Angmar Δημ. February 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2017 Παιδιά γίνεται να πάρω backup των ρυθμίσεων μου σε περίπτωση που θελήσω ας πούμε να κάνω επαναφορά; Κυρίως για τους κωδικούς του wifi το λέω. To Samsung Cloud backup υποτίθεται πως τα κρατάει αυτά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andypapachris Δημ. February 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2017 προφανώς έχουν καταργήσει τη συγκεκριμένη ένδειξη..γιατί όμως? Δεν ξέρω εμένα πάντως δεν με βολεύει καθόλου Sent from Samsung Galaxy S7 Silver Titanium Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. February 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2017 Υπάρχει εφαρμογή που να κατεβάζουμε τα βίντεο από το Facebook;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mike Δημ. February 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2017 Υπάρχει εφαρμογή που να κατεβάζουμε τα βίντεο από το Facebook;; Το καλύτερο http://dentex.github.io/apps/youtubedownloader/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_27 Δημ. February 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2017 Το καλύτερο http://dentex.github.io/apps/youtubedownloader/ κανει και για fb αυτη η εφαρμογη ή μπερδευτηκες;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mike Δημ. February 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2017 κάνει και για fb αυτή η εφαρμογή ή μπερδεύτηκες;; sorry είναι για youtube Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aneroll Δημ. February 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2017 Καλησπέρα παιδιά μόλις πήρα το s7 έρχομενος από nexus 6p τελικά δεν έχω καταλάβει η 7 έκδοση έχει έρθει? Είναι από Ουγγαρία αν έχει σημασία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_27 Δημ. February 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2017 Καλησπέρα παιδιά μόλις πήρα το s7 έρχομενος από nexus 6p τελικά δεν έχω καταλάβει η 7 έκδοση έχει έρθει? Είναι από Ουγγαρία αν έχει σημασία. Εχει έρθει αλλα οχι σε ολες τις χωρες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. February 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2017 Υπάρχει εφαρμογή που να κατεβάζουμε τα βίντεο από το Facebook;; Δοκίμασε μ' αυτό: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.dv.adm Εγώ κατάφερα να κατεβάσω πάντως.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Strofigkas Δημ. February 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2017 Αν ξέρει κάποιος ας βοηθήσει... Άλλαξα την ανάλυση της οθόνης σε WQHD και στην αρχική οθόνη του nova τα μάζεψε όλα στη μέση και μικρυναν. Πως μπορώ να τα επαναφέρω όπως ήταν πριν αλλά κρατώντας την υψηλή ανάλυση; Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Galaxy Z fold 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_27 Δημ. February 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2017 (edited) Αν ξέρει κάποιος ας βοηθήσει... Άλλαξα την ανάλυση της οθόνης σε WQHD και στην αρχική οθόνη του nova τα μάζεψε όλα στη μέση και μικρυναν. Πως μπορώ να τα επαναφέρω όπως ήταν πριν αλλά κρατώντας την υψηλή ανάλυση; Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Αλλαξε το μεγεθος των εικονιδίων απο τις ρυθμισεις του nova-αρχικη-μορφη Edited February 22, 2017 by panos_27 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
barcelonistas Δημ. February 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2017 Σήμερα ήρθε το κινητό της κοπέλας μου. Xiaomi redmi pro!! Το δαχτυλίκο αποτύπωμα είναι τουλάχιστον 2 φορές πιο γρήγορο! Που έπεσε το σαγόνι! Όπως κ να το πατουσα ξεκλειδωνε αστραπιαία! Κρίμα τα λεφτά του s7 :( Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_27 Δημ. February 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2017 Σήμερα ήρθε το κινητό της κοπέλας μου. Xiaomi redmi pro!! Το δαχτυλίκο αποτύπωμα είναι τουλάχιστον 2 φορές πιο γρήγορο! Που έπεσε το σαγόνι! Όπως κ να το πατουσα ξεκλειδωνε αστραπιαία! Κρίμα τα λεφτά του s7 :( Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Νταξει δε νομίζω να είναι αργό το δικό μας. Σίγουρα υπάρχει και πιο γρήγορο, αλλά εμένα πάντα πιάνει και ανοίγει κατευθείαν... Sent from my Galaxy s7 gold Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aneroll Δημ. February 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2017 Αν αλλάξω από γρήγορη φόρτιση σε κανονική έχω κάποιο κέρδος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. February 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2017 Σήμερα ήρθε το κινητό της κοπέλας μου. Xiaomi redmi pro!! Το δαχτυλίκο αποτύπωμα είναι τουλάχιστον 2 φορές πιο γρήγορο! Που έπεσε το σαγόνι! Όπως κ να το πατουσα ξεκλειδωνε αστραπιαία! Κρίμα τα λεφτά του s7 :( Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk δηλαδη το s7 το πηρες για το δακτυλικο αποτυπωμα? οχι βεβαια το πηρες για αλλους 10 λογους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karajim80 Δημ. February 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2017 Αν αλλάξω από γρήγορη φόρτιση σε κανονική έχω κάποιο κέρδος? Θεωρητικά μεγαλύτερη διάρκεια ζωής της μπαταρίας.. Same Sh1t...Different Day Παράθεση Same Sh..t , Different Day Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nemos Δημ. February 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2017 Σήμερα ήρθε το κινητό της κοπέλας μου. Xiaomi redmi pro!! Το δαχτυλίκο αποτύπωμα είναι τουλάχιστον 2 φορές πιο γρήγορο! Που έπεσε το σαγόνι! Όπως κ να το πατουσα ξεκλειδωνε αστραπιαία! Κρίμα τα λεφτά του s7 :( Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Δεν κρίνεται ένα κινητό μόνο από το δακτυλικό αποτύπωμα.Φυσικά και είναι καλύτερο το S7 και αξίζει τα λεφτά του! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannhsst Δημ. February 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2017 Σήμερα ήρθε το κινητό της κοπέλας μου. Xiaomi redmi pro!! Το δαχτυλίκο αποτύπωμα είναι τουλάχιστον 2 φορές πιο γρήγορο! Που έπεσε το σαγόνι! Όπως κ να το πατουσα ξεκλειδωνε αστραπιαία! Κρίμα τα λεφτά του s7 :( Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ποιο android εχεις? Γιατι αν εχεις το 6 ειναι σχετικα αργο το αποτυπωμα αλλα αν περασεις την nougat θα δεις πολυ μεγαλη διαφορα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xroikon_46 Δημ. February 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2017 Πήρα σήμερα OTA την nougat, το κινητό είναι ελληνικό από cosmote. Μεγάλη διαφορά εκ πρώτης όψεως Η μπαταρία βελτιώθηκε παρά πολύ και γενικά έγινε πιο smooth το κινητό Παράθεση HTC Diamond, HTC M4, HTC M7,LG G2, LG G3, LG G4, Sam S6, Sam S7, Sam S8, Sam S8+, Sam S9, Sam S9+, Sam Note 9, Sam S10 plus, Sam Note 10, Sam Note 10 plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Angmar Δημ. February 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2017 Ενδιαφέρον, στο live feed του samsung-updates δεν εμφανίζεται η αναβάθμιση της Cosmote. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harris78 Δημ. February 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2017 Εμένα ελληνικό cosmote πάντως δεν έχει έρθει τίποτα ακόμα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mike Δημ. February 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2017 cosmote ήρθε η ΟΤΑ της nougat :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zer4w Δημ. February 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2017 Ούτε σε εμένα έχει έρθει κάτι με cosmote Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harris78 Δημ. February 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2017 Κάτι δεν πάει καλά... έγινε πάλι αυτό που μου είχε συμβεί πριν μερικές εβδομάδες. Ήρθε η ειδοποίηση για την αναβάθμιση λογισμικού, και μόλις πάτησα να γίνει μου βγάζει η συσκευή σας είναι ενημερωμένη!!!! (ελληνική συσκευή) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis42 Δημ. February 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2017 Το sammobil δεν δίνει καμία αναβάθμιση για Ελληνικά. (Greece eur, cosmote, Vodafone. ) Παράθεση Samsung Galaxy S9+,Samsung Galaxy Tab S3. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts