tifozif1 Δημ. January 14, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2022 Μέχρι που πήρα το PocoF3, το κύριο τηλέφωνό μου PocoF1 ειχε σαν backup το Mi5 (3/32GB). Τώρα το PocoF1 έγινε backup του PocoF3 και "ελευθερώθηκε" για παιχνίδι το Mi 5. Έγινε άλλο κινητό το Mi5 με την φρέσκια εγκατάσταση και το android 11. Έχει περαστεί πριν 3μήνου και μια νέα μπαταρία Nohon με ελάχιστες φορτίσεις από τότε. Του πέρασα μετά φόβου (γιατί δεν δουλευει το Vol+ button) Lineage 18.1 (latest) kai TWRP και όλα καλά. Volte δουλευει αλλά δεν μου δουλευει το VoWiFi. Έχετε καμιά ιδέα? Η ίδια κάρτα και στο PocoF3 & στο PocoF1 παίζει μια χαρά και VoLTE & ViWifi. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Olsar Δημ. November 11, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2022 On 14/1/2022 at 3:06 ΜΜ, tifozif1 said: Μέχρι που πήρα το PocoF3, το κύριο τηλέφωνό μου PocoF1 ειχε σαν backup το Mi5 (3/32GB). Τώρα το PocoF1 έγινε backup του PocoF3 και "ελευθερώθηκε" για παιχνίδι το Mi 5. Έγινε άλλο κινητό το Mi5 με την φρέσκια εγκατάσταση και το android 11. Έχει περαστεί πριν 3μήνου και μια νέα μπαταρία Nohon με ελάχιστες φορτίσεις από τότε. Του πέρασα μετά φόβου (γιατί δεν δουλευει το Vol+ button) Lineage 18.1 (latest) kai TWRP και όλα καλά. Volte δουλευει αλλά δεν μου δουλευει το VoWiFi. Έχετε καμιά ιδέα? Η ίδια κάρτα και στο PocoF3 & στο PocoF1 παίζει μια χαρά και VoLTE & ViWifi. Καλησπέρα. Ποια έκδοση TWRP χρησιμοποίησες για την lineage; Πήγα να περάσω και εγώ την τελευταία lineage αλλά νομίζω ότι έχω παλιά έκδοση TWRP και δεν την περνάει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tifozif1 Δημ. November 12, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2022 (edited) Την τελευταία που είχε βγει τότε twrp-3.6.0_9-0-gemini.img από https://dl.twrp.me/gemini/ Την πέρασα με Fastboot Install Method Edited November 12, 2022 by tifozif1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Olsar Δημ. November 12, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2022 Σε ευχαριστώ! Θα δοκιμάσω και με αυτήν την έκδοση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts