Jump to content

Cytamobile - Vodafone (Κύπρος)

KostasV
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εδώ πρόσεχε λίγο. Δεν λέω πως είσαι απροσεκτος αλλα οι ρυθμίσεις είναι τύπου flash message. Αν πατήσεις άλλο πληκτρο χάνονται. Στείλε ακόμα μια φορά και αμέσως αφηστο μόνο το και μην σερφάρεις στο μενού. Εντος ενος λεπτού αν πάλι δεν έρθουν τοτε θαχει προβλημα σίγουρα.
Κλόουν τη Τετάρτη τη Κυριακή νεκρός:cat:

• 1 month later...
  • Απαντήσεις 1,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

ειμαι συνδρομητης συμβολαιου στην cyta.2 συμβολαια ενα εγω και ενα η γυναικα μου. πληρωνουμε περιπου 40 ευρω τον μηνα ο καθενας και μιλαμε γυρω στις 3 ωρες καθε μηνα απο τις οποιες οι μισες ειναι μεταξυ μας. εχετε να μου προτεινετε καποιο συμβολαιο η κατι αλλο για φθηνοτερη επικοινωνια? εστω και αν χρειαστει να το αλλαξω σε καρτοκονητο? ευχαριστω
[sIGPIC][/sIGPIC]

ειμαι συνδρομητης συμβολαιου στην cyta.2 συμβολαια ενα εγω και ενα η γυναικα μου. πληρωνουμε περιπου 40 ευρω τον μηνα ο καθενας και μιλαμε γυρω στις 3 ωρες καθε μηνα απο τις οποιες οι μισες ειναι μεταξυ μας. εχετε να μου προτεινετε καποιο συμβολαιο η κατι αλλο για φθηνοτερη επικοινωνια? εστω και αν χρειαστει να το αλλαξω σε καρτοκονητο? ευχαριστω

Αναφέρεσαι σε Κύπρο; Γιατί βλέπω στο location σου Θεσσαλονίκη, γι' αυτό ρωτάω...

This blessed plot, this earth, this realm, this England...

William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1

London is a state of mind

• 5 weeks later...

Υπάρχει αυτό από MTΝ,

http://www.mtn.com.cy/index.cfm/id/42/lang/greek/mtnfriends

Δεν ξέρω όμως αν σου συμφέρει να αλλάξεις εταιρία ή αν υπάρχει κάτι αντίστοιχο στην ΑΤΗΚ

Ψάξε το MyGroups

http://www.cytamobile-vodafone.com/Default.aspx?ID=603

NEC DB2000 (1999), Nokia 3210 (2000), EricssonR320s (2001), Ericsson T65 (2002), Nokia 6600 (2003), Palm Treo650 (2005), iPhone (2007), HTC Hero (2009), Samsung Galaxy Mini (2010), iPad (2010), Samsung Omnia W (2011), Samsung Galaxy Note (2012), iPad Air (2014), Samsung Galaxy Note 3 (2014), OnePlus 2 (2015), Meizu M5 Note (2017), Samsung Note 8 (2017), iPad 6 (2018)...

http://www.everythingaboutebooks.com

• 1 month later...

Κάποιο περίεργο πρόβλημα παρουσιάστηκε.

Από την μέρα που άλλαξε η ώρα σταμάτησα να λαμβάνω MMS.

Μου ξαναέτυχε πέρσι την ίδια περίοδο και ήταν κάτι με το timezone που δεν ήταν το ίδιο με εκείνο της CYTAVODA.

Ποιά είναι τα σωστά settings που πρέπει να έχω?

+3 ? είμαι χαμένος πέρα για πέρα!

στελνω και του εαυτού μου αλλά δεν το λαμβάνω. ούτε άλλοι τα δικά μου, ούτε τα δικά τους εγώ

Edited by Demis_CY

• 5 weeks later...
Όχι. Αν θέλεις ταυτοποιείς το soeasy σου

NEC DB2000 (1999), Nokia 3210 (2000), EricssonR320s (2001), Ericsson T65 (2002), Nokia 6600 (2003), Palm Treo650 (2005), iPhone (2007), HTC Hero (2009), Samsung Galaxy Mini (2010), iPad (2010), Samsung Omnia W (2011), Samsung Galaxy Note (2012), iPad Air (2014), Samsung Galaxy Note 3 (2014), OnePlus 2 (2015), Meizu M5 Note (2017), Samsung Note 8 (2017), iPad 6 (2018)...

Υπάρχουν φήμες ότι η Α.ΤΗ.Κ θα λανσάρει στην αγορά προγράμματα μέσα στο καλοκαίρι όπως αυτά που έχουν οι άλλες εταιρείες...δηλαδή με συγκεκριμένο πάγιο παρέχοντας συγκεκριμένα λεπτά ομιλίας δωρεάν και έκπτωση σε αγορά κινητού. Ξέρει κάποιος κάτι περισσότερο για αυτό;

Αμήν και πότε! Καιρός να κτυπήσει την ΜΤΝ και να δούμε και οι οπαδοί της Vodafone μια άσπρη μέρα.

Ελπίζω να δώσουν περισσότερα προνόμια στους υφιστάμενους πελάτες τoυς (έστω και με soeasy).

ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΜΕ ΚΑΙ Η ΓΗ ΘΑ ΤΡΕΜΕΙ!!! [sIGPIC][/sIGPIC]

Αμήν και πότε! Καιρός να κτυπήσει την ΜΤΝ και να δούμε και οι οπαδοί της Vodafone μια άσπρη μέρα.

Ελπίζω να δώσουν περισσότερα προνόμια στους υφιστάμενους πελάτες τoυς (έστω και με soeasy).

Εκτός από την MTN, πλέον, θα έχει να ανταγωνιστεί και την Primetel. … πάντως αν δεν κάνω λάθος η so easy είναι η πιο ακριβή από την αντίστοιχη των άλλων εταιριών.

Υπάρχουν φήμες ότι η Α.ΤΗ.Κ θα λανσάρει στην αγορά προγράμματα μέσα στο καλοκαίρι όπως αυτά που έχουν οι άλλες εταιρείες...δηλαδή με συγκεκριμένο πάγιο παρέχοντας συγκεκριμένα λεπτά ομιλίας δωρεάν και έκπτωση σε αγορά κινητού. Ξέρει κάποιος κάτι περισσότερο για αυτό;

Λογικα δεν νομιζω να της επιτραπει να κανει τετοια κινηση τωρα που μπηκε η primetel στην αγορα. Τουλαχιστον μεχρι να δημιουργισει μια καλη βαση συνδρομητων η primetel.Αυτο ισχειε και για την ΜΤΝ οταν μπικε στην αγορα.

Maybe you were right

But baby I was lonely

I don't want to fight

I'm tired of being sorry ...:shifty:

Όχι. Το μόνο που μπορείς να κανείς είναι να πάρεις ένα απο τα πακέτα δεδομένων της CytaVoda.

• 4 weeks later...
Εγώ την κάνω απο cyta πάντως... οι υφιστάμενοι πελάτες πάντα είναι ο τελευταίος τροχός... η ΜΤΝ με 3 μήνες δωρεάν σε νέο συνδρομητή? εεε δεν είναι και λίγο..

Γιατί η vodafone στην Κύπρο δεν κάνει όπως και στην Ελλάδα μηνιαία προγράμματα και να δίνει και επιδοτήσεις στα κινητά όπως η ΜΤΝ? Και γω πολύ φοβάμαι ότι για το επόμενο μου κινητό θα προτιμήσω την ΜΤΝ. Στην ΜΤΝ και θα έχω και ελεγχόμενο λογαριασμό, και έκπτωση στο κινητό και ένα σωρό έξτρας....

Γιατί η vodafone στην Κύπρο δεν κάνει όπως και στην Ελλάδα μηνιαία προγράμματα και να δίνει και επιδοτήσεις στα κινητά όπως η ΜΤΝ? Και γω πολύ φοβάμαι ότι για το επόμενο μου κινητό θα προτιμήσω την ΜΤΝ. Στην ΜΤΝ και θα έχω και ελεγχόμενο λογαριασμό, και έκπτωση στο κινητό και ένα σωρό έξτρας....

Επειδή κάποιοι δεν ενδιαφέρονται να κρατήσουν τους πελάτες τους. Τι εννοείς ελεγχόμενο λογαριασμό;Τι άλλα έξτρα δίνει η mtn ;

Εννοώ θα ξέρω τι πληρώνω και δεν θα ξοδεύω ασταμάτητα με τις "pay as you go" της soeasy. Θα υπάρχει ένα όριο.

Και τα έξτρα που εννοώ είναι οι δωρεάν κλήσεις για τρείς μήνες μεταξύ συνδρομητών και άλλα διάφορα που βγαίνουν κάθε τόσο για να προσελκύσουν πελάτες ( + η επιδότηση κινητού).

κι εγω συμφωνώ... η επιδότηση είναι απτα πιο σημαντικά.. πόσο μάλλον και δωρεάν 3 μήνες.. ολα τα λεφτά ειναι στη φορητότητα, να πειστείς να την κάνεις... και γιατί να μην την κάνω στη τελική; αν λήξει το 18μηνο και δεν...... βλέπω μετά για νέα προσφορά αλλού.. Το θέμα είναι πως έχω πειστεί πως το σήμα στην mtn έχει βελτιωθεί και μου αρέσει ο τρόπος που το προσεγγίζουν..

εγώ είμαι ήδη MTN αλλά ακόμα κ να μην ήμουν θα την έκανα τη φορητότητα γιατί κ με τους 3 μήνες δωρεάν κ με επιδότηση συσκευής και τόσα extra που έχουν βγάλει θα πρέπει να ήμουν ........ να πληρώνω περισσότερα στη cyta. Και όσον αφορά από σήμα εγώ ως τώρα δεν έχω κάποιο πρόβλημα..

Πια είναι τα extra που έχει η mtn εκτός από τους 3μηνες και την επιδότηση (που εννοείται ότι είναι υπέρ αρκετά !!)

Λοιπόν αν και εγώ την κάνω για mtn υπάρχει κάποιο θέμα με το σήμα ακόμα. Σε εκδρομή στο Τρόοδος το σ/κ το σήμα της mtn σε σχέση με το σήμα της cytα ήταν επιεικώς απαράδεκτο. Τώρα για την εντός πόλη επικοινωνία νομίζω υπάρχει ικανοποιητική κάλυψη.

Όσο για το πληρώνω λιγότερα στην mtn ... σχετικό

• 2 months later...

Καλησπέρα.

Υπάρχουν ρυθμίσεις για internet μέσω 3g για iPhone4 με κάρτα cyta so easy?

Έψαξα στο site τους, και δεν κατάφερα να βρώ κάτι...

Edited by manthos

• 1 month later...
ξερει κανεις αν μπορουν να δουλεψουν τα blackberry(δε με ενδιαφερει το push mail αλλα να εχουν προσβαση στο internet οι αλλες εφαρμογες) με καρτοκινητο so easy?

• The topic was unpinned