troublefun Δημ. May 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2005 Μεγεία πολύ καλή επιλογή κανόνισε από νωρίς να μεταφέρεις την εγγύηση γιατί έχω ακούσει ότι παίρνει καιρό. Παράθεση y4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doctor-gio Δημ. May 24, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2005 emena mou metaferthike se 3 mines peripou...an k na sou po an den sou emfanisei kapoio provlima apo arhis duskola na sou katsei kati pio meta..elpizo na pires me ta 2 hronia egguisi...k me 2i bataria...to dinoun se prosfora kata kairous... Παράθεση οτι ποναει δεν σημαινει πως αξιζει κιολας..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lakis21 Δημ. May 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2005 Εγώ πήρα ένα από ebay (αμερική) πρίν ένα μήνα το x50v 470$ με μεταφορικά το οποίο το έκαψα παίζοντας με τους φορτιστές αυτοκινήτων. Δοκίμασα να κάνω tranfer την εγγύηση μέσω του site της dell αλλά μου έλεγε ότι τα στοιχεία του αγοράστη (δηλαδή αυτουνού που μου το πούλησε) δεν είναι σωστά! Πήρα όμως τηλέφωνο στην Dell εδώ εκάναν αμέσως την μεταφορά της εγγύησησς και μου φέραν ένα καινούργιο στον χώρο μου σε 24ώρες χωρίς καμμία χρέωση! Πήρα φορτιστή από ebay καί όταν η μπαταρία είναι πάνω από 60% δουλέυει και φορτίζει ταυτόχρονα!!! Μόνο όταν είναι τελειώς άδεια πρέπει να το φορτίσεις κλειστό! Παράθεση Samsung Galaxy SII HTC Desire Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doctor-gio Δημ. May 24, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2005 φιλε Λακη αυτο που ειπες ειναι οτι καλυτερο μπορει να μας συμβει...να σε καλυψει η Ντελλ ελλαδας για ενα πιπισι αγορασμενο απο αμερικη κ μαλιστα να στο αντικαταστησει σε μια περιπτωση που αλλη εταιρεια ουτε καν θα το συζητουσε..απιστευτο....Αληθεια οταν στο εσταιλαν περασε απο τελωνειο?πληρωσες κατι? Παράθεση οτι ποναει δεν σημαινει πως αξιζει κιολας..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lakis21 Δημ. May 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2005 To service της dell δεν παίζετε!!!! Απλά έδω τα στοιχεία και το stac serial number. Σε 2 ώρες μου είχαν στήλει mail με το tracking number για το service call και το παρακολουθείς online τα στάδια της αντικατάστασης. Και μην ξεχνάτε ότι έγω ΕΚΑΨΑ το pda που κάλιστα θα μπορούσαν να με βγάλουν εκτός εγγύησης!!! Οχί δεν πλήρωσα τελωνείο (Express mail, Gift, lower value) !!! Παράθεση Samsung Galaxy SII HTC Desire Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pontikos Δημ. May 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2005 Καλημέρα παιδιά, ενδιαφέρομαι για το Χ50, και θα ήθελα κάποιες απαντήσεις. Αν και είδα κάποιες σκόρπιες αναφορές, θα ήθελα κάποιος να δώσει ολοκληρωμένη απάντηση στα παρακάτω: 1. Υποστήριξη ελληνικών. Τί χρειάζεται, αν πόσο κοστίζει, και πόσο σε καλύπτει: (ανάγνωση ελληνικών ιστοσελίδων, ανάγνωση ελληνικών εγγράφων (word, Powerpoint), ανάγνωση ελληνικών e-mail, και γραφή ελληνικών σε όλα τα παραπάνω ! Θα αλλάξει τίποτε σ' αυτά με τα νέα Windows ? 2. Αγορά (μεγάλο κεφάλαιο). Αν το αγοράσεις από ebay USA, πρέπει να προμηθευτείς νέο φορτιστή; Από που και πόσο κοστίζει; Είδα ότι όλοι το στέλνουν μόσο σε USA (άντε και Καναδά). Πού βρήκατε αυτούς που το στέλνουν Ελλάδα; 3. Έχετε συνδεθεί στο Internet μέσω κινητού τηλεφώνου (πχ ΝΟΚΙΑ 6600 που έχω εγώ) και αν ναι, πόσο εύκολο είναι; 4. Βλέπω ότι οι περισσότεροι παίζουν με το ακριβότερο μοντέλο. Το φθηνότερο υστερεί σε κάτι? Οι χαμηλότερες επιδόσεις του φαίνονται πρακτικά κάπου; Σημαίνουν όμως και μεγαλύτερη αυτονομία; 5. Αν το αγοράσεις από έξω, χρειάζεσαι την βοήθεια του πωλητή για να μεταφέρεις την εγγύηση ή γίνεται μόνο από σένα; Πώς ξέρω από πότε έχει ξεκινήσει η εγγύηση αυτού που πρόκειται να αγοράσω; Η ολοκληρωμένη απάντηση των παραπάνω θα εκτιμηθεί δεόντως και φαντάζομαι ότι θα χρησιμοποιηθεί και αό όλους τους νέους, στην παρέα, χρήστες. Ευχαριστώ ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lakis21 Δημ. May 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2005 Καλημέρα παιδιά, ενδιαφέρομαι για το Χ50, και θα ήθελα κάποιες απαντήσεις. Αν και είδα κάποιες σκόρπιες αναφορές, θα ήθελα κάποιος να δώσει ολοκληρωμένη απάντηση στα παρακάτω: 1. Υποστήριξη ελληνικών. Τί χρειάζεται, αν πόσο κοστίζει, και πόσο σε καλύπτει: (ανάγνωση ελληνικών ιστοσελίδων, ανάγνωση ελληνικών εγγράφων (word, Powerpoint), ανάγνωση ελληνικών e-mail, και γραφή ελληνικών σε όλα τα παραπάνω ! Θα αλλάξει τίποτε σ' αυτά με τα νέα Windows ? 2. Αγορά (μεγάλο κεφάλαιο). Αν το αγοράσεις από ebay USA, πρέπει να προμηθευτείς νέο φορτιστή; Από που και πόσο κοστίζει; Είδα ότι όλοι το στέλνουν μόσο σε USA (άντε και Καναδά). Πού βρήκατε αυτούς που το στέλνουν Ελλάδα; 3. Έχετε συνδεθεί στο Internet μέσω κινητού τηλεφώνου (πχ ΝΟΚΙΑ 6600 που έχω εγώ) και αν ναι, πόσο εύκολο είναι; 4. Βλέπω ότι οι περισσότεροι παίζουν με το ακριβότερο μοντέλο. Το φθηνότερο υστερεί σε κάτι? Οι χαμηλότερες επιδόσεις του φαίνονται πρακτικά κάπου; Σημαίνουν όμως και μεγαλύτερη αυτονομία; 5. Αν το αγοράσεις από έξω, χρειάζεσαι την βοήθεια του πωλητή για να μεταφέρεις την εγγύηση ή γίνεται μόνο από σένα; Πώς ξέρω από πότε έχει ξεκινήσει η εγγύηση αυτού που πρόκειται να αγοράσω; Η ολοκληρωμένη απάντηση των παραπάνω θα εκτιμηθεί δεόντως και φαντάζομαι ότι θα χρησιμοποιηθεί και αό όλους τους νέους, στην παρέα, χρήστες. Ευχαριστώ ! Καλημέρα, 1. Έχει 2003 Se οπότε υποστιρίζει ελληνικά regional settings οπότε μπορείς να διαβάζεις κανονικά! Για να γράψει ελληνικά χρειάζεσαι και ελληνικό πληκτρολόγιο π.χ. Resco Keyboard PRO 20 $ usd http://www.resco.net/pocketpc/keyboard/default.asp 2. Όχι χρειάζεται απλά να αλλάξεις το καλώδιο του φορτιστή κόστος 1€. Βρίσκεις για worldwide απλά πρόσεξε τον τρόπο αποστολής :X 3. Αρκέτα εύκολο αλλά πολύ ακριβό προς το παρόν 4. Δεν έχει vga και έχει ποιο αργό επεξεργαστή, ίσως έχει μεγαλύτερη αυτονομία! 5. Πρέπει να σου δώσει τα στοιχεία που αυτός έχει δηλώσει στην dell. Ομώς και αν δε σου τα δώσει και το PDA δεν είναι κλεμμένο τότε μπορείς να την μεταφέρεις και μόνος σου με ένα τηλέφωνο στην dell Hellas! Φυσικά η εγγύηση συνεχίζεται απο την ημερομηνία που το είχε αγοράσει αυτός! Ελπίζω να βοήθησα! Παράθεση Samsung Galaxy SII HTC Desire Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doctor-gio Δημ. May 25, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2005 να συμπληρωσω¨: 1.με τα 2005 μαλλον θα εχει ενσωματομενο ελληνικο περιβαλλον... 2.το μονο που χρειαζεσαι ειναι ενας ανταπτορας πριζας.απο αμερικανικο σε ευρωπαικο βυσμα..ο φορτιστης του ειναι 120-240 βολτ. 4.το κορυφαιο μοντελο ειναι οτι καλυτερο κυκλοφορει σε πιπισι 5.αν αγορασεις απο ebay-usa προτιμησε με 2 χρονια εγγυηση κ 2η μπαταρια δωρο...μερικοι στελνουν κ ευρωπη μονο προσεχε να σου στειλουν με fedex η express mail κ να το στειλουν με χαμηλο κοστος ως 100 δολλαρια που περνα ατελωνιστο... Παράθεση οτι ποναει δεν σημαινει πως αξιζει κιολας..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
en_kinisei Δημ. May 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2005 Πολύ καλές οι πληροφορίες !!! Χρειαζόταν ! Παράθεση http://www.i-portal.gr/img/banner.gif Η αρχική σελίδα σας για free i-mode και wap sites !! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nasosmp Δημ. May 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2005 4. Δεν έχει vga και έχει ποιο αργό επεξεργαστή, ίσως έχει μεγαλύτερη αυτονομία! Επισης να προσθεσω οτι εχει και ειδικο επεξεργαστη γραφικών (Intel 2700g) με 16 MB μνημη... Χθες το ειδα διπλα διπλα με ενα ΗΡ με την απλη QVGA. Απλα καμια σχεση... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
troublefun Δημ. May 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2005 Παιδιά το x50v έχει βγει εδώ και 5 μήνες και για τον power user που θέλει να έχει ότι πιο τελευταίο είναι ακόμα μονόδρομος. Θα δούμε και για πόσο καιρό ακόμα. Η αλήθεια είναι ότι σαν μηχάνημα είναι μπροστά από την εποχή του (από άποψη διαθέσιμου software) αλλά αυτό μόνο κακό δεν μπορώ να το πω…. Και από τιμή φοβερή και από service… σε δυο μέρες έχεις “καινούριο” όχι να το στέλνεις και να περιμένεις 1 μήνα αν είσαι τυχερός…. Το μόνο ‘κακό’ η μπαταρία αλλά το έχω τόσο καιρό και δεν αντιμετώπισα ποτέ πρόβλημα. Έχω και 2η 1100 και έτσι κάθετε τον πιο πολύ καιρό ! Sorry λίγο άσχετα αλλά μιας και το παινεύουμε ας πω και εγώ κάτι χεχε. Παράθεση y4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pontikos Δημ. May 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2005 Παιδιά ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες. Ήδη έχω παραγγείλει ένα από την Αμέρικα και το ebay. Αυτοί οι τύποι, γιατί δεν το στέλνουν στην Ευρώπη; Οι ίδιοι θα το κουβαλήσουν? 3 στους 10 το έστελναν, με αποτέλεσμα ... λιγότερες επιλογές. Άσε που για international users δεν δέχονται το Paypal, και πας μέσω Bidpay.com που σου χρεώνει άλλα $15... Έχετε το νού σας, κι αν υπάρχει άλλος τρόπος, ας προταθεί εδώ. Εγώ βιάστηκα, γιατί έτρωγα πολλές ώρες περιμένοντας, και βαρέθηκα... Thanks και πάλι. Περιμένω τώρα ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doctor-gio Δημ. May 26, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2005 file gia alli mia fora tha episimano: 1.na prosehete me poia courier sas stelnoun apo USA..i ups sta sigoura tha sas perasei teloneio gia na ta paroun apo ton ektelonismo 2.o apostoleas na grafei low value..os 100 dollaria pernaei atelonisto 3.na agorazete mono apo hristes pou ehoun arketes thetikes k na diavazete panta to istoriko tous kathoti mporei na anakalupsete oti to teleutaio diastima den einai k toso aksiopistoi.. 4.na min dinete stihia pistotikon karton 5.na prosehete poso kostizoun ta eksoda apostolis gia Ellada...min ekplageite an deite kati na pouliete hamila omos vazontas k ta metaforika telika na vgenei pio akriva apo allous hristes.. 5.prin agorasete apo kapoion steilte prota e-mail oste na eiste sigouros gia tin diadikasia pliromis,an stelnei ellada,ta eksoda apostolis k to poion tou proiontos... 6.I AGORA DELL APO USA EINAI I PIO SUMFEROUSA APO OLO TON KOSMO Παράθεση οτι ποναει δεν σημαινει πως αξιζει κιολας..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pontikos Δημ. June 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2005 Αυτό με τα έξοδα αποστολής είναι ένα καλό κόλπο για να σου πάρουν 15-20 δολλάρια παραπάνω. Έτσι" μου την έκανε κάποιος ... Έβαλε 60$ έξοδα αποστολής, αλλά κανονικά το έστειλε με 35 ! Anyway, πάλι χαμηλά το πήρε, αλλά έχετε το νού σας ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pontikos Δημ. June 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2005 Πλέον ενδιαφέρομαι να πάρω μερικά πραγματάκια για το νέο μου X50. Αφενός θέλω την γνώμη σας για μάρκες (σε σχέση με αυτά που προτείνω) και αφετέρου, όποιος θέλει να κάνει μία αγορά παραπλήσια, την κάνουμε μια και καλή, και μοιραζόμαστε τα έξοδα αποστολής: 1. Screen Protectors: πόσο απαραίτητοι είναι, υπάρχουν διαφορά στην ποιότητα, ποιοι είναι οι καλύτεροι; 2. Εξωτερικές μνήμες: να πάρv compact flash ή SD? Καμμιά ιδιαίτερη προτίμηση; 3. Φορτιστής αυτοκινήτου και καλώδιο USB. Επίσης, πρέπει να προσέξω κάτι;;; Τέλος, θα ήθελα να μοιραστείτε με το ... κοινό μας, τον τρόπο με τον οποίο γίνεται μια Ιντερνετ σύνδεση μέσω bluetooth με το ΝΟΚΙΑ 6600 (έχω Cosmote). Αυτάαααα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Yanni Δημ. June 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2005 έχει δοκιμάσει κανείς το Voyager VGA CF της Colorgraphic για έξοδο της οθόνης του Χ50 σε δεύτερη οθόνη? εάν ναι ποιές οι εντυπώσεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pontikos Δημ. June 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2005 Ρε παιδιά, ποια είναι η σελίδα για να μεταφέρω την εγγύηση του Χ50? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BloodOmen Δημ. June 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2005 Από το τέλος της εβδομάδς λογικά θα μπω και εγώ στο club των AximX50V... $530, μαζί με την 2200 μπαταρία (δεν με πειράζει το καρούμπαλο αν κρατάει όλη μέρα) και 3 εξτρά στυλο (χάνονται....) Οπότε θα τα λέμε μάλλον πιο συχνά! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doctor-gio Δημ. June 16, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2005 Πλέον ενδιαφέρομαι να πάρω μερικά πραγματάκια για το νέο μου X50. Αφενός θέλω την γνώμη σας για μάρκες (σε σχέση με αυτά που προτείνω) και αφετέρου, όποιος θέλει να κάνει μία αγορά παραπλήσια, την κάνουμε μια και καλή, και μοιραζόμαστε τα έξοδα αποστολής: 1. Screen Protectors: πόσο απαραίτητοι είναι, υπάρχουν διαφορά στην ποιότητα, ποιοι είναι οι καλύτεροι; 2. Εξωτερικές μνήμες: να πάρv compact flash ή SD? Καμμιά ιδιαίτερη προτίμηση; 3. Φορτιστής αυτοκινήτου και καλώδιο USB. Επίσης, πρέπει να προσέξω κάτι;;; Τέλος, θα ήθελα να μοιραστείτε με το ... κοινό μας, τον τρόπο με τον οποίο γίνεται μια Ιντερνετ σύνδεση μέσω bluetooth με το ΝΟΚΙΑ 6600 (έχω Cosmote). Αυτάαααα 1.φυσικα κ ειναι απαραιτητοι...φαντασου τι κανει το πενακι πανω στην οθονη χωρις προστατευτικο....επειδη ειχα παρει καποια φθηνα τελικα δεν αξιζει καθοτι χανει παρα πολυ η οθονη..κ πηρα απο το BRANDO..απλα κατακπληκτικο...οπως κ η δερματινη θηκη. 2.εγω εχω κ απο τις 2...η compact ειναι πιο φθηνη...πηρα με 65 ευρω 1 giga high speed 3.o fortistis autokinitou einai megali erotisi...kalutera pare gnisio... Παράθεση οτι ποναει δεν σημαινει πως αξιζει κιολας..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
troublefun Δημ. June 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2005 Τα WM5.0 είναι είδη διαθέσιμα από τη DELL για $39. Δίνονται δωρεάν σε όσους αγοράζουν το x50/x50v τώρα, αν και λένε ότι ανέβηκε η τιμή του PDA. Θα στέλνονται μέσα στον Οκτώβρη. http://www1.us.dell.com/content/topics/promo.aspx/snp%2faxim_os_upgrade?c=us&cs=19&l=en&s=dhs Λίγο ακριβά… Παράθεση y4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doctor-gio Δημ. June 22, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2005 αυτη ειναι μια προσφορα για αυτους που θα αγορασουν καινουριο αξιμ 50/50ν τωρα.δηλαδη τους προσφερεται δωρεαν upgrade με μονο κοστος τα εξοδα αποστολης,αλλα τον οκτωμβρη που θα ειναι κ διαθεσιμα.για τους ηδη εχοντας δεν προσφερεται ακομη.οποτε κ η τελικη τιμη ισως αλλαξει οταν θα ειναι κ διαθεσιμα...παντως ακομη κ 39 $ δεν ειναι κ πολλα λεφτα αν φανταστειτε οτι δεν θα χρειαστει να αλλαξουμε pda μονο κ μονο για το νεο λειτουργικο... Παράθεση οτι ποναει δεν σημαινει πως αξιζει κιολας..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
troublefun Δημ. June 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2005 Πράγματι οι τιμές μπορεί να πέσουν αργότερα. παντως ακομη κ 39 $ δεν ειναι κ πολλα λεφτα αν φανταστειτε οτι δεν θα χρειαστει να αλλαξουμε pda μονο κ μονο για το νεο λειτουργικο... Πολύ σωστό ! Παράθεση y4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NaGR Δημ. June 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2005 ξέρουμε αν με τα 5.0 θα υποστηρίζεται και αναγνώριση ελληνικής γραφής? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. June 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2005 ξέρουμε αν με τα 5.0 θα υποστηρίζεται και αναγνώριση ελληνικής γραφής? Όχι ελληνική αναγνώριση γραφής. :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
easytarget Δημ. June 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2005 Ψάχνω εδώ και μερικές μέρες και δεν μπορώ να καταλήξω που έχει την καλύτερη τιμή για το x50v. Είχα αποφασίσω να το πάρω απο την Dell και ξαφνικα το ανέβασε απο 429$ σε 499$ ! Θα μου το φέρουν απο Αμερική οποτε δεν με απασχολουν μεταφορικά κτλ , απλά θα το πληρώσω με την κάρτα και θα βάλω delivery σε διέυθυνση U.S.A. Τι μου προτείνετε? Παράθεση Near to the East, in a part of Ancient Greece...in an ancient land called Macedonia... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts