xiou Δημ. August 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2016 Έβαλα κανονικά prepaid card που είχα και την πήρε. Προς το παρόν δεν δοκίμασα κάποια αγορά γιατί δοκιμάζω ακόμα τα free... χάσιμο το VR .. είναι όλα τα λεφτά. Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evripidis4 Δημ. September 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2016 Μου έφερε μια φίλη το gear vr από Αμερική..έβαλα το galaxy s6 edge+ και ενώ δουλεύει κανονικά,στο μενού αντί για γράμματα μου βγάζει τετράγωνα..είχε κανένας το ίδιο πρόβλημα με μήπως άκουσε κάτι για αυτό; και αν ναι ξέρετε πως διορθώνεται; Στάλθηκε από το SM-G928F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xiou Δημ. September 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2016 (edited) Μου έφερε μια φίλη το gear vr από Αμερική..έβαλα το galaxy s6 edge+ και ενώ δουλεύει κανονικά,στο μενού αντί για γράμματα μου βγάζει τετράγωνα..είχε κανένας το ίδιο πρόβλημα με μήπως άκουσε κάτι για αυτό; και αν ναι ξέρετε πως διορθώνεται; Στάλθηκε από το SM-G928F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Και Εμένα ήταν έτσι στην αρχη και το έφτιαξα αλλά δεν θυμάμαι πως. Δοκίμασε να ξαναπερασεις την εφαρμογή oculus σαν να κανεις την εγκατάσταση από την αρχή και όταν διαλέγεις γλώσσα επέλεξε τα αγγλικά. Δοκίμασε είτε μέσα από το VR να διαλέξεις γλώσσα αγγλικά είτε μέσα από την εφαρμογή oculus στις ρυθμίσεις . Εάν θυμάμαι καλά μόλις έβαλα αγγλικά έστρωσε. Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited September 3, 2016 by xiou Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Epicouros Δημ. May 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2017 Το εχει ο Γερμανος στα 129 ευρω και σκεφτομαι να το παρω, αυτο που θελω να ρωτησω ειναι αν αξιζει, δεν εχω καμια επαφη με VR μεχρι τωρα. Παράθεση ΦΤΑΙΕΙ, που είμαστε αυτοί που είμαστε. Και που δεν θ' αλλάξουμε ποτέ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosmc Δημ. May 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2017 Το εχει ο Γερμανος στα 129 ευρω και σκεφτομαι να το παρω, αυτο που θελω να ρωτησω ειναι αν αξιζει, δεν εχω καμια επαφη με VR μεχρι τωρα. Πιο Γερμανο? Απο εδω θα το παρεις. Το εχω δοκιμασει και μπορω να σου πω πως οχι για 49 ευρω που κοστιζει πλεον αλλα και 200 ευρω να ειχε ναι.. αξιζει με χιλια να ζησεις αυτη την εμπειρια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cadfael Δημ. May 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2017 Δεν είναι το τελευταίο με το χειριστήριο. Αυτό εννοεί ο φίλος http://www.kotsovolos.gr/site/mobile-phones-gps/mobile-phones/aksesouar-kiniton/172481-samsung-gear-vr-new-with-remote-control?cmicc=skroutz Sent from my SM-G935F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Epicouros Δημ. May 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2017 Περα απο το χειριστήριο εχουν και αλλες διαφορές το παλιό με το καινούριο μοντέλο;; Παράθεση ΦΤΑΙΕΙ, που είμαστε αυτοί που είμαστε. Και που δεν θ' αλλάξουμε ποτέ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosmc Δημ. May 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2017 Πως στο καλο μπορω να προσθεσω υποτιτλους στην εφαρμογη oculus video??? Εχω φαει ολο το κοσμο να προσπαθω και τιποτα δεν εχω καταφερει, παρακαλω πολυ ας βοηθησει καποιος που ξερει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilis_t Δημ. June 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2017 Καλησπέρα παιδιά, Μήπως ξέρει κανείς που μπορώ να βρω αντάπτορα usb c για το gear vr 2016 ώστε να το συνδέσω με το S8? Εχει απο το site της samsung αλλά με τα έξοδα μεταφοράς βγαίνει 40 ευρώ οπότε δεν είναι επίλογη αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alekaras1988 Δημ. June 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2017 Τελικά αξίζει η αγορά του παιδιά ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
activen Δημ. July 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2017 S8 με το νέο gear vr + controller, η απόλυτη εμπειρία! κλάσεις ανώτερο από οποιαδήποτε άλλη mobile υλοποίηση και τωρα ποια δεν έχει να ζηλέψει σε ποιότητα από μεγάλα desktop συστήματα (πάντα από ποιότητα εικόνας) ασφαλώς ένα Pc έχει άλλα γραφικά αλλά οι εφαρμογές αυτές είναι λίγες, το 80% του oculus store που υποστηρίζει το gear vr είναι ιδιο και τρέχει νερό στο S8 αλλά και στο s7. Ένα bady - room tracking λοιπει και η εμπειρία θα απογειωθεί :) ----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Για υπότιτλους λένε ότι αυτή η έκδοση παίζει : https://drive.google.com/open?id=0B5ldC6n7dr0tYUlPZEFMLS1yUTA Κλείνεις το auto update για να μην ανανεώσει το oculus video player Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
24_11_74 Δημ. August 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2017 ταινιες και συγκεκριμενα 3d side by side εχει προσπαθησει καποιος να δει? γινεται? αποτέλεσμα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts