geokostas Δημ. June 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2016 Μαλλον για ψαροντουφεκο ψαχνεις...(πλακα κανω σορυ:p) το λεει ξεκαθαρα οχι σε θαλασσινο νερο η γνωμη μου ειναι ουτε μια δυο φορες γιατι πιστευω οτι θα υπαρξει αλλοιωση στην στεγανοποιηση αν οχι και σκουριασμα σε επαφες κλπ κλπ το αλατι ειναι οτι χειροτερο. Και δυο λογια απο μενα πρωην κατοχος του galaxy alpha το οποιο θεωρω οτι ειναι απο τα καλυτερα κινητα της samsung αλλα το s7 δεν εχει αντιπαλο μεχρι τωρα που μιλαμε ειμαι πολυ νεος κατοχος του και δεν μπορω να πω αναλυτικες λεπτομερειες μια κακη συνηθεια που εχω ειναι μολις παρω μια συσκευη ειναι να του βαλω ελληνικη ρομ ετσι και με το s7 το οποιο ειχε αυστριακη ρομ χωρις να ανηκει σε καποιο παροχο ενοειτε οτι το κνοχ δεν εγραψε εκεινο που βρισκω προβλημα ειναι το software το οποιο σε φορτωνει με ενα σωρο βλακειες απο τις οποιες καποιες πρεπει να αγορασεις και σου φορτωνουν τη συσκευη με περιττες κατα την γνωμη μου εφαρμογες ευτυχως που υπαρχει και το package disabler pro . Πως περνάμε άλλη ROM χωρίς να γράψει ο knox? Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karajim80 Δημ. June 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2016 Download mode μετά Odin και έτοιμος.Για λεπτομέριες ψάξε και στον τουμπι.. Same Sh1t Different Day Παράθεση Same Sh..t , Different Day Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ababapanos Δημ. June 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2016 Έβγαλα πριν λιγο φωτο με το κινητό που κατεβρεχομαστε με το λάστιχο. Πολυ καλές. Παρήγγειλα μια θηκη απ Αμαζόν αδιάβροχη ειδική για 2 μέτρα βάθος και 2 ώρες αντοχή. Σε θαλασσινό νέρο δεν το βάζω. Μονο με την θηκη. μπορείς να δόσεις λινκ? Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsoukis Δημ. June 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2016 Χαζή και άσχετη η ερώτηση μου αλλά τι είναι το knox? Και το παίζει σε αλλαγή rom? Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. June 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2016 μπορείς να δόσεις λινκ? https://www.amazon.co.uk/Galaxy-Waterproof-Case-Fone-Stuff%C2%AE-Protective/dp/B01ERMOG5G/ref=sr_1_4?ie=UTF8&qid=1466402259&sr=8-4&keywords=waterproof+case+for+galaxy+s7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redcom7 Δημ. June 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2016 Χάλια το σήμα ίντερνετ Και εδώ..λίγες μέρες που έχω αλλάξει σε ς7 από HTC m9 Και ενώ σε όλα είναι μακράν καλύτερη συσκευή...όσον αφορά το ίντερνετ είναι χάλια..ελπίζω να διορθωθεί... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gfilnet Δημ. June 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2016 Εγώ θα γράψω την εμπειρία που είχα με το εξαιρετικό S7 και τα δίκτυα κινητής. Είχα γράψει και σε προηγούμενο post ότι δεν έχω δει ποτέ πάνω από 20 Mbps με Cosmote πάντα σε 4G. Δοκίμασα λοιπόν με τη sim μου με το iPhone 6S και μου έβγαλε 80 στο ίδιο σημείο που το S7 έβγαλε το κλασικό πλέον 20. Στη συνέχεια έβαλα στο S7 sim της Vodafone και πάντα σε 4G μου έβγαλε 60mbps. Τα συμπεράσματα δικά σας.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asede Δημ. June 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2016 Εγώ θα γράψω την εμπειρία που είχα με το εξαιρετικό S7 και τα δίκτυα κινητής. Είχα γράψει και σε προηγούμενο post ότι δεν έχω δει ποτέ πάνω από 20 Mbps με Cosmote πάντα σε 4G. Δοκίμασα λοιπόν με τη sim μου με το iPhone 6S και μου έβγαλε 80 στο ίδιο σημείο που το S7 έβγαλε το κλασικό πλέον 20. Στη συνέχεια έβαλα στο S7 sim της Vodafone και πάντα σε 4G μου έβγαλε 60mbps. Τα συμπεράσματα δικά σας.... Άρα λες οτι φταίει ο συνδυασμός cosmote - s7... Πολύ περίεργο δεν είναι αυτό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gfilnet Δημ. June 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2016 Άρα λες οτι φταίει ο συνδυασμός cosmote - s7... Πολύ περίεργο δεν είναι αυτό; Εξαιρετικά και γι αυτό το έγραψα. Ίσως να φταίει η Αυστριακή rom. Πάντως το τηλέφωνο δεν έχει πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ultron Δημ. June 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2016 μπορει να εχει να κανει με τα LTE bands... π.χ http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=7821&idPhone2=7242 υποστηριζομενα bands απο cosmote(random site δεν ειμαι σιγουρος αν ειναι εμπιστο:): https://www.frequencycheck.com/carriers/cosmote-greece EDIT: μπορει οντως να φταιει το "Αλλο modem" που εχει το κινητο λόγβ του οτι δν ειναι απο ελλάδα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pelekis89 Δημ. June 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2016 καλησπέρα συμφορουμιτες.. Αντιμετωπίζω ένα προβληματάκι και χρειάζομαι την βοήθεια σας.. Αγόρασα το s7 πριν 3 εβδομάδες περίπου απο σκρούτζ με ρομ Αυστρίας απ ότι είδα και εξαρχής έχω θέμα κάποιες φορές μέσα στην ημέρα με το σήμα (Cosmote) ..τι εννοώ? προσπαθούν να με πάρουν τηλέφωνο και δείχνει κλειστό και μου έρχονται οι κλήσεις αρκετές ώρες μετά..; έχω παρατηρήσει καμιά φορά οταν ξεκλειδώνω το τηλέφωνο να δειχνει στιγμιαία ότι δεν έχει σήμα και μετά να πιάνει..άλλες φορές πάλι ενώ δείχνει φουλ σημα πάλι δεν μπορούν να με πάρουν..Να τονίσω ότι δεν ευθήνετε ο πάροχος καθώς στην περιοχή μου έχουμε αρκετά καλό σήμα και συμβάνει μόνο σε μένα .. υπάρχει περίπτωση να φτάει το ότι έχει αυστριακο ρομ?? λόγο του μόντεμ? μήπως να φλασάρω την ελληνική ρόμ με όντιν ..η απλά να κάνω επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων.. αν φλάσάρω με odin θα συνεχίσω να παίρνω ενημερώσεις κανονικά? ή το csc code θα παραμείνει αυστριακό? διότι σε αυτυ την περίπτωση έχω εντύπωση οτι δεν μπορώ να παίρνω updates.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. June 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2016 Κάνε επαναφορά αν δεν στρώσει δοκίμασε και άλλη sim αν και πάλι τπτ έχει ζημιά το baseband, το πας για εγγύηση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pelekis89 Δημ. June 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2016 Έχω δοκιμασει και άλλη σιμ..ξέχασα να το αναφέρω..έχω Twin sim ίδιος αριθμός..έβαλα την άλλη και πάλι τα ίδια.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. June 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2016 Έχω δοκιμασει και άλλη σιμ..ξέχασα να το αναφέρω..έχω Twin sim ίδιος αριθμός..έβαλα την άλλη και πάλι τα ίδια.. Hmmm άλλη sim όταν λέω ενώ κάποια άσχετη (έχω και ακούσει παρόμοια θέματα με twin) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggelisp17 Δημ. June 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2016 Καλησπερα!Αυτο με την ταχυτητα 4g το εχω και εγω.Σε σχεση με ενα s4 το s7 βγαζει τουλαχιστον 20 mbps λγοτερο.Νομιζω οτι εχει να κανει με την rom που φοραει.Εγω εχω την ελβετικη.Ελπιζω με καποια αναβαθμιση να φτιαχτει.Να πω οτι οι δοκιμες εγιναν με vodafone και σε σημεια με 4g+ αλλα πανω απο 60 mbps δεν ειδα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. June 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2016 (edited) Καλησπερα!Αυτο με την ταχυτητα 4g το εχω και εγω.Σε σχεση με ενα s4 το s7 βγαζει τουλαχιστον 20 mbps λγοτερο.Νομιζω οτι εχει να κανει με την rom που φοραει.Εγω εχω την ελβετικη.Ελπιζω με καποια αναβαθμιση να φτιαχτει.Να πω οτι οι δοκιμες εγιναν με vodafone και σε σημεια με 4g+ αλλα πανω απο 60 mbps δεν ειδα. Κι εγω την Ελβετικη εχω, πολλα προβληματα με το σημα, το εχω γραψει και πιο πανω. Αν καποια παιδια με καποια συκεκριμενη rom δεν εχουν προβλημα σ'αυτον τον τομεα ας το αναφερουν εδω μμας και την βαλουμε κι εμεις και χαρουμε επιτελους αυτο το ωραιο κινητο. Edited June 20, 2016 by geokostas Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggelisp17 Δημ. June 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2016 Κι εγω την Ελβετικη εχω, πολλα προβληματα με το σημεα, το εχω γραψει και ποιο πανω. Αν καποια παιδια με καποια συκεκριμενη rom δεν εχουν προβλημα σ'αυτον τον τομεα ας το αναφερουν εδω μμας και την βαλουμε κι εμεις και χαρουμε επιτελους αυτο το ωραιο κινητο. Περιμενε να ερθει το update για την Ελβετικη μπας και το διορθωσει πριν αλλαξεις rom.Στην αλλαγη rom υπαρχει και μια περιπτωση να γραψει ο μετρητης και να χαθει η εγγυηση.Οποτε εγω θα περιμενω να δω εαν φτιαξει με το update και μετα θα το ρισκαρω να αλλαξω rom. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. June 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2016 Περιμενε να ερθει το update για την Ελβετικη μπας και το διορθωσει πριν αλλαξεις rom.Στην αλλαγη rom υπαρχει και μια περιπτωση να γραψει ο μετρητης και να χαθει η εγγυηση.Οποτε εγω θα περιμενω να δω εαν φτιαξει με το update και μετα θα το ρισκαρω να αλλαξω rom. Εκτός αυτού έχω και μεγάλο πρόβλημα με χαμένες κλήσεις, με παίρνει ο κόσμος τηλέφωνο και δεν χτυπάει καθόλου. Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjHoya Δημ. June 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2016 Παιδες παντως εγω με ελληνικο s7 δεν εχω αντιμετωπίσει τετοιο προβλημα. Απο σημα τα παει μια χαρα το τηλεφωνο.Εταιρια εχω wind. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kutulu26 Δημ. June 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2016 (edited) Παντως εγω για σιγουρια οταν ειμαι εξω 2g το βαζω για σιγουρια. ουτε dropped call ουτε τιποτα.ειναι ξεφτιλα αλλα τι να κανουμε. αν θελησω data τοτε το παω 3g. παντως μια φορα μονο ειχα dropped call μετα το update. Edited June 20, 2016 by kutulu26 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asede Δημ. June 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2016 Έχει μιλήσει κανείς με υποστήριξη της samsung για το θεμα; Υπάρχει επίσημη απάντηση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kutulu26 Δημ. June 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2016 (edited) Έχει μιλήσει κανείς με υποστήριξη της samsung για το θεμα; Υπάρχει επίσημη απάντηση; Τους ειχα καλεσει πριν κανα μηνα για το θεμα αυτο Χαχαχα σε οτι φταιει σε συμβουλευουν για εργοστασιακες ρυθμισεις και safe mode..... Τι να πουνε....τους ειχα ρωτησει αν μπορουμε να περασουμε αλλο μοντεμ file και αρχισαν το γνωστο τροπαριο με το odin...(μην το χρησιμοποιειτε κτλ). Κανενας τολμηρος εχει περασει κανενα custom rom να μας πει εντυπωσεις Edited June 20, 2016 by kutulu26 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aetos2000s Δημ. June 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2016 Έχω το s7 duos με την voice sim πάντα 2G και την data στο 4G και είναι όλα οκ. Έχω κάνει το mod με την Micro Sd. Για οικονομία μπαταρίας κάποιες ώρες κάνω disable την data sim και το κινητό συμπεριφερεται σαν απλό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. June 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2016 Έχει μιλήσει κανείς με υποστήριξη της samsung για το θεμα; Υπάρχει επίσημη απάντηση; Μίλησα σήμερα με φίλο τεχνικό της Samsung γιατί δεν πήγαινε άλλο μ'αυτο το προβλημα. Μου είπε αλλάξω κάρτα sim. Πήγα την άλλαξα και μέχρι στιγμής δουλεύει μια χαρά. Μην σας πάρω στο λαιμό μου και χάσετε το πενταευρο, περιμένετε αν θέλετε μια μέρα να σας πω συμπεριφορά σήματος. Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asede Δημ. June 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2016 Μίλησα σήμερα με φίλο τεχνικό της Samsung γιατί δεν πήγαινε άλλο μ'αυτο το προβλημα. Μου είπε αλλάξω κάρτα sim. Πήγα την άλλαξα και μέχρι στιγμής δουλεύει μια χαρά. Μην σας πάρω στο λαιμό μου και χάσετε το πενταευρο, περιμένετε αν θέλετε μια μέρα να σας πω συμπεριφορά σήματος. 'Αντε να βρεθεί λύση, γιατί είναι κρίμα για την κινητάρα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts