ALIEN_3_ Δημ. October 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2016 Παρατήρησα ότι μέσα στο κουτί δεν υπάρχει καλώδιο σύνδεσης με το pc. Πως κάνετε αναβαθμίσεις; Ποιο πρόγραμμα χρησιμοποιείτε; Συγνώμη για την ερώτηση προέρχομαι από iphone Το καλωδιο που ειναι στον φορτιστη χρησιμοποιουμε .Η αναβαθμιση γινετε η μεσω ΟΤΑ απο το κινητο η με το smart switch Παράθεση Θοδωρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. October 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2016 Παρατήρησα ότι μέσα στο κουτί δεν υπάρχει καλώδιο σύνδεσης με το pc. Πως κάνετε αναβαθμίσεις; Ποιο πρόγραμμα χρησιμοποιείτε; Συγνώμη για την ερώτηση προέρχομαι από iphone Δεν γινεται να μην εχει καλώδιο σύνδεσης ,πως το φορτίζεις ?? Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dchris79 Δημ. October 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2016 (edited) Παιδιά επειδή άκρη δε βγάζω με τα παράσιτα κατά την ομιλία λέω να περάσω κάποια ρομ δοκιμασμένη και αν συνεχίσει να το κάνει να το παω στο σέρβις.. Επειδή έχω να αλλάξω ρομ από εποχή s2 υπάρχει κάπου αναλυτικός οδηγός? Υπάρχει περίπτωση να γράψει ο knox και να χάσω την εγγύηση? Από το sammobile κατεβάζω και ποια? Ευχαριστώ.. Υ. Γ Sorry το έστειλα από λάθος στο τοπικ του s7.. Αν γίνεται να μεταφερθεί από Mod..στου edge Edited October 15, 2016 by dchris79 Παράθεση s7 edge 935F LG Gpad V500 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickkanellakis Δημ. October 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2016 Φιλε ρομ περνας με odin απο sommobile.ο knox δεν γραφει.οταν πας να κατεβασεις το firmware που φορας σου εχει οδηγιες τι να κανεις.αυτο με τα παρασιτα το εχω και εγω.αν βαλεις αλλη rom και δεν στο κανει πεσε μου. ----- προσθήκη μηνύματος 8 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Παιδιά επειδή άκρη δε βγάζω με τα παράσιτα κατά την ομιλία λέω να περάσω κάποια ρομ δοκιμασμένη και αν συνεχίσει να το κάνει να το παω στο σέρβις.. Επειδή έχω να αλλάξω ρομ από εποχή s2 υπάρχει κάπου αναλυτικός οδηγός? Υπάρχει περίπτωση να γράψει ο knox και να χάσω την εγγύηση? Από το sammobile κατεβάζω και ποια? Ευχαριστώ.. Υ. Γ Sorry το έστειλα από λάθος στο τοπικ του s7.. Αν γίνεται να μεταφερθεί από Mod..στου edge Φιλε μου για να δεις αν εχει προβλημα το ακουστικο ακου τι θα κανεις.αυτο εκανα και εγω.θα ανοιξεις την ηχογραφηση του κινητου σου και θα μιλας.μετα θα κανεις αναπαραγωγη στο ακουστικο για να δεις αν στο κανει.εμενα δεν μου το κανει.αρα δεν εχει προβλημα το ακουστικο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mimis82 Δημ. October 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2016 Το καλωδιο που ειναι στον φορτιστη χρησιμοποιουμε .Η αναβαθμιση γινετε η μεσω ΟΤΑ απο το κινητο η με το smart switch Καλά τα έχω παίξει τελέιως....... ξέχασα ότι το καλώδιο του φορτιστή είναι αποσπόμενο. Πώς είναι καλύτερα να κάνω αναβαθμίσεις μέσω smart switch ή OTA ; Παράθεση -Δημήτρης- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dchris79 Δημ. October 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2016 Φιλε ρομ περνας με odin απο sommobile.ο knox δεν γραφει.οταν πας να κατεβασεις το firmware που φορας σου εχει οδηγιες τι να κανεις.αυτο με τα παρασιτα το εχω και εγω.αν βαλεις αλλη rom και δεν στο κανει πεσε μου. ----- προσθήκη μηνύματος 8 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Φιλε μου για να δεις αν εχει προβλημα το ακουστικο ακου τι θα κανεις.αυτο εκανα και εγω.θα ανοιξεις την ηχογραφηση του κινητου σου και θα μιλας.μετα θα κανεις αναπαραγωγη στο ακουστικο για να δεις αν στο κανει.εμενα δεν μου το κανει.αρα δεν εχει προβλημα το ακουστικο Στο csc πεδίο βάζω το csc αρχείο ή το home csc? Γράφω τη φωνή μου για να την ακούσω και να δω αν κάνει παράσιτα αλλά κατά την αναπαραγωγή την ακούω από το εξωτερικό ηχείο και όχι από το ακουστικό.. Πως γίνεται να ακούσω την εγγραφή από το ακουστικό? Παράθεση s7 edge 935F LG Gpad V500 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALIEN_3_ Δημ. October 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2016 Καλά τα έχω παίξει τελέιως....... ξέχασα ότι το καλώδιο του φορτιστή είναι αποσπόμενο. Πώς είναι καλύτερα να κάνω αναβαθμίσεις μέσω smart switch ή OTA ; Θεωρητικα μεσω smart switch. Καλο ειναι να κανεις ενα hard reset μετα την αναβαθμιση .καποιοι κανουν και ενα πριν και ενα μετα. Παράθεση Θοδωρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mimis82 Δημ. October 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2016 Θεωρητικα μεσω smart switch. Καλο ειναι να κανεις ενα hard reset μετα την αναβαθμιση .καποιοι κανουν και ενα πριν και ενα μετα. Τι εννοείς hard reset, να κάνω από την συσκευή restore factory defaults; Παράθεση -Δημήτρης- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickkanellakis Δημ. October 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2016 Στο csc πεδίο βάζω το csc αρχείο ή το home csc? Γράφω τη φωνή μου για να την ακούσω και να δω αν κάνει παράσιτα αλλά κατά την αναπαραγωγή την ακούω από το εξωτερικό ηχείο και όχι από το ακουστικό.. Πως γίνεται να ακούσω την εγγραφή από το ακουστικό? Το δοκιμασα και εγω τωρα και δεν τον βγαζει απο το ακουστικο.εγινε update της εφαρμογης και το βγαλανε.τωρα κατεβασε καμια εφαρμογη απο το playstore και δοκιμασετο. ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Στο csc πεδίο βάζω το csc αρχείο ή το home csc? Γράφω τη φωνή μου για να την ακούσω και να δω αν κάνει παράσιτα αλλά κατά την αναπαραγωγή την ακούω από το εξωτερικό ηχείο και όχι από το ακουστικό.. Πως γίνεται να ακούσω την εγγραφή από το ακουστικό? Βαζεις στο pda η ap το firmware τιποτα αλλο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_thes Δημ. October 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2016 Τι εννοείς hard reset, να κάνω από την συσκευή restore factory defaults; Ακριβώς.. πας Ρυθμίσεις/ Δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας/ Επαναφορά εργοστασιακων δεδομένων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lakerdas Δημ. October 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2016 Γράφω τη φωνή μου για να την ακούσω και να δω αν κάνει παράσιτα αλλά κατά την αναπαραγωγή την ακούω από το εξωτερικό ηχείο και όχι από το ακουστικό.. Πως γίνεται να ακούσω την εγγραφή από το ακουστικό? Πιο απλά. Πληκτρολόγησε στο τηλέφωνο τον κωδικό *#0*# . Έτσι μπαίνεις στο κρυφό test mode. Η επιλογή που σε ενδιαφέρει λέγεται receiver. Επέλεξε την και δες εάν το ακουστικό σου κάνει παράσιτα. Παράθεση Μάκης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dchris79 Δημ. October 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2016 Πιο απλά. Πληκτρολόγησε στο τηλέφωνο τον κωδικό *#0*# . Έτσι μπαίνεις στο κρυφό test mode. Η επιλογή που σε ενδιαφέρει λέγεται receiver. Επέλεξε την και δες εάν το ακουστικό σου κάνει παράσιτα. Σε ευχαριστώ για την πληροφορία αλλά πατάω receiver και μου κάνει ένα συνεχόμενο ήχο χωρίς να μπορώ να κάνω κάτι... Τι κάνω λάθος? Παράθεση s7 edge 935F LG Gpad V500 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lakerdas Δημ. October 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2016 Σε ευχαριστώ για την πληροφορία αλλά πατάω receiver και μου κάνει ένα συνεχόμενο ήχο χωρίς να μπορώ να κάνω κάτι... Τι κάνω λάθος? Τίποτα δεν κάνεις λάθος. Από αυτόν τον ήχο καταλαβαίνεις αν υπάρχουν αλλοιώσεις ή παράσιτα. Αν είναι συνεχόμενος και χωρίς παράσιτα, τριγμούς κλπ πιθανότατα το ακουστικό σου δεν έχει πρόβλημα. Παράθεση Μάκης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dchris79 Δημ. October 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2016 Τίποτα δεν κάνεις λάθος. Από αυτόν τον ήχο καταλαβαίνεις αν υπάρχουν αλλοιώσεις ή παράσιτα. Αν είναι συνεχόμενος και χωρίς παράσιτα, τριγμούς κλπ πιθανότατα το ακουστικό σου δεν έχει πρόβλημα. Απλά εστιάζω στο γεγονός ότι τα παράσιτα ακούγονται από το ακουστικό κατά τις κλήσεις και όχι από το εξωτερικό ηχείο.. Σε αυτή την εφαρμογή ο ηχος δε βγαίνει από το εξωτερικό ηχείο? Παράθεση s7 edge 935F LG Gpad V500 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lakerdas Δημ. October 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2016 Απλά εστιάζω στο γεγονός ότι τα παράσιτα ακούγονται από το ακουστικό κατά τις κλήσεις και όχι από το εξωτερικό ηχείο.. Σε αυτή την εφαρμογή ο ηχος δε βγαίνει από το εξωτερικό ηχείο? Στο test mode ελέγχεις όλο το hardware της συσκευής. Στην επιλογή receiver ελέγχεις τον ήχο του ακουστικού. Επέλεξε το και βάλε το ακουστικό στο αυτί σου για να ακούσεις τον απόδοση του ήχου. Για να ελέγξεις το εξωτερικό ηχείο επιλέξεις το speaker. Παράθεση Μάκης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Evagelos_ Δημ. October 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2016 Στο test mode ελέγχεις όλο το hardware της συσκευής. Στην επιλογή receiver ελέγχεις τον ήχο του ακουστικού. Επέλεξε το και βάλε το ακουστικό στο αυτί σου για να ακούσεις τον απόδοση του ήχου. Για να ελέγξεις το εξωτερικό ηχείο επιλέξεις το speaker. Ευχαριστώ πολύ φίλε για την πληροφορία έκανα το test στο συνεχόμενο ήχο και ειναι καθαρός μόνο οταν σταματάει και ξαναξεκιναει κανει ενα μικρο θόρυβο το ηχείο (παντα το πανω) επίσης δοκιμάστε το low frequency (επίσης για το πάνω ηχειο ) εκει εχει ελάχιστο θόρυβο. Παράθεση iPHONE 14 Pro Max 512GB S24ULTRA 512GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dchris79 Δημ. October 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2016 Στο test mode ελέγχεις όλο το hardware της συσκευής. Στην επιλογή receiver ελέγχεις τον ήχο του ακουστικού. Επέλεξε το και βάλε το ακουστικό στο αυτί σου για να ακούσεις τον απόδοση του ήχου. Για να ελέγξεις το εξωτερικό ηχείο επιλέξεις το speaker. Σε ευχαριστώ για την απάντηση.. Δεν αντιλαμβάνομαι κάτι με αυτό το τεστ... Παράθεση s7 edge 935F LG Gpad V500 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bezoss Δημ. October 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2016 Το bug με τα data που δείχνει να είναι ενεργά αλλά να μην είναι και να πρέπει να παίξει η αλλαγή σε airplane mode και το αντίστροφο υπάρχει ακόμα? Λύθηκε? Ενδιαφέρομαι να το πάρω αλλά αυτό συγκεκριμένα θα με ενοχλούσε άπειρα. Επίσης διαβάζω θέματα δικτυακά τύπου εναλλαγές από 3g σε 4g ότι είναι προβληματικές. έχει τέτοια μικρά θεματάκια? thanks το ξαναποστάρω γιατί δεν πήρα κάποια απάντηση...ευχαριστώ πολύ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scream Δημ. October 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2016 Εγώ δεν είχα ποτέ αυτά τα προβλήματα φίλε. Μάλλον είναι τυχαία περιστατικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_thes Δημ. October 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2016 ολα οκ με τα data και σε μενα, κανένα πρόβλημα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vriz27 Δημ. October 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2016 Απολύτως κανένα θέμα εδώ. Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Σε έχω δει πρωτάθλημα να παίρνεις... ...σε έχω δει στην γ' εθνική... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanispan Δημ. October 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2016 (edited) Πια ροομ μπορώ να περάσω που να είναι καθαρή χωρίς facebook και αλλά ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ευχαριστώ πολύ φίλε για την πληροφορία έκανα το test στο συνεχόμενο ήχο και ειναι καθαρός μόνο οταν σταματάει και ξαναξεκιναει κανει ενα μικρο θόρυβο το ηχείο (παντα το πανω) επίσης δοκιμάστε το low frequency (επίσης για το πάνω ηχειο ) εκει εχει ελάχιστο θόρυβο. Και σε έμενα στο low frequency test όταν πατάς τα 100 ΗΖ δεν είναι τόσο καθαρός ο ήχος όπως στα 200ΗΖ και 300 ΗΖ παντός δοκίμασε στη λειτουργιά δικτύου μόνο 2 G και παρακολούθησε να δεις πως θα πάει .. Edited October 16, 2016 by fanispan Παράθεση Στέφανος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggelisp17 Δημ. October 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2016 σε οτι αφορα το ακουστικο και εγω μερικες φορες σε 2g κλησεις και με τερμα την ενταση εχω κατι παρασιτα.Οταν κατεβαζω μια σκαλα κατω την ενταση ειναι ολα ενταξει.Επισης σε hd κλησεις και με τερμα την ενταση δεν υπαρχει τιποτα απο παρασιτα οπως και σε κλησεις viber.Λογικα με καποια αναβαθμιση ισως διορθωθει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dchris79 Δημ. October 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2016 σε οτι αφορα το ακουστικο και εγω μερικες φορες σε 2g κλησεις και με τερμα την ενταση εχω κατι παρασιτα.Οταν κατεβαζω μια σκαλα κατω την ενταση ειναι ολα ενταξει.Επισης σε hd κλησεις και με τερμα την ενταση δεν υπαρχει τιποτα απο παρασιτα οπως και σε κλησεις viber.Λογικα με καποια αναβαθμιση ισως διορθωθει. Η αλήθεια είναι ότι όταν μιλάω με άλλα απλά κινητά και σήμα 2g και έχω την ένταση στο τέρμα ακούω πολλά παράσιτα.. Υπάρχει περίπτωση να ειναι από αυτό ή έχει θέμα το ακουστικό? Παράθεση s7 edge 935F LG Gpad V500 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmys Δημ. October 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2016 sos παιδια, εκανα επανεκινησηση συσκεθης, να παει στην αρχικη του κατασταση, ακολουθησα τον αρχικο οδηγο, εβαλα το mail κλανονικα, συνδεθηκα στο ιντερνετ και εχει κολλησει στην επαναφορα των προγραμματων, επι ωρες, τι να κανω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts