panos_27 Δημ. January 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2017 το θεμα ειναι οτι στο phone info εχει και την btu στα available csc codes, ενω το firmware ειναι UK BTU. αλλα για καποιο λογο μ κραταει το ιταλικο csc π ειχα πριν. Τι διαδικασια εκανες;; αποκλειεται να σου κραταει το αλλο αν το εκανες σωστα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lagoskon Δημ. January 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2017 το θεμα ειναι οτι στο phone info εχει και την btu στα available csc codes, ενω το firmware ειναι UK BTU. αλλα για καποιο λογο μ κραταει το ιταλικο csc π ειχα πριν. Δε διάβασες καλά αυτά που εγραψα. Αφού υπήρχε μεσα το btu τοτε για να αλλάξει πρέπει να φλασαρεις ρομ που δεν το περιεχει , πx EUR ελληνική και μετά την BTU. σκετο csc ολες τις φορες . Παράθεση Xiaomi Mi 9T 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_z250 Δημ. January 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2017 (edited) κατέβασα την official UK BTU από Sammobile, φλασαρα το αρχεία εκεί που πρέπει το καθένα, και έχει δύο ακόμα αρχεία ένα csc home και και ένα σκέτο, εγώ έβαλα το σκέτο http://i833.photobucket.com/albums/zz259/metaksas/Screenshot_20170117-222206_zpsdf3uj7ml.png http://i833.photobucket.com/albums/zz259/metaksas/Screenshot_20170117-222202_zpsp6pjxknq.png α οκ καταλαβα, θέλει 2 φλασαρισματα, μια που να μν το έχει και μετα αυτή, θα δοκιμάσω τώρα. Edited January 17, 2017 by kostas_z250 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lagoskon Δημ. January 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2017 Συγνώμη για το ύφος , αλλά....διαβάζεις κανα ποστ ή γράφεις μονο τα δικά σου..;;;; Παράθεση Xiaomi Mi 9T 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_z250 Δημ. January 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2017 σ απάντησα κάτω από τις φώτο, όταν είδα το ποστ σου. την πρώτη φορά που το έγραψες η αλήθεια είναι ότι δεν κατάλαβα τι εννοούσες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lagoskon Δημ. January 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2017 Προφανως είχες ITV ( Που εχει μεσα στο csc KAI BTU ) οπότε οσες φορες και να φλασαρεις την BTU θα κραταει το ITV. Κατέβασε την ελληνική EUR (που δεν εχει BTU ) πέρνα μια φορά την EUR και μετά την BTU. Πάντα το σκετο csc και να κάνεις φορματ από το recovery (wipe data) EDIT : Αργησα και εγω να δω την τροποποίηση. Σωστά 2 φορες φλασαρισμα Παράθεση Xiaomi Mi 9T 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_27 Δημ. January 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2017 σ απάντησα κάτω από τις φώτο, όταν είδα το ποστ σου. την πρώτη φορά που το έγραψες η αλήθεια είναι ότι δεν κατάλαβα τι εννοούσες. ακυρο, χαζομαρα ειπα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmys Δημ. January 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2017 Καλησπερα, θελω να ρωτησω δυο πραγματα, πως μπορω να απενεργοποιησω να αναβει η οθονη οταν περνα το χερι πανω απο την οθνη και δευτερον, αν υπαρχει τροπος, οταν σβηνω την οθονη να κλεινουν και ολες οι εφαρμογεςοπως παταμε κλεισιμο ολων μεσα απο το μενου πατωντας το αριστερο πληκτρο και βλεπουμε τι τρεχει.. Ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_27 Δημ. January 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2017 (edited) Εβαλα κι εγω το μαντολατο λοιπον σημερα και λεω να μοιραστω τις εμπειριες μου. Με μια πρωτη ματια βλεπω οτι εβαλαν επιτελους την νυχτερινη οραση, αυτο που κιτρινιζει η οθονη δηλαδη, που ειχε τοσα χρονια η apple κι εμεις κοιμομασταν. Θετικο επισης οτι μπορεις να ριξεις την αναλυση σε 1080Ρ ενδεχομενως για καλυτερη(?) μπαταρια, κατι που ακομα δεν εχω διαπιστωσει μιας και ειναι πρωτες ωρες. Καλοδεχουμενες και οι αλλαγες στην εμφανιση, κυριως στις κλησεις που παιζουν τα χρωματα μου αρεσε σαν εφε, οπως και οι συντομευσεις που εγιναν πιο μινιμαλ. Ενα ακομα θετικο ειναι οτι οπως ειπε κι ενας φιλος πιο πανω το αποτυπωμα φαινεται πιο γρηγορο, ανοιγει με το που το πατας δηλαδη. Θετικη για εμενα και η αλλαγη στην εφαρμογη της καμερας, εστω κι αν δεν ανεβασαν τον χρονο εκθεσης πανω απο 10 δευτερολεπτα που θα ηθελα. Παρατηρησα επισης οτι πηγαινει καπως πιο smooth και γρηγορα, εκτος αν ειναι λογω επαναφορας εργοστασιακων, νομιζω ομως οτι ειναι καπως πιο ''σβελτο''. Ενα αρνητικο που παρατηρησα για εμενα προσωπικα ειναι οτι μεγαλωσαν την κλιμακα στο slider της φωτεινοτητας.. Εννοω οτι βαλαν πιο πολλες σκαλες για χαμηλη φωτεινοτητα, δηλαδη στο 1/4 πχ οταν το ειχα στο σπιτι με την εκδοση 6,0,1 ηταν πιο δυνατη η φωτεινοτητα, ενω με την 7,0 απ οτι βλεπω στο ιδιο σημειο ειναι πιο χαμηλη.. Οχι κατι απαραιτητα κακο, απλα εμενα με παραξενεψε λιγο να πω την αληθεια. Σε γενικες γραμμες θετικη εντυπωση μεχρι τωρα, αρκει να φανει αυτο και στο βασικο που ειναι η μπαταρια. Edited January 17, 2017 by panos_27 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos154 Δημ. January 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2017 Η δυνατότητα να γίνει σαν δύο παράθυρα η οθόνη υπάρχει?? γιατί δεν το βρίσκω πουθενά.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_27 Δημ. January 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2017 Η δυνατότητα να γίνει σαν δύο παράθυρα η οθόνη υπάρχει?? γιατί δεν το βρίσκω πουθενά.. ναι αν πατησεις το αριστερα κουμπι των προσφατων και μετα το παραθυρακι διπλα στο Χ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 18, 2017 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2017 Καλησπερα, θελω να ρωτησω δυο πραγματα, πως μπορω να απενεργοποιησω να αναβει η οθονη οταν περνα το χερι πανω απο την οθνη και δευτερον Ρυθμίσεις -> Προσβασιμότητα -> Κινητικές δυνατότητες και αλληλεπίδραση -> Εύκολη ενεργοπ. οθόνης αν υπαρχει τροπος, οταν σβηνω την οθονη να κλεινουν και ολες οι εφαρμογεςοπως παταμε κλεισιμο ολων μεσα απο το μενου πατωντας το αριστερο πληκτρο και βλεπουμε τι τρεχει.. Ευχαριστω. Με το greenify αλλά για να δουλέψει σωστά χρειάζεται rooted device. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makisxxx Δημ. January 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2017 Από τι βλέπω σήμερα υπάρχει και η United Kingdom Νougat στο sammobile! Τι είναι καλύτερο να βάλω με odin την 6.1 και να κάνει μόνη της update η να βάλω κατευθείαν me odin την 7.0 ? Για να ξανά έχουμε κανονικά εγγύηση οσοι έχουμε csc ελληνικό πρέπει να αλλάξουμε csc όταν με το κάλο βγει η ελληνική Nougat ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. January 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2017 Από τι βλέπω σήμερα υπάρχει και η United Kingdom Νougat στο sammobile! Τι είναι καλύτερο να βάλω με odin την 6.1 και να κάνει μόνη της update η να βάλω κατευθείαν me odin την 7.0 ? Για να ξανά έχουμε κανονικά εγγύηση οσοι έχουμε csc ελληνικό πρέπει να αλλάξουμε csc όταν με το κάλο βγει η ελληνική Nougat ? Το ιδιο πραμα ειναι.Βαλε κατευθειαν την 7 να μην χανεις χρονο. Εκτος κι αν θες να εχεις αρχειο την 6αρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokratisk91 Δημ. January 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2017 Το ιδιο πραμα ειναι.Βαλε κατευθειαν την 7 να μην χανεις χρονο. Εκτος κι αν θες να εχεις αρχειο την 6αρα. Όποια επίσημη rom και να βάλεις, η εγγύηση ισχύει κανονικά. Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thp87 Δημ. January 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2017 Βγήκε η nougat βλέπω. Για όλους ή μόνο για τους beta προς το παρόν; Ξέρουμε αν ήρθε και για ιταλική unbranded; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. January 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2017 Βγήκε η nougat βλέπω. Για όλους ή μόνο για τους beta προς το παρόν; Ξέρουμε αν ήρθε και για ιταλική unbranded; Για όλους. Έχει βγει για Αγγλικά unbranded και σίγα σιγά για τους υπόλοιπους. Δεν υπάρχει χρονοδιάγραμμα. Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. January 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2017 Αυτες οι οδηγιες για να βαλουμε την αγγλικη δεν ισχυουν ? γιατι κατι διαβαζω οτι πρεπει να περασουμε και κατι BTU και κατι τετοια... Δεν ειναι τοσο απλο οσο λενε στο sammobile ? Instructions Extract (unzip) the firmware file Download Odin v3.11.1 Extract Odin ZIP file Open Odin v3.11.1 Reboot Phone in Download Mode (press and hold Home + Power + Volume Down buttons) Connect phone and wait until you get a blue sign in Odin Add the firmware file to AP / PDA Make sure re-partition is NOT ticked Click the start button, sit back and wait few minutes Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokratisk91 Δημ. January 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2017 Αυτες οι οδηγιες για να βαλουμε την αγγλικη δεν ισχυουν ? γιατι κατι διαβαζω οτι πρεπει να περασουμε και κατι BTU και κατι τετοια... Δεν ειναι τοσο απλο οσο λενε στο sammobile ? Instructions Extract (unzip) the firmware file Download Odin v3.11.1 Extract Odin ZIP file Open Odin v3.11.1 Reboot Phone in Download Mode (press and hold Home + Power + Volume Down buttons) Connect phone and wait until you get a blue sign in Odin Add the firmware file to AP / PDA Make sure re-partition is NOT ticked Click the start button, sit back and wait few minutes Απλό είναι. Ακολουθείς τις οδηγίες από το sammobile! Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. January 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2017 Το WiFi συνεχίζει να είναι επιλεκτικό;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_27 Δημ. January 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2017 Το WiFi συνεχίζει να είναι επιλεκτικό;; Τι εννοεις επιλεκτικο; δεν εχω παρατηρησει καποιο θεμα συγκεκριμενο εγω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. January 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2017 Τι εννοεις επιλεκτικο; δεν εχω παρατηρησει καποιο θεμα συγκεκριμενο εγω.. Όταν άλλα κινητά βρίσκουν 10 WiFi εμείς βλέπουμε 3 με το καλύτερο σήμα. Συνεχίζει να ισχύει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannhsst Δημ. January 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2017 Ουτε αυριο θα κατεβει η αγγλικη BTU με 50kb/s... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_27 Δημ. January 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2017 Όταν άλλα κινητά βρίσκουν 10 WiFi εμείς βλέπουμε 3 με το καλύτερο σήμα. Συνεχίζει να ισχύει; Δεν το έχω προσέξει να σου πω την αλήθεια Ουτε αυριο θα κατεβει η αγγλικη BTU με 50kb/s... Εγω την κατέβασα σήμερα να την έχω. Γρήγορα κατέβηκε σε σχέση με άλλες φορές Sent from my Galaxy s7 gold Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannhsst Δημ. January 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2017 θεσ/νικη ποια περιοχη μενεις? αν μπορουσες να την περνουσες στο στικακι μου.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts