petros2112 Δημ. January 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2017 Παιδιά θέλω να κάνω root το κινητό μου ξέρω ότι θα είμαι εκτός εγγύησης αν εξαιρέσουμε την οθόνη στα υπόλοιπα parts ξέρουμε πόσο κοστίζει μέσο όρο η επισκευή Αν τύχει κανένα πρόβλημα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harris78 Δημ. January 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2017 ελληνικό είναι και το δικο μου, δε μου βγάζει καμία ενημέρωση.. υπομονή Ναι το περίεργο είναι και γι αυτό το αναφέρω ότι μου ήρθε στο κινητό κανονικά η ειδοποίηση για την ενημέρωση λογισμικού με την υπόδειξη να συνδεθώ με wifi για να αποφύγω χρεώσεις κλπ... Με το που συνδέθηκα με wifi μετά από λίγες ώρες πάει να ξεκινήσει να κατεβάζει, σταματά και μου βγάζει η συσκευή σας είναι ενημερωμένη! Σαν να δόθηκε το update και να το πήραν πάλι πίσω σχεδόν αμέσως!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. January 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2017 Παιδιά θέλω να κάνω root το κινητό μου ξέρω ότι θα είμαι εκτός εγγύησης αν εξαιρέσουμε την οθόνη στα υπόλοιπα parts ξέρουμε πόσο κοστίζει μέσο όρο η επισκευή Αν τύχει κανένα πρόβλημα? Δεν υπαρχει μεσος ορος.Ειναι τι θα σου τυχει.Ομως το ακριβο ειναι η οθονη κι η μητρικη πλακετα. Για μενα δεν αξιζει.Αν θες ρουτ παρε ενα One Plus 3 και βγαλτου τα ματια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agriniopk Δημ. January 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2017 Που είναι η επιλογή για να απενεργοποιηθεί η γρήγορη φόρτιση? Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. January 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2017 Που είναι η επιλογή για να απενεργοποιηθεί η γρήγορη φόρτιση? Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Στις ρυθμισεις της μπαταριας θα το βρεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiros91 Δημ. January 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2017 Καλησπέρα. Πήγα σήμερα και έβαλα μετά από 1 μήνα που έχω το κινητό προστατευτικό τζαμάκι. Η πωλήτρια μου είπε ότι τα τζαμάκια δεν μπορούν να καλύψουν όλη την οόνη λόγω της καμπυλότητάς της με αποτέλεσμα λίγα χιλιοστά εκατέρωθεν να είναι άκάλυπτα. Έχετε και εσείς το ίδιο πρόβλημα ή απλά πέταξα 8 ευρώ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_27 Δημ. January 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2017 Καλησπέρα. Πήγα σήμερα και έβαλα μετά από 1 μήνα που έχω το κινητό προστατευτικό τζαμάκι. Η πωλήτρια μου είπε ότι τα τζαμάκια δεν μπορούν να καλύψουν όλη την οόνη λόγω της καμπυλότητάς της με αποτέλεσμα λίγα χιλιοστά εκατέρωθεν να είναι άκάλυπτα. Έχετε και εσείς το ίδιο πρόβλημα ή απλά πέταξα 8 ευρώ? Κανενα γυαλι δεν καθεται ακριβως λογω καμπυλοτητας..μονο ζελατινα αν θελεις να καλυψει πληρως. Υγρης τοποθετησης ιδανικα για να εχει και μεγαλη προστασια σε σχεση με απλη ζελατινα. Κάτι τέτοιο δηλαδή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannhsst Δημ. January 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2017 Ποιας εταιριας ειναι το υγρο screen protector; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos79 Δημ. January 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2017 (edited) καλησπερα στην παρεα,επειδη την δευτερα θα το αγορασω,καπου διαβασα οτι υπηρχαν παρτιδες με ελλωτιματικο το αλουμινενιο frame,εκει που παταει η οθονη,αληθευει η βλακειες λενε για να μας καψουνε.. Edited January 28, 2017 by giorgos79 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiros91 Δημ. January 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2017 Έτσι φαίνεται το κινητό πλέον μετά την προστασία οθόνης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexgiak Δημ. January 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2017 Καλασπερα παιδια. Εχει προσεξει κανεις σε τι επιπεδα κυμαινεται το wifi σε σχεση με αλλες συσκευες; εχω δοκιμασει σε 2 ρουτερ με 2 διαφορετικες συσκευες. Με s7 edge και a5 2015 ειναι ενα επιπεδο πανω απ το δικο μας. Ισχυει η επεσα σε συσκευη με θεματακι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amanwithaplan Δημ. January 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2017 Έτσι φαίνεται το κινητό πλέον μετά την προστασία οθόνης Τώρα πραγματικά έτσι γκουμούτσα που το έχεις κάνει και με την οθόνη χάλια με την πλαστικούρα που έχεις βάλει επάνω το ευχαριστιέσαι το κινητό? Sent from my SM-G930F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos79 Δημ. January 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2017 Έτσι φαίνεται το κινητό πλέον μετά την προστασία οθόνης απο το πηρες το τζαμακι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiros91 Δημ. January 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2017 Σίγουρα χάνει σε ομορφιά, αλλά προτιμώ να προστατέψω τα 500 ευρώ που έδωσα γιατί τα δούλεψα. Το πήρα απο ένα μαγαζί στη Νέα Μάκρη, το οποίο έκανε εκεί την τοποθέτηση και το είδα στο περίβλημα συσκευασίας ότι ήταν για s7 η προστασία. Δεν μυ έβαλε από κάποιο άλλο κινητό δλδ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. January 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2017 Σίγουρα χάνει σε ομορφιά, αλλά προτιμώ να προστατέψω τα 500 ευρώ που έδωσα γιατί τα δούλεψα. Το πήρα απο ένα μαγαζί στη Νέα Μάκρη, το οποίο έκανε εκεί την τοποθέτηση και το είδα στο περίβλημα συσκευασίας ότι ήταν για s7 η προστασία. Δεν μυ έβαλε από κάποιο άλλο κινητό δλδ. Δυστηχως το tempered glass στο S7 δεν καλυπτει ολη τηνοθονη.... Ακομα αν παρεις full face tempered δεν θα μπορεις να βαλεις θηκη... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannhsst Δημ. January 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2017 Υπαρχει temper που καλύπτει ολη την οθονη αλλα εχει αλλο προβλημα μπαζει σκονη απο την οπη του ακουστικου και του home button. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiros91 Δημ. January 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2017 Το κινητό έχει ασχημύνει με τα εμφανή περιθώρια πλέον. Σίγουρα, είμαι από αυτούς που το πήραν πρώτα για τις επιδόσεις του, παρά για την ομορφιά του, αλλά και πάλι είναι κοροϊδία. Σκέφτομαι να την αφαιρέσω πλήρως, μιας και τώρα στα πλαϊνά, το ακάλυπτο μέρος της οθόνης, εγκλωβίζεται σκόνη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. January 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2017 Το κινητό έχει ασχημύνει με τα εμφανή περιθώρια πλέον. Σίγουρα, είμαι από αυτούς που το πήραν πρώτα για τις επιδόσεις του, παρά για την ομορφιά του, αλλά και πάλι είναι κοροϊδία. Σκέφτομαι να την αφαιρέσω πλήρως, μιας και τώρα στα πλαϊνά, το ακάλυπτο μέρος της οθόνης, εγκλωβίζεται σκόνη. εγω θα το εβγαζε χτες, κριμα ειναι :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. January 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2017 Αν προσεχεις το κινητο πιστευω μια καλη διαφανη θηκη σιλικονης ειναι αρκετη. Ειναι κριμα να το κρυβεις... Αν υπηρχε τζαμακι που να εφαρμοζει τελεια ΟΚ αλλα και παλι με προσοχη δεν θα παθει τπτ. Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexgiak Δημ. January 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2017 Παιδια καμια απαντηση στο δικο ερωτημα πιο πανω για το wi fi? Το εχει συγκρινει κανεις με αλλη συσκευη, ειναι το ιδιο η πιο αδυναμο το σημα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros2112 Δημ. January 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2017 Εγώ με απίστευτη προσοχή στην οθόνη απέκτησα δύο γρατσουνιές πολύ μικρές που φαίνονται από γωνία στο φως...δεν τις βλέπω αλλά ξέρω ότι υπάρχουν ocd ψυχοφθόρο...πισω δεν με νοιάζει φοράω θήκη uag κρίμα που δεν υπάρχει αξιόλογη προστασία οθόνης για αυτό το κινητό... ----- προσθήκη μηνύματος 102 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Εγώ δεν έχω αδύναμο σήμα αλλά lag και κατεβάζει υπερβολικά αργά τα πάντα μετά την nougat έκανα update τις εφαρμογές με 4g γιατί με Wi-Fi κολαγε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deltaplus Δημ. January 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2017 Το κινητό έχει ασχημύνει με τα εμφανή περιθώρια πλέον. Σίγουρα, είμαι από αυτούς που το πήραν πρώτα για τις επιδόσεις του, παρά για την ομορφιά του, αλλά και πάλι είναι κοροϊδία. Σκέφτομαι να την αφαιρέσω πλήρως, μιας και τώρα στα πλαϊνά, το ακάλυπτο μέρος της οθόνης, εγκλωβίζεται σκόνη. Ρε παιδια αφου δεν σας καλυπτουν ουτε ολη την συσκευη ουτε αισθητικα σας αρεσουν γιατι δεν καταφευγετε στην λυση της νανοτεχνολογιας; δεν κανει ουτε η νανο δουλεια; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiros91 Δημ. January 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2017 Προσπαθώ νε μεταφέρω εφαρμογές στην κάρτα μνήμης, αλλά μου λέει ότι δεν έχω επαρκή χώρο αποθήκευσης. Έχω όμως μονο 5,5 gb σε χρήση στην κάρτα. Στην εσωτερική είδα ότι χρησιμοποιούνται 18 από τα 32gb, με διαθέσιμο χώρο τα 13,7 και δεδομένα cache έλεγε 39 gb. Έκανα εκαθάριση από το μενού αυτό, αλλά δεν έγινε τίποτα. Έψαξα και βρήκα ότι από τα 39, τα 31 χοντρικά ήταν του viber. Πήγα εκεί να κάνω εκαθάριση, πάλι τίποτα. Αναγκάστηκα να σβήσω τελείως την εφαρμογή. Πάλι όμως δεν με αφήνει να μεταφέρω εφαρμογές στην sd. Μπορεί κάποιος να βοηθήσει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deltaplus Δημ. January 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2017 Eισαι σιγουρος οτι η καρτα σου ειναι οκq μηπως εχει καποιο προβλημα;τι καρτα ειναι; αλλα σε καθε περιπτωση πριν φτασεις σε ακραια περιπτωση να κανεις επαναφορα και recovery κανε ενα καθαρισμο της κας μεμορυ και καθαρισε την σαβουρα που πιθανο εχεουν μαζεψει στην μνημη τους οι εφαρμογες αν παλι δεν γινεται βαλε το cc cleaner και κανε ενα καθαρισμα.αν υστερα απ'ολα αυτα δεν επανελθει ξερεις επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων και τα σχετικα recovery.παντως εμενα το μυαλο μου παει στην sd. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos79 Δημ. January 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2017 Καλημερα στην παρεα,το πηρα κ εγω απο vodafone 470,το ειχε προσφορα.να σας ρωτησω,αυτο το ασπρο που διακρινουμε απο κατω πριν βαλουμε το βυσμα μεσα στην θηρα,τι ειναι?κατι σαν λαστιχο.γιατι εχω κανει 2 φορτισεις κ το βλεπω σαν χαραγμενο λιγακι. προφανως απο το βαλε βγαλε του βυσματος,σωστα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts