zerv_5800 Δημ. December 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2016 Χαιρετω την παρεα, για να μην διαβαζω ολο το νημα να ρωτησω κατι γρήγορο, μολις πειρα το κινητο με απιστευτη ταλαιπωρία απο geekbuying (με καθιστερησεις με καταγγελια κλπ) η ερωτηση ειναι πως θα κανω ενα καλο backup της ρομ πριν αρχισω να το σκαλιζω; με το twrp? ποια εκδωση κ απο που? αν εχετε καποιο λινκ προχειρο. 2η ερωτηση με ποια ρομ ειστε ικανοποιημενοι; και που να την βρω; το κινητο ηρθε ετσι δες φωτο [ATTACH]66342[/ATTACH] σορυ για τις ερωτισεις που δεν το πολυεψαξα το νημα αλλα δουλευω σχεδον ολη μερα στο σπιτι δεν εχω ιντερνετ και τωρα στελνω μνμ απο την δουλεια στα κρυφα που βρηκα 5' χρονο. ευχαριστω Φιλε καλημερα.Στο κινητο εχεις fake rom και θα πρεπει να την αλλαξεις οπωσδηποτε...!!! Μην σε ποιανει αγχος πολλοι και εγω μαζι το εχουμε κανει..!! Ξεκινα να διαβαζεις το νημα στην ελληνικη xiaomi.gr φορουμ για να ξεκινησεις...!!! ;) ;) https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Board/154-Mi-5-Gemini/?3bb56531 Παράθεση Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου... Samsung Galaxy S10+ SM-G975F/DS / Galaxy S9+ ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baspats Δημ. December 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2016 (edited) Βεβαια ο ανταπτορας της xiaomi απο το κουτι δεν ειναι fast charge 3.0. Εγω πηρα απο geekbuying αυτον τον Tronsmart (http://www.geekbuying.com/item/Tronsmart-Quick-Charge-3-0-USB-Rapid-Wall-Charger-EU-Plug-372192.html) με καλωδιο 1.8m φαινεται χοντρο και ανθεκτικο κανει τελεια την δουλεια του. Αυτο εννοω ανταπτορα ,φορτιστη QC3 εχω bltizwolf Edited December 12, 2016 by baspats Παράθεση [url=http://mowned.com/basilispats][img]http://mowned.com/sig/basilispats.extended.jpg[/img][/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TrelosEisai Δημ. December 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2016 παιδια καλο το κινητο γιατι σκεφτομαι να το παρω Γιατι δεν μπορω να διαβασω τοσες σελιδες δωστε μου ενα γενικο συμπερασμα ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dynamic4 Δημ. December 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2016 Λοιπόν παιδιά έχω παραγγείλει το συγκεκριμένο τηλέφωνο από 13-11 και ακόμα δεν έχει έρθει έχει κολλήσει στην Ολλανδία. Εστειλα email στην selina και μου λέει δεν έχει ιδέα γιατί έχει μείνει εκεί τόσες μέρες. Τι να κάνω? Πρώτη φορά με συμβαίνει αυτό Από vickmall έγινε ή αγορά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spdiv1972 Δημ. December 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2016 Λοιπόν παιδιά έχω παραγγείλει το συγκεκριμένο τηλέφωνο από 13-11 και ακόμα δεν έχει έρθει έχει κολλήσει στην Ολλανδία. Εστειλα email στην selina και μου λέει δεν έχει ιδέα γιατί έχει μείνει εκεί τόσες μέρες. Τι να κάνω? Πρώτη φορά με συμβαίνει αυτό Από vickmall έγινε ή αγορά εχω παρει 4 τηλεφωνα απο vickmall και ειναι αψογοι μην φοβασε ,εμενα απο 25/11 σημερα φανηκε οτι ηρθε ελλαδα με sg post απο ολλανδια ,κολλανε λιγο Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dynamic4 Δημ. December 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2016 εχω παρει 4 τηλεφωνα απο vickmall και ειναι αψογοι μην φοβασε ,εμενα απο 25/11 σημερα φανηκε οτι ηρθε ελλαδα με sg post απο ολλανδια ,κολλανε λιγο Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Εγώ παίρνω 2 χρόνια από εκεί και πάντα ήταν άψογοι τώρα όμως κάτι συμβαίνει το έχω παραγγείλει από 14-11 και ακόμα τίποτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spdiv1972 Δημ. December 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2016 Εγώ παίρνω 2 χρόνια από εκεί και πάντα ήταν άψογοι τώρα όμως κάτι συμβαίνει το έχω παραγγείλει από 14-11 και ακόμα τίποτα να στο στειλουν ;η το εχουν στειλει και ακομα να ερθει; καποιοι λενε οτι λογω της 11/11 single day κατι black friday ειχαν παρα πολλες παραγγελιες και καθυστερησαν και να τα στειλουν αλλα και στα αεροδρομια αργουν να περασουν απο scan Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dubio Δημ. December 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2016 Τελικα παιδια παρηγγειλα 1 καλωδιο aukey κ 2 ανταπτορες anker απο amazon. Τωρα περιμενουμε να φτασει κ το Mi 5 απο geekbying , το κοβω μετα τις γιορτες( shipped στις 8/12). εχω ξενερωσει λιγο βεβαια μαυτα που διαβαζω για τα τελωνεια.ευχομαι να τη σκαπουλαρουμε γιατι αλλιως τζαμπα ολη η ταλαιπωρια κ αναμονη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petrosk93 Δημ. December 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2016 Τελικα παιδια παρηγγειλα 1 καλωδιο aukey κ 2 ανταπτορες anker απο amazon. Τωρα περιμενουμε να φτασει κ το Mi 5 απο geekbying , το κοβω μετα τις γιορτες( shipped στις 8/12). εχω ξενερωσει λιγο βεβαια μαυτα που διαβαζω για τα τελωνεια.ευχομαι να τη σκαπουλαρουμε γιατι αλλιως τζαμπα ολη η ταλαιπωρια κ αναμονη. Αμα δεν το παρηγγειλες με μια απο τις express ταχυδρομικες δεν θα εχεις θεμα με τελωνιο παντως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dynamic4 Δημ. December 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2016 RS704035429NL .Αυτό είναι το tracking number κοιτάξτε και πείτε μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. December 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2016 RS704035429NL .Αυτό είναι το tracking number κοιτάξτε και πείτε μου Πιστεύω να μην παρακολουθούν το φόρουμ τελωνηδες. Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dubio Δημ. December 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2016 Αμα δεν το παρηγγειλες με μια απο τις express ταχυδρομικες δεν θα εχεις θεμα με τελωνιο παντως. μακάρι φίλε μου να γίνει όπως το λες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgedask7 Δημ. December 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2016 Καλησπέρα παιδιά το πηρα από geekbuying μου έδωσε tracking number αλλά για κάποιο λόγο μου λέει εδώ και 4 μέρες αυτό εδώ Information Received (This is not an acknowledgment of the physical receipt of the stated Registered Article) (Singapore post) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vis Δημ. December 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2016 Έχουμε βγει εκτός θέματος !!! Παράθεση αυτό που ΑΓΟΡΑΖΟΥΜΕ ΔΩΡΕΑΝ χρόνο ομιλίας με ξεπερνά @mavri_gazela Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Struggler Δημ. December 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2016 απο honorbuy το βρίσκω 250 + μεταφορικα και το δίνουν με official Developer Global ROM, προχωράω τι λέτε, και αν ναι την κρατάω αυτή?? εχει ελληνικά παίρνει και αναβαθμίσεις απ[ό ότι μου είπε Παράθεση Ο Επιμένων Νικά Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xarispgs Δημ. December 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2016 (edited) Παιδιά καλησπέρα. Μόλις παρέλαβα το mi5 απο geekbuying.H εκδοση MIUI που έχει είναι : MIUI Global 7.2.8.0.0 (MAACNDB) Stable. Αυτή είναι κάποια official global που μπορώ να κρατήσω ή είναι καμια "πειραγμένη" των κινέζων? Εντάξει άκυρη η ερώτηση.Εϊναι τροποποιημένη έκδοση. Edited December 14, 2016 by xarispgs Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gbras Δημ. December 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2016 Καλησπέρα παιδιά το πηρα από geekbuying μου έδωσε tracking number αλλά για κάποιο λόγο μου λέει εδώ και 4 μέρες αυτό εδώ Information Received (This is not an acknowledgment of the physical receipt of the stated Registered Article) (Singapore post) Ναι και εμενα ετσι ηταν.Μετα απο 7 ημερες αλλαξε. Αυτο σημαινει οτι εχουν ειδοποιησει την SG post οτι ΘΑ το στειλουν.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tifozif1 Δημ. December 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2016 Παιδιά καλησπέρα. Μόλις παρέλαβα το mi5 απο geekbuying.H εκδοση MIUI που έχει είναι : MIUI Global 7.2.8.0.0 (MAACNDB) Stable. Αυτή είναι κάποια official global που μπορώ να κρατήσω ή είναι καμια "πειραγμένη" των κινέζων? Εντάξει άκυρη η ερώτηση.Εϊναι τροποποιημένη έκδοση.Έχει link από το κινητό που παράγγειλες? Γιατί έχει διάφορες εκδόσεις, πέρα από τα χρώματα, μνήμης κτλ έχει και Global/μη-Global εκδόσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trifos Δημ. December 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2016 Παιδιά καλησπέρα. Μόλις παρέλαβα το mi5 απο geekbuying.H εκδοση MIUI που έχει είναι : MIUI Global 7.2.8.0.0 (MAACNDB) Stable. Αυτή είναι κάποια official global που μπορώ να κρατήσω ή είναι καμια "πειραγμένη" των κινέζων? Εντάξει άκυρη η ερώτηση.Εϊναι τροποποιημένη έκδοση. Αυτή δεν ειναι η επίσημη ρομ ειναι περιφραγμένη κινέζικη και αργα ή γρήγορα όλο προβλήματα,με αυτήν είχε έρθει και το δικό μου. Παράθεση Poco F2 Pro 8/256 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xarispgs Δημ. December 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2016 Αυτή δεν ειναι η επίσημη ρομ ειναι περιφραγμένη κινέζικη και αργα ή γρήγορα όλο προβλήματα,με αυτήν είχε έρθει και το δικό μου. Ενταξει γι'αυτο ρωτησα για να ξεκινησω τις διαδικασιες αλλαγης της rom.Λεω να περασω την global stable. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zeremefico Δημ. December 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2016 Ενταξει γι'αυτο ρωτησα για να ξεκινησω τις διαδικασιες αλλαγης της rom.Λεω να περασω την global stable. Έχεις λινκ από το geekbuying του κινητού; Είναι αυτή ή έκδοση; http://m.geekbuying.com/item/-HK-Stock--Official-Global-ROM-Xiaomi-Mi5-5-15inch-FHD-Android-6-0-OS-3GB-32GB-4G-LTE-Smartphone-64-Bit-Qualcomm-Snapdragon-820-Quad-Core-Type-C-3D-Glass-Cover---White-374529.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kiriakosk Δημ. December 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2016 (edited) Για όσους ενδιαφέρονται για μια λύση στο πρόβλημα των SMS και τους 160 χαρακτήρες. Προσωπικά εγκατέστησα την εφαρμογή "google messenger" με ρυθμίσεις στην εφαρμογή: Πάνω δεξιά στις 3 τελείες > ρυθμίσεις > σύνθετες ρυθμίσεις > ενεργοποίηση "Χρήση απλών χαρακτήρων" Για να δουλέψει και το led στις ειδοποιήσεις΅: Ρυθμίσεις > Ειδοποιήσεις & γραμμή κατάστασης > ειδοποιήσεις εφαρμογών > επιλέγουμε Messenger > κάτω-κάτω ανοίγουμε (εαν είναι κλειστά), ήχος, δόνηση, φλας ειδοποίησης (μπλε led) Πιο αναλυτικά δεν γίνεται... :p Edited December 15, 2016 by kiriakosk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dynamic4 Δημ. December 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2016 Για όσους ενδιαφέρονται για μια λύση στο πρόβλημα των SMS και τους 160 χαρακτήρες. Προσωπικά εγκατέστησα την εφαρμογή "google messenger" με ρυθμίσεις στην εφαρμογή: Πάνω δεξιά στις 3 τελείες > ρυθμίσεις > σύνθετες ρυθμίσεις > ενεργοποίηση "Χρήση απλών χαρακτήρων" Για να δουλέψει και το led στις ειδοποιήσεις΅: Ρυθμίσεις > Ειδοποιήσεις & γραμμή κατάστασης > ειδοποιήσεις εφαρμογών > επιλέγουμε Messenger > κάτω-κάτω ανοίγουμε (εαν είναι κλειστά), ήχος, δόνηση, φλας ειδοποίησης (μπλε led) Πιο αναλυτικά δεν γίνεται... :p Για το Messenger ειδικά ότι χρώμα και να διαλέξεις πράσινο θα αναβοσβήνει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikstar Δημ. December 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2016 Για όσους ενδιαφέρονται για μια λύση στο πρόβλημα των SMS και τους 160 χαρακτήρες. Προσωπικά εγκατέστησα την εφαρμογή "google messenger" με ρυθμίσεις στην εφαρμογή: Πάνω δεξιά στις 3 τελείες > ρυθμίσεις > σύνθετες ρυθμίσεις > ενεργοποίηση "Χρήση απλών χαρακτήρων" Για να δουλέψει και το led στις ειδοποιήσεις΅: Ρυθμίσεις > Ειδοποιήσεις & γραμμή κατάστασης > ειδοποιήσεις εφαρμογών > επιλέγουμε Messenger > κάτω-κάτω ανοίγουμε (εαν είναι κλειστά), ήχος, δόνηση, φλας ειδοποίησης (μπλε led) Πιο αναλυτικά δεν γίνεται... :p Για 160 χαρακτήρες σε sms δεν χρειάζεται να κάνεις κάτι εάν έχεις ελληνική rom. Απλά γράφεις με κεφαλαία!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimispapas Δημ. December 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2016 Καλημερα Εκανα παραγγελια το τηλεφωνο κ σημερα μου στειλαν μεηλ οτι θα σταματησει τελωνειο κ να το παρω απο την ερωπαικη αποθηκη και κατι τετοια , ξερει κανεις αν οντως παιζει κατι? Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts