Fotis7_75 Δημ. March 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2017 Ξέρει κανεις ρε παιδια αν αυτο με τις χαμένες κλήσεις το κανει κ στο Α5 2017;Σκεφτομαι σοβαρά να παρω το Α5 γι'αυτο τον λόγο κ για την τρομερη αυτονομία του..Ευχαριστω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anestispro Δημ. March 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2017 Ξέρει κανεις ρε παιδια αν αυτο με τις χαμένες κλήσεις το κανει κ στο Α5 2017;Σκεφτομαι σοβαρά να παρω το Α5 γι'αυτο τον λόγο κ για την τρομερη αυτονομία του..Ευχαριστω.. Όντως έχει τόσο καλή αυτονομία το Α5? Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pakitgr Δημ. March 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2017 (edited) Τι κανω την ενημερωση αλλα το ξαναβγαζει καποιες φορες. ----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Παιδια οταν σας μιλαει ο αλλος καποιες φορες με τερμα την ενταση του ακουστικου ακουτε σαν τσικ τσικ την ωρα που μιλαει.για δοκιμαστε το και πεστε μου.cosmote καινουρια sim εχω.ευχαριστω. Ναι φίλε μου..Το κάνει και σε μένα και στην πρώτη και στη δεύτερη που άλλαξα...Μάλλον είναι και το ακουστικό κακής ποιότητας...Μαζί με όλα τα άλλα....Και μπουκωνει στη τερμα ενταση...Έψαχνα κι εγώ να δω αν το κάνει σε άλλους....Το πρόβλημα σταματάει με δύο κλικ κάτω την ένταση. Δεν το κάνει πάντα γιατί εξαρτάται από την ποιότητα και την ένταση κάθε κλήσης..Δλδ.με ποια συσκευή σου μιλάει ο άλλος,πόσο δυνατά,αν είναι σταθερο..κτλ Edited March 25, 2017 by pakitgr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
finisher Δημ. March 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2017 Το A5 έχει τρομερή αυτονομία όντως αλλά S7 δεν είναι.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickkanellakis Δημ. March 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2017 Μα και μενα όταν μιλαγα σε κληση το εκανε κι όχι και μενα παντα γι αυτό μπορεσα και το καταλαβα, καποιες φορες σταματαγε, και το εκανε μετα από λιγο. Δεν ειπα σιγουρα είναι αυτό που σας λεω, αλλα και σε μενα τσικ τσικ εκανε τοτε και μενα στη κληση κι όχι παντα, αλλα ετσι μπορεσα και το καταλαβα, Μπορει σε σας να είναι κατι άλλο, απλα τσεκαρετε το Φιλε μου το δοκιμασα αυτο που ειπες και δεν κανει τσικ τιποτα.μαλλον ετσι ειναι το κινητο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aby Δημ. March 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2017 Φιλε μου το δοκιμασα αυτο που ειπες και δεν κανει τσικ τιποτα.μαλλον ετσι ειναι το κινητοΑφου το δοκιμασες και δεν στο κανει, τοτε λογικα είναι κατι άλλο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickkanellakis Δημ. March 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2017 Αφου το δοκιμασες και δεν στο κανει, τοτε λογικα είναι κατι άλλο. Συγνωμη εσενα στο κανει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aby Δημ. March 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2017 Συγνωμη εσενα στο κανει.Όχι, μονο παλια που ειχα το xperia μου το εκανε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickkanellakis Δημ. March 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2017 Ευχαριστω φιλε μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALIEN_3_ Δημ. March 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2017 Πηγαίνετε το ρε παιδιά τότε στο σέρβις να τελειώνουμε.. Από δω τι θα γίνει δηλαδή, αν εδώ και ένα μήνα γράφετε μόνο για αυτό... Sent from my Galaxy s7 gold Όπως έγραψε και ένας φίλος πιο κάτω το θέμα είναι ότι θα μείνουμε και χωρίς κινητό για μεγάλο διάστημα και προσωπικά δεν έχω δεύτερο. Αν έμενα Αθήνα θα το πήγαινα ο ίδιος στο service . Αλλά από την στιγμή που στην 6 δεν μου το κάνει ποτέ ,τότε το κινητό δεν φταίει,δεν υπάρχει θέμα ελαττωματικού hardware .Ευθύνεται το λογισμικό της 7 και όχι συγκεκριμένης χώρας ,το παρουσιάζει σε όλες . Τώρα γιατί το κάνει σε κάποιους και σε κάποιους δεν το κάνει ; ίσως να φοράμε κάποιο ανταλλακτικό από άλλον προμηθευτή εμείς που έχουμε θέμα και με την 7 και να υπάρχει κάποια ασυμβατότητα. Κάτι άλλο δεν μπορώ να σκεφτώ διότι δοκίμασα τα πάντα . Προσωπικά το αφήνω έτσι για ένα μήνα ακόμα(με την 6 έκδοση) ,πριν μου τελειώσει η εγγύηση από τον Κωτσόβολο και αν δεν διορθωθεί με κάποιο update το στέλνω στο service , η μου δίνουν άλλο με τον γνωστό τρόπο. και φίλε συγχώρεσε μας, αλλά όσο η Samsung δεν μας δίνει την δυνατότητα να τρέχουμε την 7 ,χωρίς να στερούμαστε την βασικότερη λειτουργία της συσκευής (να δεχόμαστε κλήσεις) ,τότε θα αναφερόμαστε σε αυτό .... Παράθεση Θοδωρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adais Δημ. March 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2017 Το συγκεκριμενο κινητο μεχρι ποια εκδοση android θα παρει επισημα ανακοινωμενο απο την ιδια την samsung? Θα παρει την 7 που ειναι η ποιο προσφατη? Και μελλοντικα θα παρει την 8? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiros91 Δημ. March 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2017 Πήρα την συσκευή τα Χριστούγεννα και είχα σετάρει το κινητό κανονικά, παιχνίδια κτλ κτλ. Όταν έκανα το update σε android 7 βαριόμουν να το ξανασετάρω και δεν έκανα επαναφορά. Το μόνο πρόβλημα που αντιμετώπιζα ήταν ότι αρκετά συχνά όταν άνοιγα παιχνίδια, τερμάτιζε το google play. Πριν από λίγες μέρες άρχισε και απροσδόκητα να κλείνει η εφαρμογή "Χάρτες". Αποφάσισα λοιπόν να κάνω επαναφορά στις εργοστασιακές. Αποτέλεσμα: Στην αρχή άνοιγα παιχνίδια και κόλλαγε το σύστημα λες και είχα ακόμα το s3. Μετα συχνά όταν άνοιγα game έκλεινε απροσδόκητα. Τώρα μου έρχεται notification από FB, το ανοίγω και τρώει και αυτό κλείσιμο. Έχει κανένας αντίστοιχο πρόβλημα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NoName Δημ. March 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2017 Εγώ συμφωνώ σε κάτι τέτοιο Αλλά πώς μπορεί να υλοποιηθεί? Αν και δεν έχω θέμα να στείλουμε για να πιέσουμε. Παράθεση http://nonamegr.blogspot.com/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hasiotis_john Δημ. March 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2017 (edited) έχει κανείς συσκευή με csc G930FDDX1BPJ1?? Είδα ότι είναι Γερμανίας T-Mobile. Δεν έχω πάρει ακόμα την 7..... ξέρει κανείς κάτι??? Η συγκεκριμένη αργεί κάνα μήνα να δώσει τις αναβαθμίσεις.. Απλά το πάνε στο πολύ χαλαρό! Τώρα μιας και είναι μεγάλη αναβάθμιση, μπορεί να τους πάρει και διπλάσιο χρόνο! Αν ισχύει αυτό που κάνουν τόσο καιρό και τα δίνουν μετά από ένα μήνα, θα έρθει η αναβάθμιση μέσα σε 10 μέρες! Αν όχι ..., πάμε για Πάσχα! Εφόσον όμως σου δουλεύει ρολόι το κινητό, κάνε υπομονή και μην καταφύγεις σε φλασαρίσματα γιατί βλέπεις τι γίνετε στο φόρουμ με διάφορα προβλήματα! Edited March 26, 2017 by hasiotis_john Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adais Δημ. March 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2017 Το εν λογο κινητο λογικα θα παρει και την εκδοση 8 ετσι δεν ειναι? Οσο αφορα το ρουτ γινεται ευκολα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Angmar Δημ. March 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2017 Λογικά ναι. Το S6 πήρε 7, οπότε μάλλον το S7 θα πάρει την 8, φυσικά ποτέ δε μπορείς να είσαι σίγουρος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adais Δημ. March 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2017 Δεν υπαρει μεγαλυτερη σε mah μπαταρια που να πεις στη samsung να σου βαλει στο κινητο ετσι δεν ειναι? Με την κλασικη εργοστασιακη μπαταρια ποσο περιπου κραταει το κινητο με βαρια(Wifi, ομιλια κ.τ.λ.) και ποσο χωρις τοσο βαρια χρηση του κινητου? Επισης ξερω οτι εχουν εξοικ. μπαταριας mode αυτα τα κινητα. κανει τιποτα στην ουσια ή οχι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. March 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2017 Βρέθηκε λύση με τις χαμένες κλήσεις; η συνεχίζει σε όλους; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PaulPx Δημ. March 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2017 Σχετικά με χαμενες κλησεις/sms εγω που ειχα θεμα για μερικες μερες, δεν εχω πλεον κανενα εδω και 10 μερες. Ουτε αλλαξα κατι στο κινητο ουτε τιποτα. Ειδωμεν! Cosmote και λοιποι σε σας βλεπω να πηγαινει το μπαλακι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis_evo_9 Δημ. March 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2017 Και εγω δεν εχω χασει κληση εδω κ ποσο καιρο..! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lakerdas Δημ. March 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2017 Για όσους ενδιαφέρονται για dtw (double tap to wake) λειτουργία στο κινητό μας ανακάλυψα αυτό το κολπάκι: Κατεβάζουμε αυτήν την εφαρμογή από το store. Ενεργοποιούμε από τις ρυθμίσεις του κινητού το always on display. Στις ρυθμίσεις της παραπάνω εφαρμογής πηγαίνουμε settings - screen on και επιλέγουμε το "by double tap power icon on Always On Display". Η εφαρμογή αυτή προσθέτει στο χώρο των ειδοποιήσεων της aod ένα κουμπάκι που έχει την μορφή power button. Αν το πατήσουμε δύο φορές ανοίγει η οθόνη. Παράθεση Μάκης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmys Δημ. March 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2017 (edited) Την εβαλα την εφαρμογή πλην όμως δεν βλεπω κατι για να πατησω δυο φορες και να ανοιξει EDIT Στη επιλογή τυπος οθονης κλειδώματος, θελει την κυλιση και όχι , κανενα Edited March 27, 2017 by jimmys Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannis_1 Δημ. March 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2017 Το Σ7 μου παρουσιάζει χαμένες κλήσεις, όπως και σε άλλους χρήστες εδώ στο φόρουμ. Μου είπαν αρκετά άτομα πως συχνά με παίρνουν τηλέφωνο και είναι "κλειστό", περίεργο γιατί λόγο δουλειάς δεν το κλείνω ποτέ. Αναζήτησα της αναπάντητες στα μηνύματα sms που έρχονται από την κοσμοτε και δεν βρήκα ούτε ένα από τα άτομα που μου έκαναν παράπονα... κουλό; :wacko: Χθες το "γύρισα" σε 2G και σταμάτησαν τα παράπονα πως έχω κλειστό το κινητό. Έχω την αναβάθμιση σε 7 και έκανα φουλ ρεσετ μετά την εγκατάσταση της. Εγκατεστημένη είναι μόνο μια εφαρμογή, ο Firefox και τίποτα άλλο. Μήπως αυτοί απο τις δουλειές σου σου χρωστάνε.:p Γιατί αν ναι σου εχω quick fix. Πες τους ότι τους τα χαρίζεις.:lol: Δεν θα έχεις καμιά χαμένη κλήση μετά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rapsodos1979_ Δημ. March 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2017 Στο Άλμπουμ μουσικής, πώς μπορώ να προσθέσω εικόνα στα τραγούδια? Στο Huawei που είχα, στην επεξεργασία των κομματιών εκτός από το όνομα κτλ,σου έδινε επιλογή για φωτογραφία και lyrics.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rapsodos1979_ Δημ. March 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2017 rightapply εφαρμογή έχει κάποιος στις εφαρμογές συστήματος ή κάτι που κατέβασα μου το εχωσε για βρωμοδουλεια (ιός )? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts