και διαδικασιων που δεν χρησιμοποιω. Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας TapatalkΕυχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις...το gps το έχετε ανοιχτό; Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. June 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2018 Ξεχασα να το αναφερω. Ανοιχτο αλλα σε εξοικονονηση ενεργειας. Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts