suzukis Δημ. October 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2016 Ευχαριστώ για της απαντήσεις σας Υπάρχει και η εφαρμογή kinscreen που με ένα πέρασμα του χεριού μπροστά από τον αισθητηρα φωτός ανάβει η οθονη Παράθεση Το χασαμε το κορμι πατριωτη!!!! [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mostradamos Δημ. October 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2016 Είμαι απο χθες και γω ευτυχής κάτοχος του υπερτούμπανου. Ένα παραπόνο έχω μόνο (δεν πρόλαβα ακόμα να το πολυψάξω) Το πληκτρολόγιο δεν μπορεί να αλλάξει; Πως μπορώ να το ρυθμίσω τα πλήκτρα να έχουν και γράμματα και σύμβολα μαζί; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
metalmike Δημ. October 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2016 Είμαι απο χθες και γω ευτυχής κάτοχος του υπερτούμπανου. Ένα παραπόνο έχω μόνο (δεν πρόλαβα ακόμα να το πολυψάξω) Το πληκτρολόγιο δεν μπορεί να αλλάξει; Πως μπορώ να το ρυθμίσω τα πλήκτρα να έχουν και γράμματα και σύμβολα μαζί; Εγκατέστησε το πλήκτρολόγιο της google. Έκανα το ίδιο ακριβώς για τον ίδιο λόγο :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mostradamos Δημ. October 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2016 Σε ευχαριστω...οτι χρειαζομουν ακριβως Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amanwithaplan Δημ. October 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2016 Υπάρχει και η εφαρμογή kinscreen που με ένα πέρασμα του χεριού μπροστά από τον αισθητηρα φωτός ανάβει η οθονη Αυτό το κάνει έτσι και αλλιώς από μόνο του. Δεν χρειάζεται εφαρμογή. Sent from my SM-G930F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suzukis Δημ. October 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2016 (edited) Αυτό το κάνει έτσι και αλλιώς από μόνο του. Δεν χρειάζεται εφαρμογή. Sent from my SM-G930F using Tapatalk Σε εμένα δεν ξέρω γιατί αλλά δεν πιάνει πάντα με την πρώτη, πολλές φορές χρειάζεται να περάσω το χέρι 2 και 3 φορές από τον αισθητηρα για να δουλέψει. Edited October 13, 2016 by suzukis Παράθεση Το χασαμε το κορμι πατριωτη!!!! [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkai27 Δημ. October 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2016 Επίσης υπάρχει δυνατότητα να απενεργοποίησουμε το φωτισμό στα πλήκτρα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_27 Δημ. October 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2016 Επίσης υπάρχει δυνατότητα να απενεργοποίησουμε το φωτισμό στα πλήκτρα? Galaxy button lights Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ccypruss000 Δημ. October 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2016 Παιδια πειτε καμια καλη ROM που να περνει πρωτη τις αναβαθμισεις ενημερωσεις γιατι με την Ευρωπαικη μαλλον μας ξεχασε η αγαπητη samsung πισω. Παράθεση Samsung Galaxy S24 ULTRA 512GB Yellow - iPhone 15 Pro 256GB Titanim Blue Quote Samsung Ελληνικη Κοινοτητα Facebook Group Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lagoskon Δημ. October 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2016 1. BTU Αγγλίας ή PHN Ολλανδίας. 2. Όσοι έχετε θεματακια με το σήμα και την εναλλαγή από 4G στα υπόλοιπα κάντε μια αλλαγή κάρτας sim. Έβαλα νέα nano της cosmote και παρατήρησα διαφορά μέχρι και στον ήχο που κάνει το ηχείο όταν καλεις κάποιον. Στη συνομιλία πιο σταθερός και καθαρός ήχος. Δεν περίμενα τέτοια βελτίωση από τη sim μόνο Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Xiaomi Mi 9T 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_27 Δημ. October 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2016 1. BTU Αγγλίας ή PHN Ολλανδίας. 2. Όσοι έχετε θεματακια με το σήμα και την εναλλαγή από 4G στα υπόλοιπα κάντε μια αλλαγή κάρτας sim. Έβαλα νέα nano της cosmote και παρατήρησα διαφορά μέχρι και στον ήχο που κάνει το ηχείο όταν καλεις κάποιον. Στη συνομιλία πιο σταθερός και καθαρός ήχος. Δεν περίμενα τέτοια βελτίωση από τη sim μόνο Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Εγω πάρα καινούρια σιμ όταν πήρα το κινητό, και πάλι μου έκανε νερά η εναλλαγή στο σήμα, μέχρι που έβαλα προτελευταία ρομ, του Αυγούστου, και όλα ήταν τζετ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobrol Δημ. October 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2016 Παιδες δοκιμαζω το νεο GoodLock! Ομολογω καταπληκτικο! οσον αφορα την μπαταρια εμφανιζεται στα στατιστικα ως: UI συστηματος με καταναλωση γυρω στο 2-3%.. για να μην δοκιμαζω χωρις αυτο, μπορει καποιος χωρις goodlock να αναφερει καταναλωση μεσα απο τα στατιστικα της μπαταρια του UI συστηματος? Παράθεση phones' list: alcatel 311, SE t310, SE z600, SE k700i, Samsung zv30, nokia 6290, samsung g600, SE k770i, LG arena, Nokia 5800, nokia N82, nokia E72, htc hero, nokia N8, SE Xperia Neo V, Nokia N9, SE Xperia Mini, LG 4x HD, Blackberry Z10, Nokia Lumia 920, Nokia 101, Samsung Galaxy S4 mini LTE, LG G2, Samsung Galaxy S7, Samsung Galaxy S9+, Xiaomi Mi 10 5G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mimis82 Δημ. October 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2016 Εδώ και λίγη ώρα κι εγώ κάτοχος του S7. Ερώτηση: Αυτό το samsung knox να το κατεβάσω αξίζει; Και δεύτερη ερώτηση, η θήκη που πήρα η Samsung clear view νομίζω ότι έχει αυτοκόλλητο στην πλάτη?????? Πρέπει να το αφαιρέσω; Και δεν μιλάω για την ζελατίνα που βγαίνει εύκολα! Παράθεση -Δημήτρης- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_27 Δημ. October 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2016 Εδώ και λίγη ώρα κι εγώ κάτοχος του S7. Ερώτηση: Αυτό το samsung knox να το κατεβάσω αξίζει; Και δεύτερη ερώτηση, η θήκη που πήρα η Samsung clear view νομίζω ότι έχει αυτοκόλλητο στην πλάτη?????? Πρέπει να το αφαιρέσω; Και δεν μιλάω για την ζελατίνα που βγαίνει εύκολα! Το κατεβασεις δεν το κατεβασεις, υπαρχει σαν μετρητης οποτε δε μπορεις να κανεις ρουτ χωρις να γραψει...συστημα για ασφαλεια ειναι, αναλογα αν το χρειαζεσαι η οχι...βγαλτο ναι, την ιδια εχω, απλα θα μεινει κολλα η οποια με λιγο βαμβακι και οινοπνευμα φευγει πολυ ευκολα..να ξερεις παντως αφηνει πανευκολα σημαδακια η θηκη, αλλα λεπτομερεια, αφου το κινητο δεν παθαινει κατι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanos1989 Δημ. October 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2016 Εδώ και λίγη ώρα κι εγώ κάτοχος του S7. Ερώτηση: Αυτό το samsung knox να το κατεβάσω αξίζει; Και δεύτερη ερώτηση, η θήκη που πήρα η Samsung clear view νομίζω ότι έχει αυτοκόλλητο στην πλάτη?????? Πρέπει να το αφαιρέσω; Και δεν μιλάω για την ζελατίνα που βγαίνει εύκολα! Κατά την δική μου εμπειρία καλύτερα είναι να μην το πειράξεις γιατί θα γίνει χάλια η θήκη και θα ξενερώσεις ενώ με την ζελατίνα πάνω δύσκολα κάνει σημάδι! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickkanellakis Δημ. October 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2016 Να ρωτησω κατι παιδια οταν μιλατε με την ενταση του ακουστικου στο τερμα εχετε καθολου παρασιτα την ωρα που μιλαει ο αλλος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanos1989 Δημ. October 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2016 Να ρωτησω κατι παιδια οταν μιλατε με την ενταση του ακουστικου στο τερμα εχετε καθολου παρασιτα την ωρα που μιλαει ο αλλος Όχι είναι από τα πολύ σπάνια προβλήματα για s7 και s7 edge Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickkanellakis Δημ. October 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2016 Τι εννοεις φιλε μου γιατι το ακουστικο το εχω αλλαξει και παλι το κανει.δηλαδη μπορει να φτιαχτει με κανε update Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ccypruss000 Δημ. October 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2016 Στο S7 Edge μου ηρθε ενημερωση παιδια. Το απλο S7 εμεινε με την ενημερωση του Αυγουστου 2016 :( Firmware CSC Code: EUR Active CSC Code: EUR CSC Country: SEGR/GR Αρα ειναι ευρωπαικη η εκδοση ROM που φοραει ; Παράθεση Samsung Galaxy S24 ULTRA 512GB Yellow - iPhone 15 Pro 256GB Titanim Blue Quote Samsung Ελληνικη Κοινοτητα Facebook Group Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. October 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2016 Firmware CSC Code: EUR Active CSC Code: EUR CSC Country: SEGR/GR Αρα ειναι ευρωπαικη η εκδοση ROM που φοραει ;Aφού βλέπεις EUR και GR τι άλλο θα μπορούσε να είναι; Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ccypruss000 Δημ. October 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2016 Aφού βλέπεις EUR και GR τι άλλο θα μπορούσε να είναι; Δεν ξερω τι ειναι τελικα φιλε μ ευρωπαικο της ελλαδας ισως ; Μπερδεστικα για να μαι ιλικρινες. Παράθεση Samsung Galaxy S24 ULTRA 512GB Yellow - iPhone 15 Pro 256GB Titanim Blue Quote Samsung Ελληνικη Κοινοτητα Facebook Group Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. October 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2016 Μην γράφεις όμως με γραφή τύπου sms (κομμένες λέξεις) γιατί απαγορεύεται από τους κανονισμούς και σου έχω ξανακάνει παρατήρηση. Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ccypruss000 Δημ. October 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2016 Μην γράφεις όμως με γραφή τύπου sms (κομμένες λέξεις) γιατί απαγορεύεται από τους κανονισμούς και σου έχω ξανακάνει παρατήρηση. Οκ φίλε μου εγίνε δεν θα το ξάνα κάνω αλλα τι ρομ φοράει ; Παράθεση Samsung Galaxy S24 ULTRA 512GB Yellow - iPhone 15 Pro 256GB Titanim Blue Quote Samsung Ελληνικη Κοινοτητα Facebook Group Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanos1989 Δημ. October 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2016 Οκ φίλε μου εγίνε δεν θα το ξάνα κάνω αλλα τι ρομ φοράει ; Είναι ελληνικό και φοράει την ευρωπαϊκή ρομ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mimis82 Δημ. October 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2016 Παρατήρησα ότι μέσα στο κουτί δεν υπάρχει καλώδιο σύνδεσης με το pc. Πως κάνετε αναβαθμίσεις; Ποιο πρόγραμμα χρησιμοποιείτε; Συγνώμη για την ερώτηση προέρχομαι από iphone Παράθεση -Δημήτρης- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts