Jump to content

Samsung Galaxy S7 (SM-G930F)

geovass
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Χρηστο εδω ειναι για το απλο s7 αλλα δεν πειραζει!μην εχει κατι μπροστα η καμερα σου;καθαρισε την!δοκιμασε να κανεις μια επαναφορα εργοστασιακων να δεις αμ εφτιαξε αλλιως το πας σιγουρα servise!smartec!
I Want To Believe

• Απαντήσεις 7,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Παιδιά καλημέρα,αγόρασα και γω χθες το s7 προερχόμενος από το s6 και θα ήθελα να ρωτήσω πως γίνεται, πατώντας τις ρυθμίσεις να εμφανίζει συντομεύσεις επιλογών, νομίζω λέγεται (display scaling),το οποίο υπήρχε στην ΜΜ. Τη βοήθειά σας παρακαλώ.

Υπάρχει τρόπος να ενεργοποιηθεί ράδιο στο s7 ?

(εκτός ιντερνετικού βέβαια).

Όχι, δεν υπάρχει τρόπος. Στο δικό μας μοντέλο με τον exynos δεν υπάρχει καν δέκτης fm για να μπορεί να ενργοποιηθεί.

Παιδιά καλημέρα,αγόρασα και γω χθες το s7 προερχόμενος από το s6 και θα ήθελα να ρωτήσω πως γίνεται, πατώντας τις ρυθμίσεις να εμφανίζει συντομεύσεις επιλογών, νομίζω λέγεται (display scaling),το οποίο υπήρχε στην ΜΜ. Τη βοήθειά σας παρακαλώ.

Υπήρχε στην mm δεν υπάρχει στη nougat. Γι' αυτό δεν το βρίσκεις, το έχουν αφαιρέσει.

Μάκης

Όχι, δεν υπάρχει τρόπος. Στο δικό μας μοντέλο με τον exynos δεν υπάρχει καν δέκτης fm για να μπορεί να ενργοποιηθεί.

Υπήρχε στην mm δεν υπάρχει στη nougat. Γι' αυτό δεν το βρίσκεις, το έχουν αφαιρέσει.

Κρίμα,ευχαριστώ πάντως.

Ευχαριστώ ......

Είμαι με android 7, Firmwares csc code BTU, και CSC counter UK & IRE / GB

Με PDA: G930FXXU1DQC4

και

CSC: G930FOXA1DQB1

Θέλω να περάσω ξανά την 7 μήπως και δεν έκατσε καλά ή μήπως με τα καινούργια Firmwares codes που βλέπω να υπάρχουν εδώ, δω κάποια διαφορά ως προς τις χαμένες κλήσεις και την σύνδεση στο INTERNET και γενικά στον τηλέφωνο

Ποια να κατεβάσω όμως, δεν ξέρω. Για πείτε μου?

ΠΧ αν κατεβάσω την Κυπριακή (ή την South East Europe) που βλέπω ότι έχει βγει νέα στης 1/5/2017 θα είμαι οκ δλδ κάνει για το δικό μου το τηλέφωνο ή πια μου προτείνετε?

Edited by agriniopk

Δεν εδωσα 5 ευρω μου το περασε σαν βλαβη γι αλλαγη σιμ κ πηγα σ ενα καταστημα κ εκανα απλα αντικατασταση!απο τοτε οσο ειχα το note(περιπου 5 6 μηνες μεχρι να το αλλαξω)ολα δουλευαν τελεια!

----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Τελικά να τη βάλω τη nougat ή όχι

Τυχαινει να εχουμε 2 s7,το ενα με nougat τ αλλο με 6!αυτο με nougat αρχισε προχτες ενω εχει σημα να δειχνει κλειστο ενω το αλλο με τη 6αρα δουλευει ρολοι!τα συμπερασματα δικα σου.....

Δοκιμασες να βαλεις σε αυτο που λες με την android 7 να βαλεις νεα καρτα nano sim γιατι ισως να φταιει και αυτο μιας και το λενε πολλοι.

----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

εγω με nougat δεν εχω χαμενη κληση, ενω με την 6 ειχα.

Μηπως ρε παιδια για τις χαμενες κλησεις δεν φταιει η εκδοση android που εχει το κινητο αλλα η καρτα sim που εχει ο καθε ενας?

Τελικα ποια ειναι η καλυτερη εκδοση του s7 με τον exynos ή τον αλλο επεξεργαστη και γιατι?

Πως μπορω πριν αγορασω το κινητο να ξερω με ποιον επεξεργαστη ερχεται?

Edited by adais

Μόλις πήρα το s7 με nougat από το κουτί του.

Δεν βρίσκω widget για ελληνικές ειδήσεις. Τι πρέπει να κάνω?

Ευχαριστώ

Αν κατάλαβα τη λες.... δεν έχει

Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Αν κατάλαβα τη λες.... δεν έχει

Τόσο καλά ? Δεν μπορώ να βλέπω ειδήσεις όπως παλιά δηλαδή?

Τρομερή αναβάθμιση !

Παιδια, καλησπερα.

Ειναι η πρωτη συσκευη samsung που αποκτω, οποτε οπως καταλαβαινετε δεν ειμαι καθολου εξοικειωμενος οχι απλα με το s7 αλλα με το ui της samsung γενικοτερα.

Εχω 3 ερωτησεις λοιπον και θελω τα φωτα σας.

1) Υπαρχει καποιο toggle που να ενεργοποιει/απενεργοποιει το 4g μονο? Οχι τα δεδομενα. Πχ στο sony στις γρηγορες ρυθμισεις ειχε κουμπακι LTE και βολευε πολυ. Το ανοιγες και ενεργοποιουσες το 4g, το εκλεινες και γυρναγε σε 2g/3g. Παιζει κατι τετοιο η πρεπει να κατεβασω 3rd party toggle?

2) Στα μηνυματα γινεται να βγαζει διπλα στο μηνυμα πχ κανενα "ν" οτι παραδοθηκε? Ενεργοποιησα τις αναφορες παραδοσης και μου ερχεται μηνυμα αναφορας λες και ειμαι στο 1998.

3) Στο πληκτρολογιο παιζει να βαλω το ερωτιματικο και το κομμα στην κυρια οθονη για να μην πηγαινω στα συμβολα καθε φορα που θελω να ρωτησω κατι? (Καλη ωρα)

Ευχαριστω για την υπομονη.

Μόλις πήρα το s7 με nougat από το κουτί του.

Δεν βρίσκω widget για ελληνικές ειδήσεις. Τι πρέπει να κάνω?

Ευχαριστώ

μπες στο playstore κ κατεβασε την εφαρμογη ειδησεις και καιρος της google κ λογικα θα στο βγαλει.

αν την εχεις ιδη την εφαρμογη κ δεν στου βγαζει widget κοιταξε μπας κ εχεις αποθηκευση την εφαρμογη αυτην σε καρτα sd και αλλαξετο.

αν σου βγαλει ειδησεις αλλης χωρας, εχει ρυθμιση μεσα κ το αλλαζεις σε ελληνικα

Καλησπερα! Εδω και λιγες μερες μετα απο κανα 10λεπτο χρησης το κινητο αρχιζει κ ψιλοζεσταινεται! Μηπως γνωριζει κανεις τι και πως? Κ οταν λεω χρηση δεν εννοω παιχνιδια..

Καλησπερα! Εδω και λιγες μερες μετα απο κανα 10λεπτο χρησης το κινητο αρχιζει κ ψιλοζεσταινεται! Μηπως γνωριζει κανεις τι και πως? Κ οταν λεω χρηση δεν εννοω παιχνιδια..

Το ίδιο και εγώ φίλε, το τελευταίο διάστημα παρατηρώ ότι ζεσταίνεται χωρίς καθόλου παιχνίδια και εγω

Galaxy Z fold 5

Μετά από λίγες ώρες, το κινητό τερματίζει αυτόματα και "διώχνει" τις τελευταίες (όσες στη στοίβα είναι τέρμα πάνω) εφαρμογές στο recent apps. Μπορεί με κάποιο τρόπο να απενεργοποιηθεί αυτή η λειτουργία;

Παιδιά είδα ότι το s8 έχει για καιρό το the weather channel όπως το iPhone. Ξέρει κανείς αν μπορούμε και εμείς να εγκαταστησουμε αντί το accuweather που έχουμε, το The weather channel του s8?

Καλησπερα παιδια. Νεος κατοχος και εγω του S7 :D Θα ηθελα να ρωτησω και οποιος μπορει να μου δωσει μερικα tips για το κινητό...

Ευχαριστω πολυ...

Μετά από λίγες ώρες, το κινητό τερματίζει αυτόματα και "διώχνει" τις τελευταίες (όσες στη στοίβα είναι τέρμα πάνω) εφαρμογές στο recent apps. Μπορεί με κάποιο τρόπο να απενεργοποιηθεί αυτή η λειτουργία;

Δυστυχώς όχι. Αυτό είναι "feature" της Nougat και όχι έμπνευση της Samsung.

Καλησπερα παιδια. Νεος κατοχος και εγω του S7 :D Θα ηθελα να ρωτησω και οποιος μπορει να μου δωσει μερικα tips για το κινητό...

Ευχαριστω πολυ...

Γιατί δε ρωτάς τότε;

Sent from my Galaxy s7 gold

• The title was changed to Samsung Galaxy S7 (SM-G930F)