Jump to content

Dell Axim X50

Κοινοποίηση

Recommended Posts

απλά θα το πληρώσω με την κάρτα και θα βάλω delivery σε διέυθυνση U.S.A. Τι μου προτείνετε?

Αρχικά σιγουρέψου οτι αυτό είναι εφικτό διότι πολλές εταιρίες, νομίζω μεταξύ αυτών και η Dell, δεν επιτρέπουν διαφορετική διεύθυνση αποστολής απο την διεύθυνση χρέωσης της κάρτας. Ειδικά σε άλλη χώρα. Απο οτι έχω ακούσει η Dell δέχεται τις παραγγελίες μόνο για κάρτες που έχουν εκδοθεί στις ΗΠΑ

Για την τιμή τώρα είναι συχνές αυτές οι μεταβολές στην τιμή του pda απο το κεντρικό site της Dell. Στο www.aximsite.com στο forum έχει ειδική κατηγορία με εκπτωτικά κουπόνια άμα θες να χρησιμοποιήσεις. Αλλιώς ή περιμένεις να ξαναπέσει η τιμή ή κοιτάς απο ebay αν και δεν ξέρω κατά πόσο θα έχουν την καινούρια έκδοση με τα 5.0.

• Απαντήσεις 272
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

φιλε προχθες ειδα κ το ειχε 420 $ με 2η μπαταρια....αν δεν ισχυει περιμενε λιγο κ θα την ξαναβαλουν....σιγουρα επι ευκαιριας 4ης Ιουλιου..απο προσωπικη εμπειρια λεω οτι μπορεις να αγορασεις απο dell usa με πιστωτικη καρτα απο ελλαδα αλλα η αποστολη να γινει εντος ΗΠΑ..δεν ξερω κατα ποσο θα το δεχθει η τραπεζα αυτο ομως..η δικη μου δεν δεχθηκε(ΕΤΕ) αλλα δεν το κυνηγησα καθοτι ημουν στις ΗΠΑ...
οτι ποναει δεν σημαινει πως αξιζει κιολας.....

auto to diavasa....stin praksi pos metafrazontai auta?(den ennoo metafrasi apo ta agglika...)
οτι ποναει δεν σημαινει πως αξιζει κιολας.....

1. Mou exei tyxei 2-3 fores prin poly kairo an to exo olo to brady sto reuma to proi na mhn anoigei para mono me 'fake' hard reset. Isos ftiaxnei ayto (elpizo). Alloi lene oti svinei pio grhgora me thn A04 an exeis anoixto to wifi... Den ksero an to pistevo ayto.

2. Edo pali den ksero ti na sou po... Lene oti isos voithaei sti bataria. Mou xei tyxei na to exo kleisto, na to anoikso (me cpu sto auto) kai molis tsitothei ligo na kolhsei. Nomizo eixa anoixto kai wifi alla ephreazoun polla pragmata isos voithaei kai edo.

Tin exo katevasei alla den tin exo balei akoma. Stin proth eukeria tha update. Sigoura kalo tha kanei kai mporei na voithaei kai se alla pou den anaferontai. To kalo me ayth ti ROM einai oti afimei eleutherh th fantasia na pistevei o kathenas oti tha ftiaksei to provlima tou... Exei update kaneis?

*Sorry gia greeklish grafo sto ppc.

y4

Ηθελα να ρωτήσω, το εξής: είναι συμβατό με όλα τα προγράμματα ανάλυσης 240χ320 ή θέλει ειδικά προγράμματα για 640χ480?

Συμβατό είναι με τα περισσότερα, απλά δεν εκμεταλεύονται πλήρως τις δυνατότητες της οθόνης.

Καλησπερα επειδη ειμαι σε μεγαλο διλημα για την αγορα του x50v θα ηθελα να ρωτησω αν σαν κατασκευη ειναι καλη εχει μεταλλικα μερη?υποστηριζει voip και γενικα ποια ειναι τα μειον εκτος απο την μπαταρι!Ευχαριστω και συγνμωμη αν κατι εχει ξανα ανα αναφερθει!

Καλησπερα επειδη ειμαι σε μεγαλο διλημα για την αγορα του x50v θα ηθελα να ρωτησω αν σαν κατασκευη ειναι καλη εχει μεταλλικα μερη?υποστηριζει voip και γενικα ποια ειναι τα μειον εκτος απο την μπαταρι!Ευχαριστω και συγνμωμη αν κατι εχει ξανα ανα αναφερθει!

Δεν έχει μεταλλικά μέρη, σαν ποιότητα καλή φαίνεται(δεν ειχά ποτε ppc) αλλά σίγουρα καλύτερη απο την συντριπτική πλειοψηφία των κινητών που κυκλοφορούν για να σου δώσω ένα μέτρο σύγκρισης.

Αν και όλοι λένε το αντίθετο απο αυτονομία εμένα μου φαίνεται λογικό, όχι κανένα θαύμα αλλά ούτε και εντελώς χάλια

Voip μέσω skype υποστηρίζει σχετικά καλά (κάποια ψιλοπροβλήματα-καθυσετερήσεις που έχω παρατηρήσει δεν μπορώ να τα αποδώσω με σιγουριά στο χ50 γιατί και με το πισι τα ίδια βλέπω)

Αληθευει πως ειναι πιο αργο απο το ipaq 4700?κατι τετοιο ειχα ακουσει πως το x50v ηταν πιο αργο σε θεμα cpu!

Αληθευει πως ειναι πιο αργο απο το ipaq 4700?κατι τετοιο ειχα ακουσει πως το x50v ηταν πιο αργο σε θεμα cpu!

Δεν ξέρω σε τι ακριβώς αναφέρεσαι. Το x50v έχει τον ίδιο επεξεργαστή με το 4700. Στην αρχή ήταν λίγο αργό σε ό,τι χρησιμοποιούσε GAPI Αλλά με τις ROM updates αυτό έχει βελτιωθεί πάρα πολύ. Είναι πλέον στα ίδια επίπεδα με άλλες VGA συσκευές. Με το γνωστό GAPI tweak τις πατάει αν δεν κάνω λάθος. Τέλος λόγω της κάρτας γραφικών σε πράγματα όπως βίντεο δεν έχει καμιά σύγκριση με άλλο ppc της αγοράς και μιλάμε για μεγάλη διαφορά στην ταχύτητα (που σημαίνει ότι παίζει τέλια βίντεο πολύ καλής ποιότητας με cpu σε power save). Αυτά. Αν μιλάς για κάτι άλλο sorry.

y4

Σε θεμα cpu ειχα ακουσει οτι το dell ειναι πιο αργο τωρα δεν ξερω κατα ποσο αληθευει αυτο!απο θεμα κατασκευης απο οτι ακουω ειναι καλο η μπαταρια δεν με πειραζει γιατι θα παρω δευτερη αλλα ειμαι σε διλλημα διοτι δυστηχως το dell δεν το εχω δει ποτε απο κοντα για να εχω προσωπικη γνωμη!

Σκεφτομαι και εγω να αγορασω το Axim X50v πιστευετε οτι ειναι καλη περιοδος τωρα ή να περιμενω μεχρι τον Οκτωβριο που θα βγουν τα Windows Mobile 5 και μηπως αλλαξουν το μοντελο?

Σχετικα με την λειτουργια wifi υπαρχει καποιο προβλημα σε voip ή σε syncronization με υπολογιστη?

Γενικα εχει τιποτα σημαντικα προβληματα?

Είναι όλα θέμα αναγκών και επιλογών. Κάθε ppc έχει τα υπέρ και τα κατά του. Για αυτό και υπάρχουν. Είναι εύκολο να κάνεις την επιλογή σου συμφώνα με αυτό που χρειάζεσαι.

Όσο πιο πολύ περιμένεις τόσο καλύτερο μηχάνημα θα πάρεις. Έτσι γίνετε με όλα τα ηλεκτρονικά… Το x50 έχει βγει σχεδόν μισό χρόνο, θα αναβαθμιστεί σε 2005 και θα υποστηρίζετε για αρκετό καιρό ακόμα από την dell. Όποιος το αγοράσει τώρα καινούριο από την dell θα έχει δωρεάν αναβάθμιση στο λειτουργικό. Το νέο μηχάνημα όταν βγει θα είναι σίγουρα ακριβότερο.

Αν χρειάζεσαι/θέλεις pocket pc τώρα παίρνεις τώρα αν όχι περίμενε.

Με το wifi κανένα πρόβλημα. Δουλεύει άψογα. Το skype το έχω χρησιμοποιήσει πολλές φορές χωρίς πρόβλημα. Συνεχώς synchronize ασύρματα, ελάχιστα χρησιμοποιώ το cradle. Όταν βγουν το wm5 ίσως να μη μπορείς να synchronize μέσω wifi θα δούμε. Γενικά δεν μου έχει κάνει κανένα πρόβλημα ελπίζω να συνεχίσει έτσι ! Τα περισσότερα προβλήματα είναι από user error ή μη συμβατό software.

Και τέλος όποιος πάρει το x50 τώρα θα έχει δυνατότητα επιλογής λειτουργικού. Όποιος το πάρει με 05 δεν θα μπορεί να γυρίσει σε 2003SE.

y4

Τι εννοεις δεν θα μπορει να γυρισει σε 2003?εννοεις οτι αν κανεις την αλλαγη χανεις την εγγυηση?

Αυτό που λέω είναι ότι αν το πάρεις με 2003SE όταν βγουν τα καινούρια μπορείς να το αναβαθμίσεις ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ. Επίσης αν σώσεις την παλιά ROM πριν την αναβάθμιση θα μπορείς να γυρίσεις πίσω.

Αν όμως το πάρεις με τα 2005 είδη περασμένα δεν θα μπορείς να του βάλεις τα 2003SE σε περίπτωση που τα 2005 δεν σου αρέσουν.

Δεν μιλάω για την εγγήυση (μόνο) λέω ότι δεν είναι δυνατό να γυρίσεις πίσω. Τουλάχιστον αυτό διάβασα και αν και υπήρχε κάποια αντιπαράθεση αυτή η άποψη ήταν πιο πειστική. Όπως αν κατεβάσεις μια ROM παλιότερη από αυτή που έχεις τώρα, το μηχάνημα δεν σε αφήνει να την βάλεις. Αν όμως έχεις σώσει ένα backup της ROM ΠΡΙΝ την αναβαθμίσεις τότε μπορείς να γυρίσεις πίσω.

y4

• 5 weeks later...

Αυτό δεν το περίμενε κανείς !.... Τα links δεν δουλεύουν τώρα ίσως λίγο αργότερα να είναι πάλι διαθέσιμη.

Support for LEAP-WAP wireless encryption.

Increased data transfer rates of SDIO to 19.5MHz on PXA27X C5.

A new network certification -- GoDaddy SSL certificate root into the ROM image.

Phase in new updated Bluetooth stack BTW-CE 1.5.0.2601.

Enhanced Wireless encryption WPA-PSK network under Cisco AP with new IOS version 12.3(2) JA

http://www.pocketpcthoughts.com/index.php?action=expand,42197

y4

παιδια μολις αγορασα το νεο μου x50ν!

Θα ηθελα να μου πειτε εαν γνωριζετε ποια ειναι η καλυτερη λυση για GPS, απο αποψη επιδοσεων κυριως, και για ποιον λογο(σημαντικοτερο)!

-cf gps

ή

-bt gps

ευχαριστώ

γνωριζει κανεις ποτε θα ειναι περιπου διαθεσιμο απο την ngi η ελληνικη εκδοση του destinator pn?

τι να κανω ρε παιδια, να περιμενω το pn ή παρω το 3? τι αξιζει?

εχω το dell axim x50ν.

φιλικα.

paides tha ithela na rwtisw ean ginete to x50v na mporei na sindethei me kapoio tropo (opoiondipote , as parw kai 3-4 eksartimata) me ena pc me usb sindesi xwris omos na ginei kapoia egkatastasi logismikou sto pc gia na katevazw kanena programataki i tpt games sto ppc.

Auto einai logo oti to pc tha einai se net cafe kai den epitrepei kanena programa na egkatastathei.

παιδια μολις αγορασα το νεο μου x50ν!

Θα ηθελα να μου πειτε εαν γνωριζετε ποια ειναι η καλυτερη λυση για GPS, απο αποψη επιδοσεων κυριως, και για ποιον λογο(σημαντικοτερο)!

-cf gps

ή

-bt gps

ευχαριστώ

bt φίλε. Κυρίως λόγω του ότι αν θέλεις να το χρησιμοποιήσεις και αλλού (βλέπε άλλο PDA χωρίς CF, laptop, smartphone) μπορείς... από επιδόσεις είναι πάνω κάτω τα ίδια.

paides tha ithela na rwtisw ean ginete to x50v na mporei na sindethei me kapoio tropo (opoiondipote , as parw kai 3-4 eksartimata) me ena pc me usb sindesi xwris omos na ginei kapoia egkatastasi logismikou sto pc gia na katevazw kanena programataki i tpt games sto ppc.

Auto einai logo oti to pc tha einai se net cafe kai den epitrepei kanena programa na egkatastathei.

Ρίξε μια ματιά εδώ. Ίσως είναι αυτό που θέλεις και χωρίς εξαρτήματα ! Επίσης αν το αναβαθμίσεις σε wm5 δεν θα το χρειάζεσαι.

http://www.aximsite.com/boards/showthread.php?t=74033

y4

• The title was changed to Dell Axim X50