aim Δημ. September 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2006 :!: Δηλαδή όλοι εσείς που το έχετε ήδη αποκτήσει γράφετε greeklish? και η μεταφορά αρχείων με ελληνικούς χαρακτήρες απο άλλο υπολογιστή πως γίνεται? ειναι δυνατόν η dell ελλάδας να εισάγει συσκευή χωρίς υποστήριξη ελληνικών? Επίσης να ρωτήσω για το hp ipaq hx4700, κυκλοφορεί ακόμη ή έχει αντικατασταθει? γνωρίζετε έπίσης τιμή περίπου? ευχαρσιτώ και πάλι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NaGR Δημ. September 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2006 υποστήριξη ελληνικών στο interface εννοεί ο johner φυσικά και γράφεις ελληνικά κανονικά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. September 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2006 υποστήριξη ελληνικών στο interface εννοεί ο johner φυσικά και γράφεις ελληνικά κανονικά Aκριβώς. Διαβάζεις ελληνικά γράφεις Ελληνικά, απλά το περιβάλλον δεν είναι στα ΕΛληνικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NaGR Δημ. November 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2006 παιδιά έχασα το stylus ξέρει κάποιος που μπορώ να βρω άλλο? στο play247 έχει με 17 και στην dell.gr με 16 3stylus pack αλλά χρεώνει άλλα 30 μεταφορικά κάτι πιο οικονομικό? απο dell μπορώ να τα πάρω απο το Μαρούσι χωρίς να πληρώσω τα μεταφ.? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpan Δημ. November 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2006 παιδιά έχασα το stylus ξέρει κάποιος που μπορώ να βρω άλλο? στο play247 έχει με 17 και στην dell.gr με 16 3stylus pack αλλά χρεώνει άλλα 30 μεταφορικά κάτι πιο οικονομικό? απο dell μπορώ να τα πάρω απο το Μαρούσι χωρίς να πληρώσω τα μεταφ.? Πάρε από εδώ http://cgi.ebay.com/Replacement-Stylus-for-Dell-Axim-X50-X50v-X51-X51v-3pcs_W0QQitemZ130051771385QQihZ003QQcategoryZ75426QQrdZ1QQcmdZViewItem τρία stylus με 10 ευρώ μαζί με τα μεταφορικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NaGR Δημ. November 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2006 σε ευχαριστώ που μπήκες στον κόπο αλλά ξέχασα να πω οτι δεν έχω καμία σχέση με ebay (και μάλλον δεν πρόκειται να αποκτήσω) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
troublefun Δημ. December 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2006 Ποιος το περίμενε να βγει νέα ROM (wm5) για το x50(v) !!!! Το δοκίμασε κανείς ? Παράθεση y4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpan Δημ. January 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2007 Ποιος το περίμενε να βγει νέα ROM (wm5) για το x50(v) !!!! Το δοκίμασε κανείς ? Έχω το Axim x50v και την παραμονή Πρωτοχρονιάς έκανα το πέρασμα από PocketPC 2003 σε WM5. Η διαφορά στην απόδοση και λειτουργικότητα του PDA είναι τεράστια. Το Dellaki μεταμορφώθηκε σε καινούργιο PDA. Τα WM5 τα προτείνω σε όλους. Προσοχή όμως, η νέα δωρεάν ROM Α02 (wm5) είναι αναβάθμιση των Α00 και Α01 που χρειάζονται για την αλλαγή από PocketPC 2003 σε WM5. Δηλαδή πρέπει πρώτα να βρεις το πακέτο για την αλλαγή από PocketPC 2003 σε WM5 και μετά να περάσεις την ολοκαίνουργια Α02. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NaGR Δημ. January 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2007 Έχω το Axim x50v και την παραμονή Πρωτοχρονιάς έκανα το πέρασμα από PocketPC 2003 σε WM5. Η διαφορά στην απόδοση και λειτουργικότητα του PDA είναι τεράστια. Το Dellaki μεταμορφώθηκε σε καινούργιο PDA. Τα WM5 τα προτείνω σε όλους. Προσοχή όμως, η νέα δωρεάν ROM Α02 (wm5) είναι αναβάθμιση των Α00 και Α01 που χρειάζονται για την αλλαγή από PocketPC 2003 σε WM5. Δηλαδή πρέπει πρώτα να βρεις το πακέτο για την αλλαγή από PocketPC 2003 σε WM5 και μετά να περάσεις την ολοκαίνουργια Α02. καλή χρονιά σε εσένα και όλους τους x50v owners :) δηλαδή τώρα σου έκανες δώρο και καινούριο pda :p μήπως θα μπορούσες να πεις τις εντυπώσεις σου μέχρι τώρα? απο μπαταρία, διαθέσιμη μνήμη πως τα πάει μετά την εγκατάσταση WM5? μπορώ να επιστρέψω se 2003se αν δεν μου κάνουν? (ξέρω οτι μπορούσα απο Α00) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpan Δημ. January 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2007 καλή χρονιά σε εσένα και όλους τους x50v owners :) δηλαδή τώρα σου έκανες δώρο και καινούριο pda :p μήπως θα μπορούσες να πεις τις εντυπώσεις σου μέχρι τώρα? απο μπαταρία, διαθέσιμη μνήμη πως τα πάει μετά την εγκατάσταση WM5? μπορώ να επιστρέψω se 2003se αν δεν μου κάνουν? (ξέρω οτι μπορούσα απο Α00) Οι εντυπώσεις από τα WM5 είναι άριστες. Όλες οι εφαρμογές και όλα τα περιφερειακά που έχω δουλεύουν κανονικότατα. Η μόνη εξαίρεση είναι το Destinator PN στο οποίο ενώ η κύρια οθόνη του χάρτη εμφανίζετε κανονικά, η οθόνη των menus είναι με τόσο μεγάλα εικονίδια που στην ουσία βλέπεις μόνο τις τέσσερις επιλογές από τις συνολικά διαθέσιμες. Λένε ότι η έκδοση 6 του Destinator παίζει καλά στα WM5. Τώρα για τη μνήμη έχω τα παρακάτω, τα όποια νομίζω πως είναι πολύ καλά: Storage Total 90.00MB, in use 17.10MB, Free 72.90MB. Program Total 49.29MB, in use 23.43MB, Free 25.86MB. Σε ότι αφορά την μπαταρία δεν μπορώ να σου πω ακριβώς, γιατί εδώ και δυο μέρες φορτίζω τακτικά λόγω της επανεγκατάστασης τόσων εφαρμογών, αν και δε νομίζω να υπάρχουν μεγάλες διαφορές. Τέλος και βέβαια μπορείς να γυρίσεις πίσω από τα WM5 στα 2003, αρκεί να καταβάσεις την ειδική ROM της DELL. Καλή Χρονιά και Χρόνια Πολλά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nik955i Δημ. February 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2007 ΕΧΩ ΤΟ Χ51 KAI ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΣΥΝΔΕΣΗ ΤΟΥ PDA ΜΕΣΩ BLUETOOTH ΜΕ ΤΟ PC. ΜΗΠΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΥ ΤΟ ΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Makis1985 Δημ. February 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2007 Entiposeis apo tin kainouria ROM?? Taxitita? Aftonomia? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexisco10 Δημ. March 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2007 Υπάρχει κάποιος "δωρεάν" ;) τρόπος αναβάθμισης από WM2003SE σε WM5 ή θα πρέπει οπωσδήποτε να τα πληρώσουμε στη μαμά DELL; Όποιος μπορεί να βοηθήσει, please pm me! Παράθεση Who cares?... It won't work anyway!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
noone Δημ. March 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2007 Παιδιά, έχω ένα X51v. Έχω βάλει το XCPUScalar την τελευταία έκδοση, αλλά όταν το βάζω να δουλεύει στα 700κάτι MHz μετά από λίγο κολλάει και ξεκολάει μόνο με reset. Καμιά λύση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theka_2003 Δημ. March 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2007 Παιδιά, έχω ένα X51v. Έχω βάλει το XCPUScalar την τελευταία έκδοση, αλλά όταν το βάζω να δουλεύει στα 700κάτι MHz μετά από λίγο κολλάει και ξεκολάει μόνο με reset. Καμιά λύση;Ακριβώς το ίδιο πρόβλημα έχω και εγώ με το qtek 9000, όταν ρυθμίζω την ταχύτητα πάνω από τα 520mhz, που είναι το κανονικό του. Αν κάποιος ξέρει τι φταίει ας μας πει... :worry: Παράθεση http://img842.imageshack.us/img842/3747/01092010017.th.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
popay7 Δημ. April 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2007 kalispera se olous... edw k kati meres peira ena pda, (me exei porosei teleios!!!) telospanton :happy: to 8ema einai oti mou bgazei ayto to sfalma otan to syndew me to usb.... exei kaneis kamia idea ? deite tis parakatw eikones... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
popay7 Δημ. May 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2007 meta apo ena reset p ekana sto axim x51 m bgazei apsri o8oni k tpt allo xerei kaneis pws mporw na to epanaferw!!! den sygxronizetai k me to pc meta apo ayto... pws mporw na epanaferw ?????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
popay7 Δημ. May 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2007 entaxei to eftiaxa eyxaristw gia tin boh8eia :P xeri kaneis ti ry8miseis prepei na kaneis gia na mpaineis sto internet meso usb ??????? kanena guide pou8ena edw mesa ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
necropethamenos Δημ. May 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2007 entaxei to eftiaxa eyxaristw gia tin boh8eia :P xeri kaneis ti ry8miseis prepei na kaneis gia na mpaineis sto internet meso usb ??????? kanena guide pou8ena edw mesa ? Δεν νομιζω πως χρειαζονται καποιες ρυθμισεις απλα το βαζεις πανω στο crable συγχρονιζεται και εχεις και ιντερνετ τουλαχιστον στο δικο μου δεν εχω καποιες ρυθμισεις! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
popay7 Δημ. May 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2007 e emena den mpainei... empene tora den mpainei !!!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
popay7 Δημ. May 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2007 xerei kaneis kanena tropo ? manual na to bazeis sto dykteio me to usb ? xerei kaneis kanena tetoio tropo /.? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
popay7 Δημ. May 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2007 kaneis ? tpt ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. May 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2007 kaneis ? tpt ?στις ρυθμισεις συνδεσης στο activesync το εχεις στο ιντερνετ;επισης για δοκιμασε απεγκατασταση-εγκατασταση του activesync Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouzoulos Δημ. May 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2007 Aπλά πήγαινε στο Start -> Settings -> Connections κλικαρε το USB to PC και απενεργοποίησε το Enable advanced network functionality. Παράθεση ΜΗ ΔΙΝΕΙΣ ΣΗΜΑΣΙΑ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pontikos Δημ. July 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2007 Παιδιά, έχει δοκιμάσει κανείς κανένα GPS receiver που να μπαίνει στη θυριδα Compact Flash του Dell ?? Αν ναι, ρίξτε καμμιά πρόταση !!! Thanks !! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts