stixima Δημ. October 11, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2003 Tin deytera tha sas po leptomereies gia to 2o frontistirio. Tha toys paro til, kai tha toys rotiso ean mporo to Sabbato na pao na doso 2 enotites. Gia na doyme.. GIA NA DOYME! :) Παράθεση http://www.danasoft.com/sig/grlansin.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DeathAngel Δημ. October 14, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον csk4023 Το "πρόβλημα" που έχω με το ECDL είναι ότι δεν ξέρω ποιος θα μου κάνει επίσημη μετάφραση του διπλώματος ώστε να μπορώ να το προσκομίσω όπου χρειάζεται... Ήδη το χρειάστηκα μια φορά αλλά έδωσα απλώς ακριβές φωτ/φο χωρίς μετάφραση και μάλλον δεν το έλαβαν υπ'όψιν... Ρώτησα στη "σχολή" στην οποία έδωσα τις εξετάσεις και ούτε αυτοί δεν ήξεραν!! an rixeis mia matia sto prwto link tis upografis mou tha breis kai to pou mporeis na pas na kaneis mia episimi metafrasi tou ptixiou sou. (kai authimeron) apo kei kai pera sthn ellada duo piges episimwn metafrasewn uparxoun h mia einai to uporgio exwterikwn kai h alli ellinas dikigoros. Dextes einai kai metafraseis apo ta proxenia twn xenwn kratwn stin xwra mas alla prwta prepei na perasoun apo to upourgio exwterikwn gia elegxo opwte h taleporia einai dipli xwria pou ta proxenia xrewnoun ton kouko gi aidoni. An thes perisoteres plirofories steile mou mail sto info@interlogos.gr (bale kai se kamia gonia to nick sou sto myphone gia na se katalavw) Παράθεση Όλα καλά. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nantia Δημ. October 14, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2003 Εγώ ξεκίνησα πριν 1 βδομάδα, αλλά στο master επίπεδο. Το ecdl είναι το Ευρωπαϊκό χαρτί ενώ άν θές δίνεις και για το microsoft που είναι για χρήση σε Αμερική. Το ecdl έχει 7 ενότητες ενώ η microsoft αναγνωρίζει μόνο τις 5. Εξετάσεις δίνεις όποτε θές εσύ όταν το ζητήσεις κ΄κοστιζει to ecdl κάτι παραπάνω απ'το microsoft. Δίνεις 1-1 ενότητες ή όλες μαζί, όπως θές. Είναι οπως στα Αγγλικά τύπου 2 χαρτιά Ευρωπαϊκό κι Αμερικανικο, πληρώνεις για μάθημα κ' για να "δώσεις " εξετάσεις. Ελπίζω να βοήθησα κ' να μην επανέλαβα κάτι που είπαν άλλα παιδιά ( δε διάβασα απαντήσεις) άν θες κάτι άλλο πές μου κ' το ψάχνω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmac Δημ. November 20, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2003 Ξέρετε αν στην Ελλάδα υπάρχει το CLAIT? (αντίστοιχο του ECDL). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prytanis Δημ. November 21, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2003 Apo oso gnwrizw den yparxi alla den ime 100% sigouros. Παράθεση Οι υπογραφές μπορούν να περιέχουν 1 εικόνα, η οποία ωστόσο δεν θα πρέπει να έχει διαστάσεις μεγαλύτερες από 420 x 150 pixels και το μέγεθός της δεν θα πρέπει να ξεπερνά τα 16.384 bytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xpuser Δημ. January 21, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2004 Ξέρει κανείς που μπορούμε να βρούμε την ύλη του Ecdl? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
csk4023 Δημ. January 21, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2004 Εδώ κοίταξες?? Μπορείς και να κατεβάσεις δείγματα των tests από εδώ και -αν κατέχεις το άθλημα- θα δεις ότι δεν είναι τίποτα σπουδαίο... Θα πας μια ωραία πρωία στο Εξεταστικό, θα δώσεις και θα τα περάσεις... Κάπως έτσι έκανα... :) Παράθεση Find me on Facebook (sign in first) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakaflias Δημ. September 25, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2004 Ρωτησα σε κανα δυο φροντιστηρια για να μαθω πως και ποσο κανουν τα μαθηματα για να παρω το ECDL. Ειδα οτι εχουν διαφορες μεταξυ τους και απο κοστος (360-760ε) και απο χρονο (2-4μηνες).Επισεις αν ξερει κανενας τι παιζει με τις ενοτητες και πόσο χρεωνονται. Κατι ειπαν οτι δεν χρειαζετε για ασεπ να εχεις παρα μονο βεβαιωση παρακολουθησης! Παράθεση :X«'Έλληνες ενωθείτε εναντίον του κοινού εχθρού, εναντίον του μίσους, της διχόνοιας και της διαίρεσης, που είναι ό ίδιος μας ο εαυτός» - Θ. ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrMaslow Δημ. September 26, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2004 Η καρτέλα υποψηφίου κοστίζει 65 ευρώ. Η κάθε ενότητα κοστίζει περίπου 25 ευρώ. Και λέω περίπου γιατί υπάρχει ελευθερία στο πόσο θα την πουλήσει το κάθε κέντρο. Αυτό για τον ΑΣΕΠ ΔΕΝ ισχύει. ΠΡΕΠΕΙ οπωσδήποτε να έχεις κάποιο πιστοποιητικό "τύπου" ECDL που να καλύπτει τουλάχιστον 5 θεματικές ενότητες (Εισαγωγή, Windows, Word, Excel, Access, Powerpoint,Internet-Outlook). Διαλέγεις όποιες πέντε θες. Το ECDL προς ώρας ΔΕΝ έχει πιστοποιητικό με 5. Έχει με 4 ενότητες οπότε αναγκαστικά πας και για τις 7. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]...μα πως να μην ξεχάσεις την αυλή σου και την παλιά τη γνώμη καθενός όσους κρυφά περπάτησαν μαζί σου να σημαδεύουν πάλι τη ζωή σου και να 'σαι το πουλί κι ο κυνηγός στις μαύρες λαγκαδιές του παραδείσου... Μάνος Ελευθερίου Ακούστε το Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
metality Δημ. September 26, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2004 Πάντως, για να μπω σφήνα, δεν είναι μεγάλη απάτη αυτά τα πιστοποιητικά γενικής χρήσης? (ECDL, MOUS) (Δεν μιλάω για τα MCSE) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
csk4023 Δημ. September 26, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2004 Υπήρχε κι ένα παλιότερο thread με θέμα το ECDL... Παράθεση Find me on Facebook (sign in first) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nelly Δημ. September 26, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος csk4023 (26 Σεπ. 2004 , 12:14) Υπήρχε κι ένα παλιότερο thread με θέμα το ECDL... Thank you csk4023! Τα 2 θέματα ενώθηκαν :) Παράθεση Μα που ξέρεις, μπορεί, να ταξιδέψουμε μια μέρα ή μια νύχτα μαζί. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
princess Δημ. September 26, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2004 Περσι που πηρα το ecdl δεν εχει τσεκαρισμενη την πρωτη ενοτητα (παρολο που την εδωσα). Ειχα ακουσει κατι οτι θα βγει καποιο διπλωμα ecdl αποκλειστικα για IT (για τεχνικους). Ξερει κανεις κατι; Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/princessofthedawn/11956/308444/0/101_0139.jpg Lord, let me be the person my dog thinks I am Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALR Δημ. September 26, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος princess (26 Σεπ. 2004 , 16:38) Περσι που πηρα το ecdl δεν εχει τσεκαρισμενη την πρωτη ενοτητα (παρολο που την εδωσα). Ειχα ακουσει κατι οτι θα βγει καποιο διπλωμα ecdl αποκλειστικα για IT (για τεχνικους). Ξερει κανεις κατι; egw exw akousei oti tha bgoun kainourgies enotites ecdl opws web publisher IT kai alla kai malista akousa oti ola einai ellinikes protaseis ! ;) Παράθεση iPhone XS-Max 256GB | iPhone 7 128GB | Xiaomi Redmi Note 3 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakaflias Δημ. September 26, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2004 Λοιπον θα ηθελα απο καποιον που ξερει να μου πει τα παρακατω. 1. μου ειπαν οτι δινουν (σε φροντιστηριο) το ECDL το Cambridge, εχει διαφορα με το κανονικο ECDL; 2. Πόσο κανει η καρτα; (63ε;)και πόσο η καθε ενοτητα; (30ε;) 3. Μετα ποσο καιρο απο το περας τον εξετασεω νθα ξερω αν πετυχα και ποτε θα εχω την πιστοποιηση; 4. Ποιες ειναι οι 7 ενοτητες; (αν γινετα και ελληνικα & αγγλικα ονοματα) 5. Που μπορουμε να βρουμε στο διαδυκτιο παλια ή προτεινομενα θεματα; Ευχαριστω Παράθεση :X«'Έλληνες ενωθείτε εναντίον του κοινού εχθρού, εναντίον του μίσους, της διχόνοιας και της διαίρεσης, που είναι ό ίδιος μας ο εαυτός» - Θ. ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
princess Δημ. September 26, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2004 1)πρωτη φορα ακουω για αυτο που λες, εγω ενα ecdl ξερω 2)καπου τοσο ερχεται -ξεκινησα να δινω με δραχμες κι εχω μπερδευτει 3)ξερεις αν πετυχες περιπου σε μια βδομαδα -για τηνκαθε ενοτητα λεμε 4)σου μεταφερω απο αυτο που βλεπω στο δικο μου basic concepts of information technology using the computer and managing files word processing spreedsheats databases prentations information and communication Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/princessofthedawn/11956/308444/0/101_0139.jpg Lord, let me be the person my dog thinks I am Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrMaslow Δημ. September 26, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2004 και να συμπληρώσω την Πριγκίπισσα. Η καρτέλα κάνει 65ευρώ και η κάθε ενότητα 25 ευρώ. Τα αποτελέσματα ΜΠΟΡΕΙΣ να τα μάθεις και την ίδια μέρα που δίνεις, αρκεί να περιμένεις να τελειώσουν οι εξετάσεις. Αυτο μπορεί να σημαίνει ότι πρέπει να περιμένεις και 2-3 ώρες. Μπορείς όμως να παρεις τηλέφωνο και να τους ρωτήσεις να πέρασες. Αν σου πουν ότι δεν γίνεται να μάθεις την ίδια μέρα λένε ψέματα, γιατί αν δεν εκτυπωθούν τα αποτελέσματα να τα υπογράψει ο επιτηρητής, δεν φεύγει από το εξεταστικό κέντρο! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]...μα πως να μην ξεχάσεις την αυλή σου και την παλιά τη γνώμη καθενός όσους κρυφά περπάτησαν μαζί σου να σημαδεύουν πάλι τη ζωή σου και να 'σαι το πουλί κι ο κυνηγός στις μαύρες λαγκαδιές του παραδείσου... Μάνος Ελευθερίου Ακούστε το Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmac Δημ. September 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος sakaflias (26 Σεπ. 2004 , 23:01) Λοιπον θα ηθελα απο καποιον που ξερει να μου πει τα παρακατω. 1. μου ειπαν οτι δινουν (σε φροντιστηριο) το ECDL το Cambridge, εχει διαφορα με το κανονικο ECDL; Πιθανώς να εννοούν το CLAIT που λέω παραπάνω, σε ένα από τα προηγούμενα post. Το CLAIT είναι αντίστοιχο του ECDL και αν δεν κάνω λάθος ο οργανισμός που το διοργανώνει (ΟCR) είναι συνεργασία των O xford C ambridge & R SA Εγώ αυτό έδωσα εδώ στο UK αλλά δεν ξέρω κατά πόσο είναι αναγνωρισμένο στην Ελλάδα. Υπάρχει το απλό (new Clait), το Clait Plus που έδωσα κι εγώ και το advanced. Για ρώτα περισσότερα από απορία, να δούμε αν είναι το ίδιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aimilios Δημ. September 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2004 Και για να διδάξει κανείς ECDL σε φροντιστήριο ξέρετε τι χρειάζεται (εκτός από γνωστούς, για τυπικά προσόντα λέω); Παράθεση Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS) Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920) ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
princess Δημ. September 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2004 εμενα παντως μονο με το ecdl και την εμπειρια μου εχουν κανει καμποσες προτασεις να διδαξω (γιαυτο και εχω χασει την εμπιστοσυνη μου στην ποιοτητα των γνωσεων που παιρνεις απο αυτα τα φροντιστηρια!) Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/princessofthedawn/11956/308444/0/101_0139.jpg Lord, let me be the person my dog thinks I am Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakaflias Δημ. September 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος sakaflias (27 Σεπ. 2004 , 01:01) Λοιπον θα ηθελα απο καποιον που ξερει να μου πει τα παρακατω. 1. Μου ειπαν οτι δινουν (σε φροντιστηριο) το ECDL το Cambridge, εχει διαφορα με το κανονικο ECDL; 2. Πόσο κανει η καρτα; (63ε;)και πόσο η καθε ενοτητα; (30ε;) 3. Μετα ποσο καιρο απο το περας τον εξετασεω νθα ξερω αν πετυχα και ποτε θα εχω την πιστοποιηση; 4. Ποιες ειναι οι 7 ενοτητες; (αν γινετα και ελληνικα & αγγλικα ονοματα) 5. Που μπορουμε να βρουμε στο διαδυκτιο παλια ή προτεινομενα θεματα; Ευχαριστω Ευχαριστω αυτους που μου απαντησαν Καμια απαντηση για τα υπολοιπα; Παράθεση :X«'Έλληνες ενωθείτε εναντίον του κοινού εχθρού, εναντίον του μίσους, της διχόνοιας και της διαίρεσης, που είναι ό ίδιος μας ο εαυτός» - Θ. ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
csk4023 Δημ. September 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2004 Σχετικά με τα θέματα που ρωτάς, δεν ξέρω αν έχεις δει το FAQ του ecdl.gr Εκεί δίνουν link για κάποιο exe με sample tests http://www.test-check.com/inates_demo.exe Κι εγώ από το site είχα κατεβάσει κάποια pdf παλιότερα που μάλλον τώρα έχουν αντικατασταθεί από την παραπάνω εφαρμογή. Κάποτε έβγαλε και το RAM κάποια CD (νομίζω 2) με sample tests... Παράθεση Find me on Facebook (sign in first) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
princess Δημ. September 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2004 υπαρχουν και καποια βιβλια που για καθε ενοτητα εχουν και το αντιστοιχο cd με τα τεστ. Το θεμα ειναι οτι απεχει πολυ το να κανεις το τυποποιημενο τεστ απο το να παρεις στα χερια σου ενα χαρτι που σου ζηταει να κανεις συγκεκριμενα πραγματα. Νομιζω ο πιο σιγουρος τροπος να παρει κανεις το ecdl ειναι να αποκτησει εξοικειωση με καθε μια απο τις ενοτητες ωστε να ξερει τι πρεπει να κανει ανα πασα στιγμη (καλα στη διαχειριση αρχειων και το χειρισμο του outlook express και του explorer ολοι ξερουμε τι να κανουμε, απλα να ασχοληθει λιγο παρα πανω με τις εφαρμογες του Office) Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/princessofthedawn/11956/308444/0/101_0139.jpg Lord, let me be the person my dog thinks I am Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakaflias Δημ. October 3, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2004 ειναι καλυτερα να πας να τα μαθεις (ή να δεις καποιες λεπτομερειες αν ηδη ξερεις) ή να παρεις βιβλια να τα μαθεις μονος σου; Παράθεση :X«'Έλληνες ενωθείτε εναντίον του κοινού εχθρού, εναντίον του μίσους, της διχόνοιας και της διαίρεσης, που είναι ό ίδιος μας ο εαυτός» - Θ. ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
princess Δημ. October 3, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2004 για μενα καλυτερα να ασχοληθεις και να τα μαθεις μονος σου. Θα εισαι πιο ευελικτος οταν θα σου δωσουν την κολλα με τα θεματα. Στα φροντιστηρια σου μαθαινουν μονο τα βασικα! Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/princessofthedawn/11956/308444/0/101_0139.jpg Lord, let me be the person my dog thinks I am Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts