jimmys Δημ. May 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2017 φιλε απο εδω.....> https://www.sammobile.com/apk/touchwiz-home/touchwiz-home-6-1-02/ , κατεβασε και εγκατεστησε την τελευταια ειδηση του touchwiz. εχει την ρυθμιση που θες Υπαρχει τροπος να δω αν εχω την τελευταια εκδοση του touchwiz? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vriz27 Δημ. May 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2017 Υπαρχει τροπος να δω αν εχω την τελευταια εκδοση του touchwiz? αν εννοεις στο κινητο σου , το βλεπεις απο τις ρυθμισεις/εφαρμογες και πατάς παρατεταμενα στην αρχικη/touchwiz. συγκρινεις μετά αυτο που εχεις εσυ με αυτη που εχει ανεβει στο site. Παράθεση Σε έχω δει πρωτάθλημα να παίρνεις... ...σε έχω δει στην γ' εθνική... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mike Δημ. May 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2017 Τελικα η Nougat ειναι μια αποτυχια και μιση, σημερα ετυχε να πιασω ενα s7 με marshmallow ενος φιλου και το συγκρινα με το δικο μου με nougat κατω απο ιδιες συνθηκες, ηχος, εικονα, καμερα, αυτονομια, ΤΑΧΥΤΗΤΑ σε ανοιγμα εφαρμογων, ολα καλυτερα, ολα πιο smooth, και η ερωτηση μου τωρα και παρακαλω ας μου απαντησει καποιςο που ξερει, αν γυρισω σε marshmalow με odin κυνδινευω να χασω την εγγυηση? μόνο σε μένα αρέσει με nougat,έβαλα την νέα εκδοσή της touchwiz ,κατέβασα και τα εικονίδια και θέμα του s8 dark, απενερποιώντας τα themes στο package disabler pro , και το τηλ απλά οπτικά είναι υπέροχο σφαιρατο :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmys Δημ. May 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2017 αν εννοεις στο κινητο σου , το βλεπεις απο τις ρυθμισεις/εφαρμογες και πατάς παρατεταμενα στην αρχικη/touchwiz. συγκρινεις μετά αυτο που εχεις εσυ με αυτη που εχει ανεβει στο site. Δεν βρισκω αυτό που λες, παω ρυθμισεις / εφαρμογες, μετα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vriz27 Δημ. May 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2017 αφού πας εκεί δεν σου βγάζει μια λίστα με τις εφαρμογές σού? σε αυτή την λίστα είναι και το touchwiz, όπως είναι στην φωτο. δεν στις βγάζει εσένα έτσι? Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Σε έχω δει πρωτάθλημα να παίρνεις... ...σε έχω δει στην γ' εθνική... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rapsodos1979_ Δημ. May 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2017 αφού πας εκεί δεν σου βγάζει μια λίστα με τις εφαρμογές σού? σε αυτή την λίστα είναι και το touchwiz, όπως είναι στην φωτο. δεν στις βγάζει εσένα έτσι? Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Με Η+ σε βλέπω...το 4g σέρνεται και σ'εσένα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vriz27 Δημ. May 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2017 Όχι κομπλέ είναι, απλά η φωτο είναι από μέσα στο γραφείο που είναι ψιλόυπογειο και γενικά δεν υπάρχει καλή λήψη εκεί. Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Σε έχω δει πρωτάθλημα να παίρνεις... ...σε έχω δει στην γ' εθνική... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosmc Δημ. May 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2017 Χαλια το android μαζί και η διαχείριση που κάνει στη μπαταρια πραγματικά πρέπει να είσαι με ένα φορτιστή στη πλάτη. Το μόνο που έχει να ζηλεύει το android από την Apple ήταν και θα είναι το IOS και στη περίπτωση του s7 αυτό είναι πιστό παράδειγμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bromonano2 Δημ. May 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2017 Χαλια το android μαζί και η διαχείριση που κάνει στη μπαταρια πραγματικά πρέπει να είσαι με ένα φορτιστή στη πλάτη. Το μόνο που έχει να ζηλεύει το android από την Apple ήταν και θα είναι το IOS και στη περίπτωση του s7 αυτό είναι πιστό παράδειγμα Νομίζω ότι ήρθε η ώρα να αλλάξεις τηλέφωνο ή να γυρισεις στα παλιά σου λημέρια ίσως? Χάλια χαλια δεν κάνει, άμα το πεις καμία 10αρια φορές ακομα θα το πιστέψω κ εγω.. Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatzivas Δημ. May 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2017 Χαλια το android μαζί και η διαχείριση που κάνει στη μπαταρια πραγματικά πρέπει να είσαι με ένα φορτιστή στη πλάτη. Το μόνο που έχει να ζηλεύει το android από την Apple ήταν και θα είναι το IOS και στη περίπτωση του s7 αυτό είναι πιστό παράδειγμα Πολύ αόριστη διατύπωση. Ήρθα από oneplus 3 στο S7 και μπορώ να πω ότι είναι αρκετά καλό. Το μόνο που μου ξενίζει είναι ότι ζεσταίνεται σχετικά,ενώ το op3 καθόλου. Κ έχει και τον αγωγό ψύξης το s7 Sent from my SM-G930F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatzivas Δημ. May 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2017 μόνο σε μένα αρέσει με nougat,έβαλα την νέα εκδοσή της touchwiz ,κατέβασα και τα εικονίδια και θέμα του s8 dark, απενερποιώντας τα themes στο package disabler pro , και το τηλ απλά οπτικά είναι υπέροχο σφαιρατο :) Μπορείς να δώσεις λινκ για το θέμα και το εικονίδια παρακαλώ; Sent from my SM-G930F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anestispro Δημ. May 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2017 μόνο σε μένα αρέσει με nougat,έβαλα την νέα εκδοσή της touchwiz ,κατέβασα και τα εικονίδια και θέμα του s8 dark, απενερποιώντας τα themes στο package disabler pro , και το τηλ απλά οπτικά είναι υπέροχο σφαιρατο :) Τα εικονίδια πως τα πέρασες φίλε? Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skorosporos Δημ. June 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2017 Παιδιά το πρόβλημα με τις χαμένες κλήσεις λύθηκε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatzivas Δημ. June 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2017 Τι πρόβλημα; ευτυχώς δεν διαπίστωσα κάτι Sent from my SM-G930F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALIEN_3_ Δημ. June 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2017 Παιδιά το πρόβλημα με τις χαμένες κλήσεις λύθηκε; Ειχα το προβλημα απο τις beta ακομα, για κανα 2 μηνο ειχα γυρίσει στην 6 . Εδω και 4 μερες ξανα πηγα στην τελευταια Ελληνικη 7αρα και προς το παρον χωρις να εχω κανει καν επαναφορα ( βαριόμουν) δεν εχω καμία χαμενη κλήση. Ας μην το ματιαξω εύχομαι να μην ξανα έχω. Παράθεση Θοδωρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatzivas Δημ. June 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2017 (edited) Επειδή έχω doa ακόμα και βλέπω με 4g ζεσταίνει μερικές φορές και με tapatalk κ σερφάρισμα, πως θα καταλάβω ότι έχω πρόβλημα; στο cpuz ποια θερμοκρασία από όλες κοιτάω κ Πόσο είναι το φυσιολογικό; Ευχαριστώ πολύ Sent from my SM-G930F using Tapatalk Εδώ πχ περιμένω για κούρεμα με φουλ σήμα wind 4g κ απλά σερφάρω κ διαβάζω tapatalk τπτ άλλο. Edited June 1, 2017 by skatzivas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. June 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2017 Τα εικονίδια πως τα πέρασες φίλε? Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ναι και εγω θα ηθελα να μαθω. Στάλθηκε από το SM-G928F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mike Δημ. June 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2017 (edited) Ναι και εγω θα ηθελα να μαθω. Στάλθηκε από το SM-G928F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk https://forum.xda-developers.com/s7-edge/themes/theme-samsung-galaxy-s8-t3582967 από εδώ άλλα για γίνει σωστά η δουλειά θέλει και το package disabler pro https://dl.xda-developers.com/4/0/9/7/6/4/4/Screenshot_20170401-221027.jpg?key=1h6wm367p2qaWNrnZaVMXA&ts=1496341259 https://dl.xda-developers.com/4/0/9/7/9/2/5/Screenshot_20170402-111605.png?key=56yleLK8Df9kg-1j5PMViw&ts=1496340715 και κάτι που ξέχασα όταν περνάτε ένα άλλο θέμα του S8 να διαγράφεται το προηγούμενο Edited June 1, 2017 by mike+ τροπποποιηση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suspect21 Δημ. June 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2017 Ρε παίδες, τι security patch έχετε? Εμένα είναι από τον Ιανουάριο, γενικά μετά τη nougat δεν έχω πάρει άλλη αναβάθμιση Με QB1 ειμαι Παράθεση οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmys Δημ. June 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2017 αφού πας εκεί δεν σου βγάζει μια λίστα με τις εφαρμογές σού? σε αυτή την λίστα είναι και το touchwiz, όπως είναι στην φωτο. δεν στις βγάζει εσένα έτσι? Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Όχι λειπει το Αρχικη touchwiz Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. June 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2017 Όχι λειπει το Αρχικη touchwiz Πας Ρυθμησεις-Εφαρμογες πατας πανω δεξια τις 3 τελιες και επιλεγεις Εμφανηση εφαρμογων συστηματος και υπαρχει εκει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmys Δημ. June 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2017 Πας Ρυθμησεις-Εφαρμογες πατας πανω δεξια τις 3 τελιες και επιλεγεις Εμφανηση εφαρμογων συστηματος και υπαρχει εκει. Ετσι ναι οκ το ειδα, και η τελευταια εκδοση είναι... ? Εγω εχω την 5.8.67 . Σε ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos154 Δημ. June 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2017 Αν καταφέρει κάνεις να βάλει τα εικονίδια ας πει πως γίνεται αναλυτικά αν Μπορεί και θέλει?? Πήγα να το κάνω αλλά τίποτα δεν κατάφερα ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mike Δημ. June 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2017 (edited) Αν καταφέρει κάνεις να βάλει τα εικονίδια ας πει πως γίνεται αναλυτικά αν Μπορεί και θέλει?? Πήγα να το κάνω αλλά τίποτα δεν κατάφερα ! από την σελίδα https://forum.xda-developers.com/s7-edge/themes/theme-samsung-galaxy-s8-t3582967 κατεβαζεις αυτό envGalaxyS8_Theme.apk - [Click for QR Code] (11.62 MB, 65928 views) η οποιο θέλεις zip περνάς στο κινητό σου το apk και κάνεις την εγκατάσταση, πηγαίνεις στα θέματα . βρίσκεις το θέμα galaxy s8 και πατάς ΔΩΡΕΑΝ ΔΟΚΙΜΗ από τις ρυθμίσεις πηγαίνεις επιλογες προγματιστη , υπηρεσίες που εκτελούνται , θέματα και πατάς διακοπή τώρα όπως είπα θα πρέπει να έχεις και το package disabler pro τικαρεις αυτά τα δυο https://dl.xda-developers.com/4/0/9/8/3/7/2/Screenshot_20170402-174033.png?key=GCQ0W1-AmxrF5miQBjc75w&ts=1496395086 και είσαι έτοιμος τώρα επειδή είναι θέμα δοκιμής αν δεν κάνεις τα παραπάνω το τηλ σε 5 λεπτά επανέρχεται καθώς αν πάλι κάνεις επανεκινηση πάλι επανέρχεται αυτά πάντως με την νεα touchwiz είναι φανταστικό :) όταν περνάτε ένα άλλο θέμα του S8 να διαγράφεται το προηγούμενο Edited June 2, 2017 by mike+ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. June 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2017 Το 2ο link με αυτα που τικαρεις δεν ανοιγει σωστα. Στάλθηκε από το SM-G928F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts