Jump to content

Samsung Galaxy S7 (SM-G930F)

geovass
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Σχετικά με το ράδιο, οι συσκευές με Snapdragon 820 έχουν κεραία και με χρήση του NextRadio app ακούνε fm κανονικά.

Εμείς με Exynos στο πηγάδι... Δοκίμασα με το NextRadio και απλά με ακύρωσε με το "No radio available"..

HTC Touch 2 --> HTC Desire --> LG Nexus 4 --> HTC One m8 --> Samsung S7 Gold :cool:

• Απαντήσεις 7,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Σχετικά με το ράδιο, οι συσκευές με Snapdragon 820 έχουν κεραία και με χρήση του NextRadio app ακούνε fm κανονικά.

Εμείς με Exynos στο πηγάδι... Δοκίμασα με το NextRadio και απλά με ακύρωσε με το "No radio available"..

Φιλε μου το εχεις δοκιμασει εσυ ο ιδιος αυτο που λες; Δηλαδη με τον 820 και με την εφαρμογη NextRadio δουλευει κανονικα το FM ραδιοφωνο; εδω στην Ελλαδα εχουμε GS7 με τον 820; Αν εχει καποιος μπορει να κανει την δοκιμη και να μας ενημερωσει αν οντως παιζει χωρις καμια συνδεση data (wifi ή 3g/4g); Επισης και αν εχει επιλογη για αναπαραγωγη απο το ηχειο.

Φιλε μου το εχεις δοκιμασει εσυ ο ιδιος αυτο που λες; Δηλαδη με τον 820 και με την εφαρμογη NextRadio δουλευει κανονικα το FM ραδιοφωνο; εδω στην Ελλαδα εχουμε GS7 με τον 820; Αν εχει καποιος μπορει να κανει την δοκιμη και να μας ενημερωσει αν οντως παιζει χωρις καμια συνδεση data (wifi ή 3g/4g); Επισης και αν εχει επιλογη για αναπαραγωγη απο το ηχειο.

Απο αυτά που διαβάζω εδώ ας πούμε:

http://forum.xda-developers.com/galaxy-s7/help/s7-fm-radio-t3321273/page6

Δεν έχω δοκιμάσει με s7 με SD820 γιατί αυτές οι συσκευές δεν έχουν έρθει Ευρώπη..

Επίσης από την ανακοίνωση της εταιρίας που δίνει το NextRadio app φαίνεται ότι κάποιες εκδόσεις s7 υποστήρίζουν ράδιο:

http://www.businesswire.com/news/home/20160323005882/en/NextRadio%C2%AE-App-Samsung-Galaxy-S7-S7-Edge

Edited by melkor_gr
HTC Touch 2 --> HTC Desire --> LG Nexus 4 --> HTC One m8 --> Samsung S7 Gold :cool:

Πόσες ώρες οθόνης βγάζετε με το μικρό παιδιά.

Φιλε εγω με το δικο μου βγαζω απο 5 εως 6.30 ωρες χαλαρα...!! Δηλαδη το 5+ ωρες ειναι σιγουρο....!!! ;)

Εξαρτατε αν το εχεις και ολη μερα στο χερι μπορει να σου βγαλει και λιγο λιγοτερο αλλα εμενα μεχρι στιγμης

κατω απο 5+ δεν εχω δει... ;) ;)

Edited by zerv_5800

Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου...

Samsung Galaxy S21 Ultra / Galaxy Watch Ultra ;)

δεν γραφει ο Knox αφου ειναι official.

τελικα ηταν unbranded

κι επισης να προσθεσω κι αυτο.

για να λέμε και την αλήθεια,κι έχοντάς στην κατοχή μου και το μικρό s7 αλλά και το edge,το μικρό είναι πιο σβέλτο ξεκάθαρα.

0 lag προς το παρόν,το μεγάλο κάτι ψιλό ψιλό,το έχει.

Πιο όμορφο όμως,ξεκάθαρα το μεγάλο,πιο πρακτικό,το junior.

ιδιες εφαρμογες μεσα και στα 2.

καλορίζικο, πόσο το βρήκες?

HTC Diamond, HTC M4, HTC M7,LG G2, LG G3, LG G4, Sam S6, Sam S7, Sam S8, Sam S8+, Sam S9, Sam S9+, Sam Note 9, Sam S10 plus, Sam Note 10, Sam Note 10 plus

Το ότι επιλέξατε παιδιά το s7 έναντι του edge δεν το κάνει και πιο γρήγορο αυτόματα. Και τα δύο είναι ακριβώς τα ίδια σε ταχύτητα. Και τα δύο είναι διαμάντια. Το s7 είναι πιο πρακτικό και βολικό σαν μέγεθος και το edge έχει πιο καλή μπαταρία και είναι πιο όμορφο για αρκετούς.

Καλησπέρα,δεν γράφω ότι μου κατέβει,έχω και τα δυο στην κατοχή μου,το edge δείχνει πού και πού ίχνη από μικρό lag,το μικρό τίποτα.

Λογικό εν μέρη καθώς το edge είναι ίσως και πιο φορτωμένο.

Επίσης με τις ίδιες εφαρμογές,και μετά από κλείσιμό,το μικρό παίζει με 1,8-9 free ram και το μεγάλο από 1-1,4.

καλορίζικο, πόσο το βρήκες?

Φιλέ μου το πήρα 620 καινούριο από electronet.

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

550 μεταχειρισμενο 10 ημερών... είχε και τις ζελατίνες πάνω :P (αρχική αγορά Kizer store 650)

Εγώ πάντως που τα έπιασα δίπλα δίπλα s7/s7 edge το μικρό είναι άπαιχτο κ πανάλαφρο..

Το edge μεγάλο στο χέρι και νομίζεις θα σου πέσει.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Το ίδιο θεμα εχω και εγώ αυτη τη στιγμή με το edge.το δουλεύω παράλληλα με 6s plus και το edge με ζορίζει ποιο πολυ.ειναι και η οθόνη του υπέρ ευαίσθητη και πολλές φορές πατάω αλλα αντί άλλων.επισης οπως και κάποιο άλλο παιδι ειχε γράψει,υπαρχει θεμα οταν το δουλεύεις ξαπλωμένος.:) δεν βολεύει!

Σκέφτομαι πολυ σοβαρά να παω στο απλό....

550 μεταχειρισμενο 10 ημερών... είχε και τις ζελατίνες πάνω :P (αρχική αγορά Kizer store 650)

Πολύ τυχερός

Μπράβο!

HTC Diamond, HTC M4, HTC M7,LG G2, LG G3, LG G4, Sam S6, Sam S7, Sam S8, Sam S8+, Sam S9, Sam S9+, Sam Note 9, Sam S10 plus, Sam Note 10, Sam Note 10 plus

Πολύ τυχερός

Μπράβο!

Ωραιος ο θανος μπραβο φιλε μου...!!! Εγω ειχα βρει το δικο μου 10 περιπου ημερων με 570 αλλα ελληνικο απο cosmote..!!! Το κινητο ειναι σουπερ !! :p :lol:

Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου...

Samsung Galaxy S21 Ultra / Galaxy Watch Ultra ;)

Παίδες εγώ έχω το note 5 και η αλήθεια είναι ότι με κούρασε λίγο το μέγεθος το πενάκι δεν το χρησιμοποιώ τόσο συχνά και μου έχει τύχει τώρα να κάνω ανταλλαγή με το μικρό.. Το σκέφτομαι μιας και θέλω one handed συσκευή. Υπάρχει κανείς που να έχει κάνει την μετάβαση? Από μπαταρία πιστεύω ότι θα είναι ακριβώς τα ίδια με τα sοt που βλέπω.

• Administrators
Αν δεν σε βολεύει το μέγεθος και δεν εκμεταλλεύεσαι τις Note λειτουργίες... δεν έχεις κανέναν λόγο να μην πας στο S7.

Modpic.gif

Πάντως είμαι και εγώ σε αναζήτηση για S7 και βλέπω σήμερα πήγε στα 589 στο σκρουτζ...

Από την άλλη το πλαίσιο έχει 10% επιστροφή με eurobank και σου δίνει και μια δωροεπιταγή 100 € για μελλοντική όμως αγορά το οποίο με χαλάει και είναι λίγο εκιβιαστικό ωστόσο η συνολική τιμή βγαίνει στα 556 €

Πάντως είμαι και εγώ σε αναζήτηση για S7 και βλέπω σήμερα πήγε στα 589 στο σκρουτζ...

Από την άλλη το πλαίσιο έχει 10% επιστροφή με eurobank και σου δίνει και μια δωροεπιταγή 100 € για μελλοντική όμως αγορά το οποίο με χαλάει και είναι λίγο εκιβιαστικό ωστόσο η συνολική τιμή βγαίνει στα 556 €

H προσφορά του ΠΛΑΙΣΙΟΥ για τα s7/edge είναι κορυφαία....και μέχρι 24 ατοκες για οποιον δεν εχει να διαθεσει άμεσα. Το 100 ευρώ δωροεπιταγη μπορεί να φαινεται με μια πρωτη αναγνωση δεσμευτικό , αλλά δε νομιζω οτι θα δυσκολευτει καποιος να δαπανησει 100 ευρω στον επομενο χρόνο , στην συγκεκριμενη αλυσιδα.

Ισχύει ακόμα για τη δωροεπιταγή; Στο site τους φαίνεται μόνο το 10% επιστροφή

Ισχύει:

http://www.plaisio.gr/Campaign/s7-terms-return.htm

Στον Κωτσόβολο που το παρήγγειλα εγώ δίνουν 100 ευρώ δωροεπιταγή + ασφάλεια κινητού αξιάς 110 ευρω ,για όποιον ενδιαφέρεται για αγορά
Θοδωρης

Μια χαρά. Ισχύει μέχρι 15/4, οπότε προλαβαίνω να δω και το νέο HTC και να αποφασίσω.

Οι εφαρμογές για ηχογράφηση κλήσης δουλεύουν κανονικά στη συσκευή; Κατά προτίμηση μέσω bluetooth. Διαβάζω ότι στον exynos δουλεύει, ενώ με τον snapdragon έχει πρόβλημα

Στον Κωτσόβολο που το παρήγγειλα εγώ δίνουν 100 ευρώ δωροεπιταγή + ασφάλεια κινητού αξιάς 110 ευρω ,για όποιον ενδιαφέρεται για αγορά

η ασφάλεια μέχρι πότε ισχύει?

Καλησπερα.3 μερα με το s7 το απλο,ερχομενος απο iphone για χρονια.καταπληκτηκο κινητο το 7.γρηγορο,ομορφο,παναλαφρο ειδηκα σε σχεση με το 6ς+ που ειχα πριν.εχω μερικες αποριες τωρα στην αρχη.το wifi δεν νομιζω να ειναι και το πιο δυνατο στον κοσμο ετσι?επισης κατι που παρατηρησα χτες βραδυ ηταν οτι οταν το εβαζα σε εξοικομιση ενεργιας το κινητο ειχε προβλημα στην χρηση ομιλιας η μεσω viber αλλα και messeger.αυτο μπορει να ειναι και θεμα ρουτερ,θα το τσεκαρο και σημερα αλλαζοντας το και θα σας πω.αν μπορει καποιος να το δοκιμασει και να πει εδω θα ειναι καλο.στα υπολοιπα τωρα οπως ειπα και πριν ειναι πανεμορφο,η οθονη μαγικη οπως και η καμερα του.η μπαταρια ειναι απλα οκ μια μετρια προς καλη αυτονομια.το 5ωρω που αναφερει ο φιλος πιο πανω για το on screen time δεν το εχω δει ακομα μιας και το ψηλοσκαλιζω συνεχως.κατι που θα ηθελα ηταν να μου πει καποιος αν μπορω να βαλω να εμφανιζετε καποια μορφη καιρου στην οθονη κλειδωματος μιας και ειμαι νεος στον κοσμο του android και ακομα δεν ξερω πολλα βασικα πραγματα.

η ασφάλεια μέχρι πότε ισχύει?

Για ένα χρόνο μου είπαν . Η οποία περιλαμβάνει 2 επισκευές και 1 αντικατάσταση συσκευής για οτιδήποτε πάθει και δεν το καλύπτει ο κατασκευαστής

Θοδωρης

Για ένα χρόνο μου είπαν . Η οποία περιλαμβάνει 2 επισκευές και 1 αντικατάσταση συσκευής για οτιδήποτε πάθει και δεν το καλύπτει ο κατασκευαστής

Σαφώς η δωροεπιταγη δεν ξεπέφτει από το αρχικό ποσό του κινητού,ετσι?

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Εννοείται ότι ο κωτσοβολος θέλει να σε ξαναδεί και να περάσεις την πόρτα του ακόμη και για πίστωση...

Υποψιάζομαι ότι την έκπτωση την έχει πάρει ο κωτσοβολος από την σασμουνγκ και την δίνει σε εσένα μέσω δικής του δωροεπιταγης

Δυστυχώς όχι :mad:

Θοδωρης

• The title was changed to Samsung Galaxy S7 (SM-G930F)