idovas Δημ. January 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2017 Παρατήρησα οτι πλέον οταν καλώ έναν αριθμό δεν μου δείχνει την τοποθεσία που βρίσκεται. Έχει σχέση με το "identify unsaved numbers" που σε μένα είναι γκριζαρισμένο και off. Έχω την τελευταία BTU. Γνωρίζει κανείς κάτι? Η ελληνική τι λέει ως προς αυτό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
barcelonistas Δημ. January 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2017 Προσπαθώ να περάσω κάποια επεισόδια από το laptop στην SD card (το έκανα κ επευθειας στο κινητό ) κ κάνει απίστευτα πολύ χρόνο. Πχ για επεισόδιο 360ΜΒ δεν είναι λογικό να κάνει 30λεπτα Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
am13704 Δημ. January 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2017 ραδιοφωνο εχει το s7; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. January 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2017 ραδιοφωνο εχει το s7; Οχι δεν εχει ραδιοφωνο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boymanos Δημ. January 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2017 ραδιοφωνο εχει το s7; αν ειχε θα ειχε γινει best sellers, δυστυχως δεν εχει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 12, 2017 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2017 ραδιοφωνο εχει το s7; Μόνο αυτά με τον Snapdragon επεξεργαστή αλλά αυτά δεν εισάγονται επίσημα Ευρώπη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. January 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2017 (edited) Μόλις ήρθε ενημέρωση στο δικό μου (Αγγλικό BTU) Nugat 7. Ήμουν με Beta αλλά μπορεί και να είναι η επίσημη. Όσοι έχετε stock BTU (και όχι μόνο) για τσεκάρετε... https://www.sammobile.com/2017/01/12/breaking-samsung-starts-rolling-out-android-nougat-to-the-galaxy-s7-and-galaxy-s7-edge/ Edited January 12, 2017 by elthis Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suzukis Δημ. January 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2017 Μόλις ήρθε ενημέρωση στο δικό μου (Αγγλικό BTU) Nugat 7. Ήμουν με Beta αλλά μπορεί και να είναι η επίσημη. Όσοι έχετε stock BTU (και όχι μόνο) για τσεκάρετε... https://www.sammobile.com/2017/01/12/breaking-samsung-starts-rolling-out-android-nougat-to-the-galaxy-s7-and-galaxy-s7-edge/ και σε μενα ηρθε ειδοποιηση στο beta program Παράθεση Το χασαμε το κορμι πατριωτη!!!! [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
barcelonistas Δημ. January 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2017 γνωριζει καποιος λυση στο προβλημα μου? η μεταφορα αρχειων απο το πισι μου στην SD ειναι απελπιστηκα αργη ! υπαρχει καποια ρυθμιση που λυνει το προβλημα? Γιατι δεν ειναι λογικο να κανει 20-30 λεπτα για αρχειο 250 ΜΒ . ευχαριστω ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vriz27 Δημ. January 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2017 γνωριζει καποιος λυση στο προβλημα μου? η μεταφορα αρχειων απο το πισι μου στην SD ειναι απελπιστηκα αργη ! υπαρχει καποια ρυθμιση που λυνει το προβλημα? Γιατι δεν ειναι λογικο να κανει 20-30 λεπτα για αρχειο 250 ΜΒ . ευχαριστω ! Δεν μου εχει τυχει ,αλλά σαν πρωτη κίνηση εγω θα άλλαζα usb port στον υπολογιστη και θα δοκιμαζα άλλο καλώδιο. Παράθεση Σε έχω δει πρωτάθλημα να παίρνεις... ...σε έχω δει στην γ' εθνική... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
polteris Δημ. January 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2017 γνωριζει καποιος λυση στο προβλημα μου? η μεταφορα αρχειων απο το πισι μου στην SD ειναι απελπιστηκα αργη ! υπαρχει καποια ρυθμιση που λυνει το προβλημα? Γιατι δεν ειναι λογικο να κανει 20-30 λεπτα για αρχειο 250 ΜΒ . ευχαριστω ! Θα βοηθούσε να μας έλεγες και τι κάρτα έχεις (μάρκα-μοντέλο) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotisk13 Δημ. January 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2017 Καλησπέρα. Έχω το κινητό από τις 24/12/16, το φορτίζω και μόλις το βγάλω απο τον φορτιστή πέφτει στο 97% η μπαταρία. Γιατί; είναι χαλασμένη η μπαταρία; Παράθεση Ιστορικό: Ericsson T28s, Nokia 3330, Sony ericsson T630,K750i, K800i, Motorola V3x, Sony ericsson w950i, Nokia n95 8gb, Sony ericsson vivaz , Nokia Ν8 , iphone 4 , Samsung Galaxy SIII , Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S7 και τώρα Samsung Galaxy Νοte10 Plus + Samsung galaxy tab s2 8" 4G 2016 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. January 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2017 Καλησπέρα. Έχω το κινητό από τις 24/12/16, το φορτίζω και μόλις το βγάλω απο τον φορτιστή πέφτει στο 97% η μπαταρία. Γιατί; είναι χαλασμένη η μπαταρία; Όταν λες πέφτει στα 97% εννοείς ότι πέφτει αμέσως να υποθέσω; Η αλήθεια είναι ότι όντως η ένδειξη της μπαταρίας πέφτει σχεδόν αμέσως στην αρχή με λίγο σκάλισμα, μη σε ανησυχεί. Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
polteris Δημ. January 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2017 Καλησπέρα. Έχω το κινητό από τις 24/12/16, το φορτίζω και μόλις το βγάλω απο τον φορτιστή πέφτει στο 97% η μπαταρία. Γιατί; είναι χαλασμένη η μπαταρία; Μόλις φτάσει στο 100% η φόρτιση κάνε μια επανεκκίνηση και αμέσως βγαλτό από τον φορτιστή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotisk13 Δημ. January 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2017 (edited) Όταν λες πέφτει στα 97% εννοείς ότι πέφτει αμέσως να υποθέσω; Η αλήθεια είναι ότι όντως η ένδειξη της μπαταρίας πέφτει σχεδόν αμέσως στην αρχή με λίγο σκάλισμα, μη σε ανησυχεί. Το βγάζω από την φόρτιση 100% , το κλείνω αμέσως και πάω για ύπνο το πρωί που σηκώνομαι και το ανοίγω πάει 97% χωρίς να κάνω τίποτα μέσα σε 3-5 λεπτά και πολλά λέω. Edited January 12, 2017 by fotisk13 Παράθεση Ιστορικό: Ericsson T28s, Nokia 3330, Sony ericsson T630,K750i, K800i, Motorola V3x, Sony ericsson w950i, Nokia n95 8gb, Sony ericsson vivaz , Nokia Ν8 , iphone 4 , Samsung Galaxy SIII , Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S7 και τώρα Samsung Galaxy Νοte10 Plus + Samsung galaxy tab s2 8" 4G 2016 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. January 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2017 Το βγάζω από την φόρτιση 100% , το κλείνω αμέσως και πάω για ύπνο το πρωί που σηκώνομαι και το ανοίγω πάει 97% χωρίς να κάνω τίποτα μέσα σε 3-5 λεπτά και πολλά λέω. Δε χρειάζεται να το κλείνεις, απλά βάζε το σε λειτουργεια πτήσης! Πιο λίγο μπαταρία θα χαλάσει έτσι όλο το βράδυ Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agriniopk Δημ. January 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2017 Είναι πολλά αυτά που μπορεί να εκτελούνται και να μην το έχεις πάρει χαμπάρι. Απόλαυσε το Και αν δεν λυθεί μόνο του σε εύλογο χρονικό διάστημα (πχ να ολοκληρωθεί κάποιος πιθανος συγχρονισμός) τότε βλέπεις τι κάνεις. Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokratisk91 Δημ. January 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2017 Μόλις ήρθε ενημέρωση στο δικό μου (Αγγλικό BTU) Nugat 7. Ήμουν με Beta αλλά μπορεί και να είναι η επίσημη. Όσοι έχετε stock BTU (και όχι μόνο) για τσεκάρετε... https://www.sammobile.com/2017/01/12/breaking-samsung-starts-rolling-out-android-nougat-to-the-galaxy-s7-and-galaxy-s7-edge/ http://www.techgear.gr/samsung-galaxy-s7-s7-edge-nougat-update-116748/ Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_27 Δημ. January 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2017 http://www.techgear.gr/samsung-galaxy-s7-s7-edge-nougat-update-116748/ Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Για πείτε όσοι βάλατε. Διαφορές; καλύτερο / χειρότερο; μπαταρία πως τα πάει; ταχύτητα; κάμερα; παιδικές ασθένειες; Sent from my Galaxy s7 gold Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Strofigkas Δημ. January 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2017 Τι πρέπει να ρυθμίσω ώστε όταν έχω εισερχόμενο sms, να εμφανίζει στο not. Panel τον αποστολέα (χωρίς το περιεχόμενο του μηνύματος), και όχι αυτό που φαίνεται στη φώτο; Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Galaxy Z fold 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_27 Δημ. January 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2017 Τι πρέπει να ρυθμίσω ώστε όταν έχω εισερχόμενο sms, να εμφανίζει στο not. Panel τον αποστολέα (χωρίς το περιεχόμενο του μηνύματος), και όχι αυτό που φαίνεται στη φώτο; Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Καστομια ή νουγκατ;;; Sent from my Galaxy s7 gold Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Strofigkas Δημ. January 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2017 Καστομια ή νουγκατ;;; Sent from my Galaxy s7 gold Για ποιο πράγμα μιλάς; Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Galaxy Z fold 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_27 Δημ. January 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2017 Για ποιο πράγμα μιλάς; Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk για την ρομ που εχεις.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Strofigkas Δημ. January 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2017 για την ρομ που εχεις.. Η Νουγκατ είναι Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Galaxy Z fold 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_27 Δημ. January 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2017 Η Νουγκατ είναι Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Φαινονται διαφορες στο ui μπολικες... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts