Jump to content

Xiaomi Mi 5

navi55
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Χαιρετω την παρεα, για να μην διαβαζω ολο το νημα να ρωτησω κατι γρήγορο, μολις πειρα το κινητο με απιστευτη ταλαιπωρία απο geekbuying (με καθιστερησεις με καταγγελια κλπ) η ερωτηση ειναι πως θα κανω ενα καλο backup της ρομ πριν αρχισω να το σκαλιζω; με το twrp? ποια εκδωση κ απο που? αν εχετε καποιο λινκ προχειρο. 2η ερωτηση με ποια ρομ ειστε ικανοποιημενοι; και που να την βρω; το κινητο ηρθε ετσι δες φωτο [ATTACH]66342[/ATTACH] σορυ για τις ερωτισεις που δεν το πολυεψαξα το νημα αλλα δουλευω σχεδον ολη μερα στο σπιτι δεν εχω ιντερνετ και τωρα στελνω μνμ απο την δουλεια στα κρυφα που βρηκα 5' χρονο. ευχαριστω

Φιλε καλημερα.Στο κινητο εχεις fake rom και θα πρεπει να την αλλαξεις οπωσδηποτε...!!! Μην σε ποιανει αγχος πολλοι και εγω μαζι το εχουμε κανει..!! Ξεκινα να διαβαζεις το νημα στην ελληνικη xiaomi.gr φορουμ για να ξεκινησεις...!!! ;) ;)

https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Board/154-Mi-5-Gemini/?3bb56531

Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου...

Samsung Galaxy S10+ SM-G975F/DS / Galaxy S9+ ;)

• Απαντήσεις 3,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Βεβαια ο ανταπτορας της xiaomi απο το κουτι δεν ειναι fast charge 3.0.

Εγω πηρα απο geekbuying αυτον τον Tronsmart (http://www.geekbuying.com/item/Tronsmart-Quick-Charge-3-0-USB-Rapid-Wall-Charger-EU-Plug-372192.html) με καλωδιο 1.8m φαινεται χοντρο και ανθεκτικο κανει τελεια την δουλεια του.

Αυτο εννοω ανταπτορα ,φορτιστη QC3 εχω bltizwolf

Edited by baspats

παιδια καλο το κινητο γιατι σκεφτομαι να το παρω

Γιατι δεν μπορω να διαβασω τοσες σελιδες δωστε μου ενα γενικο συμπερασμα

ευχαριστω

Λοιπόν παιδιά έχω παραγγείλει το συγκεκριμένο τηλέφωνο από 13-11 και ακόμα δεν έχει έρθει έχει κολλήσει στην Ολλανδία. Εστειλα email στην selina και μου λέει δεν έχει ιδέα γιατί έχει μείνει εκεί τόσες μέρες. Τι να κάνω? Πρώτη φορά με συμβαίνει αυτό Από vickmall έγινε ή αγορά

Λοιπόν παιδιά έχω παραγγείλει το συγκεκριμένο τηλέφωνο από 13-11 και ακόμα δεν έχει έρθει έχει κολλήσει στην Ολλανδία. Εστειλα email στην selina και μου λέει δεν έχει ιδέα γιατί έχει μείνει εκεί τόσες μέρες. Τι να κάνω? Πρώτη φορά με συμβαίνει αυτό Από vickmall έγινε ή αγορά

εχω παρει 4 τηλεφωνα απο vickmall και ειναι αψογοι μην φοβασε ,εμενα απο 25/11 σημερα φανηκε οτι ηρθε ελλαδα με sg post απο ολλανδια ,κολλανε λιγο

Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

εχω παρει 4 τηλεφωνα απο vickmall και ειναι αψογοι μην φοβασε ,εμενα απο 25/11 σημερα φανηκε οτι ηρθε ελλαδα με sg post απο ολλανδια ,κολλανε λιγο

Εγώ παίρνω 2 χρόνια από εκεί και πάντα ήταν άψογοι τώρα όμως κάτι συμβαίνει το έχω παραγγείλει από 14-11 και ακόμα τίποτα

Εγώ παίρνω 2 χρόνια από εκεί και πάντα ήταν άψογοι τώρα όμως κάτι συμβαίνει το έχω παραγγείλει από 14-11 και ακόμα τίποτα

να στο στειλουν ;η το εχουν στειλει και ακομα να ερθει; καποιοι λενε οτι λογω της 11/11 single day κατι black friday ειχαν παρα πολλες παραγγελιες και καθυστερησαν και να τα στειλουν αλλα και στα αεροδρομια αργουν να περασουν απο scan

Τελικα παιδια παρηγγειλα 1 καλωδιο aukey κ 2 ανταπτορες anker απο amazon.

Τωρα περιμενουμε να φτασει κ το Mi 5 απο geekbying , το κοβω μετα τις γιορτες( shipped στις 8/12).

εχω ξενερωσει λιγο βεβαια μαυτα που διαβαζω για τα τελωνεια.ευχομαι να τη σκαπουλαρουμε γιατι αλλιως τζαμπα ολη η ταλαιπωρια κ αναμονη.

Τελικα παιδια παρηγγειλα 1 καλωδιο aukey κ 2 ανταπτορες anker απο amazon.

Τωρα περιμενουμε να φτασει κ το Mi 5 απο geekbying , το κοβω μετα τις γιορτες( shipped στις 8/12).

εχω ξενερωσει λιγο βεβαια μαυτα που διαβαζω για τα τελωνεια.ευχομαι να τη σκαπουλαρουμε γιατι αλλιως τζαμπα ολη η ταλαιπωρια κ αναμονη.

Αμα δεν το παρηγγειλες με μια απο τις express ταχυδρομικες δεν θα εχεις θεμα με τελωνιο παντως.

RS704035429NL .Αυτό είναι το tracking number κοιτάξτε και πείτε μου

Πιστεύω να μην παρακολουθούν το φόρουμ τελωνηδες.

No root->No problem

Αμα δεν το παρηγγειλες με μια απο τις express ταχυδρομικες δεν θα εχεις θεμα με τελωνιο παντως.

μακάρι φίλε μου να γίνει όπως το λες

Καλησπέρα παιδιά το πηρα από geekbuying μου έδωσε tracking number αλλά για κάποιο λόγο μου λέει εδώ και 4 μέρες αυτό εδώ

Information Received (This is not an acknowledgment of the physical receipt of the stated Registered Article)

(Singapore post)

απο honorbuy το βρίσκω 250 + μεταφορικα και το δίνουν με official Developer Global ROM, προχωράω τι λέτε, και αν ναι την κρατάω αυτή?? εχει ελληνικά παίρνει και αναβαθμίσεις απ[ό ότι μου είπε
Ο Επιμένων Νικά

Παιδιά καλησπέρα.

Μόλις παρέλαβα το mi5 απο geekbuying.H εκδοση MIUI που έχει είναι : MIUI Global 7.2.8.0.0 (MAACNDB) Stable.

Αυτή είναι κάποια official global που μπορώ να κρατήσω ή είναι καμια "πειραγμένη" των κινέζων?

Εντάξει άκυρη η ερώτηση.Εϊναι τροποποιημένη έκδοση.

Edited by xarispgs

Καλησπέρα παιδιά το πηρα από geekbuying μου έδωσε tracking number αλλά για κάποιο λόγο μου λέει εδώ και 4 μέρες αυτό εδώ

Information Received (This is not an acknowledgment of the physical receipt of the stated Registered Article)

(Singapore post)

Ναι και εμενα ετσι ηταν.Μετα απο 7 ημερες αλλαξε. Αυτο σημαινει οτι εχουν ειδοποιησει την SG post οτι ΘΑ το στειλουν..

Παιδιά καλησπέρα.

Μόλις παρέλαβα το mi5 απο geekbuying.H εκδοση MIUI που έχει είναι : MIUI Global 7.2.8.0.0 (MAACNDB) Stable.

Αυτή είναι κάποια official global που μπορώ να κρατήσω ή είναι καμια "πειραγμένη" των κινέζων?

Έχει link από το κινητό που παράγγειλες? Γιατί έχει διάφορες εκδόσεις, πέρα από τα χρώματα, μνήμης κτλ έχει και Global/μη-Global εκδόσεις.

Παιδιά καλησπέρα.

Αυτή δεν ειναι η επίσημη ρομ ειναι περιφραγμένη κινέζικη και αργα ή γρήγορα όλο προβλήματα,με αυτήν είχε έρθει και το δικό μου.

Poco F2 Pro 8/256

Αυτή δεν ειναι η επίσημη ρομ ειναι περιφραγμένη κινέζικη και αργα ή γρήγορα όλο προβλήματα,με αυτήν είχε έρθει και το δικό μου.

Ενταξει γι'αυτο ρωτησα για να ξεκινησω τις διαδικασιες αλλαγης της rom.Λεω να περασω την global stable.

Ενταξει γι'αυτο ρωτησα για να ξεκινησω τις διαδικασιες αλλαγης της rom.Λεω να περασω την global stable.

Έχεις λινκ από το geekbuying του κινητού;

Είναι αυτή ή έκδοση;

http://m.geekbuying.com/item/-HK-Stock--Official-Global-ROM-Xiaomi-Mi5-5-15inch-FHD-Android-6-0-OS-3GB-32GB-4G-LTE-Smartphone-64-Bit-Qualcomm-Snapdragon-820-Quad-Core-Type-C-3D-Glass-Cover---White-374529.html

Για όσους ενδιαφέρονται για μια λύση στο πρόβλημα των SMS και τους 160 χαρακτήρες.

Προσωπικά εγκατέστησα την εφαρμογή "google messenger" με ρυθμίσεις στην εφαρμογή:

Πάνω δεξιά στις 3 τελείες > ρυθμίσεις > σύνθετες ρυθμίσεις > ενεργοποίηση "Χρήση απλών χαρακτήρων"

Για να δουλέψει και το led στις ειδοποιήσεις΅:

Ρυθμίσεις > Ειδοποιήσεις & γραμμή κατάστασης > ειδοποιήσεις εφαρμογών > επιλέγουμε Messenger > κάτω-κάτω ανοίγουμε (εαν είναι κλειστά), ήχος, δόνηση, φλας ειδοποίησης (μπλε led)

Πιο αναλυτικά δεν γίνεται... :p

Edited by kiriakosk

Για όσους ενδιαφέρονται για μια λύση στο πρόβλημα των SMS και τους 160 χαρακτήρες.

Προσωπικά εγκατέστησα την εφαρμογή "google messenger" με ρυθμίσεις στην εφαρμογή:

Πάνω δεξιά στις 3 τελείες > ρυθμίσεις > σύνθετες ρυθμίσεις > ενεργοποίηση "Χρήση απλών χαρακτήρων"

Ρυθμίσεις > Ειδοποιήσεις & γραμμή κατάστασης > ειδοποιήσεις εφαρμογών > επιλέγουμε Messenger > κάτω-κάτω ανοίγουμε (εαν είναι κλειστά), ήχος, δόνηση, φλας ειδοποίησης (μπλε led)

Για το Messenger ειδικά ότι χρώμα και να διαλέξεις πράσινο θα αναβοσβήνει

Για 160 χαρακτήρες σε sms δεν χρειάζεται να κάνεις κάτι εάν έχεις ελληνική rom.

Απλά γράφεις με κεφαλαία!!

Καλημερα

Εκανα παραγγελια το τηλεφωνο κ σημερα μου στειλαν μεηλ οτι θα σταματησει τελωνειο κ να το παρω απο την ερωπαικη αποθηκη και κατι τετοια , ξερει κανεις αν οντως παιζει κατι?

Ευχαριστω

• The title was changed to [Προς κυκλοφορία] Xiaomi Μi 5
  • The topic was locked