mike Δημ. June 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2017 (edited) Το 2ο link με αυτα που τικαρεις δεν ανοιγει σωστα. Στάλθηκε από το SM-G928F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk https://dl.xda-developers.com/4/0/9/8/3/7/2/Screenshot_20170402-174033.png?key=GCQ0W1-AmxrF5miQBjc75w&ts=1496395086 από το package disabler pro γράφεις theme kai τικαρεις (απενεργοποιείς) 1 samsung thema's 2 thema's Edited June 2, 2017 by mike+ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rapsodos1979_ Δημ. June 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2017 Πηρε κανενας απο εμάς τη μικρή αναβάθμιση που πήρε τοωedge? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matrix Δημ. June 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2017 (edited) Για όσους συνεχίζουν να έχουν πρόβλημα με τις τυχαίες επαννεκινήσεις, κατεβάστε απο το playstore το HSPA+ Tweaker (3G booster) και είστε κομπλέ, σταθεροποιεί το σήμα και ταυτόχρονα προσθέτει περισσότερη σταθερότητα οσον αφορά τη διάρκεια της μπαταρίας. Εδώ και 3 μέρες που το έχω εγκαταστήσει δεν έχω αντιμετωπίσει κανένα θέμα με random restarts. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.BBsRs.HSPAP.Tweaker&hl=el Edited June 2, 2017 by matrix Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agriniopk Δημ. June 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2017 Όταν είναι η φωτογραφική στην προηγμένη λειτουργία, αποθηκεύει τις φώτο και ρε raw μορφή ? Κάποια κινητά το κάνουν (νομίζω) Το κάνει και το δικό μας? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marlboro man Δημ. June 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2017 Για όσους συνεχίζουν να έχουν πρόβλημα με τις τυχαίες επαννεκινήσεις, κατεβάστε απο το playstore το HSPA+ Tweaker (3G booster) και είστε κομπλέ, σταθεροποιεί το σήμα και ταυτόχρονα προσθέτει περισσότερη σταθερότητα οσον αφορά τη διάρκεια της μπαταρίας. Εδώ και 3 μέρες που το έχω εγκαταστήσει δεν έχω αντιμετωπίσει κανένα θέμα με random restarts. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.BBsRs.HSPAP.Tweaker&hl=el τι σχεση μπορει να εχει μια εφαρμογη που σταθεροποιει το σημα του κινητου με τις επαννεκινησεις; :wacko: Παράθεση iphone 14 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matrix Δημ. June 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2017 γιατι δεν δοκιμάζεις να δεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirtos Δημ. June 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2017 Κατέβασα την έκδοση touchwise από εδώ και όλα φαίνονται καλά μέχρι στιγμής . Απολύτως συμβατή δηλαδή. Χωρίς βέβαια εμφανείς διαφορες παρά μόνο στην αρχική οθόνη. Θα κατεβάσω και κάνα theme και βλέπουμε..... http://www.apkmirror.com/apk/samsung-electronics-co-ltd/touchwiz-home/touchwiz-home-6-1-02-release/touchwiz-home-6-1-02-android- Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marlboro man Δημ. June 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2017 γιατι δεν δοκιμάζεις να δεις? 1. γιατι δεν εχω προβλημα 2, διοτι πρεπει να βαλεις το τηλ σε 3G only και δεν με βολευει στις περιοχες που κινουμαι. Παράθεση iphone 14 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matrix Δημ. June 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2017 ε αφου δεν έχεις πρόβλημα γιατί συζητάμε? Αυτη η "λύση" είναι γι αυτούς που έχουν θέμα με τα random restarts φίλε μου. ΕΛΕΟΣ!!!! :-P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marlboro man Δημ. June 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2017 αντε παλι... το συζηταμε γιατι ειναι απιθανο να εχει σχεση μια εφαρμογη για το σημα, με τις επανεκκινησεις ενος κινητου! Και αποδειξη αυτου ειναι πως με την 6.0 κανεις δεν ειχε αναφερει τετοιο προβλημα. Παράθεση iphone 14 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matrix Δημ. June 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2017 (edited) ναι γιατι απ οτι φαινεται ειναι θεμα μοντεμ. Οταν το βαλεις στη λειτουργια πτησης δεν υπάρχει θεμα με επανεκινησεις, ουτε οταν του αφαιρεσεις την σιμ. Αυτος ο τροπος λειτουργησε μια χαρα για μενα και απο τοτε σταματησαν οι συχνες επανεκινησεις και η μπαταρια κραταει περισσοτερο. Να στο αναλυσω δεν μπορω, αν καποιος εχει προβλημα με τα random restarts, πιστευω οτι αυτος ο τροπος ειναι μια καποια λυση. Για nougat μιλάμε μετά το τελευταίο update, οχι για την 6 Edited June 2, 2017 by matrix Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marlboro man Δημ. June 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2017 επειδη ομως εγω μπορω να στο αναλυσω, θα πω τα εξης: για να αποδειξεις πως ειναι θεμα modem, θα πρεπει να το αφησεις για ιδιο χρονικο διαστημα σε flight mode με αυτο εκτος flight mode. Πχ, απο μια εβδομαδα και στις 2 καταστασεις. και αυτο δεν αρκει, θα πρεπει να κανεις την ιδια χρηση και στις 2 περιπτωσεις. μετα πρεπει να κανεις το ιδιο με τη sim που λες, αν και δεν χρειαζεται γιατι η sim δεν "λειτουργει" σε flight mode. αφου κανεις τα παραπανω, τοτε μπορεις να πεις πως ισως ειναι θεμα μοντεμ. Και αφου το πεις αυτο πρεπει να το πας στο σερβις γιατι ειναι απαραδεκτο να μην λειτουργει σωστα ενα τοσο ακριβο κινητο, δεν αρχιζεις να δοκιμαζεις οτι εφαρμογη υπαρχει στο play store ελπιζοντας πως θα σου λυσει το προβλημα. νομιζω τωρα εγινε πιο κατανοητο. Παράθεση iphone 14 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matrix Δημ. June 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2017 (edited) Κατανοητό είναι για σένα, εγω βλέπω οτι με την εφαρμογη αυτή σταμάτησαν τα bootloops και έχει καλύτερη μπαταρία το S7 μου. Δεν πήρα σβάρνα το playstore να βρω μια λύση, κάπου το διάβασα και είπα να την μοιραστώ. Αυτη η μάστιγα οι "ξερόλες" ρε παιδάκι μου..... Τεσπα προκαλώ οποιονδήποτε που εχει θεμα επανεκκινήσεων να χρησιμοποιήσει αυτη την εφαρμογή που ανέφερα και αφήστε τον marlboro man να καπνίζει αδιάφορος αφου δεν αντιμετωπίζει κανενα θεμα με τη συσκευή του. Α.....και καλες διακοπές σε όλους! Edited June 2, 2017 by matrix Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
C_Q20 Δημ. June 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2017 Καλησπέρα παιδιά. Έχω ένα προβληματάκι με τον ήχο. Πρόσφατα άρχισε να χάνετε κατά τη διάρκεια παιχνιδιών και τώρα τελευταία και κατά τη διάρκεια αναπαραγωγής βίντεο, μουσικής, κτλ. Διάβασα σε προηγούμενα posts πως έχει παρατηρηθεί και σε άλλους χρήστες αλλά δεν βρήκα κάποια λύση. Έκανα clear cache αλλά συνεχίζει. Προτού προχωρήσω σε restore, ήθελα να ξέρω αν έχετε βρει κάποια λύση ή αν γενικά είναι γνωστό το πρόβλημα αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos154 Δημ. June 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2017 Με το s8 theme Εκτός από τα φόντα και τα εικονίδια τι άλλο αλλάζει έχει παρατηρήσει κανείς ή μόνο αυτά?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mike Δημ. June 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2017 Με το s8 theme Εκτός από τα φόντα και τα εικονίδια τι άλλο αλλάζει έχει παρατηρήσει κανείς ή μόνο αυτά?? ναι μόνο αυτά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos154 Δημ. June 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2017 Το έκανα και αξίζει τελικά πολύ πιο όμορφο! Κατέβασα και το always on display το καινούργιο και μπορείς να κάνεις ρυθμίσεις. Λέτε να μπορούσες και πριν και να μην το είχα παρατηρήσει? https://drive.google.com/file/d/0B63QpWziH7DaNEo4RFhjM0RwLXc/view?usp=drivesdk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mike Δημ. June 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2017 Το έκανα και αξίζει τελικά πολύ πιο όμορφο! Κατέβασα και το always on display το καινούργιο και μπορείς να κάνεις ρυθμίσεις. Λέτε να μπορούσες και πριν και να μην το είχα παρατηρήσει? https://drive.google.com/file/d/0B63QpWziH7DaNEo4RFhjM0RwLXc/view?usp=drivesdk έβαλες πιστεύω και την νέα touchwiz:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. June 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2017 Το εβαλα και εγω στο S6 Edge Plus.Πολυ καλο το μονο που δεν μου αρεσει λιγο ειναι οτι πανω στην οθονη οταν βαζεις widget αφηνει κενο. Δεν στοιχιζεται ψηλα. Στάλθηκε από το SM-G928F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_27 Δημ. June 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2017 Όταν είναι η φωτογραφική στην προηγμένη λειτουργία, αποθηκεύει τις φώτο και ρε raw μορφή ? Κάποια κινητά το κάνουν (νομίζω) Το κάνει και το δικό μας? Μονο αμα το επιλεξεις απ τις ρυθμισεις της καμερας. ----- προσθήκη μηνύματος 53 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Κατανοητό είναι για σένα, εγω βλέπω οτι με την εφαρμογη αυτή σταμάτησαν τα bootloops και έχει καλύτερη μπαταρία το S7 μου. Δεν πήρα σβάρνα το playstore να βρω μια λύση, κάπου το διάβασα και είπα να την μοιραστώ. Αυτη η μάστιγα οι "ξερόλες" ρε παιδάκι μου..... Τεσπα προκαλώ οποιονδήποτε που εχει θεμα επανεκκινήσεων να χρησιμοποιήσει αυτη την εφαρμογή που ανέφερα και αφήστε τον marlboro man να καπνίζει αδιάφορος αφου δεν αντιμετωπίζει κανενα θεμα με τη συσκευή του. Α.....και καλες διακοπές σε όλους! Το bootloop που κολλαει με την επανεκκινηση;; Επειδη οπως ειπες ειναι τυχαιες οι επανεκκινησεις, ισως και να ετυχε τωρα να μην σου εχει κανει.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosmc Δημ. June 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2017 (edited) Ανοιχτό wifi, συνεχής χρήση με σερφαρισμα για περίπου 1 με μιάμιση ωρα και κάμποσες φωτογραφιες από 100% μπαταρία στο 40% είναι νορμάλ? Γιατί αν δεν είναι μαλλον έφυγε για service γιατί ή κάτι δε πάει καλά με τη δικιά μου συσκευή ή τελικα είναι γενικό το κακο με την αυτονομία της sammy και θα στραφω προς apple μεριά γιατί η αυτονομία είναι το παν για μένα τουλάχιστον. Edited June 3, 2017 by giorgosmc Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bromonano2 Δημ. June 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2017 (edited) Ανοιχτό wifi, συνεχής χρήση με σερφαρισμα για περίπου 1 ωρα, από 100% μπαταρία στο 40% είναι νορμάλ? Γιατί αν δεν είναι μαλλον έφυγε για service γιατί ή κάτι δε πάει καλά με τη δικιά μου συσκευή ή τελικα είναι γενικό το κακο με την αυτονομία της sammy και θα στραφω προς apple μεριά γιατί η αυτονομία είναι το παν για μένα τουλάχιστον. Όχι δεν είναι φυσιολογικό φίλε μου. Το έχουμε ξαναπεί για την συσκευή σου. Επί 2 βδομάδες τώρα το ίδιο τροπάρι. Πήγαινε το για service. Η πουλά το και πήγαινε στην αγαπημένη σου εταιρεία. Συγνωμη για τον τόνο και το ύφος μου αλλά να μία κατανάλωση σημερινή με συνεχόμενη χρήση wifi σε s7 EDGE. Edit Η απάντηση μου πήγαινε στο αρχικό ποστ το οποιο έχω κάνει και QUOTE. Τωρα το πόσες φορές θα γινει Edit το αρχικό δεν γνωρίζω Edited June 3, 2017 by bromonano2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos154 Δημ. June 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2017 Η εφαρμογή e-mail της Samsung όταν στέλνω email τα στέλνει σαν κωδικοποιημένα ότι να ναι ακαταλαβίστικα. Ξέρει κανένας τι φταίει?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. June 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2017 Με τι φωτεινοτητα οθονης εχεις αυτο το εξωφρενικο αποτελεσμα bromonano 2? Στάλθηκε από το SM-G928F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bromonano2 Δημ. June 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2017 (edited) Με τι φωτεινοτητα οθονης εχεις αυτο το εξωφρενικο αποτελεσμα bromonano 2? Στάλθηκε από το SM-G928F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Στο αυτόματο πάντα. Να τονίσω ότι το κινητό είναι 12 μηνών και εχει γίνει αλλαγή πλακέτας και μπαταρίας πριν 1 βδομάδα. Τα νούμερα είναι καταπληκτικά, πολύ καλύτερα από apc8. Γιαυτο όσοι εχετε προβλημα με nougat κτλ ψάξτε το. Edited June 3, 2017 by bromonano2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts