AngeloDion Δημ. December 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2010 Εδώ πρόσεχε λίγο. Δεν λέω πως είσαι απροσεκτος αλλα οι ρυθμίσεις είναι τύπου flash message. Αν πατήσεις άλλο πληκτρο χάνονται. Στείλε ακόμα μια φορά και αμέσως αφηστο μόνο το και μην σερφάρεις στο μενού. Εντος ενος λεπτού αν πάλι δεν έρθουν τοτε θαχει προβλημα σίγουρα. Παράθεση Κλόουν τη Τετάρτη τη Κυριακή νεκρός:cat: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. January 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2011 ειμαι συνδρομητης συμβολαιου στην cyta.2 συμβολαια ενα εγω και ενα η γυναικα μου. πληρωνουμε περιπου 40 ευρω τον μηνα ο καθενας και μιλαμε γυρω στις 3 ωρες καθε μηνα απο τις οποιες οι μισες ειναι μεταξυ μας. εχετε να μου προτεινετε καποιο συμβολαιο η κατι αλλο για φθηνοτερη επικοινωνια? εστω και αν χρειαστει να το αλλαξω σε καρτοκονητο? ευχαριστω Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. January 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2011 ειμαι συνδρομητης συμβολαιου στην cyta.2 συμβολαια ενα εγω και ενα η γυναικα μου. πληρωνουμε περιπου 40 ευρω τον μηνα ο καθενας και μιλαμε γυρω στις 3 ωρες καθε μηνα απο τις οποιες οι μισες ειναι μεταξυ μας. εχετε να μου προτεινετε καποιο συμβολαιο η κατι αλλο για φθηνοτερη επικοινωνια? εστω και αν χρειαστει να το αλλαξω σε καρτοκονητο? ευχαριστω Αναφέρεσαι σε Κύπρο; Γιατί βλέπω στο location σου Θεσσαλονίκη, γι' αυτό ρωτάω... Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. January 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2011 Για κυπρο μιλαω Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Demetris Δημ. February 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2011 ειμαι συνδρομητης συμβολαιου στην cyta.2 συμβολαια ενα εγω και ενα η γυναικα μου. πληρωνουμε περιπου 40 ευρω τον μηνα ο καθενας και μιλαμε γυρω στις 3 ωρες καθε μηνα απο τις οποιες οι μισες ειναι μεταξυ μας. εχετε να μου προτεινετε καποιο συμβολαιο η κατι αλλο για φθηνοτερη επικοινωνια? εστω και αν χρειαστει να το αλλαξω σε καρτοκονητο? ευχαριστω Υπάρχει αυτό από MTΝ, http://www.mtn.com.cy/index.cfm/id/42/lang/greek/mtnfriends Δεν ξέρω όμως αν σου συμφέρει να αλλάξεις εταιρία ή αν υπάρχει κάτι αντίστοιχο στην ΑΤΗΚ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BestMan Δημ. February 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2011 ειμαι συνδρομητης συμβολαιου στην cyta.2 συμβολαια ενα εγω και ενα η γυναικα μου. πληρωνουμε περιπου 40 ευρω τον μηνα ο καθενας και μιλαμε γυρω στις 3 ωρες καθε μηνα απο τις οποιες οι μισες ειναι μεταξυ μας. εχετε να μου προτεινετε καποιο συμβολαιο η κατι αλλο για φθηνοτερη επικοινωνια? εστω και αν χρειαστει να το αλλαξω σε καρτοκονητο? ευχαριστω Ψάξε το MyGroups http://www.cytamobile-vodafone.com/Default.aspx?ID=603 Παράθεση NEC DB2000 (1999), Nokia 3210 (2000), EricssonR320s (2001), Ericsson T65 (2002), Nokia 6600 (2003), Palm Treo650 (2005), iPhone (2007), HTC Hero (2009), Samsung Galaxy Mini (2010), iPad (2010), Samsung Omnia W (2011), Samsung Galaxy Note (2012), iPad Air (2014), Samsung Galaxy Note 3 (2014), OnePlus 2 (2015), Meizu M5 Note (2017), Samsung Note 8 (2017), iPad 6 (2018)... http://www.everythingaboutebooks.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Demis_CY Δημ. April 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2011 (edited) Κάποιο περίεργο πρόβλημα παρουσιάστηκε. Από την μέρα που άλλαξε η ώρα σταμάτησα να λαμβάνω MMS. Μου ξαναέτυχε πέρσι την ίδια περίοδο και ήταν κάτι με το timezone που δεν ήταν το ίδιο με εκείνο της CYTAVODA. Ποιά είναι τα σωστά settings που πρέπει να έχω? +3 ? είμαι χαμένος πέρα για πέρα! στελνω και του εαυτού μου αλλά δεν το λαμβάνω. ούτε άλλοι τα δικά μου, ούτε τα δικά τους εγώ Edited April 4, 2011 by Demis_CY Παράθεση Instagram : http://www.instagram.com/demiscy[/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Picard Δημ. May 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2011 Τα πακετα καρτοκινητης στη Κυπρο χρειαζονται ταυτοποιηση??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BestMan Δημ. May 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2011 Όχι. Αν θέλεις ταυτοποιείς το soeasy σου Παράθεση NEC DB2000 (1999), Nokia 3210 (2000), EricssonR320s (2001), Ericsson T65 (2002), Nokia 6600 (2003), Palm Treo650 (2005), iPhone (2007), HTC Hero (2009), Samsung Galaxy Mini (2010), iPad (2010), Samsung Omnia W (2011), Samsung Galaxy Note (2012), iPad Air (2014), Samsung Galaxy Note 3 (2014), OnePlus 2 (2015), Meizu M5 Note (2017), Samsung Note 8 (2017), iPad 6 (2018)... http://www.everythingaboutebooks.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Demetris Δημ. May 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2011 Υπάρχουν φήμες ότι η Α.ΤΗ.Κ θα λανσάρει στην αγορά προγράμματα μέσα στο καλοκαίρι όπως αυτά που έχουν οι άλλες εταιρείες...δηλαδή με συγκεκριμένο πάγιο παρέχοντας συγκεκριμένα λεπτά ομιλίας δωρεάν και έκπτωση σε αγορά κινητού. Ξέρει κάποιος κάτι περισσότερο για αυτό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Loukas_94 Δημ. May 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2011 Αμήν και πότε! Καιρός να κτυπήσει την ΜΤΝ και να δούμε και οι οπαδοί της Vodafone μια άσπρη μέρα. Ελπίζω να δώσουν περισσότερα προνόμια στους υφιστάμενους πελάτες τoυς (έστω και με soeasy). Παράθεση ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΜΕ ΚΑΙ Η ΓΗ ΘΑ ΤΡΕΜΕΙ!!! [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Demetris Δημ. May 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2011 Αμήν και πότε! Καιρός να κτυπήσει την ΜΤΝ και να δούμε και οι οπαδοί της Vodafone μια άσπρη μέρα. Ελπίζω να δώσουν περισσότερα προνόμια στους υφιστάμενους πελάτες τoυς (έστω και με soeasy). Εκτός από την MTN, πλέον, θα έχει να ανταγωνιστεί και την Primetel. … πάντως αν δεν κάνω λάθος η so easy είναι η πιο ακριβή από την αντίστοιχη των άλλων εταιριών. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chryant Δημ. May 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2011 Υπάρχουν φήμες ότι η Α.ΤΗ.Κ θα λανσάρει στην αγορά προγράμματα μέσα στο καλοκαίρι όπως αυτά που έχουν οι άλλες εταιρείες...δηλαδή με συγκεκριμένο πάγιο παρέχοντας συγκεκριμένα λεπτά ομιλίας δωρεάν και έκπτωση σε αγορά κινητού. Ξέρει κάποιος κάτι περισσότερο για αυτό; Λογικα δεν νομιζω να της επιτραπει να κανει τετοια κινηση τωρα που μπηκε η primetel στην αγορα. Τουλαχιστον μεχρι να δημιουργισει μια καλη βαση συνδρομητων η primetel.Αυτο ισχειε και για την ΜΤΝ οταν μπικε στην αγορα. Παράθεση Maybe you were right But baby I was lonely I don't want to fight I'm tired of being sorry ...:shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kipreosomonoiati Δημ. May 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2011 Παιδιά υπάρχει τρόπος για δωρεάν gprs? έχω cyta-pay monthly Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BestMan Δημ. May 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2011 Όχι. Το μόνο που μπορείς να κανείς είναι να πάρεις ένα απο τα πακέτα δεδομένων της CytaVoda. Παράθεση NEC DB2000 (1999), Nokia 3210 (2000), EricssonR320s (2001), Ericsson T65 (2002), Nokia 6600 (2003), Palm Treo650 (2005), iPhone (2007), HTC Hero (2009), Samsung Galaxy Mini (2010), iPad (2010), Samsung Omnia W (2011), Samsung Galaxy Note (2012), iPad Air (2014), Samsung Galaxy Note 3 (2014), OnePlus 2 (2015), Meizu M5 Note (2017), Samsung Note 8 (2017), iPad 6 (2018)... http://www.everythingaboutebooks.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Demetris Δημ. June 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2011 Ξέρει κανείς αν γίνεται και πόσο στοιχίζει η φορητοτητα από MTN σε CYTA; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gadget_man Δημ. June 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2011 Εγώ την κάνω απο cyta πάντως... οι υφιστάμενοι πελάτες πάντα είναι ο τελευταίος τροχός... η ΜΤΝ με 3 μήνες δωρεάν σε νέο συνδρομητή? εεε δεν είναι και λίγο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Loukas_94 Δημ. June 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2011 Γιατί η vodafone στην Κύπρο δεν κάνει όπως και στην Ελλάδα μηνιαία προγράμματα και να δίνει και επιδοτήσεις στα κινητά όπως η ΜΤΝ? Και γω πολύ φοβάμαι ότι για το επόμενο μου κινητό θα προτιμήσω την ΜΤΝ. Στην ΜΤΝ και θα έχω και ελεγχόμενο λογαριασμό, και έκπτωση στο κινητό και ένα σωρό έξτρας.... Παράθεση ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΜΕ ΚΑΙ Η ΓΗ ΘΑ ΤΡΕΜΕΙ!!! [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Demetris Δημ. June 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2011 Γιατί η vodafone στην Κύπρο δεν κάνει όπως και στην Ελλάδα μηνιαία προγράμματα και να δίνει και επιδοτήσεις στα κινητά όπως η ΜΤΝ? Και γω πολύ φοβάμαι ότι για το επόμενο μου κινητό θα προτιμήσω την ΜΤΝ. Στην ΜΤΝ και θα έχω και ελεγχόμενο λογαριασμό, και έκπτωση στο κινητό και ένα σωρό έξτρας.... Επειδή κάποιοι δεν ενδιαφέρονται να κρατήσουν τους πελάτες τους. Τι εννοείς ελεγχόμενο λογαριασμό;Τι άλλα έξτρα δίνει η mtn ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Loukas_94 Δημ. June 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2011 Εννοώ θα ξέρω τι πληρώνω και δεν θα ξοδεύω ασταμάτητα με τις "pay as you go" της soeasy. Θα υπάρχει ένα όριο. Και τα έξτρα που εννοώ είναι οι δωρεάν κλήσεις για τρείς μήνες μεταξύ συνδρομητών και άλλα διάφορα που βγαίνουν κάθε τόσο για να προσελκύσουν πελάτες ( + η επιδότηση κινητού). Παράθεση ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΜΕ ΚΑΙ Η ΓΗ ΘΑ ΤΡΕΜΕΙ!!! [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gadget_man Δημ. June 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2011 κι εγω συμφωνώ... η επιδότηση είναι απτα πιο σημαντικά.. πόσο μάλλον και δωρεάν 3 μήνες.. ολα τα λεφτά ειναι στη φορητότητα, να πειστείς να την κάνεις... και γιατί να μην την κάνω στη τελική; αν λήξει το 18μηνο και δεν...... βλέπω μετά για νέα προσφορά αλλού.. Το θέμα είναι πως έχω πειστεί πως το σήμα στην mtn έχει βελτιωθεί και μου αρέσει ο τρόπος που το προσεγγίζουν.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimsar Δημ. June 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2011 εγώ είμαι ήδη MTN αλλά ακόμα κ να μην ήμουν θα την έκανα τη φορητότητα γιατί κ με τους 3 μήνες δωρεάν κ με επιδότηση συσκευής και τόσα extra που έχουν βγάλει θα πρέπει να ήμουν ........ να πληρώνω περισσότερα στη cyta. Και όσον αφορά από σήμα εγώ ως τώρα δεν έχω κάποιο πρόβλημα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Demetris Δημ. June 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2011 Πια είναι τα extra που έχει η mtn εκτός από τους 3μηνες και την επιδότηση (που εννοείται ότι είναι υπέρ αρκετά !!) Λοιπόν αν και εγώ την κάνω για mtn υπάρχει κάποιο θέμα με το σήμα ακόμα. Σε εκδρομή στο Τρόοδος το σ/κ το σήμα της mtn σε σχέση με το σήμα της cytα ήταν επιεικώς απαράδεκτο. Τώρα για την εντός πόλη επικοινωνία νομίζω υπάρχει ικανοποιητική κάλυψη. Όσο για το πληρώνω λιγότερα στην mtn ... σχετικό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest manthos Δημ. September 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2011 (edited) Καλησπέρα. Υπάρχουν ρυθμίσεις για internet μέσω 3g για iPhone4 με κάρτα cyta so easy? Έψαξα στο site τους, και δεν κατάφερα να βρώ κάτι... Edited September 10, 2011 by manthos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilis15 Δημ. October 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2011 ξερει κανεις αν μπορουν να δουλεψουν τα blackberry(δε με ενδιαφερει το push mail αλλα να εχουν προσβαση στο internet οι αλλες εφαρμογες) με καρτοκινητο so easy? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts