Ultron Δημ. June 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2016 παλι εμεινα απο ιντερνετ σημερα ενω η ενδειξη ηταν 4G απαραδεκτο και με καινουργια σιμ... https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160624/329f1a87c38ad947b00d443b563b21d8.jpg VPN δεν ειναι αυτο πανω αριστερα το εικονιδιο;αν ναι ψαξου μηπως φταιει αυτο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. June 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2016 παλι εμεινα απο ιντερνετ σημερα ενω η ενδειξη ηταν 4G απαραδεκτο και με καινουργια σιμ... https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160624/329f1a87c38ad947b00d443b563b21d8.jpg Είχα το ίδιο πρόβλημα, άλλαξα κάρτα σιμ και πάλι τίποτα. Χθες πήγα στη Samsung και μου πέρασαν πάλι την Rom από την αρχή και τώρα παίζει μια χαρά μέχρι και τώρα που μιλάμε. Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redcom7 Δημ. June 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2016 Είχα το ίδιο πρόβλημα, άλλαξα κάρτα σιμ και πάλι τίποτα. Χθες πήγα στη Samsung και μου πέρασαν πάλι την Rom από την αρχή και τώρα παίζει μια χαρά μέχρι και τώρα που μιλάμε. καλησπερα φιλε μπορεις να δεις ποια ρομ ειναι ??? ----- προσθήκη μηνύματος 10 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- VPN δεν ειναι αυτο πανω αριστερα το εικονιδιο;αν ναι ψαξου μηπως φταιει αυτο ναι ειναι το adguard ... δεν νομιζω να ειναι αυτο ομως ,... γιατι δεν γινεται παντα η διακοπη και το ΣΚ το εκανε ακομα και χωρις αυτο ... ασχετο αλλα απο το να γεμισω διαφιμησεις καλυτερα να παθαινει κοκομπλοκο το ιντερνετ και να το ανοιγω χειροκινητα ... απλα δεν πρεπει να το κανει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. June 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2016 καλησπερα φιλε μπορεις να δεις ποια ρομ ειναι ??? ----- προσθήκη μηνύματος 10 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- ναι ειναι το adguard ... δεν νομιζω να ειναι αυτο ομως ,... γιατι δεν γινεται παντα η διακοπη και το ΣΚ το εκανε ακομα και χωρις αυτο ... ασχετο αλλα απο το να γεμισω διαφιμησεις καλυτερα να παθαινει κοκομπλοκο το ιντερνετ και να το ανοιγω χειροκινητα ... απλα δεν πρεπει να το κανει https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160624/24464acb5d0334c441c4dbc4c3a8fdab.jpg Απλα μου είπαν ότι παίζει ρόλο να την κάνουν καθαρό Install αυτοί εκεί. Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. June 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2016 Δεν φταιει το adguard παιδια,το ειχα πολλες μερες και'γω χωρις adguard νομιζοντας οτι φταιει αυτό αλλα δεν. Επισης δοκιμασα αρκετες ρομ οπως και αυτη την apeq με καθαροτατη εγκατασταση. Ετοιμασου να στο ξανακανει λοιπον :) Το εχω πει και παλιοτερα,μου εκαναν το ίδιο πράγμα note 5,s6 edge+ και s7 edge τωρα. Δεν εχω βρει λυση ακομα και ούτε προβλεπεται μαλλον. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsoukis Δημ. June 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2016 Να ρωτήσω κάτι, έβαλα το κινητό να φορτίσει κανονικά και το έβγαλα με 100 %, το αφήνω όλο το βράδυ ανοιχτο όπως πάντα σε αναμονή χωρίς εξοικονόμηση ενέργειςα και το βρίσκω το πρωί με 69 %....:cry: Τι να έχει γίνει? Μένει ενεργό το android system και το κινητό δεν μπαίνει σε sleep mode ποτέ Ζω με επανεκκίνηση σε κάθε πλήρη φόρτιση... https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160624/925d1cdcb916fd109dce81f572b48728.jpg Παραμονή σε ενεργή κατάσταση Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
basilis_k6 Δημ. June 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2016 διαβασα 60 σελίδες..... :dizzy: εκει που ημουν έτοιμος να ανοιξω το πορτοφόλι επεσα στο θέμα με το δικτυο και την cosmote. επειδη και εγω εχω cosmote και δεν προκειται να αλλαξω... Τι διαολο?! Δεν έχει ιντερνετ και όταν εχει κολλάει στα 20 mbs? αυτο ειναι πολύ σοβαρο πρόβλημα. και ενταξει η ταχυτητα αλλα να κοβει τα δεδομένα? πρεπει να ενοχλήσετε την σαμσουνγκ να βρει λυση (η την κοσμοτε αν φταιει αυτη). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyriakos96 Δημ. June 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2016 διαβασα 60 σελίδες..... :dizzy: εκει που ημουν έτοιμος να ανοιξω το πορτοφόλι επεσα στο θέμα με το δικτυο και την cosmote. επειδη και εγω εχω cosmote και δεν προκειται να αλλαξω... Τι διαολο?! Δεν έχει ιντερνετ και όταν εχει κολλάει στα 20 mbs? αυτο ειναι πολύ σοβαρο πρόβλημα. και ενταξει η ταχυτητα αλλα να κοβει τα δεδομένα? πρεπει να ενοχλήσετε την σαμσουνγκ να βρει λυση (η την κοσμοτε αν φταιει αυτη). Χωρίς να θέλω να δικαιολογήσω τη Samsung το θέμα δεν είναι και τόσο σοβαρό. Τυχαίνει κάποιες φορές να ανοιγεις τα δεδομένα και να μην έχεις αλλά αυτό (σε εμένα τουλάχιστον) λύνεται ανοίγοντας και κλείνοντας τη λειτουργία πτήσης. Υπόθεση 10 δευτερολέπτων δηλαδή. Προφανώς και δεν θα έπρεπε να υπήρχε σε ένα τόσο ακριβό κινητό αλλά δεν το θεωρώ και λόγο για να μην το αγορασεις. Sent from my SM-G930F using Tapatalk Παράθεση Samsung Galaxy S20 FE 5G:) «Οι πιο σκοτεινές γωνιές στην Κόλαση είναι φυλαγμένες για εκείνους που διατηρούν την ουδετερότητά τους σε εποχές ηθικής κρισης». - Dante Alighieri Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanos1989 Δημ. June 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2016 Χωρίς να θέλω να δικαιολογήσω τη Samsung το θέμα δεν είναι και τόσο σοβαρό. Τυχαίνει κάποιες φορές να ανοιγεις τα δεδομένα και να μην έχεις αλλά αυτό (σε εμένα τουλάχιστον) λύνεται ανοίγοντας και κλείνοντας τη λειτουργία πτήσης. Υπόθεση 10 δευτερολέπτων δηλαδή. Προφανώς και δεν θα έπρεπε να υπήρχε σε ένα τόσο ακριβό κινητό αλλά δεν το θεωρώ και λόγο για να μην το αγορασεις. Sent from my SM-G930F using Tapatalk Εμένα το κάνει και με το WiFi..... πολύεελάχιστα τώρα πια με το 3/4g Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. June 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2016 Εμένα πάντως (cosmote) μετά το πέρασμα της rom από την επίσημη Samsung δουλεύουν μια χαρά τα δεδομένα και πιάνει μέχρι και 70mbps https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160625/44d10c53468141aff8cf7b613a0ba577.jpg Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. June 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2016 Εμένα πάντως (cosmote) μετά το πέρασμα της rom από την επίσημη Samsung δουλεύουν μια χαρά τα δεδομένα και πιάνει μέχρι και 70mbps Ποιας χωρας rom σου περάσανε; Μπορεις να δώσεις ενα printscreen με samsung info οπως αυτο; https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160625/277194282b6f70e59b41cdc9679419d4.jpg Εμένα πάντως (cosmote) μετά το πέρασμα της rom από την επίσημη Samsung δουλεύουν μια χαρά τα δεδομένα και πιάνει μέχρι και 70mbps https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160625/44d10c53468141aff8cf7b613a0ba577.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zorbas100 Δημ. June 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2016 (edited) Δεν ξερω πραγματικα τι λετε να εχω αλλο τηλεφωνο ...ας μην το μελεταω:lol: εκεινο που εγω εχω διαπιστωσει ειναι οτι η ρομ εχει πολλα προβληματα και bug,.... άλλα λογω ας πουμε του νεου λογισμικου αν και δεν δικαιολογειται και άλλα πιστευω επιτηδες λες και θελουν να δημιουργουν προβληματα στους χρηστες και να τους αναγκαζουν πολλες φορες να βγαινουν εκτος εγγυησης ....βλεπε root. Ενα αλλο θεμα ειναι η υποστηριξη αναβαθμισεων που μεχρι δυο αντε το πολυ τρεις σταματαει να υποστηριζει μια συσκευη και που για μενα ειναι το βασικο η υποστηριξη μιας συσκευης . Αν και φανατικος οπαδος του android δεν μπορω να μην παραδεχθω οτι ενα ταμπλετ 5ετιας σχεδον της apple παιρνει ακομα αναβαθμισεις . Για μενα το S7 ειναι κινηταρα και θα λυθουν οποια θεματα υπαρχουν αρκει να μην ειναι θεματα της συσκευης αλλα λογισμικου. Οσο για ρουταρισμα πιστευω οτι οι διαχειριστες του site ειναι πιο αρμοδιοι γαι ενα οδηγο για να μην γραφουμε οτι θελει ο καθενας εγω προσωπικα απο τους Xda βρηκα και το εκανα με οτι ρισκο συνεπαγεται εκεινο που παρατηρησα και το βαζω και σαν ερωτημα ειναι οτι με hard reset χανει το root και πρεπει να φλασαρεις ξανα δεν ειναι καποιο προβλημα αλλα σε αλλες συσκευς παλιοτερες δεν υπηρχε κατι τετοιο. Συγνωμη για το πολυ μεγαλο κειμενο και ενα τελευταιο cosmote εχω και εγω αλλα η ταχυτητα ή η συνδεση ειναι τελεια θα ελεγα. Edited June 25, 2016 by zorbas100 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. June 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2016 Ποιας χωρας rom σου περάσανε; Μπορεις να δώσεις ενα printscreen με samsung info οπως αυτο; Ναι βεβαίως. https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160625/aa83f25a494283cb2cfa4ed205ee9249.jpg Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dan81 Δημ. June 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2016 Παιδες καλησπερα και απο μενα. Μολις το πηρα το κουκλακι απο πολυκατάστημα .τι να πρωτοπω για αυτο το κινητο. Το εχω μονο δυο μέρες και ερχομαι απο Note4. Πολυ καλο και το note αλλα ειχα θεμα με το μεγεθος.Ετρεξα untutu 131.366 .χαμος.!60.000 παραπανω απο Note4 τετραπυρηνο. Εχω εντυπωσιαστει αν το εχω πολυ λιγες μερες ευχομαι να μην αλλαξω κινητο για τα επομενα 2 χρονια και βαλε μην σου πω. Τσουχτερη τιμη ειδικα ελληνικης εισαγωγης που πηρα εγω. Στο ιντερνετ 100 ε φθηνοτερα. Το κινητο με εχει αφησει αφωνο. Ολα εκτελουνται σε κλασματα δευτερολεπτου.Πεταει . Χαρμα οφθαλμων η οθονη και design που σου περνει τα μυαλα. Μην σας ζαλιζω αλλο θα επανελθω στο μελλον με παρατηρησεις και αποριες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michaelp900 Δημ. June 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2016 Εγώ με vodafone Αγγλίας κανένα πρόβλημα ποτέ. Το κινητό αγοράστηκε από skroutz προ 2 μηνών Ιταλικο και είχα Ελλάδα Vodafone όπου επίσης κανέναν πρόβλημα.το κινητό μια χαρά είναι. Sent from my SM-G930F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmys Δημ. June 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2016 (edited) Καλησπέρα και από μένα, έρχομαι από NOTE 2 και 3, απόλυτα ευχαριστημένος με το s7. Σε όλα... Η εφαρμογή protect της Vodafone αξίζει? Edited June 25, 2016 by jimmys Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dreamw Δημ. June 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2016 Έχω και γω ίδιας προελευσης s7 AUT δηλαδή Switzerland. Προχθές ήρθε η επίσημη αναβάθμιση σε APEQ ΜΕ COSMOTE και γω και όλα καλά από σήμα και μπαταρία. Παράθεση -> HTC Touch Cruise->Nokia 5310 ->HTC Desire ->LG optimus 4x ->Sony Xperia P -> HTC OneX-> iphone 4s -> Galaxy S4 -> lumina 1020 + Honor 6 -> Lumia 1020 + Meizu MX4 -> LG G4-> Galaxy S7 -> Galaxy S7 + Lumia950 -> Galaxy S7 + Nexus 5x -> HTC 10 -> S7Edge -> P20Pro -> S10 -> iPhone11 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Angeldust Δημ. June 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2016 Οπα δεν το ηξερα αυτο! Οκ δεν με πειραζει να γραφω με κεφαλαία στο "Messages", ομως υπαρχει τροπος να μπορω να στελνω σε πολλαπλους παραληπτες; π.χ. Το πασχα με το "Messages" δεν μπορουσα να στειλω ευχητηριο SMS σε πολλαπλους παραληπτες, ενω με το "Messenger" μπορεσα. Μια χαρά μπορείς με τη μαμά εφαρμογή μηνυμάτων να στείλεις σε πολλαπλούς αποδέκτες ταυτόχρονα. Παράθεση Phantom Of The Opera Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. June 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2016 Παιδιά να ρωτησω. Στο S6 είχε ένα εικονίδιο μουσική για να παίζουμε τραγούδια από εκεί. Εδώ τώρα δεν το έχει. Από που ακούμε μουσική?? (εκτός από τον φάκελο "αρχεία") Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALIEN_3_ Δημ. June 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2016 (edited) Παιδιά να ρωτησω. Στο S6 είχε ένα εικονίδιο μουσική για να παίζουμε τραγούδια από εκεί. Εδώ τώρα δεν το έχει. Από που ακούμε μουσική?? (εκτός από τον φάκελο "αρχεία") Κατεβάζεις το πρόγραμμα samsung music από το galaxy apps Edited June 25, 2016 by ALIEN_3_ Παράθεση Θοδωρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
polteris Δημ. June 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2016 Μια ερώτηση από εμένα. Έκανα εγκατάσταση το Phone info Samsung και στην καρτέλα csc code δεν μου δείχνει τίποτα εκτός από την πρώτη και την τελευταία γραμμή (Product code - Mobile Operator). Είναι λογικό αυτό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ccypruss000 Δημ. June 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2016 Παιδια την καλησπερα μου επειδη το ψυλο σκεφτομαι και αυτο το S7 θα ηθελα να ρωτησω το εχει κανεις φιλος σας απο την Κυπρο για να μου πει αν κανει αυτα τα προβληματα με τα δεδομενα το wifi και με το συστημα android ; Κανεις στην Κυπρο που να ναι με Cyta Mtn Primetel παροχους και να αντιμετοπιζει θεματα προβληματα οπως λετε εσεις στην εκει στην Ελλαδα οτι αντιμετοπιζεται υπαρχει ; Παράθεση Samsung Galaxy S24 ULTRA 512GB Yellow - iPhone 15 Pro 256GB Titanim Blue Quote Samsung Ελληνικη Κοινοτητα Facebook Group Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amanwithaplan Δημ. June 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2016 Τελικά η Samsung βαλθηκε να μας τρελανει η τελευταια αναβαθμιση δεν επιτρεπει ακουσον.... ακουσον λογω πολιτικής ασφαλειας να ξεκλειδωνει το κινητο με δακτυλικο αποτύπωμα εάν καποιος χρησιμοποιεί για κλειδωμα άλλη εφαρμογή..... όπως nova η άλλη εφαρμογή κλειδώματος δουλευει μονο όταν κλειδωνεις το κινητο με το κουμπι ενεργοποιησης της συσκευης η με κλειδωμα από μονο του. Το εχετε παρατηρησει...??? Ρε παιδιά πραγματικά τι ζόρι τραβάτε και δεν πατάτε το κουμπί δηλαδή? Θα πάθει κάτι ή απλά βαριέστε να κουνήσετε το δάχτυλο λίγα εκατοστά? Πραγματικά δηλαδή δεν καταλαβαίνω γιατί τόσο γκρίνια με αυτο το θέμα. Sent from my SM-G920F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsoukis Δημ. June 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2016 Είναι φυσιολογικό να πέφτει στο 99% μέσα σε 3 λεπτά μετά από την αφαίρεση από τον φορτιστή? https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160626/81e32f47fcf23ccddc6bc224dd026611.jpg Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmys Δημ. June 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2016 (edited) Παιδια το Dropbox ποσο χωρο δινει και για ποσο καιρο? Επισης, πως επιλεγω να αποθηκευονται οι φωτο σε συμπιεση RAW? Μου ειναι γκρι η επιλογη. Edited June 26, 2016 by jimmys Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts