Jump to content

Honor 7/Honor 6+/ZUK Z1/Meizu MX5/Redmi 3/Lenovo 7010/Α7

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπέρα και καλο ΜΗΝΑ σε όλους με υγεία

Οπως φαινεται απο τον τιτλο καταφερα με ψαξιμο και διαβασμα να καταληξω στα παραπανω 7 τηλεφωνα (με Α7 αναφερομαι στο Galaxy A7 απο σκρουτζ) τοσο απο αποψη εξωτερικης εμφανισης, μεγεθους αλλα και χαρακτηριστικων

Αυτα που με ενδιαφερουν ειναι

1. ΚΑΛΗ κ ΟΜΑΛΗ εμπειρια χρήσης out of the box, χωρις αναγκες για φλασαρισματα και root

2. 5,2-5,5'' προφανως

3. DUAL sim (νομιζω full active) ειναι μονο τα πρωτα 2, κατι που αν ισχυει το θεωρω ΠΟΛΥ σημαντικο

4. Καμερα απλα πανω του μετριου

5. Πολυ καλη οθονη

6. Μπαταρια χαλαρα 1,5+ μερα

7. Αν γινεται οχι ΣΑΡ που ψηνει (κυριως για το σωμα μιας κ το κινητο εινια μονιμως πανω μου, ενω εχω ακουστικα για το κεφαλι)

8. το λιγοτερο δυνατο bloatware

Θα εκτιμουσα παρα πολυ οποιαδηποτε βοηθεια και σας ευχαριστω εκ των προτερων!!

Ούτε παραγγελία να είχα το ποστ!!! :lol:

Ειμαι κ γω σε παρομοιο διλημμα αν κ δεν συμπαθω τα xiaomi μιας κ δεν σκαμπαζω απο root etc.

νομιζω το honor 7 προηγειται των υπολοιποων αν κ γουσταρω το atmos του lenovo, βεβαια δεν γνωριζω αν πρεπει να υποστεις αλλα πραγματα προκειμενου να το εχεις ;)

Αν και έχεις τσουβαλιάσει ανόμοια κινητά μεταξύ τους, εγώ θα πήγαινα στο ευρωπαικό zuk z1 ή στο honor 7 με βάση τα θέλω σου με μόνη επιφύλαξη το dual active

Όταν λες μπαταρία χαλάρω 1,5+ ημέρες με τι χρήση εννοείς;

Όντως μεγάλο το φασμα των συσκευών μιας κ αρχίζει από περίπου 170 μέχρι το διπλάσιο, απλά μπορώ να φτάσω (οριακά) στα 330-340

Αν όμως μπορώ να κάνω αυτά που θέλω κ με π.χ. 220 λέμε τώρα δεν θα πω οχι στις μέρες μας

1,5+ χαλαρά εννοώ με δεδομένα ανοιχτά συνέχεια, 15-20 κλήσεις των 60", μαιλ τσεκ, κ το βράδυ καμια ώρα SOT σερφάροντας να μην πρέπει σώνει και καλά να το βάλω στην πρίζα πέφτοντας για ύπνο, να το βάζωτην άλλη μέρα στη δουλειά για φορτιση

Όντως μεγάλο το φασμα των συσκευών μιας κ αρχίζει από περίπου 170 μέχρι το διπλάσιο, απλά μπορώ να φτάσω (οριακά) στα 330-340

Αν όμως μπορώ να κάνω αυτά που θέλω κ με π.χ. 220 λέμε τώρα δεν θα πω οχι στις μέρες μας

1,5+ χαλαρά εννοώ με δεδομένα ανοιχτά συνέχεια, 15-20 κλήσεις των 60", μαιλ τσεκ, κ το βράδυ καμια ώρα SOT σερφάροντας να μην πρέπει σώνει και καλά να το βάλω στην πρίζα πέφτοντας για ύπνο, να το βάζωτην άλλη μέρα στη δουλειά για φορτιση

Γι'αυτα που θες τότε κάνουν σχεδόν όλα με έξαιρεση το xiaomi που σίγουρα θα έχει ψιλοτσιμπημένο το sar και εσύ δεν το θες και το Lenovo μιας και δεν το έχω δουλέψει καθόλου για να ξέρω..

Άρα και πάλι ένα από τα δύο που είπα θα έπαιρνα αν ήμουν στην θέση σου.

Βρε λεμούριε, το 1.13 W/kg που τρως από το honor στο κεφάλι είναι λιγότερο από την Κινέζικη ακτινοβολία του Xiaomi?? :blink:

Το lenovo φαίνεται να τα πάει καλύτερα σε αυτό το θέμα, ψήνει μέχρι αυγουλακια, όχι μπριζολίδια!! :lol::lol:

Βρε λεμούριε, το 1.13 W/kg που τρως από το honor στο κεφάλι είναι λιγότερο από την Κινέζικη ακτινοβολία του Xiaomi?? :blink:

Το lenovo φαίνεται να τα πάει καλύτερα σε αυτό το θέμα, ψήνει μέχρι αυγουλακια, όχι μπριζολίδια!! :lol::lol:

Aν κρίνεις από το 1.30 στα περισσότερα πολύ καλύτερα :p ( βέβαια όχι σίγουρα μιας και δεν υπάρχει επίσημα κάπου )

Επίσης στο σώμα που λέει ο φίλος το honor έχει 0.52 W/kg

Aν κρίνεις από το 1.30 στα περισσότερα πολύ καλύτερα :p ( βέβαια όχι σίγουρα μιας και δεν υπάρχει επίσημα κάπου )

Επίσης στο σώμα που λέει ο φίλος το honor έχει 0.52 W/kg

Η αληθεια ειναι οτι του σωματος με απασχολει περισσοτερο γιατι παντα στην τσεπη θα το εχω

στο αυτι πες οτι θα εχω (παντα :blink:) hands free

Πρόσφατα αγόρασα το Lenovo a7010 και μόνο τα καλύτερα εχω να πω για το τηλέφωνο.

Πολύ καλη οθόνη, πολύ καλή κάμερα ειδικά με καλο φωτισμό οχι τοσο καλή σε μη καλό φωτισμό.

Προερχόμενος απο nova launcher βρήκα πολυ όμορφο το Ui της Lenovo ειδικά το mirage theme έχει γίνει το αγαπηνενο μου.

Φοβερά ηχεία και πολύ καλη μπαταρία.

Λίγο blotware και καλη υποστήριξη απο την lenovo, τελευταιο system update τέλη Φεβρουαρίου με προοπτική marshmallow τον Ιουλιο.

Fingerprint scanner, nfc, quick snap, knock to light, micro screen, flip to sleep, wide touch κτλ δεν του λείπει τίποτα.

Γενικά το τηλέφωνο τα σπάει, προερχόμενος απο moto g2 είναι σε όλα πολύ καλύτερο πλιν την ποιότητα των πλαστικών θα έλεγα.

Πρόσφατα αγόρασα το Lenovo a7010 και μόνο τα καλύτερα εχω να πω για το τηλέφωνο.

Πολύ καλη οθόνη, πολύ καλή κάμερα ειδικά με καλο φωτισμό οχι τοσο καλή σε μη καλό φωτισμό.

Προερχόμενος απο nova launcher βρήκα πολυ όμορφο το Ui της Lenovo ειδικά το mirage theme έχει γίνει το αγαπηνενο μου.

Φοβερά ηχεία και πολύ καλη μπαταρία.

Λίγο blotware και καλη υποστήριξη απο την lenovo, τελευταιο system update τέλη Φεβρουαρίου με προοπτική marshmallow τον Ιουλιο.

Fingerprint scanner, nfc, quick snap, knock to light, micro screen, flip to sleep, wide touch κτλ δεν του λείπει τίποτα.

Γενικά το τηλέφωνο τα σπάει, προερχόμενος απο moto g2 είναι σε όλα πολύ καλύτερο πλιν την ποιότητα των πλαστικών θα έλεγα.

Απεχω απο Android 1,5+ χρονο δεν ξερω αν αυτα ειναι δεδομενα αλλα πραγματικα εχοντας κακομαθει με το glance στο lumia1020 κατι ευκολιες τυπου knock to light ειναι πολυ καλοδεχουμενες!!! :) +1 στο lenovo λοιπον

Το knock to light βασικά καθίσταται ανούσιο εφόσον απο sleep το κινητό με το δακτυλικο αποτύπωμα ανοίγει κατευθείαν στο desktop, εγώ τουλάχιστο δεν το χρησιμοποιώ.

Επιστρέφω λοιπό μετά από εντατικό ψάξιμο κ διάβασμα στο θέμα έχοντας αποκλείσει τα περισσότερα του τίτλου και έχοντας καταλήξει σε 2:

Honor 7 vs Lenovo a7010

Μ αρέσουν περισσοτερα πράγματα στο 7αρι (π.χ. 5,2", μεταλλικό, dual sim active, premium feel), αλλά δεν μπορώ να παραβλέψω τα ηχεία του 7010. Μου διαφεύγει κάτι σημαντικό ανάμεσα στα δύο;;; παρακαλώ βοήθεια να παρω την τελική

απόφαση

Καλημέρα και πάλι, εχω ψιλοπελαγωσει η αλήθεια είναι!!!

Απομακρύνομαι από το 7010, κ αρχιζω κ ξανασκέφτομαι το honor 6plus έναντι του honor 7.

1-2 σχόλια από κάποιους πιο έμπειρους θα με βοηθούσε σημαντικά να αποφασίσω , παρακαλώ όσοι επιθυμείτε βοηθήστε:)

Γιατί δεν παίρνεις το meizu mx5? 220 ευρώ περίπου, εξαιρετικό design, δυνατό αρκετά, το Flyme επίσης το θεωρώ πολύ προσεγμένο,πολύ καλό ήχο, 2 SIM, αξιοπρεπέστατη κάμερα, Amoled οθόνη. Ως μόνο αποτρεπτικό παράγοντα στο κινητό αυτό βρίσκω τις 5.5 inches σε περίπτωση που κάποιος έχει όριο μικρότερο. Άντε και ίσως και την έλλειψη microSD, αλλά με 250 ευρώ μπορείς να πάρεις το 32 GB και εκεί ίσως να μην σε πειράζει η έλλειψη MicroSD.

Γιατί δεν παίρνεις το meizu mx5? 220 ευρώ περίπου, εξαιρετικό design, δυνατό αρκετά, το Flyme επίσης το θεωρώ πολύ προσεγμένο,πολύ καλό ήχο, 2 SIM, αξιοπρεπέστατη κάμερα, Amoled οθόνη. Ως μόνο αποτρεπτικό παράγοντα στο κινητό αυτό βρίσκω τις 5.5 inches σε περίπτωση που κάποιος έχει όριο μικρότερο. Άντε και ίσως και την έλλειψη microSD, αλλά με 250 ευρώ μπορείς να πάρεις το 32 GB και εκεί ίσως να μην σε πειράζει η έλλειψη MicroSD.

Με χαλαει που δεν εχει landscape view στα email kai sms!!

και οτι η οθονη εχει τα θεματακια της με ορισμενες αποχρωσεις (απ οτι διαβαζω τουλαχιστον)

----- προσθήκη μηνύματος 48 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Honor 6+ και θα με θυμηθείς!!!

Δεν ενοχλει η παλιοτερη εκδοση android???

και οτι η οθονη εχει τα θεματακια της με ορισμενες αποχρωσεις (απ οτι διαβαζω τουλαχιστον)

Είναι λόγος να απορρίψεις ένα κινητό επειδή δεν έχει landscape view στα emails και sms? Που ακόμα και αν δεν έχει στις stock εφαρμογές του (που δεν είμαι σίγουρος, μάλλον και να χει, δεν θυμάμαι) αποκλείεται να μην υπάρχουν εφαρμογές που να υποστηρίζουν landscape view (google mail, outlook klp, καμία δεν υποστηρίζει ?)

Η υποστήριξη στην σειρά 6 συνεχίζεται απο όσο γνωρίζω.

Εγώ πάντως θα πήγαινα στο Honor 7

Καλησπέρα και καλο ΜΗΝΑ σε όλους με υγεία

Οπως φαινεται απο τον τιτλο καταφερα με ψαξιμο και διαβασμα να καταληξω στα παραπανω 7 τηλεφωνα (με Α7 αναφερομαι στο Galaxy A7 απο σκρουτζ) τοσο απο αποψη εξωτερικης εμφανισης, μεγεθους αλλα και χαρακτηριστικων

Αυτα που με ενδιαφερουν ειναι

1. ΚΑΛΗ κ ΟΜΑΛΗ εμπειρια χρήσης out of the box, χωρις αναγκες για φλασαρισματα και root

2. 5,2-5,5'' προφανως

3. DUAL sim (νομιζω full active) ειναι μονο τα πρωτα 2, κατι που αν ισχυει το θεωρω ΠΟΛΥ σημαντικο

4. Καμερα απλα πανω του μετριου

5. Πολυ καλη οθονη

6. Μπαταρια χαλαρα 1,5+ μερα

7. Αν γινεται οχι ΣΑΡ που ψηνει (κυριως για το σωμα μιας κ το κινητο εινια μονιμως πανω μου, ενω εχω ακουστικα για το κεφαλι)

8. το λιγοτερο δυνατο bloatware

Θα εκτιμουσα παρα πολυ οποιαδηποτε βοηθεια και σας ευχαριστω εκ των προτερων!!

mx5 γρηγορο δεν ζεσταίνεται ευκολα, μικρο σε διαστασεις, οθονη πολυ φωτεινη amoled, αψογη μπαταρια για 5.5", με global rom ειναι χωρις ιχνος bloatware και με ενημερωσεις ΟΤΑ, play store, καμερα στα επιπεδα του lg g3 , εχει 4g στα 2 σλοτς με επιλογη...για σαρ δεν γνωριζω

Xperiaλόγος

Optimuλόγος

Motoλόγος

Μηλοφωνολόγος

Ascendολόγος

καλησπερα στην παρεα.ειμαι κατοχος ενος huawei honor 7 16gb κ σκεφτομαι να το δωσω για να παρω το redmi note 3 pro.αξιζει?

ο λογος που σκεφτομαι να δωσω το honor ειναι οτι ειναι το κινεζικο μοντελο,δεν υπαρχει android development δεν παιρνει ευρωπαικη ρομ κ η ρομ του εχει καποια bugs κ lags.

πειτε μου τις γνωμες σας

ευχαριστω εκ των προτερων