Jump to content

Samsung Galaxy S7 (SM-G930F)

geovass
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Σημαντικό αυτό που λες αδερφέ! Αν η αλλαγή πλακέτας έγινε μόνο για τις χαμένες κλήσεις, τότε θα γίνει ΠΑΝΙΚΟΣ από αλλαγές πλακέτας! Είναι σα να παραδέχονται πως το πρόβλημα είναι θέμα hardware και πρέπει να το διορθώσουν σε ΌΛΟΥΣ όσους έχουν χαμένες κλήσεις.

Να πω και γω μια γραμμή για την Nougat που μου ήρθε πριν λίγες μέρες.

Την πέρασα OTA (δεν μου έχουν έρθει ακόμα οι μικρές αναβαθμίσεις) χωρίς επαναφορές και κτλ

Πρώτα απ' όλα να πω ότι δεν ενθουσιάζομαι εύκολα με τις αναβαθμίσεις και πάντα είμαι επιφυλακτικός , ΑΛΛΑ η συγκεκριμένη έκδοση , έδωσε απίστευτη πνοή στο κινητό, στην μπαταρία τουλάχιστον 20% από πριν και σίγουρα στην διαχείριση της μνήμης. Είναι και άλλες μικρές και μεγάλες λεπτομέρειες που είναι καλοδεχούμενες με τη νέα αυτή έκδοση!

Καμιά χαμένη κλήση ως τώρα (ούτε και πριν είχα)! Βέβαια το έχω στο 2G και απλά το γυρνάω στο 4G όταν θέλω δίκτυο.

Αυτό που έχεις κάνει: << Βέβαια το έχω στο 2G και απλά το γυρνάω στο 4G όταν θέλω δίκτυο >>το έχω κάνει και γω και έτσι δεν υπάρχουν χαμένες κλήσεις, αλλά όμως είναι αυτό λύση;

Θα μου πεις μέχρι να διορθωθεί το πρόβλημα ναι, αλλά αν δεν το διορθώσουν;

Πάντως δεν νομίζω ότι είναι θεμα πλακέτας, διότι και άλλος που του την άλλαξαν, μετά από λίγο είχε τα ίδια.....

Συνδυασμός είναι κατά τη γνώμη μου, nougat - s7 & s7 edge και ίσως ελληνικά δίκτια. Όταν χάνει το σήμα , π.χ. μετρό, μετά παθαίνει κοκό μπλόκο , όχι πάντα αλλά πολλές φορές. Σαν να χρειάζεται να του δώσουν λίγο << ζωή >> στο τρόπο επανάκτησης του σήματος. Στο 2g που είναι πιο εύκολο δε κομπλάρει.

• Απαντήσεις 7,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Με 2G και κλειστά data δεν έχανε κλήσεις. Με 3G/4G και ανοιχτά data μπορεί να έχανε 5-10 κλήσεις την ημέρα.

Η συσκευή πήγε στο κατάστημα από όπου αγοράστηκε 5 ημέρες μετά την αγορά του. Το κατάστημα την προώθησε στο service και μας είπαν ότι έκαναν αναβάθμιση λογισμικού (ενώ είχαμε ήδη περάσει τη Nougat) και ότι η συσκευή είναι ΟΚ. Όμως συνέχισε να χάνει κλείσεις, το ξαναπήγαμε και τη δεύτερη φορά το service άλλαξε μητρική πλακέτα.

Οπότε στα πλαίσια της DOA εγγύησης, το κατάστημα θα μας δώσει μια άλλη συσκευή ή επιστροφή χρημάτων.

Στάλθηκε από το Huawei Mate 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Με 2G και κλειστά data δεν έχανε κλήσεις. Με 3G/4G και ανοιχτά data μπορεί να έχανε 5-10 κλήσεις την ημέρα.

Η συσκευή πήγε στο κατάστημα από όπου αγοράστηκε 5 ημέρες μετά την αγορά του. Το κατάστημα την προώθησε στο service και μας είπαν ότι έκαναν αναβάθμιση λογισμικού (ενώ είχαμε ήδη περάσει τη Nougat) και ότι η συσκευή είναι ΟΚ. Όμως συνέχισε να χάνει κλείσεις, το ξαναπήγαμε και τη δεύτερη φορά το service άλλαξε μητρική πλακέτα.

Οπότε στα πλαίσια της DOA εγγύησης, το κατάστημα θα μας δώσει μια άλλη συσκευή ή επιστροφή χρημάτων.

Άρα δεν ξέρουμε αν η αλλαγή μητρικής είναι η λύση; Και το δικό μου Samsung Galaxy S7 χανει από 0 έως δεκάδες κλήσεις τη μέρα και πολλά sms αργούν πολύ να μου έρθουν.

Εμενα χάνει περισσότερες κλήσεις σε 2g παρά σε 2g/3g/4g. 0 χαμενες κλήσεις με marshmallow. Ειναι 100% θέμα firware...

Εμενα χάνει περισσότερες κλήσεις σε 2g παρά σε 2g/3g/4g. 0 χαμενες κλήσεις με marshmallow. Ειναι 100% θέμα firware...

Εγώ και άλλοι δύο συνάδελφοι, με 2g δεν έχουμε χάσει ούτε μία κλήση. Με επιλογή σε 3g/2g ή 4g/3g/2g όλοι χάνουμε κλήσεις με διαφορετική συχνότητα ο καθένας. Προσωπικά μου έτυχε για μέρες ( 2- 4 μέρες ) να μη χάσω καμία ή όταν ξεκινούσε το πρόβλημα να χάνω και πέντε συνεχόμενες κλήσεις μέχρι να << ξυπνήσει >> το σήμα του και ξανά πάλι όταν τύχαινε να το χάσει και ανάλογα για πόση ώρα θα το έχανε..... τέλος πάντων, με το 2g κανείς μας κανένα πρόβλημα και για αυτό μου κάνει εντύπωση που λες ότι σου έχανε και μάλιστα περισσότερες με 2g!

εγω παντως προς το παρον δεν εχω κανενα προβλημα με κλησεις με την 7 αλλα εχω ενα προβληματακι με τους χαρτες κ μαλλον θα επισκευτω το service.

ειχα παντως στο προηγούμενο κινητο προβλημα με κλησεις το htc οne m7 με cosmote και ειχα δοκιμασει τα παντα. μεχρι κ custoum rom εβαλα αλλα το προβλημα συνεχιζοταν. μονο σε 2g ηταν οκ. παρεμπιπτόντως τωρα που πειρα το s7 πειρα μια καρτα vodafone κ την εβαλα στο μ7 k δουλευει μια χαρα χωρις προβλημα. ενω με cosmote επερνα τηλ. με ακουγανε κ δεν ακουγα τιποτα

Edited by jimbadou

εγω αφου ελυσα τα θεματα με τις χαμενες κλησεις , με τον πλεον επαναστατικο τροπο εν ετει 2017 , δηλ. γυριζοντας το μονο σε 2g , εδω και τρεις μερες αρχισα τα restart. εντυπωση μου προκαλει το γεγονος οτι δεν εχω βαλει εδω και παρα πολυ καιρο καποια νεα εφαρμογη , ωστε να πω οτι φταιει αυτο για τις επανεκκινησεις. ελληνικο unbranded , εντελως stock 7.0. μολις βρω λιγο χρονο θα το γυρισω στην 6.0. και να παει να κουρευτει η samsung. τελειως απογοητευση ρε ****το... αν δεν ημουνα 150% ικανοποιημενος με την κωλοκαμερα (δυο μπεμπηδες στην οικογενεια) θα το ειχα σουταρει...

Σε έχω δει πρωτάθλημα να παίρνεις...

...σε έχω δει στην γ' εθνική...

εγω αφου ελυσα τα θεματα με τις χαμενες κλησεις , με τον πλεον επαναστατικο τροπο εν ετει 2017 , δηλ. γυριζοντας το μονο σε 2g , εδω και τρεις μερες αρχισα τα restart. εντυπωση μου προκαλει το γεγονος οτι δεν εχω βαλει εδω και παρα πολυ καιρο καποια νεα εφαρμογη , ωστε να πω οτι φταιει αυτο για τις επανεκκινησεις. ελληνικο unbranded , εντελως stock 7.0. μολις βρω λιγο χρονο θα το γυρισω στην 6.0. και να παει να κουρευτει η samsung. τελειως απογοητευση ρε ****το... αν δεν ημουνα 150% ικανοποιημενος με την κωλοκαμερα (δυο μπεμπηδες στην οικογενεια) θα το ειχα σουταρει...

Και εγω σκεφτομαι να γυρισω στην 6 καποια στιγμη. Απλα θα περιμενω να δω αν θα φτιαξει με το επομενο update .

Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Και εγω σκεφτομαι να γυρισω στην 6 καποια στιγμη. Απλα θα περιμενω να δω αν θα φτιαξει με το επομενο update .

που και σε αυτό το θέμα μας έχει γράψει ο Κιμ...εχει φτάσει Μάιος και είμαστε ακόμη με security patches Ιανουαρίου.

Σε έχω δει πρωτάθλημα να παίρνεις...

...σε έχω δει στην γ' εθνική...

Οντως. Τα πηρα σημερα με 4 χαμενες κλησεις και γυρισα στην τελευταια 6αρα χωρις csc code για να αποφυγω updates.

Με Ιταλικη nougat δεν έχω χάσει ποτέ κλήση ούτε έχει κάνει κάποιο restart. Είτε σε 2G είτε 4G.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Με ελληνική nougat δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα , το έχω γυρισμενο σε 4G και δεν έχω χάσει ούτε μία κλήση

Οι χαμένες κλήσεις δεν θα έπρεπε να διαρκούν σε μόνιμη βάση όταν εμφανιστεί το πρόβλημα αν είναι θέμα πλακέτας; ή έχει πρόβλημα η πλακέτα ή δεν έχει; μια να έχει και μια να μην έχει και σε τόσους πολλούς; εγώ επιμένω ότι δεν πιστεύω ότι φταίνε οι πολύ αλλά οι λίγοι δλδ τα δίκτυα.

Πχ σε εμένα εμφανίστηκε το πρόβλημα για 4 με 5 μέρες. Τώρα όλα καλά χωρίς να κάνω κάτι. Άρα που καταλήγουμε; έχει πρόβλημα το κινητό; είχε πρόβλημα και το ξεπέρασε;

Πώς το ξεπέρασε; δεν έκανα κάτι!

Edited by agriniopk

για τις χαμενες κλησεις, τα σχετικα sms ερχονται κανονικα;

Αυτό που διαβάζω από τους άλλους αλλά και από δική μου εμπειρία, ναι έρχονται κανονικά.

Άρα το δίκτυο προσπάθησε να σε βρει το κινητό και δεν το βρήκε. Αν φταίει η πλακέτα λογικά θα ήταν μόνιμο το πρόβλημα και όχι για λίγο και μετά να εξαλείφεται το πρόβλημα.

Edited by agriniopk

τη στιγμη που ερχονται αυτα τα sms, τα data λειτουργουν κανονικα ή οχι; Ας το παρατηρησει καποιος αυτο. :)

iphone 14 pro

τη στιγμη που ερχονται αυτα τα sms, τα data λειτουργουν κανονικα ή οχι; Ας το παρατηρησει καποιος αυτο. :)

Λογικά το πρόβλημα είναι στιγμιαίο άρα και λογικό είναι αδύνατο να δεις αν λειτουργεί στο συγκεκριμένο χρονικό δευτερόλεπτο λειτουργούσε το data του κινητού

προφανως δεν μπροεις να δεις, γιαυτο ρωταω τι γινεται αφου φθασει το sms.

Δεν γίνεται κάτι.. Το κινητό δουλεύει κανονικά... αυτό βασικά που λένε πολύ είναι ότι δεν έρχεται η κλήση και έρχεται το sms κάποιες φορές μέσα στη μέρα κτλ

Edited by agriniopk

Δεν γίνεται κάτι.. Το κινητό δουλεύει κανονικά... αυτό βασικά που λένε πολύ είναι ότι δεν έρχεται η κλήση και έρχεται το sms κάποιες φορές μέσα στη μέρα κτλ

Αυτο ακριβως συμβαινει. Αυτοι που με καλουσαν νομιζαν οτι το εκλεινα. Γυρισα μαρς και ησυχασα. Αν βγει update που το διορθωνει θα επανελθω σε Νουγκατ. Αλλιως μενω εκει.

Οι χαμένες κλήσεις δεν θα έπρεπε να διαρκούν σε μόνιμη βάση όταν εμφανιστεί το πρόβλημα αν είναι θέμα πλακέτας; ή έχει πρόβλημα η πλακέτα ή δεν έχει; μια να έχει και μια να μην έχει και σε τόσους πολλούς; εγώ επιμένω ότι δεν πιστεύω ότι φταίνε οι πολύ αλλά οι λίγοι δλδ τα δίκτυα.

Πχ σε εμένα εμφανίστηκε το πρόβλημα για 4 με 5 μέρες. Τώρα όλα καλά χωρίς να κάνω κάτι. Άρα που καταλήγουμε; έχει πρόβλημα το κινητό; είχε πρόβλημα και το ξεπέρασε;

Πώς το ξεπέρασε; δεν έκανα κάτι!

Δεν φταίνε τα δίκτυα γιατί με τη προηγούμενη έκδοση android δεν υπήρχε πρόβλημα!

Edited by Meraklis87

Το μάτιασα...

Ενώ εδώ και ένα περίπου μήνα δεν είχα χάσει κλήση, σήμερα παρατήρησα ότι ενώ έδειχνε 4G και full σήμα, δεν φόρτωνε ούτε σελίδες ούτε apps (0 κίνηση δεδομένων δλδ). Ανοιγόκλεισα mobile data γύρω στις 2-3 φορές, άλλες τόσες το έβαλα και σε airplane mode, αλλά αυτό εκεί. Με restart έστρωσε, αλλά μετά το restart άρχισαν να έρχονται και το μηνύματα των χαμένων κλήσεων...

Το μάτιασα...

Ενώ εδώ και ένα περίπου μήνα δεν είχα χάσει κλήση, σήμερα παρατήρησα ότι ενώ έδειχνε 4G και full σήμα, δεν φόρτωνε ούτε σελίδες ούτε apps (0 κίνηση δεδομένων δλδ). Ανοιγόκλεισα mobile data γύρω στις 2-3 φορές, άλλες τόσες το έβαλα και σε airplane mode, αλλά αυτό εκεί. Με restart έστρωσε, αλλά μετά το restart άρχισαν να έρχονται και το μηνύματα των χαμένων κλήσεων...

Σε όλους κάποια στιγμή θα συμβεί είναι βέβαιο. Έχει να κάνει στα σίγουρα συνδυασμός της nugat με το software του S7 ( & edge ) που σε κάποια δεδομένη στιγμή κάτι δε πάει καλά, κυρίως όταν τύχη να χάσει το σήμα και μετά πρέπει να το επαναφέρει.

Αν δεν βγάλουν κάποιο update να διορθώσουν το πρόβλημα, σε όλους θα συμβεί και δεν είναι θέμα hardware, εκτός ίσως κάποιων ελαχίστων εξαιρέσεων που είναι άλλο πράγμα.

Εγώ ξανά λέω, χωρίς να θέλω να κουράσω αλλά να βοηθήσω, μόνο με το να το έχω συνεχώς σε 2g και όταν θέλω γρήγορο internet το γυρίζω σε 4ή3g και μετά πάλι πίσω. Με αυτό το τρόπο είμαι εντάξει από θέμα κλήσεων. Δε λέω σπαστικό αλλά όχι τραγικό, τουλάχιστον μέχρι να διορθωθεί και ελπίζω σύντομα.

Πάντως αν το αφήσει έτσι το θέμα η samsung, αν και έχω προϊόντα της και μάλιστα πανάκριβα και σε διάφορες κατηγορίες, από εμένα τουλάχιστον τελείωσε, διότι πολλά τα έχει κάνει το τελευταίο διάστημα.....με τις συσκευές της. Ανάκληση στο note7 λόγω εκρήξεων, ροζομπορντοροδοκόκκινα τα s8 & s8+, χαμένες κλήσεις τα S7 & S7 edge και δε ξέρω γω τι άλλο.

Τουλάχιστον το συγκεκριμένο θέμα θα έπρεπε να το έχει διορθώσει άμεσα και όχι να κάνει τόσο καιρό το παγώνι, μία δεν είναι παγκόσμια τα κρούσματα, μια δεν είναι πάρα πολλά και μόνο στην Ελλάδα και φταίνε τα δίκτια της Ελλάδας ( και το αστείο δε τα λέει επίσημα η ίδια, τα αφήνει να διαρρεόυν.... ) και όταν βρει το χρόνο θα δει. Από μένα πάντως ( και αρκετούς γνωστούς συναδέλφους και φίλους που έχουν δεν έχουν το πρόβλημα ή γενικώς τη συσκευή S7 ) αν δε το διορθώσει συντομότατα, τέλος από εδώ και πέρα Υπάρχουν και άλλοι που μπορούν και μάλιστα τέτοιες εποχές να μας αρμέγουν τέτοια ποσά αλλά να μας σέβονται επίσης. και αν ούτε και αυτοί τότε πάλι αλλού, το μαναστήρι να ναι καλά.....

Συγνώμη για το μεγάλο ποστ, αλλά μικρό ή όχι το θέμα, είναι σπαστικό και κυρίως η αντιμετώπιση της Samsung και κάπου αισθάνομαι και γω όπως και πολλοί άλλοι εξαιτίας αυτού βλάκας να το πω ; η αλλιώς μήπως;

και πάλι συγνώμη.

• The title was changed to Samsung Galaxy S7 (SM-G930F)